Crypto Chaos and The Flippening: Inside Bitcoin Cash’s Arms Race with Bitcoin

Bitcoin Cash (BCH) a intrat recent într-o lacrimă absolută.

Înapoi la sfârșitul lunii octombrie a testat un suport de ~ 320,00 USD. În primele ore ale zilei de 12 noiembrie, a ajuns un nou record istoric la ~ 2.400 USD. Între timp, Bitcoin (BTC) a suferit o retragere majoră, în scădere de la maximele de 7.700 dolari în urmă cu câteva zile la minimele de sub 6.000 dolari ieri.

Pentru mulți din criptocomunitatea, începe să pară că BCH și BTC joacă regele dealului, iar această cursă a înarmării a invitat speculații din ambele părți cu privire la ce va urma această fluctuație.

Fanii Bitcoin spun că aceasta este doar o pompă și o descărcare, in timp ce Susținătorii Bitcoin Cash spun că BCH va depăși BTC drept adevărata monedă Bitcoin.

Deci, care parte are dreptate?

Ei bine, BCH a avut o corecție majoră de la maximul său istoric în noaptea trecută, văzând că prețurile au scăzut ieri până la ~ 1.050 USD ieri. Dar BCH, pe 13 noiembrie, are o dificultate de ajustare iar deprecierea continuă a BTC ne face să credem că acest meci de lupte nu s-a terminat încă

Și, deși nu suntem profeți cripto, vă putem oferi argumentele pentru care ambele fețe ale monedei cred că moneda lor va prevala în cele din urmă. Așadar, înșirați-vă și deschideți apetitul analitic – va deveni picant.

Flippening-ul

Pentru a înțelege mai bine această dezastru, trebuie să înțelegeți Flippening și contextul său (notă: acest flippening nu are legătură cu Ethreum, care era o altă conspirație în sine).

Înapoi în august, au început să circule zvonuri pe forumurile Bitcoin că BCH a avut ocazia să depășească BTC în valoare și capitalizare generală de piață. Logica este că, din moment ce mineritul BCH este mai profitabil, minerii ar începe procesarea tranzacției BCH peste BTC, marcând astfel o schimbare a puterii hash de la o monedă la cealaltă.

În plus, BCH oferă timp de tranzacție mai rapid cu o soluție de scalare a blocului de 8 MB, spre deosebire de dimensiunea blocului de 1 MB al BTC.

Luați acești doi factori împreună și aveți un argument puternic pentru superioritatea BCH.

Dar publicitatea nu a însemnat nimic și The Flippening nu s-a întâmplat niciodată. De fapt, BCH a suferit mai mult decât BTC în cele din urmă. După ce a câștigat 300% în câteva zile și, depășind 900,00 USD, BCH a înregistrat o scădere constantă la nivelurile de 300,00 USD.

Acest declin a confirmat doar suspiciunile apărătorului BTC. Se părea că The Flippening hype a fost o pompă evidentă de către minerii coreeni și chinezi ale căror schimburi au văzut majoritatea volumului de monede în timpul creșterii sale.


Dar ce zici de acum?

Există o mulțime de susținători Bitcoin Cash care spun că Flippening-ul real este pe noi.

Scepticii și fanii Bitcoin citează pompa și aruncarea din august ca un memento că Bitcoin este rege și acesta este doar un alt atac inutil asupra locului # 1 al monedei. Ei au susținut, de asemenea, că același aflux de bani din Asia de Est determină creșterea prețului, o cantitate substanțială din volumul monedei fiind tranzacționată prin bursa coreeană Bithumb.

Cu toate acestea, există mai multe variabile în joc, care merită atenția noastră înainte de a lua o decizie în cunoștință de cauză cu privire la viitorul Bitcoin. Deci, ce face ca amenințarea acestei Flippening să fie diferită de cea din urmă? Iată argumentele în apărarea dreptului la tron ​​al BCH:

Un Augur anonim

Recent, linkuri către un mesaj pastebin.com despre The Flippening a început să circule pe reddit, 4chan și alte forumuri cripto. Mesajul datează din 30 iulie și este extrem de exact cu previziunea sa. Acesta prezice pompa de BCH în august din bazine miniere mai mici, eșecul și suspendarea Segwit2x și eventuala adoptare a BCH de către marile bazine miniere din China..

Cu toate acestea, predicția sa finală este cea mai blestematoare pentru BTC și cea mai importantă pentru BCH pentru a vedea adoptarea dominantă: și anume, majoritatea puterii miniere trecând de la BTC la BCH. În esență, acest lucru ar însemna că mai mulți mineri procesează tranzacții BCH decât BTC, oferind BCH majoritatea puterii miniere pe blockchain-ul Bitcoin.

Și începând de duminică, această profeție pare să se împlinească, așa cum Hashratul BCH a depășit propriul BTC. Acum, acest lucru nu înseamnă că The Flippening este garantat în acest moment – hashratele sunt în continuă schimbare, iar acum, când dificultatea hashrate a BCH a crescut, susținătorii BTC susțin că minerii vor reveni la BTC.

Dar aceste circumstanțe ilustrează faptul că adoptarea minerilor este crucială pentru supraviețuirea oricărei monede în acest concurs, iar înțelegerea acestei logici este esențială pentru înțelegerea influenței puterii miniere asupra evaluării pieței..

Bail Bitcoin Classic și Suportul lui Gavin Andersen

Vinerea trecută, dezvoltatorii de la Bitcoin Classic au anunțat că vor renunța la suportul pentru codul Bitcoin ca urmare a eșecului Segwit2x. O postare pe blog scris de Tim Zander, managerul de versiuni al Bitcoin Classic, imploră pe oricine rulează Bitcoin Classic să se mute la un nod alternativ înainte ca Bitcoin Classic să se oprească. El îi îndeamnă pe utilizatori să meargă la BCH, afirmând: „În cel mult 6 luni sunt sigur că vom renunța la„ Cash ”și vom numi„ Bitcoin ”.”

Bitcoin Classic nu trebuie confundat cu Bitcoin Core, clientul de referință care rulează în prezent BTC. Indiferent, mulți dintre susținătorii BCH au văzut știrile Bitcoin Classic ca o confirmare suplimentară a faptului că BCH este mai în concordanță cu viziunea pe care Satoshi Nakamoto o avea pentru Bitcoin atunci când a inventat-o ​​în 2009.

Cue Gavin Andersen. Satoshi l-a părăsit pe Andersen pentru a-i fi succesorul ca dezvoltator principal când a părăsit Bitcoin Core în 2017. Ieri, Andersen a scris pe Twitter că Bitcoin Cash este ceea ce avea în minte atunci când și-a început activitatea la Bitcoin Core în 2010. Cu acest anunț, Andersen urmărește direcția Bitcoin Classic în susținând BCH ca fiind mai în linie cu viziunea lui Satoshi pentru viitorul Bitcoin.

gavin tweet

La fel ca în cazul mesajului pastebin și al postării de pe blogul Bitcoin Classic, mulți au luat sprijinul lui Andersen față de BCH ca semn sigur că The Flippening este real de data aceasta, dar acest lucru nu i-a oprit pe cei care neașteptă să respingă aceste evenimente ca o simplă conspirație.

Deci, de ce nu sunt încă convinși?

La nivel de bază, apărătorii BTC cred că BTC este prea înrădăcinat ca criptomonedă dominantă. Ei susțin că a fost standardul de aur pentru schimbul de criptare și, până când listele de schimburi listează mai multe perechi de tranzacționare pentru BCH și alte valute, va rămâne standardul pieței.

Nucleul acestui argument se află în avantajul primului motor pe care BTC îl are față de BCH, care spune în esență că, de vreme ce BTC a existat mai întâi, va fi întotdeauna primul în mintea oamenilor.

Precedentul de piață al BTC este piatra de temelie a apărării sale, iar acest precedent contribuie la ideea că afluxul de tranzacții din bursele coreene face ca linia alcista a lui BCH să se repete în luna august – doar o altă pompă. Mulți consideră, de asemenea, că retragerea BTC este o corecție sănătoasă față de ceea ce a fost o cursă extraordinară de tauri din martie anul acesta.

Comunitatea BTC este neclintită în loialitate și puternică în număr. Până în prezent, ei văd trecerea hashrate și creșterea BCH ca un alt atac asupra monedei lor și a integrității sale, deoarece pentru ei este doar asta – un alt atac care va eșua și va face doar BTC mai puternic.

Începând de astăzi, majoritatea cripto-lumii și-ar crede logica. După o vânzare masivă pe Bithumb la aproximativ 2:00 am CST, BCH a cochetat cu un nivel de asistență între 1.300 și 1.400 USD. S-ar putea să fie prea devreme pentru a număra BCH în totalitate, în special printre zvonurile că balenele de pe piață, cum ar fi Tim Draper, au alocat milioane de Bitcoins în bursele populare din SUA.

Unde ne lasă asta?

Noiembrie a fost un moment tumultuos pentru Bitcoin și pentru lumea mai mare a criptomonedelor. Între ieșirea din furca Bitcoin Gold în octombrie și știrile despre anularea Segwit2x, piețele sunt extrem de volatile, iar viitorul Bitcoin se află într-un echilibru slab..

În opinia mea, câteva rezultate care devin din ce în ce mai posibile din acest curs al evenimentelor.

Acestea sunt după cum urmează:

1). BCH depășește BTC în plafon de piață și cost, determinând BTC să se prăbușească în valoare și forțând schimburile și piețele să recunoască BCH drept adevăratul Bitcoin.

2). Aceasta este cu adevărat doar o pompă și o descărcare, iar atunci când cei care manipulează piața decid să o pună capăt, prețul BCH se prăbușește, banii sunt aruncați înapoi în BTC, iar BTC vede câștiguri constante până la 10.000 USD.

3). Dacă încercarea de a depăși BTC cu BCH este serioasă, dar în cele din urmă eșuează, atunci vom vedea o corecție a prețurilor BCH, dar nu același crash pe care l-am vedea cu o pompă și o descărcare. Drept urmare, BTC continuă să urce din nou, în timp ce BCH menține un sprijin sănătos după retragere și cei doi coexistă.

Deși cred că aceste trei scenarii sunt posibile având în vedere evenimentele, nu susțin un rezultat față de celălalt – acestea sunt doar predicții. Nici eu nu susțin BCH peste BTC sau invers. Acest articol este menit să analizeze și să explice situația actuală și nu ar trebui să fie considerat drept sfat financiar / investițional.

Acestea fiind spuse, săptămânile următoare vor fi interesante pentru criptomonede, așa că scoateți porumb și începeți să vizionați.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map