Săptămâna aceasta în criptomonedă – 1 decembrie 2017

Săptămâna aceasta în criptomonedă – Recapitulare săptămânală a știrilor

Big Bitcoin 10k (și 11k): În cazul în care ați ratat-o, Bitcoin a intrat în clubul de prețuri cu 5 cifre care se apropia 11.500,00 USD înainte de a face o baie temporară. Acest eveniment important a fost întâmpinat cu o combinație de urale din toată lumea criptomonedelor și sunetul oamenilor care se plesnesc în cap pentru că nu cumpără Bitcoin mai devreme.

Și primești un ATH și primești un ATH: Bitcoin nu numai că a atins noul său All-Time-High, o grămadă de alte monede și-au lovit și ATH-urile. Ethereum a lovit în sus 520,00 USD, Monero se atinse 212,00 USD, Dash a intrat în 826 dolari, și chiar Litecoin a reușit să pătrundă în aproape 100 de dolari 104,00 USD.

Probleme pentru Tether (continuare): Săptămâna trecută, Tether a pretins că a fost piratat pentru 30.950.000 $ USDT. În această săptămână, oamenii au pus la îndoială legitimitatea lui Tether și și-au exprimat scepticismul cu privire la conexiunea lor cu Bitfinex. Multe dintre aceste preocupări se concentrează pe emiterea rapidă a USDT și se întreabă dacă Tether are sau nu activele pentru a sprijini noua emisiune. Charlie Lee, Fondatorul Litecoin s-a oferit să analizeze mai departe problema.

Țineți pasul cu Cryptos: Creșterea prețului Bitcoin a ajutat la racheta numărului Interogările de căutare „bitcoin” depășesc cea a „Kardashians”, ceea ce înseamnă, în esență, că mai mulți oameni caută informații Bitcoin decât Kardashians. Acest lucru se remarcă din două motive:

 1. Salutând majoritatea timpurie? Acest lucru ne face să ne gândim unde se află site-urile de popularitate ale Bitcoin pe difuzarea scării inovației. Kardashienii sunt un nume de uz casnic, iar Bitcoin va fi probabil și în curând.
 2. Mass-media urmărește atenția. Acest volum de căutare nu este ceva ce va trece neobservat de mass-media. Am văzut organizații media mai mari precum Sporturi de bar începeți să scoateți conținut legat de bitcoin. Deși poate nu este cea mai bună cale de a face acest lucru, acest lucru va ajuta la accelerarea punctului # 1.

bitcoin kardashians

Via Bloomberg

IRS și Coinbase – O relație de dragoste / ură: Un tribunal federal din California a ordonat Coinbase să raporteze pe oricine a vândut, a trimis sau a primit mai mult de 20.000 de dolari prin conturile lor Coinbase într-un singur an între 2013 și 2015 către IRS. Coinbase estimează că cei 14.355 utilizatori raportați îndeplinesc cerințele guvernului.

Iată două perspective asupra poveștii:

 1. Schimburile criptografice se vor ciocni inevitabil cu organismele de reglementare. Cooperând cu IRS, Coinbase stabilește un precedent care va funcționa probabil în favoarea crypto pe termen lung.
 2. Acest lucru a creat un precedent negativ pentru confidențialitatea financiară. Confidențialitatea este un punct de vânzare imens pentru mulți oameni din comunitatea criptografică, iar ei se simt pe nedreptățiți de o agenție guvernamentală care pătrunde în evidența lor..
 1. O avertisment aici. Chiar și ca cineva care își prețuiește incredibil viața privată, este important să înțelegem laturile întunecate ale vieții private și de ce ar putea fi o problemă în ochii guvernului. Merge mai adânc decât impozitele. O problemă uriașă apare atunci când băieții răi încep să folosească cripto pentru a finanța lucrurile rele.

Ce este nou la CoinCentral?

În această săptămână, echipa CoinCentral a reunit o grămadă de noi resurse interesante:

Noi ghiduri de criptomonede realizate săptămâna aceasta:

 • Ce este Steem? – Aflați despre ce este acest simbol legat de o nouă platformă de conținut revoluționară.
 • Ce este BAT? – Un token publicitar digital bazat pe blockchain bazat pe Ethereum.
 • Ce este QTUM – Un ghid pentru începători cu privire la o tehnologie blockchain care leagă contractele inteligente ale Ethereum de blockchain stabil Bitcoin
 • Recenzie pe Rollercoaster – O perspectivă asupra călătoriei sălbatice a prețurilor din această săptămână.
 • Robinetele Ethereum – A face Ethereum vizionând reclame, merită?

Mai multe știri despre criptomonedă de pe web

Bine ați venit la Big Leagues, Kid: Autoritățile de reglementare din SUA a dat permisiunea către două dintre cele mai mari firme financiare din lume, CME Group Inc. și Cboe Global Markets Inc., pentru a permite tranzacționarea contractelor futures Bitcoin. Ei intenționează să înceapă listarea acestor produse pe 18 decembrie. CME va utiliza o rată de referință personalizată realizată cu Crypto Facilities, iar CBOE va utiliza date de la Gemeni. Aceasta este o veste mare, deoarece listarea pe aceste două burse deschide porțile pentru o gamă largă de noi investitori.

Nasdaq + Bitcoin: Operatorul de schimb transatlantic din New York intenționează să lanseze un contract futures pe bază de Bitcoin în 2018. Acest lucru marchează doar o altă organizație financiară care își scufundă degetele de la picioare în apa criptografică și îmbrățișează cu încredere Bitcoin.

PWC + Bitcoin? Una dintre cele mai mari firme de contabilitate din lume, PricewaterhouseCoopers (PWC), a acceptat bitcoin pentru serviciile sale pentru prima dată în Hong Kong. Președintele PwC Asia-Pacific, Raymund Chao, a menționat: „Este, de asemenea, o indicație că Bitcoin și alte criptomonede consacrate s-au dezvoltat acum în forme de decontare mai larg acceptate”. Acest lucru face din PwC a doua dintre firmele de contabilitate „Big Four” care acceptă Bitcoin, ca Ernst & Young (EY) i-a învins acceptând Bitcoin în Elveția la sfârșitul anului 2016.

Bitcoin Hater săptămânal: Premiul Bitcoin hater din această săptămână revine fondatorului Vanguard, Jack Bogle, care i-a avertizat pe oameni să „Eviteze Bitcoin-Cum ar fi ciuma”. În timp ce „vechea gardă vs. nouă tehnologie înfricoșătoare strălucitoare” nu este ceva nou, merită să luați notă de aceste lucruri pentru a vedea cum se schimbă opiniile în lunile următoare.

Satoshi Teslamoto? A început să circule zvonul că Elon Musk este de fapt fondatorul misterios al Bitcoin, Satoshi Nakamoto. Un fost stagiar SpaceX a scris un Post mediu cu câteva puncte care nu au fost atât de rele.

 1. Înțelegere profundă a economiei și a criptografiei? Verifica.
 2. Maestru de C ++ (limba în care a fost scris Bitcoin)? Verifica.
 3. Erudit? Verifica.

Dacă este adevărat, am putea adăuga „creator Bitcoin” la acest CV modern al lui Ben Franklin, care include: SpaceX, Tesla, Solar City și Hyperloop.

McAfee își pune banii acolo unde este gura: La începutul acestui an, expertul în crypto-avocat și expert în securitate cibernetică John McAfee a declarat că „își va mânca propria pula la televiziunea națională” dacă prețul Bitcoin nu va atinge 500.000 de dolari până în 2020. În lumina faptului că Bitcoin a atins 10.000 săptămâna aceasta, în schimb de respirație ușoară și de croazieră, McAfee s-a dublat și și-a mărit obiectivul de preț pentru 2020 la 1.000.000 USD.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map