Săptămâna aceasta în criptomonedă: 21 iunie 2019

Actualizare piață criptomonedă

Începem un început verde pentru vară. Sperăm că, acum, este sigur să vă lăsați jachetele de iarnă crypto și să vă strecurați în niște costume de baie când intrăm în prima zi de vară 2019.

Big Bad Bitcoin se apropie în prezent de un obstacol de 10.000 de dolari și este în creștere 17,57% în săptămână. Ultima dată când BTC a fost aproape de 10.000 de dolari, a fost în cădere liberă în mijlocul iernii criptografice pe 5 mai 2018. 10.000 de dolari se simt mai bine atunci când este pe drum.

Ethereum a avut, de asemenea, o săptămână grozavă 12,31% și aproape de 300 USD pe ETH. XRP este activ 11%. Binance Coin a revenit de săptămâna trecută și a început 16,88%. Monedele de confidențialitate Monero și ZCash sunt în funcțiune 22,55% și 23,69% respectiv, probabil în legătură cu știrile Facebook care anunță oficial lansarea stablecoin-ului lor. MonaCoin, cunoscut sub numele de „prima criptomonedă japoneză”, este în funcțiune 41,35%.

Cu toate acestea, nu totul a fost soare și margarete. Câteva proiecte au ratat valul verde și s-au scufundat în roșu: Tezos jos 7,11%, Nano jos 8,71%, și Komodo jos 10,45%, pierderi care sapă și mai adânc atunci când se adaugă câștigurile enorme ale BTC pe săptămână.

preț cripto

Știrile mari ale criptomonedelor din săptămână

Facebook anunță lansarea Balanței pentru mulțimile controversate: Facebook a anunțat oficial testul și lansarea mult așteptatei sale stablecoin Balanță, iar toată lumea și bunica lor au avut o comentariu public despre asta. Cu aproape 2,4 miliarde de utilizatori activi lunar, nu este un lucru șocant că FB-ul olandez a făcut unele valuri. Unul dintre principalele obiective ale Balanței este crearea unei monede globale pentru populațiile nebancare din lume. Cu o fungibilitate similară monedei fiduciare, Balanța dorește să ajute pe toată lumea să își păstreze fondurile în siguranță și accesibile.

Cea mai mare aplicație de mesagerie din Japonia pentru a lansa un alt schimb de criptomonede: Line, cea mai populară aplicație de mesagerie din Japonia, cu peste 80 de milioane de utilizatori, este în așteptarea aprobării de la agenția japoneză de servicii financiare pentru a lansa un schimb de criptomonede numit BitMax. Line a lansat anterior BITBOX, un schimb de criptomonede în Singapore, iar BitMax își propune să utilizeze aceeași tehnologie a schimbului BITOX, în general bine condus. Aprobarea va avea loc încă din iunie 2019.

Oamenii spun lucruri

Bitcoin la 15.000 de dolari? Tyler Winklevoss crede că: Cu un BTC de 10.000 de dolari la vedere, co-fondatorul Gemenilor, Tyler Winklevoss, a scris pe Twitter 15.000 de dolari ca următorul preț logic țintă pentru jeton. John McAfee a intervenit și el, susținând că, dacă BTC va sparge 100.000 de dolari, următoarea sa țintă va fi de 1.000.000 de dolari..

Dacă bitcoin sparge 10k, poți paria că va sparge 15k …&# 128077;&# 127995;&# 128640;

– Tyler Winklevoss (@tylerwinklevoss) 19 iunie 2019


Ce este nou la CoinCentral?

Ce este Balanta? | Un ghid pentru viitoarea criptomonedă a Facebook: cu excepția cazului în care ați fost prins pe munții Himalaya în ultima săptămână, este posibil să fi auzit despre Balanță.

Ce este LEO? | Tot ce trebuie să știți despre criptomoneda Bitfinex: LEO este un simbol de utilitate pe care îl puteți utiliza pe toate platformele iFinex, inclusiv Bitfinex și Ethfinex. Jetonul își trage numele de la „Unus Sed Leo”, motto-ul companiei iFinex. Fraza latină descrie o poveste în care o scroafă reproșează un leu pentru că are un singur copil. Leul este de acord ca răspuns, dar afirmă că singurul copil este un leu, argumentând pentru calitate în locul cantității.

Ce este Grin? | Primul blockchain major care a implementat MimbleWimble: Grin este un proiect privat, ușor, blockchain MimbleWimble. La fel ca Monero și Zcash, scopul Grin este de a vă păstra identitatea și istoria financiară private pe măsură ce participați la rețea.

Poate moneda Facebook (FB) să perturbe cu adevărat piețele criptografice și de remitențe: Proiectul Libra extrem de secret al Facebook a fost în veste în ultimul timp datorită imensului potențial pe care îl deține pentru a perturba atât piața internațională a remitențelor, cât și sectorul criptomonedelor..

Balanța pune în mișcare autoritățile de reglementare din SUA: În unele știri despre știri, lansarea de către Facebook a Balanței a determinat și ursul somnoros care este Washingtonul. Parlamentarii și autoritățile de reglementare americane au păstrat mult timp o poziție caldă și conflictuală cu privire la criptomonedă, iar punctul central al preocupărilor lor a fost până acum de a proteja consumatorii de escrocherii și de a preveni finanțarea activităților ilicite. Cu toate acestea, cu o companie-mamă care stă deja în apă fierbinte de reglementare în legătură cu problemele legate de confidențialitatea utilizatorilor și potențialele taxe de monopol care se apropie, autoritățile de reglementare americane vor urmări probabil aproape Balanța și spațiul criptomonedelor.

Următoarele linii directoare FATF ar putea aduce Doom unor companii criptografice: Astăzi poate fi o zi „make or break” pentru numeroase companii de criptomonede, în special bursele și custodii cripto. La acea dată, Grupul de acțiune financiară (GAFI) lansează îndrumări cu privire la modul în care țările ar trebui să supravegheze activele digitale, relatează Bloomberg.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map