Săptămâna aceasta în Crypto: 29 iunie 2018

Down and Droppin ‘

Aceeași poveste, săptămână diferită. Piața criptomonedelor și-a continuat declinul lent și constant. În iunie am avut pierderi săptămână după săptămână pentru întreaga lună, iar luna mai nu a fost mult mai bună. Toate acestea de spus, încă nu am scăpat tendința descendentă, oameni buni, și nu există prea multe care să indice că o vom face în viitorul apropiat.

La 234 miliarde de dolari, întreaga piață a cedat 8% a valorii sale pe parcursul săptămânii. Bitcoin este, de asemenea, sub nivelul minimelor sale anterioare în februarie și aprilie. Nimeni nu are o minge de cristal, dar ruperea sub aceste niveluri de suport anterioare nu ar trebui să inspire încredere.

Bitcoin: Băiatul de aur al lui Crypto a pierdut 4,5% din valoarea sa săptămâna aceasta cu un preț de 5.900 dolari.

Ethereum: Ethereum a avut o lovitură destul de grea săptămâna aceasta. Cu 13% a scos din prețul său. În prezent are un preț de 411 USD.

Clipoci: La 0,43 dolari, Ripple nu este mult mai bun decât Ethereum, deoarece este în jos 12% în săptămână.

piața 6_29_18

Statisticile pieței criptomonedelor (29.06.2018)

Știri interne

Curtea Supremă neagă revizuirea condamnării pe viață a fondatorului Drumul Mătăsii, Ross Ulbricht: Ross Ulbricht, cunoscut și sub numele de Dread Pirate Roberts, nu va fi salvat din brigadă în curând. Curtea Supremă a SUA a respins pledoaria fondatorului Drumul Mătăsii pentru o sentință mai scurtă. Arestat în 2015 pentru numeroase acuzații de asistență la traficul de droguri și arme, distribuirea altor materiale ilicite, spălare de bani și fraudă, Ulbricht execută în prezent o condamnare pe viață în închisoarea federală.

Brain Armstrong de la Coinbase înființează Crypto-Charity, GiveCrypto: CEO-ul Coinbase lansează un fond caritabil pentru criptomonede. GiveCrypto, așa cum se numește, își va distribui cofrele pline de cripto către cei care au nevoie financiară pe piețele și țările mai puțin dezvoltate. Brian Armstrong speră că „va ajuta oamenii care au nevoie, trimițându-le bani direct” și „va oferi acces universal la un sistem financiar deschis”. Fondul a strâns deja 3,5 milioane de dolari și speră să strângă 10 milioane de dolari până la sfârșitul anului.

Suntem în direct! https://t.co/z74I3TmouB

– GiveCrypto.org (@givecrypto) 27 iunie 2018


Walmart, comercianții cu amănuntul și producătorii sunt parteneri cu IBM pentru soluții de urmărire a lanțului de aprovizionare: IBM a creat parteneriate cu unele dintre marile companii de retail și producție din SUA pentru a dezvolta o platformă blockchain pentru lanțul de aprovizionare din industria alimentară. Inițiativa blockchain Food Trust a funcționat de fapt din 2016, cu Walmart, Kroger Co., Tyson Foods Inc. Nestlé SA, Dole Food Co., Driscoll’s Inc., Golden State Foods, McCormick and Co., McLane Co., și Unilever NV care se alătură IBM în eforturile sale. În august 2017, inițiativa a început testarea unui pilot pentru rețea.

FBI investighează 130 de cazuri legate de cripto, o „mică bucată” din volumul său de muncă: În timpul discuției sale la conferința Crypto Evolves de la New York săptămâna aceasta, agentul FBI, Kyle Armstrong, și-a spus audienței că investigațiile FBI privind utilizarea ilegală a criptomonedelor sunt „o mică bucată” din „mii” de cazuri active ale agenției. Armstrong a indicat că FBI analizează în prezent aproximativ 130 de cazuri „amenințate” cu privire la utilizarea criptomonedelor în acte criminale, cum ar fi traficul și răpirea de persoane, ransomware și traficul de droguri pe piața neagră. Cu o epidemie de opioide în flăcări în Statele Unite, FBI, a declarat Armstrong, este cel mai preocupat de utilizarea cripto-ului pentru vânzările ilegale de prescripție medicală, deși a admis că probabil doar 10% din comerțul mondial cu droguri are loc pe dark web.

Mai multe despre piețele criptografice și ilicite: agențiile americane arestează aproximativ 35 de dealeri Dark Web, recuperează peste 12 mln USD în Bitcoin: Departamentul de Justiție al SUA, în corelare cu Investigațiile de securitate internă (HSI) ale Serviciilor de Imigrare și Vamă, Serviciul Secret (USSS), Serviciul de inspecție poștală (USPIS) și Administrația de aplicare a drogurilor (DEA), au pus un dop în operațiunile de pe piața neagră a peste 35 de distribuitori de droguri și arme de tip dark web. Primul bust de tip național și inter-agenții a avut ca rezultat confiscarea a peste 12 mln USD în Bitcoin și alte criptomonede, cu încă 4.000 Bitcoin în plus (valori de aproximativ 24 mln USD) în așteptarea aprobării cererii.

Andreessen Horowitz înființează un fond de capital de criptomonedă de 300 de milioane de dolari: Firma financiară moștenită Andreessen Horowitz își extinde acoperirea financiară și mai mult în industria criptomonedelor. Firma, care deține deja capitaluri proprii în proiecte legate de cripto, cum ar fi Coinbase, a anunțat săptămâna aceasta că și-a creat propriul fond de investiții în criptomonede, a16z crypto. Partenerul general Andreessen Horowitz, Chris Dixon, a indicat într-o postare pe blogul companiei că fondul va alege „investiții pentru peste 10 ani”, fie că sunt monede, jetoane sau companii blockchain.

Ce este nou la CoinCentral?

DJ 3LAU despre organizarea unui festival de muzică bazat pe blockchain: Festivaluri de muzică pe blockchain? Înscrieți-ne.

Cobinhood Exchange Review: Zero-Fee Trading on a Underdog Exchange: Numele său, cu referire jucăușă la cel mai popular schimb Robinhood, află mai multe despre unul dintre secretele cele mai bine păstrate ale cripto-ului.

De ce urmărirea activelor Blockchain nu este doar pentru cei super-bogați: Nu trebuie să fiți încărcat pentru a profita de serviciile blockchain-ului.

Stocarea datelor blockchain ar putea fi în curând noul standard: Blockchain-ul ne oferă o metodă alternativă de stocare pentru a concura cu modelele de tranziție și cloud.

CEO-ul Codex, Mark Lurie, vorbește despre eterism și despre viitorul artei blockchain: Mark Lurie are un CV impresionant: alumul de la Harvard, fondatorul Lofty și acum, CEO al Codex Protocol.

Punerea EOS pe Trial | O analiză a celui mai mare ICO al criptomonedei: În acest articol prezentat, am pus în judecată EOS, o rețea care a făcut obiectul unor controverse pe scară largă, pentru a vedea dacă critica merită să vă faceți griji..

Bitcoin nu este anonim și asta este în regulă: Nu, nu este anonim și da, nu este nimic în neregulă cu asta.

Blockchain în Supply Chain | Cum un lanț îl ajută pe celălalt: Aflați mai multe despre unul dintre cazurile de utilizare potențial cele mai perturbatoare ale blockchain-ului.

Aplicații militare Blockchain – Tehnologia viitoare a forțelor armate: Unde se întâlnesc blockchain-ul și armata? Vă vom arăta.

Monede digitale: Cum să vă creați propriile monede și jetoane: A-ți crea propria criptomonedă este la fel de ușor sau dificil pe cât vrei să o faci.

Inovații în tehnologia aerospațială Blockchain gata de lansare: Viitorul este acum, băieți.

Cum să cumperi Cobinhood (COB) | Un ghid pas cu pas: O scurtă descriere a modului de a pune mâna pe niște COB.

Rețeaua ConsenSys Bounties Simona Pop pe Construirea unei lumi pe Bounties: Auzi ce are de spus acest lider din industrie despre valoarea pălăriilor albe și a recompenselor.

Top 5 moduri Blockchain vor perturba industria turismului: Urmărirea bagajelor, ID-uri digitale, puncte de fidelitate și multe altele.

Blockchain în guvern: eficientizarea operațiunilor: Blockchain-ul va scurge mlaștina? Nu, dar își are locul în îmbunătățirea birocrației.

5 chei de luat în considerare atunci când vă construiți portofoliul de criptomonede: Asigurați-vă că ați verificat aceste lucruri înainte de a începe să investiți.

Ce este Aeon (AEON)? | Ghid pentru începători: Aeon este o monedă de confidențialitate ușoară pentru dispozitive mobile. Similar cu modul în care Litecoin este un supliment mai ușor la Bitcoin, poți să-l privești pe Aeon ca pe fratele mai mic al lui Monero.

Mycelia’s Imogen Heap on Blue Skies, Astronauts și Intersection of Music And Blockchain: Imogen Heap are misiunea de a crea schimbări în lume. Începând cu lumea muzicii, cel puțin.

Top 6 confiscări de criptare din toate timpurile: Salut Ross Ulbricht, Imma te lasă să termini dar …

Ce este Ravencoin (RVN)? | Ghid pentru începători: Ravencoin este un blockchain dedicat în mod special creării și transferului de peer-to-peer de active. Așa cum Monero este axat exclusiv pe confidențialitate, Ravencoin este specializat în transferul de active – nimic mai mult, nimic mai puțin.

ChainXChange pentru a transforma Mandalay Bay în Global Blockchain Expo: ChainXChange și-a anunțat expoziția globală de blockchain de trei zile la iconicul Mandalay Bay Convention Center din Las Vegas, în perioada 13-15 august 2018.

Cofondatorul ShapeShift, Jon, privind reglementarea, gaura de iepure și viitorul criptomonedelor: Vedeți ce are de spus Jon despre reglementările guvernamentale și traiectoria industriei.

Soarele pe blockchain: o poveste de dragoste: Imaginați-vă un viitor în care energia solară este un activ transferabil, tokenizat. Dacă sună nebun, nu este; este doar câteva inovații departe de realitate.

Cele mai mari 7 greșeli Bitcoin din toate timpurile: Acestea vă vor face să vă simțiți mai bine în momentul în care ați pierdut câțiva satoshi din cauza cheii publice greșite.

Știri despre criptomonedă din întreaga lume

Binance urmează să lanseze Fiat Trading în Uganda, CEO-ul dezvăluie: Într-un interviu acordat Cointelegraph, directorul executiv al Binance, Changpeng Zhao (CZ), a indicat că bursa își va lansa operațiunile de tranzacționare seminale cripto-în-fiat în Uganda. Binance Uganda le va permite utilizatorilor să tranzacționeze șilingul ugandez pentru criptomonede majore. Platforma este gata pentru lansarea imediată, a afirmat CZ și el crede că „arată că Binance nu urmărește doar urmărirea piețelor cele mai dezvoltate”. Un pic experiment, schimbul este, de asemenea, oarecum un test de turnesol pentru a vedea dacă piețele subdezvoltate au mai multe șanse să adopte sisteme economice de criptomonede: „Uganda [este o] situație cu adevărat interesantă, doar 11% din populație are conturi bancare. Este atât o provocare, cât și o oportunitate. Deci, poate fi mai ușor să adoptați criptomoneda ca formă de monedă în loc să încercați să promovați adoptarea băncilor. Este un experiment interesant – Africa este o piață mare, de aceea suntem acolo ”, a declarat CZ în interviu.

86% dintre directorii criptomonedelor doresc o autoreglementare formală pentru industrie: Rezultatele cercetărilor publicate săptămâna aceasta arată că aproape 9 din 10 directori și manageri de investiții din firmele de criptomonede vor standarde de autoreglementare „formalizate”. Condus de Foley & Lardner LLP, o firmă internațională de avocatură, în primăvara acestui an, studiul a consultat 62 de persoane. Puțin mai puțin de 86% dintre respondenți consideră că autoritățile guvernamentale ar trebui să vegheze asupra acestor reglementări.

CTO-ul Enjin creează noul standard Ethereum Token pentru activele fungibile și nefungibile: Directorul tehnic al Enjin, Witek Radomski, a creat un nou standard token pentru Ethereum. Anunțat săptămâna aceasta și cunoscut sub numele de ERC-1155, standardul token permite dezvoltatorilor să implementeze atât active fungibile, cât și active nefungibile prin același contract inteligent, ceea ce standardele actuale nu permit. Scris având în vedere industria jocurilor de noroc, standardul va facilita dezvoltatorilor și jucătorilor gestionarea obiectelor de colecție și a activelor pentru jocuri bazate pe blockchain. Deși a fost construit pentru a rezolva limitările pentru tokenizarea activelor legate de joc, Radomski consideră că „aplicarea acestui standard nu este în niciun caz limitată la piața jocurilor” și „ar putea fi utilizată pentru a certifica toate formele de proprietate, tangibile sau digitale. ”

„Odată ce se folosește [standardul de articole cripto ERC-1155], se vor forma milioane de articole creative, nu numai pentru jocuri, ci și în diverse alte industrii. ERC-1155 poate fi utilizat pentru a garanta adevărata proprietate asupra tuturor articolelor, atât digitale cât și non-digitale. ”https://t.co/1IShhutltM#ADOPTA pic.twitter.com/JOQK6bf5ek

– Enjin (@enjin) 27 iunie 2018

Huobi deschide magazinul din Londra și anunță tranzacționarea OTC: Unul dintre cele mai mari schimburi de criptomonede din industrie, Huobi, deschide un birou în Londra. Bursa consideră Anglia drept „poarta de acces” către piețele europene și intenționează să testeze tranzacționarea la bursă (OTC) cu operațiunea sa din Londra în trimestrul III al acestui an. „Londra a fost selectată ca primul birou din Europa, datorită preeminenței sale ca centru financiar global și cel mai mare centru de tranzacționare a criptomonedelor din regiune, cu o comunitate activă blockchain și o piață în dezvoltare rapidă”, a declarat echipa Huobi, explicând decizia sa.

Fondatorul EOS dorește să elimine Constituția platformei și să scrie una nouă: Fondatorul EOS și cripto-antreprenorul de serie Dan Larmier își dorește o refacere. El solicită o reformulare a constituției EOS, un strigăt de adunare pentru a modifica un document care a invitat controlul negativ al comunității după ce producătorii de blocuri EOS au continuat să înghețe cheile publice din rețea fără justificare. Inițiativa lui Larimer are nevoie de un vot de 15% din partea deținătorilor de jetoane EOS pentru a trece, iar voturile afirmative trebuie să dețină acest prag timp de 30 de zile consecutive într-un interval de timp de votare de 120 de zile pentru a trece prin orice modificări.

China își actualizează cripto-evaluările, arată clar prejudecăți pentru proiectele chineze: În cea mai recentă tranșă a Indexului global al tehnologiei lanțului public, Centrul chinez pentru dezvoltarea industriei informaționale (CCID) arată multă dragoste pentru proiectele chinezești – dar nu atât pentru Bitcoin. Noile calificări plasează EOS, un proiect care are sprijinul masiv din partea investitorilor și producătorilor de blocuri chinezi, ca activul său numărul unu, depășind cu 30 de puncte clasa superioară pe care Ethereum a obținut-o în raportul original. În spatele ei, în ordine, se află Ethereum, NEO, Stellar, Lisk și Nebulas, în timp ce Bitcoin a scăzut din top 15 de la 13 la 17.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map