Beste Ethereum-lommebøker for 2017

Beste Ethereum-lommebøker for 2017

Ethereum har den nest høyeste markedsverdien i kryptovalutaverdenen, så det er ingen overraskelse at det har vært en stor tilstrømning av oppmerksomhet fra investorer.

Med denne økte oppmerksomheten kommer behovet for et sikkert sted å oppbevare eter.

Så vi skal snakke om Ethereum-lommebøker. Tenk på hva du virkelig trenger for å lagre eteren din. Noen spørsmål å mulle over:

 • Trenger du en lommebok som kan inneholde flere valutaer, eller bare Ethereum? Det er mange lommebøker som lar deg holde forskjellige kryptoer, så vel som noen som er strengt tatt for Ethereum.
 • Har du tenkt på å ofte handle med Ethereum? Noen lommebøker gjør det lettere for hyppige forhandlere, og andre prioriterer sikkerhet og kan være vanskelig å ofte handle med.
 • Ønsker du tilgang til lommeboken din hvor som helst når som helst, eller bare fra ett sted? Det er ofte et omvendt forhold mellom tilgjengelighet og sikkerhet.

Mot slutten av denne guiden vil du vite de mest populære Ethereum-lommebøkene og hvilken som er perfekt for deg.

De beste Ethereum lommebøkene

Hva du skal se etter i en Ethereum-lommebok

Å finne den perfekte Ethereum-lommeboken bør ikke være vanskelig, men det krever en generell forståelse av hvordan kryptovalutalagring fungerer.

I store trekk er det generelt fire forskjellige lommeboktyper:

 1. Hardware lommebøker: Disse lommebøkene er fysiske lommebøker som har dine private nøkler kryptert i dem. Dette er den sikreste typen. Gringotts Wizarding Bank-nivå. Maskinvarelommebøker lar deg holde kryptovalutaene dine i “kald” lagring – offline – slik at myntene dine er utilgjengelige for Internett-hackere..
 2. Online lommebøker: Disse lommebøkene finnes online. Duh. Selv om de fremdeles anses som ekstremt sikre, utsetter det deg for en liten risiko for det at de er koblet til Internett. Du kan bruke disse lommebøkene på en rekke enheter.
 3. Desktop lommebok: Disse lommebøkene lastes ned og installeres på datamaskinen din (PC eller bærbar PC). Når den er installert, er det bare den spesifikke datamaskinen som har tilgang til lommeboken.
 4. Papir lommebøker: Disse lommebøkene er papirbiter med dine private nøkler på. Disse er ekstremt risikable, fordi hvis du mister dette papiret, er sjansen for å få tilgang til myntene dine i fremtiden ekstremt liten. Farvel mulah. I tillegg er de fleste generasjoner av papirlommebøker faktisk nettfiskingssteder som nyter nybegynnere av kryptohandlere. Papirlommebøker for Ethereum er spesielt ikke tilrådelig siden det er en betydelig mangel på gode alternativer.

Når du leter etter en sikker lommebok for kryptovaluta, må du holde øye med følgende fire funksjoner:

 1. Private nøkler: Du vil ha en privat nøkkel som bare du har. Dette er egentlig nøklene for å få tilgang til myntene dine, og sikkerheten her er ikke omsettelig.
 2. Utviklingssamfunn: Siden Ethereum-lommebøker er relativt nye, er omdømmet stort. Se etter et aktivt utviklingssamfunn som har en lovende fremtid.
 3. Enkelt brukergrensesnitt: Se etter noe som er enkelt å bruke. Du vil også sikre at lommeboken din er kompatibel med forskjellige operativsystemer.
 4. Sikkerhet og sikkerhetskopiering: Minimer eksponeringen for menneskelige feil. Ikke vær personen som kommer med nyhetene for å ha mistet en million dollar i krypto ved å fortrenge maskinvarepungeboka og glemme å sikkerhetskopiere informasjonen din.

Spar deg bryet og finn en lommebok som har de ovennevnte fire kriteriene.

TREZOR


TREZOR er en maskinvarelommebok, noe som betyr at den holder dine private nøkler offline (som du allerede visste fordi du nøye har lest den forrige teksten, ikke sant ?!). Opprinnelig oppfunnet for Bitcoin, kan brukerne nå lagre Ethereum på TREZOR ved hjelp av MyEtherWallet webgrensesnitt.

trezor lommebok gjennomgang

Denne enheten med flash-stasjon lagrer eter offline med en sikker elektronisk brikke. Brukere kan bare aktivere denne elektroniske brikken ved å logge på med passordet. TREZOR bruker også en begrenset USB-tilkobling, noe som betyr at den til og med trygt kan samhandle med datamaskiner som kan ha blitt kompromittert eller infisert.

Alt i alt: TREZOR er et utmerket valg fordi det er ekstremt sikkert, har et aktivt utviklingssamfunn og lar brukerne lagre både Bitcoin og Ethereum. Det koster rundt $ 99.

Besøk Trezor

Ledger Nano S

Ledger Nano S er en av de høyest rangerte maskinvarelommebøkene fordi den utmerker seg i de fire kriteriene vi nevnte tidligere. Grensesnittet er veldig brukervennlig. Den leveres med en liten OLED-skjerm som gjør det enkelt å kontrollere transaksjonene dine. Brukere kan sette en firesifret pin på selve den fysiske lommeboken, som er et ekstra element lagt til for å forhindre nøkkellogging.

ledger nano s hardware wallet

Ledger Nano S lagrer eter offline og krever at brukere signerer transaksjoner med sin private nøkkel for å kunne bruke eter. I tillegg har Ledger Nano S et alternativ for å lage et gjenopprettingsfrø for å gjenopprette dine private nøkler hvis enheten går tapt eller går i stykker. Denne tilleggsfunksjonen minimerer risikoen for å miste alle myntene dine hvis du plasserer enheten din. Ledge Nano S lindrer stresset ved å bruke en hardware lommebok, og lagrer både Ethereum (ETH) og Ethereum Classic (ETC).

Alt i alt: Ledger Nano S er nakke og nakke med Trezor, men kommer til en mye mer beskjeden pris på $ 65. Det elegante brukergrensesnittet og ekstra sikkerhetselementer gjør det til et ekstremt konkurransedyktig alternativ for enhver kryptovalutainvestor.

Besøk Ledger

Exodus Wallet

Exodus er en stasjonær lommebok og er verdens første stasjonære lommebok som kan inneholde flere kryptovalutaer. Mens de fleste krypto lommebøker er begrenset til bare Bitcoin og Ethereum, gjør Exodus det mulig å ha en mye mer variert portefølje.

Et av de mest tiltalende aspektene ved Exodus er det sømløse og rene brukergrensesnittet som presenterer en brukers portefølje som et kakediagram. Exodus er alltid koblet til Internett, men det tar ikke dine private nøkler fra enheten din. I tillegg gjør e-postgjenoppretting med e-post og backup-nøklene deg mulig å gjenopprette lommeboken.

exodus lommebok gjennomgang portefølje

Det har også innebygd ShapeShift, så det er mye enklere å utveksle kryptovalutaer. Fordelen med Exodus er at du enkelt kan handle kryptovalutaer, mens du må gjennomgå en langvarig prosess med hardware-lommebøker.

Alt i alt: Mens Exodus har et vakkert enkelt brukergrensesnitt, er det viktig å huske at det alltid er koblet til Internett. Dette faktum alene gjør det litt mindre sikkert enn en maskinvarepung. Selv om risikoen er ubetydelig, er det fortsatt verdt å nevne.

Besøk Exodus

Coinbase

Coinbase, en nettlommebok, er den enkleste og enkleste å bruke sammenlignet med andre alternativer på denne listen. Det er både en børs og en lommebokplattform. Du kan kjøpe Ethereum, Bitcoin og Litecoin med fiat-valuta, og holde kryptovalutaene dine sikre.

Coinbase lommebok gjennomgang

Siden de private nøklene er lagret på Coinbases hostede servere, har du til slutt ikke full kontroll over nøklene dine. Heldigvis er Coinbase et ekstremt troverdig San Francisco-basert selskap med en verdsettelse på over 1 milliard og et rykte som veldig trygt og pålitelig.

Alt i alt: Brukervennligheten gjør Coinbase til et toppalternativ for mange nybegynnere. Den eneste ulempen er at brukerne til slutt ikke har den samme typen kontroll over sine private nøkler som de ville gjort med en maskinvarepung.

Besøk Coinbase

MyEtherWallet

MyEtherWallet er en åpen kildekode-lommebok som er forskjellig fra Coinbase og andre tradisjonelle nettlommebøker ved at du har full kontroll over din private nøkkel på datamaskinen din. Dette betyr at du kan generere nye lommebøker og lagre eteren din uten å måtte gjøre det på MyEtherWallet-serverne. Dette betyr også at du er fullt ansvarlig for sikkerhetskopiering av lommeboken din.

MyEtherWallet er flott fordi det lar deg skrive og få tilgang til smarte kontrakter. Den kobles også til Trezor og Ledger Nano S for å få sikker tilgang til Ethereum på MyEther-plattformen.

MyEtherWalletReview

Besøk MyEtherWallet

Jaxx

Jaxx er en programvarelommebok som støtter mange av de ledende kryptovaluta-myntene, inkludert Ethereum. Lommeboken er lett tilgjengelig på:

 • Android (mobil og nettbrett)
 • iOS (mobil og nettbrett)
 • OS X
 • Windows
 • Linux
 • Chrome (utvidelse)

Det kommer også en maskinvare lommebok snart.

Lommeboken er designet med tanke på sluttbrukeren og er enkel å bruke og har et intuitivt grensesnitt som selv en nybegynnerholder ikke har noe problem med å finne ut.

Med Jaxx er kraften helt i dine hender. Alle nøklene blir opprettet på din lokale enhet og blir aldri sendt til noen servere. På grunn av dette er det ingen måte for selskapet å få tilgang til pengene dine. Jaxx unngår også å samle inn personlig informasjon, og du trenger ikke å oppgi bekreftelse for å bruke lommeboken. For kryptoentusiaster som verdsetter privatliv, er dette en fantastisk ting.

På toppen av det er koden for Jaxx-lommeboken kontrollerbar for alle. Dette gir et nivå av tillit til samfunnet fordi enhver person kan revidere kodebasen sin og overflate eventuelle problemer eller smutthull. Jaxx understreker at koden deres ikke er åpen kildekode for å forhindre ondsinnede kopier. Imidlertid bør nivået på gjennomsiktighet de gir være nok til å gi selskapet din tillit.

Alt i alt: Med et rent grensesnitt og full kontroll over lommeboknøklene, er Jaxx et flott alternativ for å lagre kryptovalutaen din. Lommeboken har mer sikkerhet enn et rent online alternativ, men har flere sårbarheter enn en hardware lommebok.

Besøk Jaxx

Tåke

Mist er en hybrid desktop lommebok med et webgrensesnitt og er den offisielle lommeboken som er oppført på Nettstedet til Ethereum Project. Produktet er fortsatt i beta, så det er imidlertid problemer som kan oppstå når du bruker det. For å hjelpe til med disse problemene, gir utviklingsteamet en liste over vanlige problemer og hvordan du kan løse dem på deres Github wiki.

Lommeboken er tilgjengelig på Mac, Linux og Windows, så hvis du leser dette, kan du mest sannsynlig bruke den.

Mist beskytter lommeboken din med et passord som kan aldri bli forandret når den er satt. Jeg anbefaler på det sterkeste at du velger et sterkt passord og ikke glemmer det. Skriv det ned, husk det, legg det i et safe, ets det på bunnen av et bord midt i en park – hva du trenger å gjøre for å sikre at du husker det. Hvis du mister dette passordet, har du ingen måte å få tilgang til lommeboken din.

Med tåke har du fullstendig anonymitet. Du kan laste ned og bruke lommeboken uten å måtte oppgi personlig informasjon eller identifikasjon. Du har også full kontroll over dine private nøkler som holdes på hvilken enhet du bruker for å laste ned lommeboken.

Alt i alt: Som den offisielle lommeboken til Ethereum kan du ikke gå galt når du velger Mist. Selv om andre lommebøker eksisterer med et bedre grensesnitt eller mer sikkerhet (hardware lommebøker), gir denne påskriften plattformen betydelig tillit..

Besøk Mist

MetaMask

MetaMask er en nettleserutvidelse som lar deg kjøre Ethereum dApps direkte i nettleseren din uten å måtte kjøre en full Ethereum-node. Mer enn bare en lommebok, kan du også samhandle med dApps og smarte kontrakter på MetaMask.

MetaMask er foreløpig bare tilgjengelig som en Chrome-utvidelse eller via Brave-nettleseren, men teamet oppgir at de planlegger å støtte Firefox og resten av de populære nettleserne snart.

MetaMask-grensesnitt

Kontoinformasjonen din blir kryptert og lagret lokalt i nettleseren din, så ingen informasjon berører MetaMask-serverne. Du har også full kontroll over administrasjonen av dine private nøkler.

Hvis du har problemer med å komme i gang med MetaMask, har de en video på hjemmesiden du kan se, så vel som en omfattende kundesupport seksjon på hjemmesiden deres.

Som en nettbasert lommebok har MetaMask iboende risikoer som ikke finnes på maskinvarelommebøker. Midlene dine er fremdeles utsatt for programvarevirus, men du bør ha det bra så lenge du følger riktige sikkerhetsretningslinjer.

Alt i alt: MetaMask er et annet flott alternativ for å lagre Ethereum. Som en bro til det distribuerte nettet er plattformen ideell for folk som leter etter en lommebok med noen ekstra funksjoner.

Besøk MetaMask

Siste tanker

Før du frigjør deg til verden av Ethereum-lommebøker, la oss gå gjennom noen avsluttende råd. Forsikre deg om at du er oppmerksom fordi disse tipsene kan ende opp med å spare deg for mye tid (og mynter) i fremtiden.

 1. Sikkerhetskopier ALLTID lommebøkene dine. Mange av de ovennevnte lommebøkene presenterer muligheten til å bruke en pneumonisk eller frøfrase bare i tilfelle noe skjer med lommeboken din. Dette er ganske standard, men husk å sjekke om det ikke er eksplisitt oppgitt. Det er dumt å miste alle myntene dine fordi du mistet telefonen eller stekte harddisken.
 2. Legg til ekstra sikkerhet. Enkle ekstra sikkerhetstiltak som 2-faktor autentisering gjennom Google Autentisering kan redde deg fra å bli hacket i fremtiden. Husk at bekreftelse av tekstmeldinger ikke er like sikker en metode siden telefoner kan klones.
 3. Hold programvaren oppdatert. Det er derfor det er viktig å se etter et aktivt utviklingssamfunn for hvilken lommebok du velger. Disse samfunnene er dedikert til ikke bare å gjøre lommebøker mer robuste og brukervennlige, de prioriterer sikkerhet. Dra nytte av dette. Forsikre deg om at programvaren din er oppdatert.

Sørg for å følge med på det siste innen Ethereum-sikkerhet. Jo mer du vet, jo bedre har du det å investere og beskytte kryptovalutaene dine.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map