De beste Bitcoin Wallet-anmeldelsene for 2019

De beste Bitcoin Wallet-anmeldelsene for 2019

Midt i buzz og spenningen i Bitcoin samfunnet, en og annen overskrift på en utveksling bli hacket gjør magen til hver Bitcoin-bruker. En av de største bekymringene mange av oss har er å få Bitcoin og andre kryptoer snappet rett under nesen av hackere.

Men en kryptobryter kan ikke engang være din verste fiende. Det er utallige tragiske og grenseoverskridende komiske historier om at folk mister sine egne bitcoins: Denne stakkaren fyren mistet en harddisk med en Bitcoin-datafil som inneholder 150 bitcoins (verdt ca $ 405 000 i dag) og en annen fyr kastet ut en harddisk med 7500 bitcoins (verdt ca $ 20,5 millioner i dag) ved et uhell.

Så hvordan beskytter vi kryptoene våre mot hackere og oss selv?

Hold øye med Bitcoin-lommebøkene.

De beste Bitcoin lommebøkene

Hvis du har vært på utkikk etter en måte å lagre kryptoene dine på, må du ikke se lenger. Vi har dekket deg.

Merk: Mobilbrukere kan sveipe for å bla i denne tabellen

De forskjellige typene Bitcoin-lommebøker

Før vi begynner, la oss gå gjennom de forskjellige typene Bitcoin-lommebøker. Det kommer noen nye vilkår, men ikke freak out! Vi har gjort denne guiden enkel og enkel, slik at selv nybegynnere av kryptovaluta vil gå bort eksperter.

Det er tre typer Bitcoin-lommebøker: maskinvare, programvare og papir. Maskinvarelommebøker er fysiske lommebøker med private nøkler kryptert i dem, programvarelommebøker er programmer som lever enten på datamaskinen eller på Internett, og papirlommebøker er fysiske dokumenter med private nøkler.

For harde lommebøker trenger du en digital signatur. Din digitale signatur er din ID. Det er slik du beviser at du eier en bestemt privat nøkkel uten å blinke nøkkelen offentlig. Digitale signaturer verifiserer eierskap, holder den private nøkkelen trygg og borte fra nysgjerrige hender.


De fordelen med hardware lommebøker er at dine private nøkler er isolert fra datamaskinen din, og holder risikoen for tyveri nær null. Programvare lommebøker er derimot fortsatt koblet til Internett og utsetter deg for noen risiko.

Den eneste potensielle ulempen med en maskinvarepungebok er at den koster penger. De fleste programvare lommebøker er gratis. Mens begge lommebøkene beskytter bitcoinsene dine sikrere, vil noen brukere heller gi ekstra kostnadene.

For all del, du gjør deg. Men jeg vil personlig heller bruke $ 100 eller så for å garantere sikkerhet enn å ta risiko med gratis programvare lommebok rute.

Bitcoin Hardware Wallets

Uten tvil er Bitcoin hardware lommebøker den sikreste typen Bitcoin lommebok. Det som skiller hardware-lommebøker fra lommebøker for programvare, er at når de kobles til – i “kald lagring”.

Dette betyr at hardware-lommeboken din er koblet fra Internett og umulig å berøre. Hackere, trojanere og annen skadelig programvare kan ikke komme til noe i fryselager. Personlig liker jeg hardware-lommebøker fordi jeg er en mer bekymret. Jeg gleder meg over å vite at noen som er mye bedre på Internett enn meg, ikke stikker av med de hardt opptjente bitcoinsene mine.

Ledger Review

Ledger og TREZOR er navn som alltid kommer opp når du vurderer Bitcoin lommebøker.

Ledger Nano S fungerer som enhver annen hard lommebok, med noen få mindre forskjeller. For alle Bitcoin fashionistas der ute, vinner Ledger definitivt i stilkategorien.

Å sette opp Ledger-lommeboken er ganske enkelt. Alt du trenger er Chrome og en sikker datamaskin. Ledger kommer med en PIN-kode for ekstra sikkerhet. Hvis PIN-koden er tastet inn feil tre ganger, tørker Ledger seg ren.

Skremmende, men ikke verdens ende. Ledger lar deg sette opp et gjenopprettingsfrø for å hente dine private nøkler hvis enheten går tapt eller ødelagt. Dette gjenopprettingsfrøet er et sett med ord som må settes sammen i en bestemt rekkefølge. Ledger lar deg gjenopprette alle dine tapte bitcoins med gjenopprettingsfrøet ditt, så du trenger ikke å svette.

Dette Reddit-bruker oppsummerte det pent: “Jeg har nettopp fått en Ledger Nano S, og jeg elsker den. Den største fordelen er at din private nøkkel er lagret helt offline og aldri utsatt for datamaskinen din, så sjansene dine for å få hacket lommeboken din er så nær null som de kommer. Hvis du mister den, kan du gjenopprette lommeboken din til en annen enhet eller en annen lommebok helt med frøet. Det er virkelig en investering som kan spare deg for tusenvis. ”

Ledger vurdering: Samlet sett fungerer Ledger-lommeboken nøyaktig slik du vil ha den til. Det holder bitcoins trygge, det er lett tilgjengelig – men bare for deg, og er tilgivende hvis huset ditt brenner ned.

Sjekk ut hele Ledger Nano S Review for mer informasjon om denne lommeboken.

Trezor gjennomgangtrezor lommebok gjennomgang

TREZOR er en maskinvarelommebok som holder dine private nøkler offline, og lar deg signere transaksjoner med den digitale signaturen din uten å måtte koble til Internett.

TREZOR blir ofte hyllet for samtidig å tjene som frakoblet fryselager og la deg bruke myntene dine. Det er en ganske liten, smidig enhet som du kan bære med deg på en nøkkelring. Hvis du trodde Tamagotchi var kult, forestill deg en enhet som potensielt kan holde millioner av dollar Bitcoin i håndflaten din.

Når du vil bruke bitcoins, kan du gjøre det gjennom TREZORs begrensede USB-tilkobling. En begrenset USB-tilkobling fungerer som en datamus: musen kommuniserer sin plassering til datamaskinen, men datamaskinen kan ikke bevege musen. Det er en enveiskobling. TREZOR kan trygt samhandle med datamaskiner som kan være kompromittert eller infisert med skadelig programvare. Dette er fantastisk for å administrere bitcoins på en sikker måte.

Det er heller ingen brukernavn eller passord for TREZOR-kontoer, så det er veldig vanskelig å hacke det. TREZOR-enheten din er alt du trenger. Med mindre noen har fysisk tilgang til enheten din, er det ikke mulig å få tilgang til kontoen din.

I tilfelle du vil ytterligere oppheve risikoen for at noen fysisk hacker seg inn på enheten din, tilbyr TREZOR passfrasebeskyttelse for Bitcoin-tilgang. Denne passordfrasen skal huskes rent og ikke skrives ned hvor som helst.

Nå, hvis du har en gruppe telepatiske ninjaer etter bitcoins, kan du bruke en blockchain-drevet kunstig intelligent android for å beskytte deg. (Bare tuller, vi er ikke der ennå.)

TREZOR-vurdering: Totalt sett liker jeg TREZOR mye. Det er ekstremt sikkert og intuitivt. Prisen er litt høyere enn de fleste lommebøker, men funksjonene, TREZOR-teamet og tilgjengeligheten til produktet rettferdiggjør det.

Les vår komplette Trezor-gjennomgang for mer informasjon.

KeepKey gjennomgang

KeepKey er en annen maskinvare lommebok. Mens noen kanskje foretrekker den elegante designen og skjermstørrelsen, er den nesten dobbelt så stor som TREZOR eller Ledger Nano S. Jeg personlig trenger bare en solid maskinvarepungebok for å holde meg skjult i min topphemmelige Batcave. Det er ikke Tamagotchi-størrelse som TREZOR, så absolutt noe å vurdere.

KeepKey er heller ikke så anerkjent som Ledger og TREZOR. Og i det ville ville vesten i kryptoverdenen, betyr omdømme mye. Når det er sagt, har det fenomenal legitimasjon. KeepKey kommer med en PIN-kode og tall randomisering for å beskytte myntene dine. Du kan også bruke den på kompromitterte eller skadelige datamaskiner, selv om jeg ikke vil anbefale å gjøre det.

KeepKey støtter Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Namecoin, Testnet, Ethereum og Dash. Dette er en stor avtale for brukere som ønsker å holde altcoins utenfor nettet.

KeepKey-vurdering: KeepKeys evne til å lagre et så stort utvalg av altcoins er veldig tiltalende. Det er litt større enn andre hardware-lommebøker, men er ikke noe særlig problem. Sikkerheten er helt på topp, og det er det som betyr noe.

Lær mer i vår fulle KeepKey-gjennomgang.

keepkey lommebok gjennomgang

Enkleste å bruke online Bitcoin Wallets

Nå som vi har gått gjennom de harde (lommebok) tingene, la oss hoppe inn i lommebøker på nettet. Online lommebøker kjøres på skyen, slik at brukerne kan få tilgang til dem fra praktisk talt hvilken som helst databehandlingsenhet hvor som helst. Disse lommebøkene er veldig enkle å få tilgang til og enkle å sette opp i forhold til harde lommebøker, men styres til slutt av en tredjepart. Mens disse tredjepartene kontinuerlig forbedrer sikkerheten og tar proaktive tiltak, er det fortsatt en iboende risiko.

Med hardware lommebøker bytter du fleksibilitet for sikkerhet. Avveien med online lommebøker er trygghet for fleksibilitet. Du kan ikke ha alt.

Coinbase Wallet Review

Hvis du leser denne guiden før du har kjøpt din første bitcoin (eller brøkdel av bitcoin), vil du sannsynligvis begynne med Coinbase.

Coinbase er en av de enkleste måtene å kjøpe og lagre bitcoins på, og er det mest populære alternativet for folk som akkurat har kommet i gang i kryptoverdenen.

Coinbase er en megling, bytte og lommebok. Dette betyr at du kan kjøpe, selge, handle og lagre myntene dine på samme plattform. Denne fleksibiliteten er noe hardware-lommebøker ikke tilbyr.

Som verdens største Bitcoin-børs er Coinbase et ganske stort mål for hackere. En fordel Coinbase har over mange andre online og harde lommebøker er at all sin digitale valuta er forsikret. Dette betyr at hvis plattformen ble brutt (fysisk sikkerhet, cybersikkerhet eller ansattstyveri), ville Coinbases forsikring dekke eventuelle tapte penger. Coinbase har også bare mindre enn 2% av kundens midler online, mens resten er i fryselager, noe som gir mer kreditt til sikkerheten.

En annen appel fra Coinbase er dens betydelige referanser. Det er et Bitcoin-selskap basert i San Francisco og støttet av anerkjente investorer. Lloyd’s of London dekker forsikringspolisen, og derfor alle Coinbase-brukere. I tillegg, hvis du er bosatt i USA og har en hvilken som helst fiat-valuta, dekkes Coinbase-lommeboken din av FDIC-forsikringen for opptil $ 250 000 av din fiat. Denne forsikringen dekker ikke individuelle kontohack, så hvis du har et svakt passord og ikke tar tilstrekkelige forholdsregler med påloggingsinformasjonen din, er det på deg.

Du kan få tilgang til Coinbase-lommeboken din via nettet eller via Coinbase iOS- og Android-appene. Coinbase kontrollerer fremdeles alle dine private nøkler, så jeg anbefaler deg å bruke den til å kjøpe og selge bitcoin i stedet for å lagre penger. Med mindre du bruker Multisignature Vault.

Multisignature Vault er en anstendig løsning for å sikre større mengder bitcoin. Denne Multisignature Vault er en 2-av-3 lommebok. Dette betyr at Coinbase har en nøkkel, du (kontoinnehaveren) har en ny nøkkel, og en nøkkel er delt. Enhver to av trioen med nøkler gjør at det kan brukes penger.

Et ekstra sikkerhetsnett er 48-timers behandlingstid for alle uttak fra Vaults. Du kan avbryte enhver feilaktig uttaksforespørsel innen denne generøse perioden.

Det er også en god ting Coinbase er et anerkjent selskap siden det når som helst kan stenge Vault-kontoen din.

Coinbase Rating: Coinbase er et flott sted for nybegynnere å kjøpe og lagre Bitcoin. Når det er sagt, vil jeg anbefale å raskt oppgradere til en maskinvarepungebok hvis bitcoinsene dine stabler opp. Dette vil sikre full kontroll over myntene dine.

Ta en titt på Coinbase Review for mer info.

Coinbase lommebok gjennomgang

Blockchain.info gjennomgang

Mens Blockchain er langt fra det beste alternativet, ønsket jeg å inkludere det uansett.

Mitt viktigste biff med Blockchain er at alle transaksjoner må rutes gjennom selskapets servere, og de har gått gjennom et foruroligende antall avbrudd de siste årene. Hvis du er like ukomfortabel med tanken på at kontoen din skal være utilgjengelig når som helst, vil du sannsynligvis ønske å gi den videre. For mange mennesker handler Bitcoin om full kontroll hvor som helst. Blockchain virker som et skritt tilbake.

blockchain hjem

Blockchain.info kan nås enten i en nettleser eller via mobil, noe som ville være veldig praktisk hvis det ikke var så mange serverproblemer. Du kan få tilgang til Blockchain-lommeboken fra hvilken som helst nettleser med lommebokadressen din, og du kan sikkerhetskopiere på mobil. Det er to ekstra sikkerhetslag: Nettversjonen har 2FA (tofaktorautentisering), noe som betyr at Blockchain varsler brukere med en tekst når noen prøver å logge på. Mobilbrukere kan også stille et firesifret passordkrav for appen.

Blockchain.info Rangering: Foreløpig er Blockchain.info en god plan B, men bør ikke være ditt førstevalg. Sikkerheten er på topp, men mangelen på pålitelighet og bekvemmelighet hever røde flagg.

Bitcoin papir lommebøker

Når det gjelder å sikre bitcoin, er papirlommebøker ikke akkurat Fort Knox. Papirlommebøker, håndskrevne eller fysiske kopier, er lett å bytte for skadelig programvare hvis du ikke er ekstremt nøye med å generere dem på en online PC.

Papir lommebøker er en av de farligere måtene å lagre bitcoins, men de er fortsatt et alternativ. Hvis de ikke er kryptert, er du i utgangspunktet en turist som bærer masse penger og dyre smykker på ferie.

Bitcoin-klienter

Du har sannsynligvis hørt begrepet “Bitcoin-klient” kastet rundt et par ganger. En Bitcoin-klient er en programvare som muliggjør generering og sikkerhet av privat nøkkel, samt betaling på vegne av en privat nøkkel.

Du spør deg kanskje, Hva er forskjellen mellom en Bitcoin-klient og en Bitcoin-lommebok?

Vel, en lommebok er teknisk dataene som er nødvendige for å bruke og motta bitcoins. Dette inkluderer en privat nøkkel, offentlig nøkkel og adressen fra den offentlige nøkkelen.

En klient er imidlertid grensesnittet til nettverket. En klient er maskinvare og programvare på en enhet som gjør det mulig å koble til nettverk. Den håndterer all kommunikasjon, og oppdaterer lommeboken din med innkommende midler. Den bruker også informasjon fra lommeboken for å signere utgående transaksjoner. En klient er bare en enhet, ikke en bedriftsenhet.

Hvis du fortsatt er forvirret, ikke bekymre deg. Begrepene overlapper hverandre. Det hjelper absolutt ikke at de fleste selskaper er kunder og lommebøker, og markedsfører seg selv som “lommebøker”. For eksempel er populær Bitcoin-lommebok Airbitz synergiserer sine “lommebok” og “klient” -funksjoner slik at du kan lagre de riktige dataene og samhandle med nettverket på en intuitiv og sikker måte. For potensielle brukere ser det ut til at “lommebok” er lettere å forstå i forhold til pengene sine enn “klient”.

Exodus Wallet Review

Exodus-lommeboken beskrives best som en “Blockchain assets wallet” fordi du kan lagre en rekke kryptovalutaer som Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Ethereum og Dash. Hvis du aktivt investerer i altcoins, er Exodus-lommeboken veldig tiltalende. Jeg er en fan av det sirkulære designet og det intuitive grensesnittet, men Exodus ble lansert i juli 2016 og er fortsatt en relativt ny lommebok.

Exodus innebygde utvekslingsfunksjon lar deg bytte altcoins for bitcoins og bitcoins for altcoins. Takket være Shapeshift er det enkelt å handle kryptoer fra lommeboken, en funksjon som er veldig få lommebøker.

Husk at Exodus er koblet til Internett og derfor iboende risikabelt enn en hard lommebok.

Lær mer i vår Exodus Wallet Review.

Jaxx Wallet Review

Jaxx er en annen programvare lommebok som utgjør et flott alternativ for altcoin entusiaster.

Jaxx er tilgjengelig på Windows-, Mac- og Linux-stasjonære datamaskiner. Den er også tilgjengelig på Android- og iOS-mobil og nettbrett, samt gjennom Chrome- og Firefox-utvidelser. Lommeboken fungerer så vel som andre bitcoin-lommebøker, og det enkle grensesnittet gjør det enkelt å se gjennom porteføljen. Jeg likte muligheten til å bruke forskjellige valutakurser, angi en PIN-kode og sette opp forskjellige størrelser på transaksjonsgebyrene (hvor raskt transaksjonen blir behandlet).

Jaxx er også integrert med Shapeshift – som Exodus – slik at du kan bytte altcoins i appen. Dette er ganske søtt, gitt at Jaxx for tiden støtter Bitcoin, Litecoin, Zcash, RSK, Augur (REP), Dash og Ethereum (ETC og ETH).

Husk at Jaxx også fungerer på nettet og iboende er mer risikabelt enn en maskinvarepungebok eller fryselager.

Airbitz Mobile Bitcoin Wallet Review

Airbitz handler om sikkerhet. Det er desentralisert, sikret og sikkerhetskopiert. Verken Airbitz eller noen annen tredjepart har tilgang til myntene dine. Airbitz tilbyr deg uavhengighet. Det er som en kul mamma.

Airbitz er også aktiv i Bitcoin-samfunnet og har en katalog over virksomheter som godtar bitcoin. Airbitz brukergrensesnitt er også ganske enkelt å bruke, noe som gjør det til et topp valg for nybegynnere som leter etter et sikkerhetselement.

Airbitz Mobile Bitcoin Lommebok

MyCelium Bitcoin Wallet Review

MyCelium er populært blant flere mellomliggende Bitcoin-brukere på grunn av sine robuste avanserte personvern- og sikkerhetsfunksjoner. Det pleier å være litt vanskelig for nybegynnere, men brukere setter pris på programvaren med åpen kildekode og gjennomsiktighet.

Kanskje det største høydepunktet i MyCelium-lommeboken er at de avanserte personvernfunksjonene lar deg være anonym mens de avanserte sikkerhetsfunksjonene holder bitcoin trygg. Dessverre er MyCelium bare tilgjengelig via smarttelefon, da det ikke er noe nett- eller skrivebordsgrensesnitt.

Lær mer i MyCelium Wallet Review.

MyCelium Mobile Bitcoin Lommebok

Siste tanker

Ingenting er 100% sikkert. Det er visse lommebøker for maskinvare og programvare som er ekstremt nærme, men ikke perfekte. Den eneste tingen som maskinvare- og programvareenheter ikke kan beskytte deg mot, er menneskelige feil. Menneskelig feil inkluderer å glemme informasjonen din, eller bli byttedyr mot phishing-angrep som svindler deg til å sende bitcoins til en feil adresse.

Lommebøker huser kontanter. De holder de hardt opptjente pengene dine trygge. Men de kan bare gjøre så mye. Husk dette!

De sier at dårlige ting skjer med gode mennesker. Men tør jeg si at de bare skjer uforsiktig snille mennesker?

(Leter du etter en Ethereum Wallet? Sjekk ut listen vår over de beste Ethereum Wallet-alternativene.)

Hvordan kjøpe Bitcoin og annen populær kryptovaluta

Av CoinCentral

|

7. august 2017

Hvordan kjøpe Bitcoin og andre populære kryptovalutaer Prisene på Bitcoin (BTC) og andre altcoins (alternative kryptovalutaer) øker når kryptoer blir mer vanlige, en ny bølge av …

Les mer

Besøk Airbitzs nettsted

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map