Cele mai bune portofele de criptomonede pentru 2021

Cele mai bune portofele de criptomonede

Există portofele Bitcoin și există portofele Ethereum. Dar dacă doriți să vă păstrați toate monedele și jetoanele în siguranță într-o singură locație, trebuie să utilizați un portofel de criptomonede care să cuprindă totul..

S-ar putea să vă fie convenabil să vă păstrați fondurile la un schimb; totuși, această comoditate are un cost. Indiferent dacă este vorba de hackeri, de un cont înghețat sau de schimbul de bani din banii dvs., s-ar putea să vă treziți într-o zi pentru a vă găsi cu buzunarele goale. Amintiți-vă întotdeauna zicala: nu cheile dvs., nu cripto.

Pe o notă pozitivă, aveți o mulțime de opțiuni în care vă puteți stoca criptomoneda. Atât de multe încât te poate ameți. Ei bine, ți-am primit spatele. Defalcăm cele mai bune portofele criptomonede (hardware și software), astfel încât să aveți mai mult timp să alegeți unul potrivit pentru dvs..

Cele mai bune portofele de criptomonede – Hardware

Dacă nu vă deranjează să scoateți bani, ar trebui să luați în considerare un portofel hardware cripto. Sunt mai sigure decât omologii lor software. Chiar dacă începeți cu un portofel software gratuit, vă recomandăm să treceți la hardware cât mai curând posibil.

Ledger Nano S (99,99 dolari)

Full Ledger Nano S Review | Site-ul oficial Ledger Nano S.

registru nano s

Ledger Nano S este unul dintre cele mai bune portofele hardware cripto de pe piață în acest moment. Au fost vândute peste un milion de portofele, iar clienții îi oferă în mod constant recenzii strălucitoare. De asemenea, puteți obține o versiune mai nouă Ledger Nano X.

Portofelul fizic are aproximativ dimensiunea unei unități de memorie și se conectează la computer prin cablu USB. Chiar dacă sunteți un cripto-novice, nu ar trebui să aveți mari probleme la configurarea și utilizarea Ledger Nano S. Compania din spatele acestuia oferă resurse ample pentru a vă ajuta să vă simțiți în largul dvs. în timp ce transferați cripto-ul către și din portofel..

Accesați fondurile de pe portofel folosind un cod PIN format din patru până la opt cifre pe care l-ați setat la prima configurare. Dacă uitați codul PIN sau pierdeți dispozitivul fizic, aveți în plus o frază de recuperare de 24 de cuvinte pentru a vă re-accesa contul.

Ledger Nano S este la fel de sigur pe cât vine, iar echipa Ledger a remediat rapid și cu succes orice vulnerabilitate care a apărut.

Portofelul suportă în prezent peste 700 de monede. Dar dacă al tău nu este pe listă, au un foaie de parcurs actualizată de monede pe care intenționează să le adauge.


Trezor One (83,49 EUR)

Recenzie completă Trezor One | Site-ul oficial Trezor One

trezor one

Trezor One este în aceeași clasă ca Ledger Nano S. Deși utilizatorii raportează că portofelul este ușor mai complicat de configurat decât Ledger, aceștia împărtășesc multe dintre aceleași beneficii.

Trezor One include un portofel fizic de dimensiunea unui Tamagotchi și un USB pentru conectarea acestuia la computer. Conexiunea USB este limitată, ceea ce înseamnă că, chiar dacă interacționați cu un computer infectat sau cu un malware, criptomoneda dvs. va rămâne în siguranță.

Vă accesați fondurile prin intermediul Podul Trezor, o aplicație simplă care vă conectează portofelul la browserul dvs. de internet. Este disponibil pe sistemele de operare Windows, Mac și Linux.

Dacă securitatea este o prioritate a dvs., vă puteți liniști. Echipa Trezor este atât de încrezătoare în fiabilitatea portofelelor pe care le are listate public fiecare problemă pe care au întâmpinat-o portofelele lor, cum au rezolvat-o și cât a durat.

Trezor One este capabil să reziste peste 500 de monede diferite, deci este posibil ca, dacă îl dețineți, să îl puteți stoca.

KeepKey (129,00 USD)

Recenzie completă KeepKey | Site-ul oficial KeepKey

Portofel hardware KeepKey

Un nivel în jos față de Ledger Nano S și Trezor, deși este încă o opțiune excelentă, este KeepKey. Spre deosebire de micile ecrane ale Ledger Nano S și Trezor One, acest portofel are un afișaj mare, ușor de citit chiar pe dispozitivul fizic.

KeepKey nu este la fel de notabil ca cele două portofele menționate anterior, dar acest lucru nu ar trebui să te descurajeze. Portofelul este la fel de sigur și firmware-ul care îl alimentează în întregime open-source, astfel încât să o puteți audita singur.

KeepKey este mai limitat în cripto-ul pe care îl puteți stoca pe acesta cu suport pentru doar 45 de monede chiar acum. Cu toate acestea, are o integrare ShapeShift încorporată, astfel încât să puteți schimba oricare dintre cryptos cu oricare altul direct în portofel.

Finalizatori

Pentru un preț ceva mai mare, aveți Ledger Blue și Trezor Model T la dispoziția dumneavoastră și. Aceste două portofele sunt mai mari din punct de vedere fizic decât Ledger Nano S și Trezor One și dețin mai multe aplicații și criptomonede.

Cele mai bune portofele de criptomonede – software

Deși vă recomandăm cu tărie să vă asigurați criptomoneda într-un portofel hardware, înțelegem că este posibil să nu fie potrivită pentru dvs. în acest moment. Ei bine, aveți la dispoziție o mulțime de opțiuni software excelente. Și majoritatea sunt liberi.

Exod (gratuit)

Revizuirea completă a Exodului | Site-ul oficial Exodus

portofel de exod

Exodus este unul dintre cele mai frumos portofele de criptomonede din industrie. Interfața este intuitivă și orice nivel de pasionat de blockchain nu ar trebui să aibă nicio problemă de lucru cu ea. Chiar dacă întâmpinați probleme, site-ul de asistență are resurse suficiente pentru a vă ajuta să rezolvați orice problemă.

Trecând dincolo de obligațiile unui portofel standard, Exodus include și un tracker de portofoliu și a Schimb alimentat prin ShapeShift. Aceste caracteristici vă permit să vă gestionați activele și să reechilibrați portofoliul mai ușor.

Din păcate, portofelul Exodus nu este complet open-source, deci aveți încredere în dezvoltatori într-o oarecare măsură să nu fugă cu cripto-ul dvs. Acestea fiind spuse, CTO JP Richardson este o figură respectată în comunitatea de dezvoltare și a creat peste 200 de biblioteci open source.

Exodus acceptă aproape 100 de criptomonede, cu altele noi continuu la orizont. Este disponibil pe sistemele de operare Windows, Mac și Linux – nu există încă opțiuni mobile.

Jaxx Liberty (gratuit)

Revizuire completă Jaxx Liberty | Site-ul oficial Jaxx Liberty

portofel jaxx liberty

Jaxx, acum redenumit Jaxx Liberty, este un alt portofel solid de software pentru criptomonede. Are o interfață curată și o mulțime de funcții noi. Nu numai că vă puteți urmări portofoliul și puteți urmări datele pieței, dar primiți și știri blockchain și aveți acces la exploratorii de blocuri direct în portofel.

Nu trebuie să introduceți informații sau să creați un cont pentru a gestiona portofelul. După ce o descărcați, primiți o expresie de acces de 12 cuvinte pe care o introduceți pentru a vă accesa fondurile de pe orice dispozitiv acceptat. Cheile dvs. private sunt păstrate direct pe dispozitivul dvs., deci nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la angajații necinstiți Jaxx care vă fură datele.

Cu un timp mediu de răspuns de două ore, asistența pentru clienți Jaxx este de top.

În acest moment, Jaxx Liberty acceptă puțin peste 70 de active digitale diferite și o integrare ShapeShift pentru a le schimba. Portofelul este disponibil pe dispozitive și tablete mobile Android și iOS, sisteme de operare Mac și Windows și ca extensie Google Chrome.

Edge (gratuit)

Full Edge Review | Site-ul oficial Edge

Portofel Edge

Edge este un portofel exclusiv pentru criptomonede mobil, specializat în securitate. A simplificat procesul de autentificare a portofelului, permițându-vă să vă conectați prin nume de utilizator și parolă. Această metodă este semnificativ mai puțin greoaie decât trebuie să rețineți / să stocați o expresie de acces complexă. De asemenea, vă puteți conecta printr-un ID tactil sau un PIN pe care îl creați.

Ca un strat suplimentar de securitate, Edge vă criptează datele înainte de a le stoca pe servere cloud redundante. Avantajele acestei metode sunt duble. În primul rând, criptarea împiedică angajații Edge să vă vizualizeze datele personale. În al doilea rând, stocarea în cloud redundantă vă asigură că puteți accesa criptomoneda dvs. chiar dacă Edge dispare.

În comparație cu celelalte portofele din această listă, suportul pentru monede Edge este lipsit, doar 15 monede acceptate în prezent. Cu toate acestea, puteți cumpăra / vinde anumite cripte direct în portofel – o caracteristică unică pentru Edge. La fel ca Exodus și Jaxx, schimburile între valute sunt posibile și în portofel.

Portofelul Edge este disponibil pentru dispozitivele Android și iOS.

Finalizatori

În 2018, începem să vedem o creștere a numărului de portofele de software pentru criptomonede. Ethos a lansat recent un portofel de criptomonede mobile și Omisego oferă un SDK pentru orice dezvoltator pe care să-l construiască pentru a-și crea propriul portofel de criptomonede. Așteptați-vă că numărul de portofele de criptomonede software va continua să crească.

Cele mai bune portofele de criptomonede – pe care să le alegeți?

Felicitări. Faceți deja pașii corecți pentru a vă face diligența necesară pentru a găsi cele mai bune portofele criptomonede în loc să le selectați orbește. Ar trebui să aveți o experiență excelentă de lucru cu oricare dintre aceste portofele de criptomonede.

Dacă securitatea este prioritatea dvs. principală, o parte semnificativă din valoarea dvs. netă este în criptomonedă sau intenționați să păstrați cel puțin un an, vă recomandăm să alegeți una dintre opțiunile de portofel hardware..

Dacă nu, vă recomandăm totuși unul dintre primele trei portofele. Însă ar trebui să fiți bine cu una dintre opțiunile noastre software recomandate dacă nu doriți să câștigați banii. Oricum ar fi, stocarea criptomonedei într-un portofel este încă mult mai sigură decât lăsarea monedelor pe un schimb. Deci ce mai aștepți? Alege unul astăzi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map