Criptoplatformele care doresc să facă Crypto mai accesibil publicului

2017 a fost un an bun pentru cripto. După creșterea constantă a Bitcoin la prețurile astronomice, altcoins au văzut câștiguri sănătoase din pozițiile lor de acum un an. Valoarea Ethereum a crescut cu 2.900% față de noiembrie anul trecut. Litecoin a crescut cu 1.500% sănătos alături de Monero. Ripple se află în topul acestei liste, câștigând 3.185% pe parcursul anului.

Toate acestea de spus, crytpo începe să vină în prim plan pe scena investițiilor globale. Tot mai multe firme și bănci de investiții încep să se pronunțe în favoarea noii nebunii tehnologice. Cu aprobări de bani mari vine adoptarea generală din partea publicului larg. Popularul site de achiziții de criptomonede Coinbase, de exemplu, a adăugat 100.000 de utilizatori în doar 24 de ore la începutul lunii noiembrie. Crypto se dovedește a fi legitim, atât ca avans tehnologic, cât și ca investiție. Nu mai este interesul obscur al vizionarilor pricepuți în tehnologie.

Dar odată cu creșterea vin obstacole, iar unul dintre aceste obstacole este accesibilitatea. Pentru cei cu cunoștințe tehnologice, navigarea pe criptosferă este suficient de simplă, dar pentru cei mai puțin atenți la complexitatea blockchain-ului, a schimburilor valutare și a portofelelor, curba de învățare poate fi intimidantă. Din fericire, există criptocompanii care proiectează monede, platforme și produse care au scopul de a face experiența criptografică mai accesibilă pentru utilizatorul dvs. mediu.

Deci, care companii sunt acestea? Iată câteva dintre preferatele noastre de mai jos.

Iconomi

Iconomi este o platformă de gestionare a activelor digitale care dorește să atragă deopotrivă investitori cripto-veterani și amatori. Identificându-se ca o matrice de active digitale (DAA), pretinde a fi a patra generație de active digitale. Ca matrice de active, combină cele trei generații anterioare (de exemplu, Bitcoin ca 1, alt-monede ca 2 și jetoane utilitare ca 3) într-un activ unificat.

Gândiți-vă la Iconomi ca la NASDAQ sau S&P500 al criptomondei. Platforma oferă o varietate de fonduri index pentru ca investitorii să își aloce capitalul. Conbest 1 (CBST), de exemplu, oferă investitorilor un activ conservator, cu o volatilitate redusă, pentru a-și pune banii în joc. Indicele include Bitcoin, o serie de platforme blockchain (Ethereum, Waves și WINGS), Bancor și Aargon. Există, de asemenea, portofolii mai diverse, cu risc crescut, care urmăresc să valorifice monedele subevaluate în sectoarele emergente din criptosferă. William Mougayar High Growth Cryptoassets Index (WMX), de exemplu, investește în monede cu potențial ridicat de creștere, cum ar fi Augur, Game Credits, Civic, TenX, FunFair și altele, Ethereum consumând majoritatea investițiilor fondului.

coinbest_graph

Iconomi are potențialul de a atrage investitori care altfel nu ar dori să se lupte cu curba de învățare tehnologică a crypto. Cu Iconomi, aceștia pot investi cu ușurință cu simbolul Iconomi pe platforma sa ușor de utilizat. Mai mult, ratele de rentabilitate ale fondurilor indexate pot încălzi picioarele reci ale cripto-scepticilor. Coinbest 1 singur s-a lăudat cu un profit de 35,20% pe investiții în ultima lună. Undeva, cineva pune la îndoială utilitatea NASDAQ.

Eidoo

Pe site-ul său web, Eidoo se numește „o interfață blockchain-to-human” și nu are o claritate mai bună decât asta, oameni buni. Echipa Eidoo vrea să umanizeze aspectele criptice ale cripto-ului, astfel încât nimeni să nu aibă grijă de pe margine.

Aceștia intenționează să optimizeze o experiență ușor de utilizat prin crearea unei interfețe all-in-one pe care utilizatorul mediu să o adopte. Dacă sunteți nou în cripto, marea de portofele și schimburi pe care trebuie să le navigați pentru a vă gestiona activele poate fi intimidantă. Eidoo vrea să calmeze aceste ape oferind o singură aplicație care funcționează ca un portofel multi-valută și un schimb hibrid.

Portofelul va găzdui jetoane Ethereum, Bitcoin și ERC20, toate protejate

eidoowalletcu o frază de recuperare, în timp ce toate cheile private ale activelor sunt deținute de utilizator și securizate prin criptare. Portofelul în sine rulează ca o interfață ușoară, deci nu este nevoie să descărcați blockchain-ul Bitcoin sau Ethereum pentru a vă stoca activele. Acest ultim punct îl face pe Eidoo deosebit de atractiv, deoarece pentru aceia dintre noi care au probleme cu gestionarea portofelelor cu nod complet, descărcarea întregului blockchain poate fi un proces dur și frustrant, lent.


Cu portofelul descărcat, utilizatorii pot folosi apoi funcția de schimb descentralizat a portofelului pentru a tranzacționa jetoane Bitcoin, Ethereum și ERC20. Managerul de schimb nu are acces la fondurile utilizatorilor, astfel încât utilizatorii pot fi arbitri ai propriilor destinații criptografice fără a fi nevoiți să vă faceți griji cu privire la gestionarea greșită a fondurilor de către terți..

Utilizarea unică a aplicației Eidoo ar putea avea implicații mari pentru adoptarea în masă a criptocosurilor. foaia de parcurs a platformei se așteaptă ca schimbul să intre în funcțiune până în al treilea trimestru al anului 2018 și chiar să aibă un card de debit în lucru și pentru al doilea trimestru al anului 2018. Vom fi cu ochii pe Eidoo, deoarece ne așteptăm la lucruri interesante în anul viitor.

Vertcoin

Se numește „Moneda poporului”, o „monedă descentralizată deținută de utilizatorii săi”. Vertcoin este fidel viziunii originale a lui Satoshi Nakamoto, fondatorul pseudonim al Bitcoin. La fel ca Bitcoin, este conceput ca o monedă digitală descentralizată peer-to-peer, care renunță la nevoia oamenilor de mijloc precum băncile și instituțiile financiare.

Este, de asemenea, spre deosebire de Bitcoin prin faptul că se izolează de centralizarea de facto pe care piscinele miniere au adus-o în centrul Bitcoin. Vertcoin este circuit integrat specific aplicației (ASIC) rezistent. Fără a fi prea agățată de tehnologia ASIC, platformele ASIC au permis un proces minier mai eficient decât predecesorii săi. Pe măsură ce ratele de hash Bitcoin au crescut în dificultate, mineritul ASIC a înlocuit GPU-urile, CPU-urile și FPGA-urile ca metodă principală de procesare a tranzacțiilor Bitcoin. ASIC a devenit apoi mai popular și grupuri de mineri și-au combinat platformele în bazine miniere. Odată cu această putere de procesare agregată a venit o distribuție disproporționată a hashratului pe blockchain, iar acum 62% din puterea minieră a Bitcoin este împărțită în 3 bazine miniere. Mulți susțin că acest lucru creează o centralizare neintenționată, deoarece majoritatea blockchain-ului este în mâinile câtorva selectați. Aceeași centralizare a permis, în multe privințe, atacul Bitcoin Cash asupra Bitcoin la mijlocul lunii noiembrie.btcminingdistribution

Vertcoin este liber de centralizare și de toată drama pe care aceasta o poate presupune. Algoritmul Lyra2RE (vs) pe care îl folosește face ca moneda să fie rezistentă la mineritul ASIC. Acest lucru asigură că platformele miniere mari nu pot compromite securitatea sau integritatea Vertcoin, permițând o distribuție uniformă a hashratului între utilizatori. Oricine are un procesor suficient de puternic (CPU) sau o placă grafică (GPU) poate extrage Vertcoin, iar acest proces este ușurat și mai mult cu ajutorul monedei Miner cu un singur clic. Minerul cu un singur clic simplifică procesul de extracție, altfel complex, făcând accesibilă și tuturor aspectelor mai tehnice ale revoluției cripto.

Gânduri finale

Lista pe care am compilat-o nu se oprește aici – acestea au fost doar câteva opțiuni demne de remarcat. Există mai multe platforme care caută să aducă febra criptografică publicului larg și chiar le putem acoperi puțin mai târziu.

Cu toate acestea, eliminarea de la apariția unor astfel de companii este simplă: ceea ce Satoshi Nakamoto a început în 2009 se dezvoltă într-o nouă realitate tehnologică. Îmbunătățirile tehnologice au dat loc soluțiilor de întreprindere și expunerii de masă, iar din această expunere vine cererea de a găzdui un public care nu cunoaște blockchain-ul și potențialul său. Cu cât cripto-ul devine mai popular, cu atât mai probabil veți vedea aceste platforme și altele ca acestea câștigând mai multă tracțiune, iar pe măsură ce platformele ușor de utilizat devin mai populare, imanența cripto-ului crește doar.

Revoluția nu va fi televizată – este digitalizată și este deja în plină desfășurare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map