Săptămâna aceasta în criptomonedă – 16 martie 2018

Săptămâna aceasta în criptomonedă – 16 martie 2018

I Dip, You Dip, We Dip

Tocmai când am crezut că am ieșit din gropi, piața criptomonedelor ne aruncă imediat. Prețurile au avut o tendință descendentă constantă, de când capitalizarea totală a pieței cripto-ului și-a recăpătat poziția pozitivă la mijlocul lunii trecute. Pe 17 februarie, capitalizarea pieței a fost de 519 miliarde de dolari. Acum, este evaluat la 336 miliarde de dolari, a 35% picătură pe lună și a 7% picătură în săptămână.

Ar putea fi un sezon fiscal pentru cetățenii SUA, ar putea fi FUD-ul Google care interzice reclame legate de cripto. Indiferent de catalizator, piața este în prezent de urs de gradul A și ne face să ne întrebăm dacă aceasta este verberarea continuă a prăbușirii din februarie.

Bitcoin: Cu prețul său în jur de 8.500 de dolari, Bitcoin a scăzut cu 5,5% de săptămâna trecută. Sigur, nu o scădere devastatoare, dar totuși nu tipul de acțiune de preț pe care doriți să o vedeți.

Ethereum: Concurentul de argint al lui Crypto nu are prea multe pentru o căptușeală de argint săptămâna aceasta. Comparativ cu Bitcoin, Ethereum are dublu probleme, cu o pierdere de 11% în săptămână la prețul actual de 619 USD.

Clipoci: Numărul trei de pe lista noastră se află în cea mai proastă formă dintre colegii săi, deoarece Ripple a scăzut cu 12% în săptămână, la 0,70 USD per XRP.

graficele pieței criptomonedelor pe 16 martie

Știri interne

Crypto vine la Congres – De data aceasta, Camera Reprezentanților: Camera Reprezentanților Statelor Unite a organizat miercuri săptămâna aceasta o audiere oficială cu privire la criptomonede. Supravegheați de subcomitetul Piețe de capital, valori mobiliare și investiții, academicieni și lideri din industrie au condus MO-ul criptomonedelor către legislatorii americani, inclusiv liderul Congresului Blockchain Caucus, Tom Emmer. Ședința a servit drept element de bază pentru membrii congresului care nu știu de statutul de reglementare criptografică, cu un accent special pe ICO-uri.

Riscuri de acoperire? SEC sondează fonduri speculative de criptomonedă: Știm despre carnea de vită SEC cu ICO-uri, dar acum, agenția de reglementare din SUA urmărește fondurile de acoperire criptografice. Pentru a proteja interesele consumatorilor, SEC a solicitat informații cu privire la caracteristicile de securitate a fondurilor, modelele de stabilire a prețurilor și conformitatea, printre altele, iar unele fonduri aparent au primit chiar citații de la Divizia de aplicare a SEC.

Legislatorii din Tennessee fac eforturi pentru facturile în conflict cu Crypto, Blockchain: În bine sau în rău, lucrurile se încălzesc în sud pentru criptare. Atât Casa de Stat din Tennessee, cât și Senatul procesează legislația care ar interzice investițiile fondurilor de pensii în cripto, dar au și facturi pe masă care ar aproba „autoritatea legală de a utiliza tehnologia Blockchain și contractele inteligente în efectuarea de tranzacții electronice” și ar „[ protejează] drepturile de proprietate asupra anumitor informații securizate prin tehnologia Blockchain. ” Versiunile ambelor proiecte de lege au fost adoptate în Senat, în timp ce Camera nu a votat încă versiunile lor ale legislației.

Orizontul din Nashville

Surpriză, surpriză: jetoane utilitare oferind utilitate ca nouă clasă de active, conform legislativului din Wyoming: În sfidare față de organismele federale de reglementare care, în ultimele luni, par a fi blocate într-un război asupra gazonului pentru clasificarea legală a criptelor, Wyoming ajută criptomoneda să-și creeze propria cale. Wyoming House Bill 70 a fost semnat în lege săptămâna aceasta, prima legislație din lume care recunoaște cripto ca fiind propria sa clasă de active unică. Caitlin Long, cofondator al Wyoming Blockchain Coalition, speră că legislația de referință va [[oferi] un exemplu de modul în care acest lucru ar putea deveni un standard în conformitate cu legea federală ”.


Circle Invest este acum disponibil pentru cetățenii SUA din 46 de țări: 2018 se conturează pentru a fi un an activ pentru cercul de companii axat pe blockchain. La o lună după ce organizația a achiziționat Poloniex Exchange, echipa a anunțat că își va deschide noua platformă de investiții în criptomonede, Circle Invest, pentru „acces timpuriu” cetățenilor americani din fiecare stat, cu excepția Minnesota, Hawaii, Wyoming și New York ( pe care se așteaptă să le adauge „foarte curând”).

Petro continuă să atragă dezaprobarea de la legislatori: Dacă un dictator modern decide să meargă pe trenul cripto-hype, nu vă mirați când restul lumii politice dezaprobă. La începutul acestei săptămâni, senatorul Floridei Bill Nelson a trimis o scrisoare secretarului Trezoreriei Steven Mnuchin cu privire la ICO-ul venezuelean pentru petro, criptomoneda sa sponsorizată de stat. Nelson, alături de alți politicieni internaționali, este îngrijorat de faptul că președintele venezuelean Nicolas Maduro va folosi finanțarea ICO pentru a evita sancțiunile și pentru a-și finanța regimul..

Nicolas Maduro și un Bitcoin

Noul proiect de lege ar putea înșuruba jetoanele sexuale: Potrivit câtorva profesioniști din industrie, atât din industria adulților, cât și din cripto-sferă, două noi proiecte de lege transmise prin Congres ar putea genera probleme pentru criptomonede care vizează munca sexuală legală. Facturile de tranzacționare, Actul de combatere a traficului sexual online și Opriți activarea Actului privind traficanții sexuali (FOSTA-SESTA pe scurt) ar putea „cauza o problemă oricui este implicat în orice fel de muncă sexuală”, cofundatorul Spankchain, Janith Griffith, consideră că „[producătorii] pot avea probleme pentru„ promovarea prostituției ”[și] ar putea provoca, de asemenea, o problemă pentru deținătorii de jetoane. ”

Gemenii Winklevoss vor să elimine frauda criptografică cu organizația de autoreglementare: Cameron și Tyler Winklevoss s-au descurcat bine pentru câțiva tipi care, probabil, aveau conceptul pentru Facebook scos de sub ei. (In) celebrul duo a devenit mutori ai industriei în lumea blockchain cu Gemini Exchange. Acum își folosesc influența pentru a propune un organism de autoreglementare pentru schimburile din SUA. Asociația virtuală a mărfurilor cred, ar contribui la îmbunătățirea standardelor de securitate, transparență și gestionare în toate direcțiile pentru schimburi.

Ce este nou la CoinCentral?

Cum să citiți o carte albă despre criptomonedă: Da, hârtia albă se poate simți adesea ca un câmp minat de jargon tehnic și concepte abstracte dureroase, dar dacă investiți într-un proiect, este crucial să aflați despre ce este vorba – și ce modalitate mai bună decât direct din gura calului?

Ce este Metal (MTL)? Ghid pentru începători: Aflați mai multe despre modul în care echipa Metal vrea să accelereze adoptările cu o soluție de portofel accesibilă, all-inclusive, pentru toate nevoile dvs. de criptare..

Ce este World Wifi / WeToken (WT)? Ghid pentru începători: Wi-Fi-ul mondial este un proiect blockchain care simbolizează accesul la routerele fără fir proprietate privată.

Acest club de striptease din Vegas vă permite să plătiți pentru dansuri în Crypto: Ai un viciu pentru jocurile de noroc pe bani magici de pe internet și sex? Grozav. Acum vă puteți hrăni înclinațiile lascive cu cripta dvs. la Legends Room din Las Vegas.

Ce este WAX ​​?: WAX, prescurtarea Worldwide Asset eXchange, este o piață globală descentralizată pentru activele virtuale de jocuri video.

Subcomitetul House organizează prima audiere despre criptomonede, ICO-uri: Camera Reprezentanților SUA a ascultat în cele din urmă piața emergentă a criptomonedelor miercuri trecută.

Soluții de criptomonedă care ajută industria olelor cu durerile sale în creștere: Ce sunt, ce ar putea face: Ambii ar atrage probabil dezaprobare de la tatăl iubitei tale, așa că de ce nu ar trebui să meargă cei doi împreună?

Faceți cunoștință cu Alexandra Prodromos, forța motrice din spatele ascensiunii Chicago ca centru principal al blockchain-ului: Uneori, industria blockchain-ului este criticată pentru faptul că nu include suficiente femei, în timp ce alteori, femeile din industrie se numără printre cei mai influenți membri ai acesteia..

Binance își lansează propriul blockchain pentru schimb, jeton BNB: Ca și cum ar fi ca răspuns la atacul de phishing API asupra unora dintre utilizatorii săi, Binance susține ante-ul dezvoltându-și propriul blockchain.

Ați auzit de ICO-uri, dar despre investițiile de capital de risc în criptare: Este trucul unui câine vechi, dar se ține destul de bine împotriva pachetului de ICO-uri care îi provoacă gazonul.

Ce este Golem (GNT)? Ghid pentru începători: Imaginați-vă un supercomputer global condus de tehnologia blockchain. Acum că ai idee, consultă ghidul nostru pentru a afla mai multe.

Ce este DDEX? Schimbul digital descentralizat: DDEX împuternicește tranzacționarea de criptomonede din portofel. Marele beneficiu al schimbului DDEX este că puteți tranzacționa în siguranță jetoane fără a fi nevoie să vă deschideți un cont și să vă partajați numele, adresa și alte informații personale..

Lighting Labs lansează prima versiune beta Mainnet, dezvăluie finanțarea semințelor: Lightning Labs tocmai a lansat Lightning Network Beta, iar această versiune a venit cu o pungă de investitori de semințe pentru dezvoltarea în continuare a tehnologiei.

Loom Network lansează soluția de scalare Ethereum: În această săptămână, Loom Network și-a implementat soluția de scalare dApp în producție, împreună cu un site de testare – DelegateCall.

Care oraș va fi capitala tehnologiei Blockchain ?: Există o mână de orașe care concurează la următoarea Silicon Valley pentru blockchain, dar care vor câștiga?

Noduri complete Bitcoin: Ce sunt și cum să le configurați: Aceste noduri acceptă blockchain-ul Bitcoin și, dacă poți suporta curba de învățare pentru a configura unul, poți juca rolul tău în revoluția descentralizată ca proprietar de nod..

Blockchain Storms the Freelance World: Six Startups to Watch: Pe măsură ce tehnologia avansează, freelancing-ul a devenit o alternativă mai viabilă la carierele tradiționale, iar cripto intenționează să o facă și mai mult.

E-Residency și Blockchain Governance din Estonia, explicate: Programul E-Residency permite oricărei persoane din întreaga lume să contribuie sau să înceapă o afacere în Estonia, un complement adecvat pentru viitorul criptografic descentralizat în care lucrează.

Știri despre criptomonedă din întreaga lume

Beanie Babies, Chicken McNuggets și jocuri de noroc: John Oliver vorbește despre criptografie: Pe segmentul său TV Last Week Tonight, John Oliver a abordat tema blockchain-ului în stilul său tipic sardonic. De la observații caustice la remarcabile condescendențe, el a comparat investițiile în piață cu jocurile de noroc, a râs de comparațiile blockchain-ului cu pepite de pui, a scos din vechea comparație Beanie Babies și chiar a vorbit despre EOS. Mai presus de toate, un singur mesaj a pătruns în segmentul său: investitorii se feresc și pășesc cu atenție.

Vă prezentăm Binance Chain, următorul pas în Crypto Journey al Binance: Așa este – Binance lucrează la lansarea propriului blockchain. Schimbul a făcut public evoluțiile într-un post de blog marți, fără o dată stabilită pentru momentul în care echipa intenționează să preia lanțul în direct. Miscarea pare să răspundă recentului hack hack API suferit de utilizatorii Binance și, printre migrația monedei BNB către noul blockchain, dă impresia că schimbul se poate muta la un model descentralizat..

Binance creștea prea repede și era prea ocupat pentru a începe orice altceva. Deci, tot ce am putea face este să începem încă un Binance. https://t.co/r5RjPNyrDq

– CZ (nu dă cripta) (@cz_binance) 13 martie 2018

Coreea de Sud se luminează, dă ICO-urilor o lumină verde: Guvernul sud-coreean face măsuri pentru a inversa interdicția asupra ICO-urilor interne. La sfârșitul anului trecut, oficialii sud-coreeni au scos în afara legii ICO-urile de teama riscurilor și fraudei investitorilor, însă, potrivit unui oficial guvernamental citat în presa locală, „[autoritățile financiare] au discutat cu agenția fiscală a țării, cu ministerul justiției și cu alte birouri guvernamentale relevante despre un plan care să permită ICO-urile în Coreea, atunci când sunt îndeplinite anumite condiții. ”

SEC din Thailanda va lansa Gameplanul pentru regulamentele criptomonedelor: Guvernul thailandez are planuri de a elibera legislația formală pentru a supraveghea industria criptomonedelor, au dezvăluit rapoartele de la începutul acestei săptămâni. Guvernul speră că legislația va reduce frauda și spălarea banilor în țara lor natală, precum și va crea un cadru oficial pentru impozitarea criptomonedelor. Regulamentele sunt programate să fie lansate spre sfârșitul lunii.

În primul rând Facebook, acum Google: anunțurile Crypto vor fi în curând excluse de la serviciile Google: Unul dintre stăpânii internetului asigură fluxul de reclame legate de cripto pe serviciile și platformele sale. Google va opri afișarea a tot ceea ce se referă la criptomonede în luna iunie, „inclusiv, dar fără a se limita la ofertele inițiale de monede, schimburi de criptomonede, portofele de criptomonede și sfaturi de tranzacționare a criptomonedelor”.

Israelul spune cripto nu la indicii bursieri din Tel Aviv: Un formal anunţ Autoritatea de securitate a Israelului indică faptul că guvernul israelian va interzice orice firmă legată de criptocurrency / blockchain de la indici pe bursa de valori din Tel Aviv. Prin urmare, orice instituție financiară care tranzacționează, minează sau investește în criptomonede nu poate enumera un indice la bursă, dar acțiunile pentru astfel de companii sunt încă eligibile la bursă.

Ierusalim, Israel

Guvernul sud-coreean face raiduri cu trei schimburi de suspiciuni de delapidare: Conform rapoartelor locale, unii operatori de schimb sud-coreeni fără scrupule au căzut în custodia oficială. Suspecții sunt acuzați de delapidarea fondurilor clienților, iar Procuratura districtului sudic din Seul a confiscat telefoane mobile, hard disk-uri și documente pe suport de probă pentru a confirma aceste suspiciuni..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map