Evaluările Weiss Cryptocurrency dezvăluite în circumstanțe complicate

Agenția Weiss Ratings, unul dintre cele mai vechi servicii de notare profesională și financiară din SUA, și-a lansat astăzi mult-așteptata evaluare a criptomonedelor. Publicitatea noilor clase legate de cripto ca fiind prima de acest gen, compania din Palm Beach, Florida și-a anunțat planurile de a începe să evalueze criptomonedele săptămâna trecută pe Site-ul Weiss Ratings.

Și la lansarea lor oficială astăzi, 24 ianuarie, s-au confruntat cu mai puține zvonuri și mai multe controverse.

raport oficial Bitcoin vine cu un rating C + „corect”, pentru că în timp ce bunicul cripto „obține scoruri excelente pentru securitate și adoptare pe scară largă”, totuși, „întâmpină blocaje majore ale rețelei, provocând întârzieri și costuri ridicate ale tranzacțiilor”.

Pe de altă parte, Ethereum a primit o notă B „bună”, deoarece „a doua cea mai adoptată criptomonedă, beneficiază de o tehnologie mai ușor de actualizat și de o viteză mai bună, în ciuda unor blocaje”.

Singurele alte monede care au primit un rating B- sau B includ Cardano, EOS, Neo și Steem, în timp ce majoritatea monedelor au obținut note „corecte” C-, C sau C + în același mod ca Bitcoin. Au existat câțiva interpreți slabi în grup cu rating D, inclusiv PotCoin și Matchpool, dar niciuna dintre cele 74 de monede clasificate nu a primit recenzia inițială a lui Weiss, deoarece niciunul nu a primit un A pentru „excelent”.

Într-un CNBC Interviu Squawk Box, Martin D. Weiss a dezvăluit că firma analizează o serie de factori atunci când evaluează valoarea unei cripte, inclusiv riscul / recompensa investiției, tehnologia și probabilitatea adoptării.

„Puteți avea un indice tehnologic excelent – toate piesele sunt la locul lor pentru o monedă foarte frumoasă și puternică – dar dacă nu este de fapt testată realitatea pe piață, s-ar putea să nu aibă succes și asta este ceea ce testează ultimul, al patrulea indice”. a spus el în interviu.

În alte știri, evaluările întâlnesc obstacole, o comunitate nemulțumită

În ajunul inaugurării ratingurilor, site-ul web Weiss Ratings a căzut pradă unui atac distribuit de refuz de serviciu, o echipă Weiss Ratings postare pe blog dezvăluie. Atacul DDoS, despre care Weiss susține că este originar din Coreea, a lăsat site-ul în afara ordinii în dimineața zilei de 24 ianuarie.

„Personalul Weiss Ratings s-a trezit noaptea trecută pentru a evita atacurile împotriva refuzului de serviciu din Coreea, după cum reiese din numeroasele mențiuni pe rețelele de socializare coreene cu privire la un apel concertat pentru a da jos site-ul web Weiss Ratings”

Martin D. Weiss consideră că atacul a fost coordonat ca „o încercare de a contracara lansarea [ratingurilor] astăzi”, deoarece „comentariile de pe rețelele sociale au exprimat o teamă considerabilă [agenția era] pe punctul de a elibera ratinguri negative pe monedele lor preferate”.

Pentru a adăuga combustibil la foc, copii false Raportul a început să circule online cu o dată de lansare pe 25 ianuarie în loc de data efectivă pe 24 ianuarie. În plus, copia frauduloasă pare să fi fost elaborată pe Microsoft Excel și îi conferă lui Tron calificativul A ++, în timp ce cea mai mare notare Weiss Ratings este A+.

Weiss Ratings a trimis pe Twitter pentru a avertiza consumatorii cu privire la evaluările false, îndemnându-i să aibă încredere doar în informațiile afișate pe acestea subdomeniul evaluărilor criptomonede.

Alertă urgentă pentru consumatori: Feriți-vă de evaluările false ale criptomonedelor postate pe conturile Twitter și pe Internet. Singurele evaluări adevărate ale criptomonedelor Weiss sunt la https://t.co/ec61TcJlDE

– Evaluări Weiss (@WeissRatings) 24 ianuarie 2018


Între timp, membrii comunității cripto nu sunt prea impresionați de evaluări. Reddit postări au contestat rațiunea din spatele motivului pentru care Cardano, care are doar o carte albă sau EOS, care este încă în testul net, a primit calificări comparabile cu Ethereum. Și mai descumpănitor, ei gasesc, este faptul că majoritatea ecosistemului a primit un rating C, același rating Dogecoin, un proiect al cărui propriu fondator etichetat ca o glumă, a primit.

O avertisment pentru cititorii noștri

Acuzații avea a ieșit la suprafață că raportul oficial este o înșelătorie și că pagina web a comenzii pentru abonamentul raportului este un domeniu creat de hackeri pentru a înșela investitorii în mod neașteptat să plătească pentru un serviciu fals.

În acest moment, nu putem nici să confirmăm, nici să negăm aceste acuzații, dar CoinSquare recent a actualizat un articol în ceea ce privește acoperirea ratingurilor care susțin că Weiss a confirmat legitimitatea atât a ratingurilor, cât și a serviciului de abonament.

CNBC a publicat, de asemenea, o poveste despre ratinguri, astfel încât Coin Central a simțit că ar fi fost suficient în domeniul validității pentru a merge mai departe cu această poveste. Acestea fiind spuse, încurajăm investitorii să își desfășoare propriile cercetări înainte de a merge mai departe cu serviciul de abonament de evaluare a criptomonedelor Weiss. Mai mult, considerăm că este înțelept să așteptăm să vedem dacă Weiss apare cu anunțuri mai oficiale și transparente în această privință.

Puteți găsi o copie a evaluărilor acceptate în prezent ca oficial Aici.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map