Forbes lansează lista Crypto Rich: Ripple Royalty, Winklevoss Twins și Tim Draper

Forbes lansează Crypto Rich List: Ripple Royalty, Winklevoss Twins, & Tim Draper

Pe o piață aparent neiertătoare, există în mod clar câștigători și învinși. De la primii investitori până la antreprenorii din industrie, să aruncăm o privire asupra câștigătorilor ultra-bogați ai blockchain care rânjesc cu satisfacție în timp ce se rostogolesc în aluat … sau să spunem monede.

lista bogată din Forbes

1. Chris Larsen – vârsta de 57 de ani – valoare netă de 7,5 până la 8 miliarde de dolari – cofondator Ripple

În primul loc, îl avem pe Chris Larsen, un nativ din San Francisco, cunoscut pentru cofondarea unor start-up-uri cunoscute din Silicon Valley, cum ar fi E-Loan și Prosper Marketplace. În prezent, magnatul de afaceri deține 5,2 miliarde XRP și încearcă să crească Ripple prin diferite parteneriate în lumea blockchain ca președinte executiv al acestuia.

2. Joseph Lubin – 53 de ani – valoare netă de la 1 la 5 miliarde de dolari – cofondator Ethereum

Se zvonește că Lubin deține Ether în valoare de aproximativ 10 miliarde de dolari și a fost unul dintre cei mai mari investitori în vânzarea sa colectivă. Cu toate acestea, el spune că a vândut încet monedele pentru a plăti finanțarea proiectelor. Mai mult, Lubin este fondatorul ConsenSys, o companie de tehnologie software de blockchain de aproximativ 600 de angajați, care are în prezent 6 birouri în 5 țări..

3. Changpeng Zhao – 41 de ani – Valoare netă de 1,1 până la 2 miliarde de dolari – CEO Binance & Fondator

În vara anului 2017, Zhao a lansat Binance, un schimb odată obscur care servește acum peste 6 milioane de utilizatori. Potrivit Forbes, este în prezent cel mai mare criptochange din lume. În timp ce câștigă bani de pe site, se spune că Zhao este deținătorul principal al activelor digitale native ale băncilor Binance Coin (BNB), care are o ofertă totală de aproape 200 de miliarde de BNB și se tranzacționează pentru aproximativ 8 USD pe monedă.

4. Cameron & Tyler Winklevoss – 36 de ani – Valoare netă de la 900 la 1,1 miliarde de dolari – Investitori Bitcoin timpurii & Gemenii Fondatori

Oamenii își amintesc adesea de gemenii Winklevoss din celebrul proces cu Mark Zuckerberg care a inspirat filmul „Rețeaua socială”. Cu milioanele pe care le-au primit din decontare, au luat o parte din acele fonduri și le-au investit în Bitcoin în perioada inițială a anului 2012. În prezent, dețin populara platformă de tranzacționare Gemeni..

5. Matthew Mellon – Vârsta 54 – Investitor individual – 900-1 miliarde USD – Investitor individual

Mellon este în prezent Președintele Comitetului de Finanțe al Partidului Republican din New York. Cu câțiva ani în urmă, a început să investească în criptomonede și se zvonește că și-a făcut avere investind în mare parte fondurile sale în etapele timpurii ale XRP-ului Ripple..

6. Brian Armstrong – 35 de ani – Valoare netă cuprinsă între 900 și 1 miliard de dolari – CEO Coinbase

Fondată de Armstrong în 2012 cu sediul în San Francisco, Coinbase este o forță dominantă în industria globală a schimbului de criptomonede și una dintre puținele burse care permit utilizatorilor să cumpere cripto cu bani fiduciari..

7. Matthew Roszak – 45 de ani – Valoare netă cuprinsă între 900 și 1 miliard de dolari – Cofondator Bloq

8. Anthony Di Iorio – 43 de ani – Valoare netă de la 750 la 1 miliard de dolari – Cofondator Ethereum

9. Brock Pierce – 37 de ani – Valoare netă de la 700 la 1 miliard de dolari – Președinte al Fundației Bitcoin

10. Michael Novogratz – Vârsta 53 – Valoare netă de la 700 la 1 miliard de dolari – CEO Galaxy Digital

11. Brendan Blumer – 31 de ani – Valoare netă de la 600 la 700 de milioane de dolari – CEO Block.one

12. Dan Larimer – 35 de ani – Valoare netă între 600 și 700 de milioane de dolari – Block.one CTO

13. Valery Vavilov – Vârsta 38 – Valoare netă de la 500 la 700 milioane USD – CEO Bitfury

14. Charles Hoskinson – 30 de ani – Valoare netă de la 500 la 6600 milioane de dolari – Cofondator Ethereum

15. Brad Garlinghouse – vârsta de 47 de ani – valoare netă de 400 până la 500 de milioane de dolari – CEO Ripple

Născut în Topeka, Kansas, cu un MBA de la Harvard, Garlinghouse a fost președintele anterior al aplicațiilor pentru consumatori la AOL și fost CEO și președinte al firmei de servicii cloud Hightail. Acum, Garlinghouse este CEO la Ripple și se spune că deține o cantitate substanțială de monede XRP.

16. Barry Silbert – vârsta de 41 de ani – valoare netă între 400 și 500 de milioane de dolari – CEO al Digital Currency Group

17. Vitalik Buterin – Vârsta 24 – Valoare netă de la 400 la 500 de milioane de dolari – Creator al Ethereum

Cel mai tânăr membru de pe această listă la vârsta de 24 de ani, Buterin a propus Ethereum în 2013, a avut publicul în 2014, iar tehnologia a intrat în vigoare în 2015. În timp ce proiectul a vândut 60 de milioane de jetoane în timpul desfășurării, au păstrat 12 milioane pentru echipa. La o valoare de aproximativ 800 USD per jeton, Buterinul său evident se află într-o poziție financiară bună.

18. Tim Draper – Vârsta 59 – Valoare netă de la 350 la 500 milioane USD – Fondator Draper Associates

Cunoscut ca un proeminent capitalist de risc în Silicon Valley și un entuziast al duratei criptomonedelor, Draper a început să investească în Bitcoin „înainte să fie cool”. Draper caută acum să-și extindă publicul dragostea pentru blockchain prin lansarea Draper Blockchain Intensive la Universitatea Draper din San Mateo, California.

19. Song Chi-Hyung – Valoare netă de la 350 la 500 de milioane de dolari – Fondator Upbit

Cum au făcut acești bărbați lista?

Pentru a face din Forbes prima listă bogată în criptomonede, acești finanțatori buni ai monedei digitale trebuie să fie în valoare de minimum 350 de milioane de dolari și să fie obținuți din industria criptomonedelor. Trebuie remarcat faptul că valorile nete sunt estimări. Pentru a afla mai multe despre fiecare investitor listat, vă rugăm să vizitați articol original despre Forbes.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map