Săptămâna aceasta în criptomonedă – 24 noiembrie 2017

Săptămâna aceasta în criptomonedă – Recapitulare săptămânală a știrilor

Prețurile continuă să urce: O bună majoritate a criptomonedelor și-au continuat creșterile de preț față de săptămâna precedentă.

În timp ce narațiunea anterioară era că Bitcoin Cash avea să-l depășească pe Bitcoin, ambii au cunoscut o creștere substanțială în această săptămână. Bitcoin se apropie 8.300 USD iar Bitcoin Cash a experimentat o 51,07% sări în preț.

Ethereum a experimentat, de asemenea, o cursă destul de apropiată de sfârșitul săptămânii cu un 37,81% sări în preț pentru săptămână. Din primele 10 monede, Bitcoin Cash (+51,07%), Ethereum (+37,81%) și Dash (+32,54%) a înregistrat cele mai mari salturi de preț. IOTA (-8,17%) a experimentat un pic de cădere din creșterile sale uriașe în săptămâna precedentă.

Creșterea monedei

Sursa: coinmarketcap

Probleme pentru Tether: Tether a susținut că a fost piratat pentru aproximativ 31 de milioane de dolari pe 19 noiembrie, după ce 30.950.000 de dolari SUA au fost trimiși către un portofel digital neautorizat. Dacă nu sunteți familiarizați, Tether este o pornire care permite utilizatorilor să utilizeze jetoane digitale care sunt susținute de monede fiat precum dolarul american, euro și yen. USDT este legat de dolarul SUA și se presupune că este complet susținut de active din contul de rezervă al lui Tether.

Prezicerea problemelor: New York Times a publicat un articol săptămâna aceasta le-a oferit cititorilor cuvinte de precauție atunci când foloseau schimburi nereglementate, chemând Bitfinex ca un schimb cu un risc mai mare din cauza faptului că este o „operațiune opacă”. Întâmplător, Tether este deținut și de aceleași persoane care dețin Bitfinex. Bitfinex susține că este cel mai mare schimb din lume, iar un atac similar cu succes asupra bursei ar putea face ravagii pentru comunitatea criptografică..

Acum mă vezi, acum nu: Confido, o startup care a strâns 374.000 USD de la un ICO decât a funcționat în perioada 6-8 noiembrie, a dispărut brusc cu toate jetoanele de investiții. Startup-ul a lansat o soluție pentru urmărirea livrărilor și efectuarea plăților. Un Confido reprezentant postat pe Reddit, „Uite, habar n-am ce s-a întâmplat aici. Eliminarea tuturor platformelor și site-urilor noastre de social media a fost o surpriză completă pentru mine. ” A fost Confido o înșelătorie executată strategic? Îi lipsește cu adevărat și s-ar putea să vedem „M-ai văzut?” postere la colțurile străzilor? Numai timpul va spune.

Ce este nou la CoinCentral?

Mulțumită tuturor Ziua Recunoștinței, sperăm că v-ați distrat explicând cum funcționează Bitcoin mătușilor, unchilor, bunicilor și verilor înstrăinați.

În această săptămână, echipa CoinCentral a reunit câteva resurse mai interesante:

Noi ghiduri de criptomonede realizate săptămâna aceasta:


  • Ce este Ark? – Aflați despre ce este ARK și ce probleme încearcă să rezolve echipa.
  • Ce este Hshares? – O privire asupra unui token conceput pentru a permite transferul de valoare între blockchain-uri și între blockchains și criptomonede fără blocuri.
  • Ce este Tangle – Un ghid pentru începători cu privire la ceea ce ar putea fi o nouă structură revoluționară (și ce puteri IOTA).
  • Un ghid pentru începători pentru portofelele din hârtie Ethereum

Mai multe știri despre criptomonedă de pe web

ATH nou pentru Bitcoin: Bitcoin a lovit un alt All-Time-High săptămâna aceasta, situându-se în jurul valorii de 8.290 USD în momentul acestei actualizări. Prețul a continuat să se întoarcă în sus, în ciuda creșterii rapide a aparentului antagonist Bitcoin Cash. Acesta a fost un an fenomenal pentru Bitcoin, deoarece a început 2017 pur și simplu 970 USD, ceea ce face ca prețul să câștige de la an până în prezent cu mult peste 700%.

JP Morgan consideră că se vorbește despre Bitcoin Futures: În ciuda declarațiilor vehement anti-Bitcoin ale CEO-ului său, JP Morgan Chase are în vedere furnizarea accesului la tranzacționarea la termen a Chicago Mercantile Exchange (CME) prin propria sa platformă futures. Pe măsură ce din ce în ce mai multe instituții financiare încep să sprijine investițiile în Bitcoin și în alte criptomonede, se pare că JP Morgan va fi în cele din urmă cântărit de cuvintele de alegere ale CEO-ului Jamie Dimon despre numirea „proastă” a oricui investește în Bitcoin..

Echipa pe termen lung HODL: Rick Falkvinge, auto-proclamat CEO al Bitcoin Cash, a remarcat că, dacă Bitcoin își îndeplinește promisiunea („și nu există nicio indicație că nu ar fi”), atunci echivalentul unui singur Bitcoin ar trebui să se situeze între 2 000 000 și 5 000 000 de dolari. Această viziune vine, de asemenea, cu corolarul că nu ar mai avea sens să măsurăm valoarea Bitcoin în USD sau Euro, deoarece fiat-urile s-ar fi prăbușit sub propria lor greutate..

Echipa pe termen scurt HODL: Mike Novogratz, miliardar și pe termen lung Bitcoin bull, prezice că prețul Bitcoin se va închide în 2017 la aproximativ 10.000 USD, iar prețul Ethereum va fi de aproximativ 500 USD. Cred că literalmente încheiem anul la 10.000 de dolari în Bitcoin. Cred că este o mișcare decentă de aici. Cred că încheiem anul cu aproape 500 de dolari în Ethereum. ” Novogratz a cumpărat Bitcoin cu 50 USD fiecare în 2013 și a adunat Ether la IPO pentru aproximativ 0,30 USD fiecare. El susține, de asemenea, că și-a pus 10% din economiile de viață atât în ​​Bitcoin, cât și în Ether.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map