Săptămâna aceasta în criptomonedă: 10 mai 2019

Bitcoin și-a continuat creșterea, în ciuda unei săptămâni de știri în general negative pentru spațiul criptografic, adăugând o altă 8,71% în această săptămână până la creșterea sa de 10,35% față de săptămâna trecută. Alți câștigători ai săptămânii includ Ethereum (up 2%), Za (39%), Monedă ABBC (46,75%) și Arcblock (116%).

Cu toate acestea, piețele din această săptămână nu erau toate ceruri clare de verde. Majoritatea monedelor din primele 100 au fost în jur 8% până la 15%. Binance Coin a scăzut 17,61% în locul hack-ului ~ 7000 BTC pe bursă săptămâna aceasta, iar Cosmos jos 24,88%.

prețurile monedelor

Binance a fost piratat pentru 40 de milioane de dolari, dar fondurile pentru utilizatori sunt SAFU: Marți, hackerii au recuperat peste 7.000 de bitcoin (aproximativ 40 de milioane de dolari) de la Binance, folosind o varietate de strategii de atac pentru a efectua o încălcare a securității pe scară largă. Binance a lansat o declarație conform căreia va acoperi pierderea de 40 de milioane de dolari utilizând fonduri corporative din Fondul său de asigurări active pentru utilizatori (SAFU), un fond de asigurări interne pe care firma l-a făcut în 2018. Oh, și Justin Sun „s-au oferit” să acopere personal pierderea dacă CZ aprobă.

A sustine @binance , Voi depune personal 7000 BTC în valoare de USDT (40 milioane USDT) în @binance a cumpara $ BNB, $ BTC , $ TRX & $ BTT dacă @cz_binance este de acord. Nu e nevoie sa #FUD! Fondurile sunt #SAFU!

– Justin Sun (@justinsuntron) 8 mai 2019

Facebook restituie interzicerea anunțurilor criptografice: săptămâna aceasta, Facebook a anunțat că își va ridica restricțiile privind anunțurile legate de tehnologia blockchain, știrile din industrie, educație sau evenimente legate de criptarea vizării unei actualizări din 5 iunie. Interzicerea Facebook din ianuarie 2018 a anunțurilor care promovează aproape orice are de-a face cu criptocurrency sau blockchain a fost o problemă pentru multe companii criptografice în ultimul an. Unii speculează, de asemenea, că motivul Facebook pentru ridicarea interdicției publicitare este mai strategic și are legătură cu construirea de către companie a unei monede stabile care să fie folosită pentru WhatsApp și Facebook. Anunțurile ICO vor fi în continuare interzise.

Ce este nou la CoinCentral?

Magazinele Amazon Go sunt coapte pentru adoptarea Bitcoin: Amazon ar trebui să fie unul dintre cei mai mari susținători ai adoptării Bitcoin. Bitcoin permite magazinelor Amazon Go să furnizeze bunuri persoanelor care nu au carduri de debit sau de credit, fără a fi nevoie să irosească bani pentru angajații magazinelor care în prezent trebuie să gestioneze tranzacțiile în numerar. Numărul magazinelor ar putea ajunge la 3.000 până în 2021, Amazon ar trebui să dorească să reducă costurile ori de câte ori este posibil.

Facebook slăbește interdicția pentru agenții de publicitate cripto, inclusiv pe sine: politica actualizată „nu mai necesită aprobarea prealabilă a anunțurilor legate de tehnologia blockchain, știrile din industrie, educație sau evenimente legate de criptomonede”. Totuși, dacă doriți să faceți publicitate cripto-ului dvs. nou și fierbinte, nu aveți noroc. „Cartea necesită în continuare un proces de solicitare și aprobare pentru agenții de publicitate care promovează criptomoneda. Și continuă să interzică pe deplin ofertele inițiale de monede (ICO).

Întreprindere Dark Web similară cu Silk Road închisă de FBI, Europol: Autoritățile din Germania au arestat principalii operatori ai uneia dintre cele mai mari piețe de web dark din lume, numită Wall Street Market.

De ce minerii chinezi sunt furioși față de platformele miniere Bitcoin folosite: prețurile platformelor miniere uzate s-au dublat mai mult decât din aprilie. Războaiele de licitație pentru echipamente sunt în mare parte de vină pentru această tendință. Unitățile AntMiner S9, de exemplu, au fost vândute cu amănuntul la 140 USD înainte de creșterea pieței cripto, dar acum costă peste 250 USD. Unii cumpărători efectuează în prezent comenzi de 320 USD și acest lucru crește prețurile de referință.

Congresmanul solicită interzicerea Crypto: Joi, congresmanul Bradley Sherman a cerut interzicerea achizițiilor de criptomonede de către americani, susținând că criptomonedele vor reduce puterea dolarului american și vor submina sancțiunile Americii asupra altor țări, citând Iranul ca exemplu. Este demn de remarcat faptul că logica acestei interdicții nu are la bază anonimatul sau corupția, ci mai degrabă politica internațională. Bradley Sherman este un democrat care reprezintă cel de-al 30-lea district congresional din California, în Valea San Fernando. Sherman a spus:

Astăzi, în Congres, Rep. Sherman a solicitat un proiect de lege pentru interzicerea tuturor criptomonedelor.

Acesta este motivul pentru care Coin Center este nevoie în DC acum mai mult ca oricând. pic.twitter.com/jgikm7z8bI

– Centrul de monede (@coincenter) 9 mai 2019

„Caut colegi care să se alăture cu mine în introducerea unui proiect de lege pentru a interzice achizițiile de criptomonede de către americani, astfel încât să înțelegem acest lucru în parte, deoarece o mare parte din puterea noastră internațională provine din faptul că dolarul este unitatea standard a finanțelor și tranzacțiilor internaționale.

„Scopul anunțat al susținătorilor criptomonedelor este de a ne îndepărta această putere, de a ne pune într-o poziție în care sunt cele mai semnificative sancțiuni pe care le avem Iran, de exemplu, ar deveni irelevant.

„Fie că este vorba de a ne-împuternici politica externă, de aplicarea colectării impozitelor sau de aplicarea tradițională a legii, scopurile criptomonedelor – avantajul pe care îl are față de moneda suverană – este doar de a ajuta la dezabilitarea Statelor Unite și a statului de drept. ”

Monedele de schimb criptografice indiene s-ar putea închide: Pe 9 mai, popularul schimb de criptomonede indian Coinome a scris pe Twitter că va suspenda toate tranzacțiile de criptomonede pe platformă pe 15 mai 2019 și și-a îndemnat clienții să își retragă activele cât mai curând posibil. Companiile cu criptomonede au fost în vizorul Băncii de rezervă a Indiei (RBI), care a executat interzicerea afacerilor legate de criptomonede în 2018.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map