Wirex primește licență pentru bani electronici

Emitentul de carduri de debit criptomonedă Wirex a devenit a treia platformă bazată pe blockchain care a primit o licență de bani electronici de la Autoritatea de Conduită Financiară (FCA) din Marea Britanie. Această licență oferă companiei o gamă largă de noi capacități. Printre aceste noi funcționalități se numără accesul la serviciile bancare tradiționale.

FCA este responsabilă pentru determinarea reglementărilor financiare din Marea Britanie. În trecut, autoritatea s-a confruntat cu conceptul de criptomonede. Cu mai multe ocazii, FCA a exprimat îngrijorări despre escrocherii în spațiul cripto. Licența de bani electronici prezintă o abordare mai echilibrată față de criptosferă.

Știrile plasează Wirex într-o clasă exclusivă, care include grupul din spatele Coinbase, cea mai mare bursă din America de Nord. Dezvoltatorii Coinbase trebuiau să primească aprobarea FCA, deoarece schimbul lor gestionează schimburile fiat-to-crypto. Platforma Wirex încorporează multe dintre aceleași funcționalități ca și schimbul Coinbase. Aceste funcții includ posibilitatea de a schimba direct Bitcoin, altcoins și monede fiduciare.

Directorii companiei au declarat că licențierea nu va afecta în niciun fel funcționarea platformei. Principala diferență va veni sub forma unor rate de tranzacționare mai mici pentru clienții care schimbă fiat în criptomonedă.

Wirex

Wirex oficiali înregistrat pentru licență în 2017. Potrivit directorilor companiei, procesul de aprobare a durat nouă luni. Licența pentru bani electronici permite Wirex să își integreze direct serviciile cu operațiunile bancare tradiționale. Compania poate oferi acum clienților posibilitatea de a converti fiat în criptomonedă direct în cadrul platformei.

Cardul virtual Wirex

Cardul virtual Wirex este un card de criptomonede preplătit care convertește automat fondurile în monedă fiat în timpul utilizării. De exemplu, un posesor de card virtual Wirex își încarcă cardul cu una dintre cele 50 de criptomonede acceptate. Este gratuit să încărcați cardul și puteți transfera fonduri direct din contul dvs. bancar pentru a achiziționa cripto.

Aceste fonduri încărcate rămân sub formă de criptă până în momentul în care glisați cardul de debit preplătit. În acel moment, platforma schimbă automat cantitatea corespunzătoare de criptă în monedă fiat și plătește vânzătorului.

Wirex Visa Debot Card prin The Coinage Times

Card de debit Wirex Visa prin The Coinage Times

Utilizatorii cardului Wirex câștigă 0,05% în Bitcoin de fiecare dată când își folosesc cardul Wirex Visa pentru a face cumpărături. Puteți răscumpăra, converti și cheltui instantaneu aceste câștiguri criptografice, toate din cadrul platformei. Cardurile de debit criptografice au devenit mai populare în ultimul an, iar Wirex nu este singura platformă din spațiu care folosește această metodă de conversie instantanee. Această strategie vă oferă posibilitatea de a vă cheltui cripta la fel de ușor ca moneda fiduciară, iar mulți din spațiu văd aceste funcții ca un pas critic către adoptarea sporită.

Aplicația Crypto

Cripto-ul Wirex aplicație vă permite să cumpărați, să stocați, să schimbați și să cheltuiți cripte direct de pe dispozitivul dvs. inteligent alimentat de Apple sau Android. Puteți trimite bani altor utilizatori de aplicații, la nivel global, gratuit. Această abordare cuprinzătoare a spațiului criptografic oferă utilizatorilor Wirex o experiență criptografică mai robustă. Portofelul Wirex prezintă în prezent peste 500.000 de descărcări în magazinul Google Play. Aplicația are un clasament de patru stele, cu peste 6.000 de recenzii.

Aplicația Wirex Mobile prin Pagina principală

Aplicația mobilă Wirex prin Pagina principală

Rețea de plăți W-Pay Wirex

Rețeaua de plăți Wirex este o rețea de lichidități off-chain cu mai multe active. Rețeaua permite plăți globale aproape instantanee prin utilizarea contractelor inteligente. Dezvoltatorii au menționat rețeaua Lightning a Bitcoin ca principală inspirație din spatele conceptului. Platforma W-Pay este primul serviciu de masă pentru consumatori care integrează cu succes blockchain-urile de criptomonede cu serviciile bancare tradiționale, mai ales VISA.

Wirex AML / KYC

Platforma Wirex și-a câștigat licența de bani electronici prin aderarea la legile stricte despre clientul dvs. (KYC) și legile anti-spălare a banilor (AML). Aceste protocoale necesită ca fiecare utilizator să-și demonstreze adevărata identitate. Legile KYC și AML sunt universale în sectorul bancar tradițional. Acum, utilizatorii de criptomonede se confruntă cu aceleași cerințe legale pentru un număr tot mai mare de platforme bazate pe blockchain.

istoria companiei

Wirex a intrat pe piață în 2014. Numele original al platformei era E-coin. Firma a înregistrat un succes imediat și, până în 2017, compania avea un personal de peste o sută de specialiști. Wirex a câștigat tracțiune suplimentară pe piață după ce a strâns cu succes peste 200.000 de dolari pe platforma BnkToTheFuture.

În 2017, Wirex a obținut o nouă victorie în strângerea de fonduri după asigurând 3 milioane de dolari în finanțare din seria A de la una dintre cele mai mari instituții financiare din Japonia, SBI Group. Grupul SBI nu este străin de tehnologia blockchain, iar firma are deja parteneriate cu tehnologiile Ripple, BitPesa și PrimeChain.

Petrecerea companiei Wirex prin intermediul site-ului web

Petrecerea companiei Wirex prin intermediul site-ului web

Wirex are birouri în Londra, Tokyo, Delaware, Singapore, Kiev și Toronto. Furnizorul de portofel de monedă virtuală a furnizat servicii pentru peste 900.000 de utilizatori la nivel global în 2017. În același an, platforma a realizat peste 1 miliard de dolari în volum de tranzacții. Platforma este extrem de populară, cu servicii oferite în 130 de țări.

Programele FCA Crypto

Pentru a înțelege mai bine sectorul FinTech în continuă creștere, FCA a decis să deschidă o reglementare criptografică nisip. Companiile au solicitat accesul pentru a face parte din program și, dacă este aprobat, FCA ajută companiile să își îndeplinească cerințele stricte. Potrivit site-ului web al companiei, FCA acordat patruzeci din cele șaizeci de companii care au înregistrat accesul la grup. Din cele patruzeci acceptate, unsprezece sunt platforme de contabilitate distribuite și distribuite pe blockchain.

Într-o declarație publică, FCA a anunțat că vor testa propuneri legate de criptomonede. Testul îi va ajuta pe oficiali să determine beneficiile și riscul consumatorilor unor astfel de platforme într-un mediu controlat. Proiectul a atras deja câțiva hitters grei. În special, platforma 20 | 30 are parteneriate cu bursa din Londra și compania de servicii financiare Nivaura.

O nouă eră pentru Crypto

Există o schimbare în spațiul criptografic pe măsură ce pe piață intră tot mai multe platforme aprobate de reglementare. Aceste platforme comercializează anonimatul aplicațiilor anterioare de criptocurrency pentru o experiență criptografică mai robustă și interoperabilă. Deși tranzacționarea confidențialității dvs. pentru o mai mare accesibilitate nu este ideală pentru toate părțile, este o potrivire perfectă pentru persoanele care doresc să rămână în domeniul serviciilor financiare tradiționale.

Wirex a reușit să își poziționeze perfect firma pentru digitalizarea economiei. Ușurința de utilizare pe care o oferă platforma lor permite noilor utilizatori cripto să acceseze piața cu încredere. Vă puteți aștepta să vedeți pe piața criptografică mai multe platforme all-inclusive bazate pe blockchain, pe măsură ce progresează anul acesta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map