Săptămâna aceasta în criptomonedă – 2 februarie 2018

Săptămâna aceasta în criptomonedă – 2 februarie 2018

Există un doctor în cameră pentru a opri sângerarea?

Arta arhaică a vărsării de sânge a fost o practică medicală obișnuită folosită de medici din grecii antici până la chirurgii europeni din secolul al XIX-lea. S-a presupus că umorile (sângele și alte fluide corporale) aveau boli și boli, astfel încât medicii își vor sângera pacienții bolnavi în speranța de a le ușura bolile..

Ei bine, piața criptomonedelor sângerează puternic în acest moment și, la fel ca practica învechită, face puțin pentru a îmbunătăți lucrurile – este, de asemenea, departe de a fi plin de umor.

Bitcoin: Acest tip mare a cunoscut zile mai bune. Partea de jos nu a renunțat, dar începem să ne întrebăm unde este partea de jos, deoarece Bitcoin continuă să scadă la niveluri mai mici de suport. Bătălia grea a lui Crypto a scăzut 18% de la prețul său care a intrat în vinerea trecută, stând la aproximativ 9.000 de dolari. Deoarece mulți dintre noi am fost cuibăriți în paturile noastre aseară, Bitcoin a căzut 7.800 dolari, mai mică decât megacorecția din ianuarie și cea mai mică din a doua jumătate a lunii noiembrie.

Ethereum: Medalistul de argint al Coin Market Cap depășește Bitcoin în această săptămână, chiar dacă este încă pe roșu. Ethereum a pierdut 8% din valoarea sa de săptămâna trecută, la prețuri în prezent 950 USD. La fel ca Bitcoin, a avut o scădere rapidă până la unele minime extreme aseară, atingând la 779 dolari pentru prima dată de la prima zi a Anului Nou.

Clipoci: La fel ca săptămâna trecută, Ripple a fost cel mai rău dintre primii trei. A căzut 28% de la intrarea sa în vinerea trecută cu un preț cerut de 0,88 dolari, și a mers până la 0,64 USD peste noapte.

feb marcă

Mentiuni onorabile: În ciuda băii de sânge generale pe piață, DigixDAO (319 dolari) este sus 28% în ultimele 24 de ore și 23% în ultima săptămână. Pe lângă aceasta, nimic altceva pe piață nu înoată bine împotriva curentului de scădere a prețurilor.

Peste 1 milion de persoane se alătură Robinhood pentru tranzacționarea gratuită a criptelor: Una dintre cele mai mari probleme cu tranzacționarea criptomonedelor sunt taxele grele. Coinbase, de exemplu, percepe 1,49% pentru toate comenzile de cumpărare / vânzare, o sumă obscenă în comparație cu taxa de tranzacționare de 0,1% a Binance. Cu toate acestea, nimic nu bate gratis.

Schimbul major Huobi către birouri deschise din SUA: Huobi, fondatorul chinezesc, a pus la cale San Francisco pentru o nouă locație de birou. Într-o declarație adresată personalului Coin Central, directorul strategiei Huai, Cai Kailong, a declarat: „Motivul pentru care alegem SUA este că are o piață imensă și investitori buni din punct de vedere instituțional”.

Ruby Tuesday, un fals Uber și un răpire teribil planificată: Potrivit Fortune.com, Louis Meza și-a adus victima / asociatul într-un Uber pe care l-a „comandat” după ce a luat masa la Ruby Tuesday în Times Square. Odată ajuns înăuntru, un om înarmat din mașină a cerut cheile apartamentului pentru reședința victimei, furând în cele din urmă Ledger Nano S pe care l-a găsit în interior. Cu toate acestea, Meza a făcut greșeala fatală de a transfera fondurile într-o manieră ușor de urmărit și de a nu purta o mască la intrarea în clădirea victimelor (care avea camere de supraveghere).

Samsung începe să producă cipuri pentru extragerea criptomonedelor: După cum a raportat TechCrunch, Samsung produce cipuri ASIC pentru a extrage criptomonede precum Ethereum și Bitcoin. Un purtător de cuvânt al companiei a declarat gigantului de știri „Afacerea de turnătorie a Samsung este angajată în prezent în fabricarea cipurilor de minare a criptomonedelor. Cu toate acestea, nu putem dezvălui detalii suplimentare cu privire la clienții noștri. ”

Mastercard se bucură de creșterea profiturilor din achizițiile de criptare: Deși nu puteți utiliza un Mastercard pentru a achiziționa un Big Mac cu Bitcoin, îl puteți folosi pentru a cumpăra criptomonede de pe site-uri precum Coinbase. Deși aceste achiziții ajută firma de carduri de credit, acestea nu sunt fiabile pe termen lung, potrivit directorului financiar financiar Martina Hund-Mejean. „Chiar săptămâna trecută – pe măsură ce unele dintre prețuri au scăzut – ați văzut deja că tendința încetinește”, a spus Hund-Mejean despre achizițiile de cripto folosind cardul lor de credit.


Papa Zuck scoate din priză anunțurile Crypto: Marți trecută, Facebook și-a revizuit politica publicitară pentru a interzice reclame legate de criptomonede. Citând „practicile lor promoționale înșelătoare sau înșelătoare” într-o postare pe blog despre acest subiect. Facebook dorește să reducă potențialul ca escrocii să ajungă la utilizatorii platformei de socializare.

L-ai cumpărat, ei audită: Știrile vechi sunt încă știri, iar săptămâna aceasta, mijloacele de informare în masă și criptografice au dezgropat știri despre două citații livrate atât Bitfinex Exchange, cât și Tether. Citările datează din 6 decembrie 2017 și analizează legalitatea Tether, o monedă alternativă populară care este „legată” de monedele fiat.

Sherrif’s Back in Town: Texas ordonă AriseBank să înceteze operațiunile: Autoritățile de reglementare Lone Star State și-au continuat eforturile pentru a îmblânzi actorii fără scrupule din vestul sălbatic al crypto. Au ajutat la eliminarea BitConnect, acum au site-urile stabilite pe AriseBank, o bancă criptografică auto-descrisă cu sediul în Texas. Oficialii din stat susțin că „[încetează] & Ordinul de dezabonare s-a bazat pe constatarea comisarului conform căreia AriseBank a încălcat Codul financiar Texas capitolul 31, folosind termenul „bancă” în numele său și materiale de marketing pentru a implica faptul că se află în activitatea bancară în acest stat ”

Ce este nou la CoinCentral?

 • Impozite pe criptomonedă pentru persoanele aflate în grabă: Trebuie să plătiți impozite pe câștigurile dvs. de criptomonede (fără excepții)! Aruncați o privire la acest ghid rapid pentru a vă ajuta să evitați problemele cu IRS.
 • Tezos în frământări: Ce se întâmplă s-ar putea să întrebi? Un proces aici sau acolo, dificultăți administrative și o întreagă mizerie de lupte.
 • Ce este rețeaua fulgerului ?: Dacă v-ați ocupat vreodată de Bitcoin, este posibil să fi suferit timp de tranzacție de o oră (sau cel mai rău, de o zi), rețeaua de fulgere este aici pentru a vă ajuta.
 • Lightning Network este aici: „Viitorul tocmai a sosit la pragul meu!” Citiți acest articol pentru a obține informații despre prima achiziție fizică utilizând rețeaua Lightning.
 • Ce este MediBloc?: Aflați cum acest proiect relativ nou blockchain ar putea revoluționa industria asistenței medicale.
 • Ce este Rețeaua de solicitări?: În timp ce Rețeaua de solicitări încearcă să concureze cu PayPal ca fiind sistemul de plăți global numărul unu, este mult mai mult decât atât. Aflați de ce.
 • Ce este un Airdrop Cryptocurrency?: Ați observat vreodată o creștere neașteptată a portofelului dvs. de criptomonede și nu știați de unde provin monedele gratuite? Aflați de ce în acest articol.
 • Ce este Siacoin?: Aflați cum intenționează Sia să concureze cu competitorii tradiționali, cum ar fi DropBox, Amazon, Apple și Microsoft.
 • CoinCentral + NEO DevCon: Filozofia noastră principală este de a oferi cercetătorilor și conținutului de cea mai înaltă calitate cititorilor noștri, astfel încât, pentru a obține informații cititorilor noștri direct de la sursă, am avut ocazia să ne întâlnim și să intervievăm fondatorii multor proiecte inovatoare din NEO ecosistem.
 • Ce este Rentberry ?: Aflați cum această tehnologie blockchain va eficientiza procesul de închiriere atât pentru chiriași, cât și pentru proprietari.
 • Ce este Cindicator?: Aruncați o privire în acest ghid pentru începători privind prognoza hibridă de informații, un proiect care merge „pentru gestionarea eficientă a capitalului investitorilor în finanțele tradiționale și criptomarketurile”.
 • Am plecat la curse: Aflați mai multe despre cele 5 proiecte care concurează pentru a fi cea mai bună platformă Dapps. Cine va ieși pe primul loc?
 • Bitfinex și Tether citați de autoritățile de reglementare din SUA: Tether a fost o înșelătorie în tot acest timp? Aflați de ce Bitfinex și Tether sunt sub foc.
 • Ce este Ethos?: O privire aprofundată asupra monedei și modul în care acest proiect dorește să faciliteze oricui să dețină criptomonede.
 • Ce este Burstcoin?: Întrucât Bitcoin primește critici cu privire la energia irosită, Burst oferă un mod mai ecologic de a mina și de a rula un blockchain descentralizat. Aflați mai multe despre tehnologia interesantă din spatele acestei monede ecologice.
 • Ce este dovada capacității?: Acest articol vă va ajuta să deveniți mai informați cu privire la dovada capacității de extragere, adică abilitatea de a utiliza spațiu gol pe hard disk pentru a extrage monede gratuite.
 • Ce este DigiByte?: Fondată în 2014, face parte din clasa mai veche de proiecte de criptomonede. Cu toate acestea, în ciuda vârstei sale și a dezvoltării continue din ultimii patru ani, DigiByte este încă relativ necunoscut.
 • Ce sunt Swap-urile atomice?: O introducere în modul în care swap-urile atomice încearcă să facă tranzacționarea mai sigură, mai eficientă și mai lipsită de încredere.
 • Am plecat la curse: Este o cursă strânsă între aceste monede. Aflați mai multe despre cele 4 monede care concurează pentru a fi cea mai bună opțiune de confidențialitate a cripto-ului.
 • NEO și Blockchains în toată China: La suprafață, se pare că criptomonedele și China nu se înțeleg întotdeauna … Oricum ar fi, NEO nu are intenția de a opri planul său ambițios de a răspândi tehnologia blockchain în toată China.
 • Ce este QASH?: Aflați mai multe despre modul în care această firmă globală de criptomonede abordează problemele de lichiditate apărute din investițiile criptografice.
 • Ce este Dentacoin?: Misiunea acestui proiect blockchain este de a pune la dispoziție aproape 80% din populația lumii fără îngrijire medicală dentară de calitate. Aruncați o privire asupra modului în care intenționează să facă acest lucru.
 • Ce este Nebulas ?: Internetul viitorului? O privire în Nebulas, noul „Google pentru Blockchain” care oferă mult mai mult decât un motor de căutare.

Știri despre criptomonedă din întreaga lume

Capitala Taiwanului va construi „oraș inteligent” datorită parteneriatului IOTA: Orașul Taipei așteaptă cu nerăbdare să beneficieze cetățenii săi cu tehnologia blockchain și, în cele din urmă, a ales Fundația IOTA pentru a ajuta orașul să își îndeplinească obiectivele tehnologice. Comisarul Departamentului de Tehnologia Informației din guvernul orașului Taipei, Wei-bin Lee, a declarat „cu orașul Taipei gândind mereu înainte și cu tehnologia IOTA, acest parteneriat este o mișcare strategică pentru a introduce în era orașelor inteligente cetățenii din Taipei. Salutăm Fundația IOTA în orașul Taipei și suntem încântați să ne lansăm împreună în viitor. ” Proiectele din parteneriat sunt deja în derulare.

Bitcoin a căzut în mijlocul discuțiilor din India Regulamente?: Într-o transcriere de cotidianul The Hindu, ministrul de finanțe al Indiei, Arun Jaitley, le-a spus parlamentarilor că guvernul indian „nu recunoaște criptomoneda ca mijloc legal de plată sau monedă și va lua toate măsurile pentru a elimina utilizarea acestor active criptografice”. Un motiv pentru acest sentiment anti-cripto din partea guvernului lor este utilizarea criptomonedelor în activități infracționale, cum ar fi spălarea banilor.

Marea firmă europeană de utilități refuză să vândă energie regenerabilă companiilor miniere criptografice: Compania italiană Enel a declarat joi pentru Reuters că „nu are niciun interes în vânzarea puterii” către compania minieră criptomonedă Envion. În raport, Enel a declarat că „a întreprins o cale clară spre decarbonizare și dezvoltare durabilă și vede utilizarea intensivă a energiei dedicate minelor de criptomonede ca o practică nesustenabilă care nu se potrivește cu modelul de afaceri pe care îl urmărește”.

Deutsche Bank avertizează că investitorii cripto pot experimenta „pierderi totale”: Potrivit șefului global al biroului principal de investiții, Markus Mueller, suntem încă la cinci până la zece ani distanță de „guvernarea necesară” necesară pentru ca criptomonedele să fie considerate o clasă de active, ceea ce se va întâmpla numai atunci când se creează încredere și securitate. Mueller nu înțelege resentimentele entuziaștilor cripto care se tem de reglementările guvernamentale, care pot proteja investitorii împotriva escrocheriilor și fraudei din industrie.

Regulamentul criptografic „moale” în lucru pentru Arabia Saudită: Într-un interviu acordat Business Insider, un autoritate de reglementare financiară de top a declarat echipei de știri că nu intenționează să paralizeze piața criptomonedelor; cu toate acestea, îl urmăresc îndeaproape. “Încă evaluăm care ar trebui să fie răspunsul nostru adecvat de reglementare”, a declarat președintele Autorității pentru Piețe de Capital din Arabia Saudită, Mohammed El-Kuwaiz. „Cred că este posibil să venim cu ceva foarte curând.”

Royal Mint, producătorul oficial de bani din Marea Britanie, lansează cripto-ul susținut de aur: Fondată în 886 d.Hr. (acum 1132 de ani), compania guvernamentală britanică Royal Mint spune că moneda sa RMG va oferi proprietatea directă a aurului fără a face față costurilor de administrare sau depozitare. Ceea ce separă această criptomonedă de altele este că este susținută de un activ tangibil, cu 1 RMG pe blockchain reprezentând un gram în seiful Royal Mint.

Raportul Serviciului Vamal din Coreea de Sud: 600 mln USD în criptă comercializată ilegal: Într-un comunicat de presă din 31 ianuarie, Serviciul Vamal din Coreea a comentat fluxul de bani ai cetățenilor prin schimburi valutare, care sunt ilegale în țară. Se pare că aproximativ 637,5 miliarde de câștiguri (~ 600 miliarde de dolari) au fost procesate de cetățenii coreeni prin intermediul acestor schimburi externe pentru ceea ce autoritățile cred că sunt evaziune fiscală, spălare de bani și fraudă.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map