KIT DE IMPOZIT CRIPTOCURENȚIAL

Cryptocurrency Starter Kit_icon_shadow

KIT DE IMPOZIT CRIPTOCURENȚIAL

Comanda dvs. rapidă pentru a deveni mai inteligent cu privire la impozitele pe criptomonede.

OBȚINEȚI ACUM PENTRU DOAR 59,99 USD

Captură de ecran 22-02-2020 la 15.19.29

Zilele revendicării ignoranței fiscale a criptomonedelor s-au încheiat. Acest ghid este una dintre cele mai bune și mai rapide resurse pentru a vă crește cât mai repede alfabetizarea fiscală a criptomonedelor.

IRS a agresat agresiv tranzacțiile neraportate de către comercianții de criptomonede. Ghidul nostru este conceput pentru a vă ajuta imediat să economisiți bani din impozite și să vă mențineți în stare bună la IRS.

Prin parteneriatul nostru cu Arbitus LLC, o firmă de consultanță fiscală care se concentrează exclusiv pe impozitele pe criptomonede, putem, de asemenea, să programăm consultări personale cu un CPA autorizat și cu profesioniști în domeniul fiscal..

După ce ați studiat acest ghid, probabil că veți avea mai multe cunoștințe în ceea ce privește impozitarea criptomonedelor decât multe CPA-uri.

Captură de ecran 29-02-2020 la 2.23.36 PM

Nu lăsați frica, amânarea sau ignoranța să fie motivul pentru care îl obțineți cu o sumă masivă „datorată de factura IRS.

Orice investiție, chiar și criptomonedă, are responsabilitatea legală de a vă depune taxele. Dacă ați tranzacționat criptomonede în ultimii ani, probabil că ați acumulat sute sau mii de tranzacții diferite pe care le datorați un fel de impozit pe.

Captură de ecran 22-02-2020 la 15.11.52

Vă prezentăm: Trusa de impozite pe criptomonede CoinCentral

Terminologie

Acest kit de impozitare pe criptomonedă este un ghid educațional de peste 60 de pagini conceput pentru a vă face mai inteligent și mai inteligent în ceea ce privește impozitele pe criptomonede într-o singură ședință.

Dar nu ne-am oprit aici. Am inclus, de asemenea, o grămadă de bunătăți, cum ar fi probleme de practică, instrucțiuni de încărcare pas cu pas, o foaie de calcul de urmărire și multe altele.

Este important să rețineți că acest ghid este exclusiv informații fiscale privind educația. Nimic din acest ghid nu este un sfat fiscal și nici o garanție. Acestea fiind spuse, totul din trusa noastră de impozitare a criptomonedelor a fost scris de un contabil public certificat și evaluat de către alți CPA-uri.

Trusa de impozitare a criptomonedelor

59,99 USD

 • Ghid fiscal de peste 60 de pagini pentru criptomonede
 • Ghid de definire a contabilității
 • Foaie de calcul de urmărire a criptomonedelor
 • Demo video a software-ului (gratuit) Crypto Tax
 • Probleme de practică a criptomonedelor
 • Handy IRS Information Guide
 • Instrucțiuni de descărcare pas cu pas a schimbului
 • Acces (1) Taxă AMA

Comanda acum

Aspecte esențiale privind impozitul pe criptomonedă

99,99 USD

 • Ghid fiscal de peste 60 de pagini pentru criptomonede
 • Toate articolele bonus pentru setul de impozite
 • ** Consultație individuală de 30 de minute cu Tax Pro **
 • * Gratuit * Crypto Starter Tool Kit

Incepe

Platină "Fără pachet de stres"

599,99 USD

 • Ghid fiscal de peste 60 de pagini pentru criptomonede
 • Toate articolele bonus pentru setul de impozite
 • ** Consultare de 30 de minute cu Tax Pro **
 • Pregătiți un CPA pentru dvs. Raportul câștigurilor de capital criptografic pentru dvs. pentru până la 5 schimburi de criptomonede, până la peste 1.000 de tranzacții istorice
 • * Gratuit * Crypto Starter Tool Kit
 • Cointracking.info Cont de comerciant – valoare de 600 USD

Incepe

Comerciant Platinum High Frequency

1099,99 USD

 • Ghid fiscal de peste 60 de pagini pentru criptomonede
 • Toate articolele bonus pentru setul de impozite
 • ** 30 de minute consultare individuală cu Tax Pro
 • Pregătiți un CPA pentru dvs. Raportul câștigurilor de capital criptografic pentru dvs. până la 10 schimburi de criptomonede, până la peste 5.000 de tranzacții istorice, venituri miniere, tranzacționare de marjă, câștiguri pe criptomonede
 • * Gratuit * Crypto Starter Tool Kit
 • Cointracking.info Cont de comerciant – valoare de 600 USD

Incepe

Cercul Alex Moskov

Alex Moskov, redactor-șef CoinCentral

„Investitorii în criptomonedă sunt unii dintre cei mai mari factori de risc din lume, iar cei mai buni factori de risc tind să fie și manageri de risc fenomenali. Criptomoneda nu merge nicăieri în curând și IRS a emis deja câteva linii directoare ferme. Dacă ați făcut zeci sau mii de tranzacții în ultimii ani, trebuie să știți cum vor fi tratate câștigurile și pierderile dvs. “

cerc thabo

Thabo Abbate, CPA

„Am lucrat cu mulți investitori și traderi în criptomonede. Toți împărtășesc aceleași două preocupări. Sunt îngrijorați pentru că nu și-au raportat tranzacțiile cu criptomonede, dar sunt, de asemenea, derutați de unde să înceapă. Am creat acest ghid pentru a rezolva aceste probleme."

Criptomoneda - investitori de succes

Am făcut asta pentru că avem nevoie de ea. În calitate de susținători ai criptomonedelor, vrem să facem tot ce ne stă în putință pentru a legitima în continuare industria activelor digitale. Trusa noastră de impozitare pe criptomonedă este scrisă de un CPA licențiat, care se întâmplă, de asemenea, să fie un dork major al criptomonedelor.

CPA-urile cu experiență își taxează clienții sute de dolari pentru a furniza informații de înaltă calitate despre impozitele pe criptomonede. Am luat toate aceleași informații și le-am distilat în acest ghid.

OBȚINE KITUL ACUM

Iată cum arată viața ta cu trusa de impozitare pe criptomonedă

După cum sa discutat, acest kit include toate informațiile de care aveți nevoie pentru a obține cunoștințe de contabilitate a criptomonedelor pentru a naviga impozitele pe criptomonede la un nivel mult mai ridicat decât înainte. Ca parte a pachetului nostru, veți primi:

creșterea de sine

Țineți-vă la curent

Toți jucătorii cheie

Resurse

GHIDUL DE FISCALĂ Criptocurentă

Ghidul nostru de peste 60 de pagini este conceput pentru a crește rapid alfabetizarea dvs. fiscală în criptomonede în una sau două ședințe. Toate substanțele, fără puf: este plin de tot ce aveți nevoie și nimic din ceea ce nu aveți, cum ar fi:

Înțelegerea datoriei dvs. fiscale, a metodelor de calcul, a gestionării comisioanelor de schimb, a furcilor, a picăturilor aeriene, a furtului & pierderi de victime, cadouri și donări de cripto, minerit, posibile strategii de evitare a impozitelor și multe altele.

GHID DE DEFINIȚIE CONTABILĂ

O defalcare a tuturor termenilor cheie pe care trebuie să îi cunoașteți pentru a vorbi, a suna și a conversa ca un contabil. Demistificăm lingo-ul folosit de IRS, astfel încât să vă simțiți mai încrezători în înțelegerea regulilor pe care trebuie să le urmați.

Foaie de calcul de urmărire a criptomonedelor

Aceleași foi de urmărire utilizate de CPA-uri care sunt, de asemenea, compatibile cu software-ul de impozitare pe criptomonede.

INSTRUCȚIUNI DE SCHIMB PAS-CU-PAS

Instrucțiuni pas cu pas pentru cum să descărcați tranzacțiile din toate schimburile majore, cum ar fi Binance, Coinbase, Kraken, Gemeni și multe altele.

PRACTICAȚI PROBLEME ȘI INSTRUCȚIUNI

Confortați-vă cu contabilitatea criptomonedelor și folosind software-ul de impozitare pe criptomonede cu problemele noastre de practică înainte de a încerca cu propriile date

CONVERSAȚIE UN-LA-UN CU PROFESIONALUL FISCAL

Membrii Essentials, Premium și Platinum primesc gratuit o conversație individuală cu un profesionist în domeniul fiscal pentru a discuta situația dvs. individuală. Puneți câte întrebări doriți în intervalul de timp alocat.

GHID DE INFORMAȚII HANDY IRS

O defalcare rapidă și ușoară a notificărilor și formularelor IRS pertinente în legătură cu criptomoneda.

3 ani de muncă grea

A avea cele mai bune resurse nu ar trebui să vă coste un braț sau un picior (sau un Bitcoin) și nici greșelile care ar putea fi ușor evitate.

Am muncit din greu pentru a pune împreună acest kit pentru a ne asigura că plecați cu o înțelegere mult mai clară și mai concretă a impozitelor pe criptomonede.

IA-L ACUM!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map