Săptămâna aceasta în criptomonedă – 20 octombrie 2017

Cele mai populare știri Crypto din această săptămână

Prețul Bitcoin chiar și după creșterea săptămânilor trecute: Săptămâna trecută, prețul Bitcoin a crescut cu peste 1.000 de dolari, pe măsură ce investitorii au părăsit monedele și s-au pregătit pentru cele două viitoare furci Bitcoin (Bitcoin Gold și SegWit2x). În momentul scrierii acestui articol, prețul Bitcoin a scăzut cu 0,37% în ultimele 7 zile, conform CoinMarketCap. Vedeți cum au evoluat prețurile altcoin mai târziu în această postare.

Furci Ethereum: La începutul acestei săptămâni, Ethereum a fost supus celei de-a cincea forțe dure. Prețul unui singur eter a oscilat în sus și în jos înainte de a se stabili la aproximativ 305,00 dolari astăzi. Această furcă dură face parte din actualizarea Bizanțului și a trecut lin cu puține sau deloc dispută.

Canada dorește să cripteze: Comisia pentru valori mobiliare din Ontario (OSC) declarat recent (într-un mod tipic canadian) că este „dornic să susțină” ofertele inițiale de monede (ICO) și criptomonedele. A reunit o echipă numită Launchpad pentru a răspunde rapid la ofertele de criptomonede și pentru a ajuta companiile fintech eligibile să înțeleagă cerințele de reglementare. OSC este cel mai mare autoritate de reglementare a valorilor mobiliare din Canada și supraveghează bursa din Toronto, precum și administrează Commodity Futures Act și Ontario Securities Act.

IBM Goes Crypto: IBM a colaborat cu Stellar pentru a facilita plățile transfrontaliere care poate gestiona în prezent 7 monede fiduciare, inclusiv lire sterline, dolari fijieni, dolari australieni, dolari din Noua Zeelandă și Tong Pa’anga. Este interesant de menționat faptul că Stellar a fost creat ca o furcă a protocolului Ripple în 2014, iar acesta este un câștig uriaș pentru Stellar. În urma știrilor, prețul Stellar s-a dublat mai mult, deși prețul este acum de aproximativ 1,65X de unde a început.

Bun ca aurul? Goldman Sachs stabilit faptul că Bitcoin nu este „noul aur” în ceea ce privește moneda și a atribuit acest lucru vulnerabilităților portofelelor și schimburilor Bitcoin, precum și volatilității prețurilor. Goldman Sachs a menționat, de asemenea, că metalele prețioase precum aurul sunt în continuare „cel mai bun stoc pe termen lung de valoare”.

Acest lucru ne-a făcut să ne gândim. Caracteristicile cheie ale banilor sunt:

 • Durabilitate: Trebuie să poată dura
 • Portabilitate: Trebuie să fie comod și ușor de transportat.
 • Divizibilitate: Trebuie să poată fi împărțit în denumiri mai mici.
 • Greu de contrafăcut: Trebuie să fie dificil de falsificat.
 • Acceptare de către o populație generală.
 • Stocare valoare: trebuie să fie capabil să dețină în general valoare în timp.

De asemenea, am efectuat un sondaj pe Twitter pentru a obține opinii de la voi pe această temă. În momentul redactării acestui document, votul este împărțit exact la jumătate, cu 1.632 de voturi. Anunțați-ne gândurile:

Crezi #Bitcoin sau Metalele prețioase îndeplinesc mai multe dintre caracteristicile cheie ale banilor?

– CoinCentral (@realcoincentral) 19 octombrie 2017

Dezbaterea dintre cripto și alte valute va continua, dar, în general, am găsit mai multe avantaje pe care Bitcoin le are față de metalele prețioase, în special capacitatea sa de a fi portabil și infinit de divizibil..

Ce este nou la CoinCentral?

Ghidul SegWit2x – Cu furca SegWit2x setată la mijlocul lunii noiembrie, acest ghid vă va aduce la viteză.


În această săptămână am postat două noi ghiduri aprofundate de criptomonede:

 • Ce este Ripple XRP? – Aflați despre cea de-a 3-a cea mai mare criptomonedă care are scopul de a ajuta instituțiile financiare să mute mai ușor banii peste granițe.
 • Ce este Monero? – Aflați cum funcționează Monero și ce face mai bine decât Bitcoin.
 • Dacă sunteți nou în criptocurrency sau doar nou în CoinCentral, vă recomandăm să consultați câteva dintre alte ghiduri, inclusiv:
 • Ce este Bitcoin?
 • Ce este Ethereum?
 • Căutați un nou schimb de criptomonede? Consultați secțiunea noastră de revizuire și comparație Exchange în continuă creștere.
 • Mai multe știri despre criptomonedă

  O jumătate de miliard de mineri crypto necunoscuți: Compania de blocare a anunțurilor, Adguard, a analizat cele mai populare 100.000 de site-uri clasificate de Alexa pentru a căuta coduri de extragere a browserelor precum Coinhive și JSEcoin. Analiza a constatat că 220 dintre site-urile web folosesc scripturi de cripto-minerit, cele mai populare țări vizate fiind SUA. India, Rusia și Brazilia. Aceasta înseamnă că peste 500 de milioane de oameni minează fără să știe criptomonede.

  Represiune benefică: Represiunea asupra ICO-urilor ar putea fi de fapt ajutând Bitcoin. Întrucât țări precum China și Coreea de Sud interzic vânzările de jetoane ale ICO-urilor, oamenii au găsit un refugiu sigur în Bitcoin în loc de alte monede diferite. Fluxul de capital în Bitcoin de la altcoins a contribuit la creșterea prețului. Fiind una dintre cele mai stabile criptomonede, Bitcoin este probabil să continue să fie o sursă de siguranță relativă în comparație cu piața altcoin mai volatilă..

  Noi suntem 1%: Un alt mod de a privi oportunitatea de creștere a Bitcoin este prin privind unii dintre principalii săi concurenți, dolarul american și aurul. Bitcoin a crescut exponențial în ultimii ani până la o capitalizare de piață consistentă de peste 90 de miliarde de dolari, dar este încă departe de adoptarea pe piață în masă. Principalele cazuri de utilizare ale Bitcoin de a fi un depozit de valoare și un mediu de schimb au fost limitate în comparație cu dolarul SUA și asta se datorează în mare măsură faptului că trebuie încă să păstreze noi utilizatori pentru a fi un mediu de schimb relevant.. Aprovizionarea cu „bani restrânși” în dolari SUA este de aproximativ 28,6 trilioane de dolari, iar tot aurul extras vreodată este de aproximativ 8 000 miliarde de dolari. Acest lucru pune Bitcoin la aproximativ 1% sau mai puțin din valoarea acestor doi concurenți.

  Sunt investitorii americani care sapă cripto? A Articol Venturebeat a analizat distribuția investitorilor americani și interesul acestora pentru criptomonede. Ceea ce a arătat a fost că dobânda criptomonedelor a fost în mare parte corelată cu reglementările de stat ale monedei virtuale. Câteva dintre statele cu cel mai mare interes au fost California, Colorado, Nevada, Texas și New Hampshire. Hawaii este statul cu cea mai mică dobândă.

  Julian Assange este recunoscător și meschin: Julian Assange, fondatorul Wikileaks, a postat pe Twitter un mulțumire din inimă sarcastică către guvernul SUA, senatorul McCain și senatorul Lieberman pentru că au încercat să-l întrerupă pe Assange din orice finanțare după publicarea informațiilor guvernamentale private referitoare la războaiele din Irak și Afganistan. Assange a fost nevoit să investească în Bitcoin în 2010, împingându-l să câștige o rentabilitate de 50.000%.

  Cele mai profunde mulțumiri guvernului SUA, senatorului McCain și senatorului Lieberman pentru că au împins Visa, MasterCard, Payal, AmEx, Mooneybookers și colab., Să ridice o blocadă bancară ilegală împotriva @WikiLeaks începând din 2010. Ne-a determinat să investim în Bitcoin – cu > 50000% randament. pic.twitter.com/9i8D69yxLC

  – Julian Assange &# 128313; (@JulianAssange) 14 octombrie 2017

  Din Rusia, cu dragoste: Într-o întâlnire cu ușă închisă la Moscova, Vladimir Putin a declarat oficial că Rusia va emite propria sa criptomonedă. „CryptoRuble” poate fi schimbat în orice moment cu ruble fiat, dar dacă deținătorul nu poate explica de unde provin CryptoRuble, vor primi o taxă de 13%. În plus, CryptoRuble nu poate fi exploatat și va fi emis doar, întreținut și controlat de autoritățile centrale. [CoinTelegraph]

  Din Japonia, în spatele barelor: Yuki Takenaka, fondatorul și managerul bursei Ripple din Hamamatsu, Prefectura Shizuoka a fost arestat pentru escrocheria clienților.

  Mineria rusească Ethereum se încălzește: Comino, un startup rus criptomonedă, a construit un dispozitiv de exploatare minieră Ethereum de înaltă tehnologie care, de asemenea, funcționează ca încălzitor. Deși acest lucru pare a fi o idee teribilă pentru statul meu natal din Florida, pare o modalitate ușoară de a profita la maximum de iernile brutale rusești.

  Probleme pentru Tezos: Îmi amintești acum câteva luni, Tezos a strâns 232 milioane de dolari într-un ICO. Astăzi, fondatorii lui Tezos, Arthur și Kathleen Breitman, se află într-o dispută cu președintele unei fundații elvețiene care a ajutat la gestionarea ICO și la promovarea lui Tezos, Johann Gevers. Această dispută internațională amenință acum peste 400 de milioane de dolari bitcoin și eter. [Reuters]

  Performanța pieței criptografice din această săptămână

  În timp ce prețul Bitcoin se termină aproape săptămânal, cei mai mari doi concurenți ai săi Ethereum (305,12 USD, -6,07%) și Ripple (0,021609 USD, -12,64%) au scăzut. Dintre cele 12 criptomonede (inclusiv Bitcoin) cu o capitalizare de piață de peste 1 miliard de dolari, acestea sunt împărțite 50/50 ca câștigători și învinși.

  (Sursă de date)

  În creștere cu 22,25% în această săptămână, capitalizarea pieței Qtum (969 007 830 dolari) este aproape de a depăși valoarea de 1 miliard de dolari.

  Top 100 Cryptos – Cei mai mari câștigători și pierzători

  Această secțiune prezintă criptomonedele ale căror prețuri au crescut sau au scăzut cel mai mult în ultimele 7 zile (168 ore). Într-un efort de a evita criptomonedele ultra-micro-cap, am inclus doar criptos care au început și / sau au terminat săptămâna cu un top 100 al pieței criptomonedelor (111 criptomonede totale). Toate datele provin din coinmarketcap.com

  Cei mai mari câștigători

  În această săptămână, prețurile a 4 criptomonede au crescut cu peste 100% și cu 20 au crescut cu peste 10%. Cei mai mari 5 câștigători au fost SmartCash (216%), ZenCash (162,32%), NoLimitCoin (126,29%), Neblio (100,85%) și Metaverse ETP (90,8%).

  (Sursă de date)

  Cei mai mari pierzători

  Din fericire pentru investitori, niciuna dintre criptomonedele de pe lista noastră nu a pierdut mai mult de 100%, deși prețurile a 22 de criptos au scăzut cu peste 10%. Cei mai mari 5 pierzători au fost Centra (-44,12%), ChainLink (-32,55%), Gnosis (-29,42%), Kin (24,54%) și Veritaseum (-24,02%).

  (Sursă de date)

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map