Nu lăsați piețele să vă păcălească: Bulls Run Amok

Nu lăsați piețele să vă păcălească: Bulls Run Amok

Piața criptomonedelor din 2018 a cunoscut o tranziție destul de bruscă de la sfârșit sau 2017. Majoritatea proiectelor sunt la doar un sfert din valoarea lor ridicată din toate timpurile în 2017, cu flagship-ul Bitcoin în scădere cu aproximativ 60% din valoarea sa.

capitalizare de piață

Comunitățile Reddit și discuțiile de pe forum care au fost anterior entuziasmate și maniacale limită s-au transformat în tonuri mai silențioase, concentrate. Bineînțeles, jetoanele care fac salturi de 10% și căderi de 20% fac discuții mai sumbre decât cele care urcă cu 200% pe săptămână.

Dacă tendințele de căutare pe Google sunt o indicație, atenția populației generale pare să fi scăzut ușor.

Cu toate acestea, a privi mișcarea generală a prețurilor pe piețe este o sever limitat încercarea de a înțelege inovația în industria criptomonedelor.

În timp ce scăderea prețurilor criptomonedelor reprezintă o problemă pentru bugetele echipelor care se bazează pe deținerile lor de jetoane pentru a finanța cheltuielile de funcționare, foarte puțini sunt de fapt cheltuiți pentru numerar până la insolvență..

2017 a fost echivalentul unui meteorit care a lovit solul. Explozia aparent bruscă a proiectelor criptomonede și blockchain pe scenă și în mass-media a fost un spectacol pentru toți.

Cu toate acestea, majoritatea investitorilor permanenți și a entuziaștilor experimentați ai tehnologiei au așteptat cu nerăbdare anul 2018 să urmărească fumul limpede și să vadă ce proiecte își fac diligența necesară pentru a crea pași semnificativi în atingerea obiectivelor lor..

Multe proiecte blockchain care au ieșit din 2017 bine finanțate și pregătite pentru succes au condus cu pedala către metal, indiferent de fluctuațiile pieței. Echipele angajează zeci de dezvoltatori și talente pentru dezvoltarea afacerilor, iar investitorii pricepuți iau notă.

Câteva dintre întrebările care merită explorate pentru a face o scufundare mai profundă decât simpla analiză a prețului includ:

  • Ce proiecte își ating etapele?
  • Ce parteneriate fac aceste proiecte pentru a-și avansa obiectivele?
  • Ce schimbări de strategie (dacă există) au loc aceste proiecte?
  • Câți utilizatori / clienți are în prezent proiectul?
  • Cât de activă este echipa de dezvoltare și cât de fiabile sunt acestea în lansarea actualizărilor?

Lumea investițiilor în criptomonedă este încă activă

Nu lăsați ca tendința descendentă a piețelor actuale să vă distragă atenția de la lumea încă fierbinte a investițiilor. În 2017, capitaliștii de risc și alți investitori au investit 1,06 miliarde de dolari în industrie. Până în prezent, în 2018, aceste investiții se ridică deja la peste 350 de milioane de dolari.


Există încă proiecte interesante care vin în prim plan.

Luați Fusion de exemplu. Fusion, un blockchain public care își propune să creeze o platformă financiară criptografică incluzivă pentru contracte inteligente între lanțuri, între organizații și surse de date, a strâns peste 50 de milioane de dolari în mai puțin de 24 de ore în timpul ofertei sale simbolice în februarie 2018.

Circle, o companie de plăți digitale, a cumpărat schimbul de criptomonede Poloniex pentru un a raportat 400 de milioane de dolari. Cofondatorul și CEO-ul cercului, Jeremy Allaire, a menționat: „Aceste piețe sunt încă la început, dar au o promisiune enormă. Poate că prima companie de 1 trilion de dolari din lume va fi creată în acest spațiu”.

Pe 15 martie 2018, Lightning Labs a lansat prima lor versiune beta mainnet și a anunțat o rundă de finanțare inițială de la Jack Dorsey (CEO al Twitter și Square, una dintre cele mai mari platforme de plată P2P), David Sacks (fost PayPal COO), Vlad Tenev (co-fondator Robinhood), Charlie Lee (creatorul Litecoin).

Gânduri finale:

Narațiunea generală pentru 2018 stabilește fundamentul și așteptările pentru ceea ce un proiect blockchain de mare viteză îi datorează investitorilor săi.

2017 a fost o perioadă în care ați putut plagia literalmente o carte albă pentru un concept dubios și a strânge câteva milioane de dolari, dar piața bearish Q1 din 2018 a adăugat un alt strat de scepticism al investitorilor care a eliminat în esență această abordare îngrozitoare și convingătoare (pentru orice proiecte noi, la cel mai puţin).

Acesta este anul în care mulți dintre inovatorii de vârf în criptomonedă și spațiul blockchain trebuie să intensifice și să ofere investitorilor, spectatorilor și autorităților de reglementare un motiv pentru a continua să creadă.

De aceea, atât de mulți oameni au ochii pe proiecte precum Ethereum, NEO, STEEM, EOS și Monero pentru a numi doar câteva. Desigur, lista este limitată din motive de scurtă durată, dar ideea este că 2018 este anul în care oamenii vor să vadă ființe umane și echipe care lucrează împreună pentru a concretiza funcționalitatea acestor proiecte potențial revoluționare.

2018 este anul în care investitorii în criptomonede vor afla că o creștere astronomică a prețului jetonului nu este o măsură pentru succesul potențial al proiectului. Există o strategie pentru identificarea inovației, iar premisa este o curiozitate fără scrupule combinată cu o credință fermă în echipa din spatele proiectului.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map