Săptămâna aceasta în criptomonedă – 15 decembrie 2017

Săptămâna aceasta în criptomonedă – 15 decembrie 2017

Bitcoin ia o respirație: În urma sprintului Bitcoin de aproape o lună, criptomoneda-pilot a luat o pauză săptămâna aceasta și a planat în jurul valorii de 16.500,00 USD gamă. Este demn de remarcat faptul că acest lucru se întâmplă după lansarea contractelor futures, despre care mulți credeau că ar semnala un „mare scurt” rapid al simbolului.

Ripple Goes HAM, Upgrade de la Bologna: Ripple (XRP) a fost relativ latentă timp de câteva luni, a explodat de la aproximativ 0,24 dolari până la un ATH de 0,87 dolari, o ureche 300% sări în doar câteva zile.

Ethereum continuă să crească: Ethereum a lovit un nou ATH în jur 750,00 USD și a reușit să mențină un preț în jurul acestui nivel la sfârșitul acestei săptămâni.

Ride of Litecoin: Copilul lui @SatoshiLite (Charlie Lee) a crescut de la aproximativ 130 $ la aproape 350 USD în această săptămână. Se estimează că această minunată creștere a prețului se datorează hoardei de noi investitori care au acces la Coinbase și cumpără cea mai ieftină opțiune.

coinmarketcap

SEC emite o declarație cripto-compatibilă ?: Într-o lume în care mulți oameni din comunitatea criptomonedelor privesc orice organism de reglementare cu ochi obosiți și suspicioși, această știre ar putea să vă surprindă. Președintele SEC Jim Clayton a emis un declarație prudentă, dar totuși de susținere privind ICO-urile și investițiile în criptomonede. În timp ce dedicați cea mai mare parte a declarației pentru a avertiza investitorii cu privire la potențialele probleme cu investițiile în ICO-uri care sunt dincolo de jurisdicția SEC.

„S-a afirmat că criptomonedele nu sunt valori mobiliare și că oferta și vânzarea criptomonedelor sunt dincolo de jurisdicția SEC. Dacă această afirmație se dovedește corectă cu privire la orice activ digital care este etichetat ca o criptomonedă, va depinde de caracteristicile și utilizarea respectivului activ. ”

În timp ce aceste cuvinte de avertizare sunt bine primite de o comunitate de oameni care s-au obosit cu ICO-urile de gunoi care ies din lemn, declarația s-a încheiat cu o notă pozitivă.

„Noi, cei de la SEC, ne-am angajat să promovăm formarea de capital. Tehnologia pe care se bazează criptomonedele și ICO-urile se poate dovedi a fi perturbatoare, transformatoare și care îmbunătățește eficiența. Sunt încrezător că evoluțiile în fintech vor ajuta la facilitarea formării de capital și vor oferi oportunități de investiții promițătoare atât pentru investitorii instituționali, cât și pentru cei din Main Street.

Eu încurajează investitorii din Main Street să fie deschiși la aceste oportunități, dar să adreseze întrebări bune, să solicite răspunsuri clare și să aplice bunul simț atunci când fac acest lucru. Atunci când consiliază clienții, proiectează produse și se angajează în tranzacții, participanții la piață și consilierii acestora ar trebui să ia în considerare cu grijă legile, reglementările și îndrumările noastre, precum și cadrul nostru legislativ bazat pe principii, care ne-a servit bine în fața noilor evoluții pentru mai peste 80 de ani. De asemenea, încurajez participanții la piață și consilierii acestora să se angajeze cu personalul SEC pentru a ajuta la analiza lor în conformitate cu legile privind valorile mobiliare. ”

Acesta este un pas uriaș către legitimarea investițiilor în criptomonede, precum și împingerea oricărui ciocan de reglementare iminent să aterizeze pe o suprafață mai prietenoasă.

Neutralitatea rețelei RIP: Deși nu este direct legată de cripto, abrogarea neutralității rețelei de joi a fost un pumn rapid în intestinul fiecărui tocilar de internet și antreprenor digital. Sfârșitul neutralității rețelei înseamnă că furnizorilor de servicii de rețea li se va permite să taxeze site-uri web pentru viteze mai mari de descărcare. Ce înseamnă acest lucru pentru criptomonda în general, doar timpul ne va spune.

Bitcoin este un băiat mare: Cu o plafon de piață de peste 275 miliarde de dolari, valoarea totală a tuturor Bitcoin-urilor a depășit valoarea Coca-Cola, Toyota, Verizon, Bank of America, Chevron, AT&T, Walmart, Pfizer și Procter & Gamble, și se apropie de Alphabet (Google). Ce înseamnă asta? Băieții mari au gravitație. Pe măsură ce Bitcoin continuă să depășească numele gospodăriilor, va continua să atragă atenția din partea populației generale.

Indiegogo Gogoes ICO: Unul dintre cele mai mari platforme de crowdfunding din lume a anunțat că va începe să ofere capacitatea de a investi în ICO-uri tuturor investitorilor acreditați și neacreditați. Indiegogo a enumerat, de asemenea, un parteneriat strategic cu broker-dealerul său MicroVentures pentru a alege investiții criptografice de calitate.

Indiegogo

Coinbase Adăugarea de jetoane noi: Într-un interviu acordat CNBC săptămâna aceasta, co-fondatorul și CEO-ul Coinbase, Brian Armstrong, a comparat acest lucru schimbul de a fi un Bursa 2.0. În special, el a inclus că Coinbase va adăuga noi jetoane pe platformă în 2018.

„Cele mai interesante pentru noi pe care le avem astăzi pe platformă sunt bitcoin, ethereum și litecoin, dar există multe altele care urmează să fie adăugate platformei în 2018 și cred că acest lucru va fi cu adevărat interesant spațiu pentru ca tot felul de investitori instituționali să câștige bani. ”

Pentru a înțelege cu adevărat gravitatea acestei afirmații, este important să rețineți că Coinbase are în prezent doar trei jetoane pentru care utilizatorii pot alege: Bitcoin, Ethereum și Litecoin. Fiind cel mai bun schimb prietenos pentru începători, există o mulțime de investitori care s-au limitat la aceste trei jetoane și nu s-au aventurat în alte monede. Orice altcoin care se adaugă la Coinbase va fi disponibil imediat pentru mulți dintre investitorii din cadrul platformei Coinbase și nu este nerezonabil să ne așteptăm la un salt minor în volumul și prețul tranzacțiilor..

În ceea ce privește ce jetoane vom putea vedea pe Coinbase în 2018, există câteva zvonuri care circulă în jur. Deși pur speculative, doi dintre liderii sunt Ripple (XRP) și Bitcoin Cash (BCH).

Ce este nou la CoinCentral?

A fost o săptămână interesantă la CoinCentral, deoarece am început să lucrăm la câteva ghiduri mai dulci.

Noi ghiduri de criptomonede realizate săptămâna aceasta:

 • Ce este Einsteinium? – Un indicativ cu un nume brianiac care stabilește bara, un ghid pentru începători.
 • Ce este Decred? – Aflați despre modul în care funcționează guvernanța descentralizată și luarea deciziilor pe jetonul blockchain.
 • Ce este NEM? – Un ghid pentru începători către o soluție la nivel de întreprindere pentru a alimenta economia iminentă blockchain.
 • Ce este Factom? – Un ghid privind protocolul blockchain care face mai ușor și mai ieftin pentru întreprinderi stocarea datelor pe blockchain.
 • Ce este Lumens Stellar? – Aflați mai multe despre simbolul care vizează crearea „unei rețele financiare mondiale deschise oricui”.
 • De unde vin Bitcoins? – Când un tată Bitcoin și o mamă Bitcoin se iubesc cu adevărat, fac un nou Bitcoin. Glumesc, află aici.
 • Cât durează transferurile Bitcoin? – Dacă v-ați întrebat vreodată despre mecanica din spatele unei tranzacții / transfer Bitcoin.

Mai multe știri despre criptomonedă din întreaga lume

Craigslist adaugă plăți crypto: Craigslist, piața clasificată online masivă, s-a strecurat într-o caracteristică care permite utilizatorilor să specifice că acceptă plăți criptografice. În timp ce funcția constă doar dintr-o casetă de selectare care spune „criptocurrency ok”, ceea ce nu este prea prost pentru Cel mai popular site 16 in Statele Unite. Acest lucru pare a fi un salt tehnologic cu pași repezi, deoarece Craiglist are practic același site web exact din 1995.

plăți criptografice

Descoperirea a fost postată inițial pe Reddit și a întâmpinat reacții mixte:

 1. „Nu mai trebuie să folosești bani și să-ți faci griji pentru a fi asasinat, este cu adevărat viitorul.”
 2. „Nu mă simt în siguranță tranzacționând în cripto cu străini. Simt că ar fi foarte ușor pentru screkeers să țintească pe cineva care poate transporta mii pe ei (în portofelul lor criptografic) față de cineva pe care îl poate jefui doar pentru obiectul pe care îl vând și pentru banii de hârtie de 20 USD în buzunar. ”
 3. „Am făcut-o băieți…. suntem mainstream acum. “

BreadWallet Rebrands to Bread, ICOS: Popularul portofel Bitcoin a ales să se schimbe de la BreadWallet la Bread și a anunțat o campanie ICO. Portofelul are în prezent peste 750.000 de clienți răspândiți în 140 de țări.

Pâinea urmărește să strângă 20 de milioane de dolari în perioada 15-23 decembrie, unde vor fi emise maximum 160 de jetoane de pâine (900 BRD = 1 ETH). Detaliile includ:

 • 12 milioane de dolari strânși în pre-vânzare (epuizat în 4 zile)
 • 106 milioane jetoane în total de vânzare
 • 32M jetoane care vor fi utilizate pentru costul administrativ al vânzării jetonelor
 • 22 de jetoane care trebuie păstrate pentru dezvoltarea viitoare.

Probleme în Coreea de Sud: Multe dintre principalele bănci comerciale și de stat din Coreea de Sud au început să o facă retrageți din criptomonede și au declarat că nu vor mai oferi conturi pentru tranzacționarea criptomonedelor. Acest lucru se datorează faptului că autoritățile de reglementare sud-coreene au anunțat un plan care ar interzice tuturor băncilor sud-coreene să participe la orice activitate legată de criptomonede. Acest lucru are și va afecta în mod natural schimburi de top din Coreea de Sud, cum ar fi Bithumb, Coinone și Korbit.

Ei bine, ceea ce se întâmplase a fost: Deși IOTA a făcut aluzie la un parteneriat cu Microsoft la începutul lunii noiembrie 2017, a declarat oficial că în prezent nu are un parteneriat formal cu behemothul tehnologic. Cu toate acestea, cele două companii colaborează la inovarea cu rețeaua Tangle a IOTA fără acorduri semnate. În urma indiciului „parteneriatului” Microsoft, cota de piață a IOTA a crescut de la 2,95 miliarde de dolari la peste 13 miliarde de dolari. În prezent, se ridică la aproximativ 10 miliarde de dolari, ceea ce este interesant de observat cât de reacționară a fost piața la prima știre, dar mult mai puțin (până acum) la clarificare.

Coreea de Sud aprinde Ripple: Deși Coreea de Sud ar putea interzice provizoriu tranzacționarea criptomonedelor, acest lucru nu a oprit piața criptomonedelor din Coreea de Sud creșterea prețului Ripple cu 71% într-un interval de 24 de ore. În această perioadă de 24 de ore, principalele schimburi sud-coreene Bithumb, Korbit, Coinoine au procesat aproximativ 1,7 miliarde USD de tranzacții, ceea ce este mai mult decât volumul de tranzacționare zilnic al Bitfinex, Bittrex, Poloniex, Bitstamp, Binance și Kraken. Catalizatorul acestei curse masive de tauri a fost procesul de plată bazat pe blockchain-ul Ripple, desfășurat de băncile sud-coreene și japoneze. A existat un punct în care schimburile sud-coreene (Bithumb, Korbit, Coinoine) au reprezentat aproximativ 50% din toate tranzacțiile Ripple.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map