Cele mai bune comentarii Bitcoin Wallet pentru 2019

Cele mai bune comentarii Bitcoin Wallet pentru 2019

În mijlocul zgomotului și entuziasmului comunității Bitcoin, titlul ocazional al unui schimb de a fi hacked face ca stomacul fiecărui utilizator Bitcoin să se agite. Una dintre cele mai mari preocupări pe care o avem mulți dintre noi este să ne smulgem Bitcoin-ul și alte cryptos chiar sub nasul nostru de către hackeri.

Dar un cripto-spărgător ar putea să nu fie chiar cel mai rău dușman al tău. Există nenumărate povești comice tragice și limită despre oameni care își pierd propriile bitcoin: Acest sărac tipul a pierdut un hard disk cu un fișier de date Bitcoin care conține 150 de bitcoin (în valoare de aproximativ 405.000 de dolari astăzi) și un alt tip a aruncat accidental un hard disk cu 7.500 de bitcoini (în valoare de aproximativ 20,5 milioane de dolari astăzi).

Deci, cum ne protejăm criptotipul de hackeri și de noi înșine?

Cue portofelele Bitcoin.

Cele mai bune portofele Bitcoin

Dacă ați căutat o modalitate de a vă stoca în siguranță criptotipul, nu căutați mai departe. Te-am acoperit.

Notă: Utilizatorii de telefonie mobilă pot glisa pentru a derula acest tabel

Diferitele tipuri de portofele Bitcoin

Înainte de a începe, să trecem în revistă diferitele tipuri de portofele Bitcoin. Există niște termeni noi, dar nu vă speriați! Am făcut acest ghid simplu și ușor, astfel încât chiar și începătorii criptomonedelor să se îndepărteze de experți.

Există trei tipuri de portofele Bitcoin: hardware, software și hârtie. Portofelele hardware sunt portofele fizice cu cheile dvs. private criptate, portofelele software sunt programe care trăiesc fie pe computerul dvs., fie pe internet și portofelele de hârtie sunt documente fizice cu chei private.

Pentru portofelele dure, veți avea nevoie de un semnatura digitala. Semnătura dvs. digitală este ID-ul dvs. Este modul în care demonstrați că dețineți o anumită cheie privată fără să vă aruncați cheia în public. Semnăturile digitale verifică calitatea de proprietar, păstrând cheia privată în siguranță și departe de mâinile indiscrete.


avantajul portofelelor hardware este că cheile dvs. private sunt izolate de computer, menținându-vă riscul de furt aproape de zero. Portofelele software, pe de altă parte, sunt încă conectate la Internet și vă expun la un anumit risc.

Singurul dezavantaj potențial al unui portofel hardware este că costă bani. Majoritatea portofelelor software sunt gratuite. În timp ce ambele portofele vă protejează bitcoinele mai sigur, unii utilizatori ar prefera să plătească costul suplimentar.

Cu siguranță, tu te faci. Dar personal, aș prefera să cheltuiesc aproximativ 100 de dolari pentru a garanta securitatea decât să-mi asum riscuri cu ruta de portofel software gratuit.

Portofele hardware Bitcoin

Fără îndoială, portofelele hardware Bitcoin sunt cel mai sigur tip de portofel Bitcoin. Ceea ce diferențiază portofelele hardware de portofelele software este că atunci când sunt conectate la priză – în „depozit frigorific”.

Aceasta înseamnă că portofelul dvs. hardware este deconectat de la Internet și imposibil de atins. Hackerii, troienii și alte programe malware nu pot ajunge la nimic în depozitul frigorific. Personal, îmi plac portofelele hardware, deoarece sunt mai îngrijorător. Îmi place liniștea sufletească știind că cineva mult mai bun la Internet decât mine nu fugă cu bitcoinele mele câștigate din greu.

Recenzie Ledger

Ledger și TREZOR sunt nume care apar întotdeauna la examinarea portofelelor Bitcoin.

Ledger Nano S funcționează ca orice alt portofel dur, cu câteva diferențe minore. Pentru orice fashionista Bitcoin, Ledger câștigă cu siguranță la categoria stil.

Configurarea portofelului Ledger este destul de simplă. Tot ce aveți nevoie este Chrome și un computer sigur. Ledger vine cu un cod PIN pentru securitate suplimentară. Dacă PIN-ul este introdus incorect de trei ori, Ledger se șterge singur.

Înfricoșător, dar nu sfârșitul lumii. Ledger vă permite să configurați un seed de recuperare pentru a vă prelua cheile private dacă dispozitivul dvs. este pierdut sau rupt. Această sămânță de recuperare este un set de cuvinte care trebuie reunite într-o anumită ordine. Ledger vă permite să vă recuperați toate bitcoinele pierdute cu semințele de recuperare, astfel încât să nu mai aveți nevoie să transpirati.

Acest Utilizator Reddit a rezumat-o frumos: „Tocmai am primit un Ledger Nano S și îmi place. Cel mai mare avantaj este că cheia dvs. privată este stocată complet offline și nu este expusă niciodată computerului, astfel încât șansele dvs. de a vă pirata portofelul sunt la fel de aproape de zero pe măsură ce apar. Dacă îl pierdeți, puteți restabili portofelul pe un alt dispozitiv sau pe un alt portofel în întregime cu semințele. Este cu adevărat o investiție care ar putea să vă scutească de mii de oameni. ”

Evaluare contabilă: În general, portofelul Ledger funcționează exact așa cum v-ați dori. Îți păstrează bitcoinii în siguranță, este ușor de accesat – dar numai pentru tine și îți iertă dacă îți arde casa.

Pentru mai multe informații despre acest portofel, consultați recenzia noastră completă Ledger Nano S.

Trezor Reviewrecenzie portofel trezor

TREZOR este un portofel hardware care deține cheile dvs. private offline și vă permite să semnați tranzacții cu semnătura dvs. digitală fără a fi nevoie să vă conectați la Internet.

TREZOR este adesea apreciat pentru faptul că servește simultan ca dispozitiv offline de stocare la rece și vă permite să cheltuiți monedele. Este un dispozitiv destul de mic, inteligent, pe care îl puteți transporta pe un breloc. Dacă ți s-a părut că Tamagotchi-ul tău este cool, imaginează-ți un dispozitiv care poate ține milioane de dolari Bitcoin în palma ta.

Ori de câte ori doriți să vă cheltuiți bitcoinii, puteți face acest lucru prin conexiunea USB limitată a TREZOR. O conexiune USB limitată acționează ca un mouse de computer: mouse-ul comunică locația sa către computer, dar computerul nu poate muta mouse-ul. Este o conexiune unidirecțională. TREZOR poate interacționa în siguranță cu computerele care pot fi compromise sau infectate cu malware. Acest lucru este uimitor pentru gestionarea în siguranță a bitcoin-urilor dvs..

De asemenea, nu există nume de utilizator sau parole pentru conturile TREZOR, deci este foarte dificil să hack. Dispozitivul dvs. TREZOR este tot ce aveți nevoie. Cu excepția cazului în care cineva are acces fizic la dispozitivul dvs., contul dvs. nu poate fi accesat.

În cazul în care doriți să anulați în continuare riscul ca cineva să pirateze fizic dispozitivul dvs., TREZOR oferă protecție pentru expresia de acces pentru accesul Bitcoin. Această expresie de acces ar trebui să fie memorată pur și nu să fie notată nicăieri.

Acum, dacă ai un grup de ninja telepatice după bitcoins, poți folosi un android inteligent artificial alimentat de blockchain pentru a te proteja. (Glumim, nu suntem încă acolo.)

Evaluare TREZOR: Per total, îmi place foarte mult TREZOR. Este extrem de sigur și intuitiv. Prețul este puțin mai mare decât majoritatea portofelelor, dar caracteristicile, echipa TREZOR și accesibilitatea produsului o justifică.

Citiți recenzia noastră completă Trezor pentru mai multe detalii.

Recenzie KeepKey

KeepKey este un alt portofel hardware. În timp ce unii ar putea prefera designul elegant și dimensiunea ecranului, este aproape de două ori mai mare decât TREZOR sau Ledger Nano S. Personal, am nevoie doar de un portofel hardware solid pentru a mă ascunde în Batcave-ul meu secret. Nu are dimensiunea de Tamagotchi ca TREZOR, deci cu siguranță ceva de luat în considerare.

De asemenea, KeepKey nu este la fel de reputat ca Ledger și TREZOR. Și în vestul sălbatic al lumii cripto, reputația contează foarte mult. Acestea fiind spuse, are acreditări fenomenale. KeepKey vine cu un cod PIN și randomizarea numerelor pentru a vă proteja monedele. Îl puteți folosi și pe computere compromise sau infectate cu malware, deși nu aș recomanda acest lucru.

KeepKey acceptă Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Namecoin, Testnet, Ethereum și Dash. Aceasta este o mare problemă pentru utilizatorii care doresc să-și păstreze altcoins-urile în afara grilei.

Evaluare KeepKey: Capacitatea KeepKey de a stoca o varietate atât de mare de monede este foarte atrăgătoare. Este puțin mai mare decât celelalte portofele hardware, dar nu este o problemă prea mare. Securitatea este de primă clasă și asta contează.

Aflați mai multe în recenzia noastră completă KeepKey.

recenzie portofel keepkey

Cel mai ușor de utilizat portofele Bitcoin online

Acum, că am trecut peste lucrurile grele (portofel), să sărim în portofelele online. Portofelele online rulează pe cloud, astfel încât utilizatorii să le poată accesa de la practic orice dispozitiv de calcul de oriunde. Aceste portofele sunt foarte convenabile de accesat și ușor de configurat în comparație cu portofelele dure, dar în cele din urmă sunt controlate de o terță parte. În timp ce aceste terțe părți îmbunătățesc constant securitatea și iau măsuri proactive, există încă un risc inerent.

Cu portofelele hardware, tranzacționați flexibilitate pentru securitate. Compensarea cu portofelele online este siguranță pentru flexibilitate. Nu poți avea totul.

Recenzie portofel Coinbase

Dacă citiți acest ghid înainte de a cumpăra primul dvs. bitcoin (sau fracțiunea de bitcoin), probabil că veți dori să începeți cu Coinbase.

Coinbase este una dintre cele mai simple modalități de a cumpăra și stoca bitcoins-urile și este cea mai populară opțiune pentru oamenii care tocmai au început în lumea criptografică.

Coinbase este un brokeraj, schimb și portofel. Acest lucru înseamnă că puteți cumpăra, vinde, tranzacționa și stoca monedele pe aceeași platformă. Această flexibilitate nu este oferită de portofelele hardware.

Fiind cel mai mare schimb de Bitcoin din lume, Coinbase este o țintă destul de mare pentru hackeri. Un avantaj pe care Coinbase îl are față de multe alte portofele online și dure este că toată moneda sa digitală este asigurată. Aceasta înseamnă că, în cazul în care platforma ar fi încălcată (securitate fizică, securitate cibernetică sau furt de angajați), polița de asigurare Coinbase ar acoperi banii pierduți. Coinbase deține, de asemenea, mai puțin de 2% din fondurile sale de clienți online, restul fiind în depozit frigorific, adăugând mai mult credit securității lor.

Un alt apel al Coinbase este acreditările sale substanțiale. Este o companie Bitcoin cu sediul în San Francisco și susținută de investitori de renume. Lloyd’s of London își acoperă polița de asigurare și, prin urmare, orice utilizator Coinbase. În plus, dacă sunteți rezident în SUA și aveți orice monedă fiat, portofelul dvs. Coinbase este acoperit de asigurarea FDIC pentru până la 250.000 USD din fiat. Această poliță de asigurare nu acoperă hacks individuale ale contului, deci dacă aveți o parolă slabă și nu luați măsuri de precauție adecvate cu datele dvs. de conectare, vă revine.

Puteți accesa portofelul Coinbase prin web sau prin aplicațiile Coinbase iOS și Android. Coinbase controlează în continuare toate cheile dvs. private, așa că vă recomand să îl utilizați pentru a cumpăra și vinde bitcoin, mai degrabă decât pentru a stoca fonduri. Cu excepția cazului în care folosiți seiful lor Multisignature.

Multisignature Vault este o soluție decentă pentru a asigura cantități mai mari de bitcoin. Acest seif multisemnat este un portofel 2-din-3. Aceasta înseamnă că Coinbase are o cheie, dvs. (titularul contului) aveți o a doua cheie și o cheie este partajată. Oricare două dintre cele trei chei permit cheltuirea fondurilor.

O plasă de siguranță suplimentară este timpul de procesare de 48 de ore pentru toate retragerile din seifuri. Puteți anula orice solicitare de retragere defectuoasă în această perioadă generoasă.

De asemenea, este un lucru bun că Coinbase este o companie de renume, deoarece vă poate închide contul Vault în orice moment.

Evaluare Coinbase: Coinbase este un loc minunat pentru noii începători să cumpere și să stocheze Bitcoin. Acestea fiind spuse, aș recomanda să treceți rapid la un portofel hardware dacă bitcoinele dvs. se acumulează. Acest lucru vă va asigura un control deplin asupra monedelor dvs..

Pentru mai multe informații, consultați Coinbase Review.

recenzie portofel coinbase

Recenzie Blockchain.info

În timp ce Blockchain este departe de a fi cea mai bună opțiune, am vrut să îl includ oricum.

Principala mea carne de vită cu Blockchain este că toate tranzacțiile trebuie direcționate prin serverele companiei și au trecut printr-un număr desconcertant de întreruperi în ultimii ani. Dacă sunteți la fel de inconfortabil cu gândul că contul dvs. este inaccesibil în orice moment aleatoriu, probabil că veți dori să îl transmiteți. Bitcoin, pentru mulți oameni, este despre controlul deplin oriunde și oricând. Blockchain pare un pas înapoi.

blockchain acasă

Blockchain.info poate fi accesat fie dintr-un browser, fie prin mobil, ceea ce ar fi foarte convenabil dacă nu ar exista atât de multe probleme de server. Puteți accesa portofelul Blockchain din orice browser cu adresa portofelului dvs. și puteți face backup pe mobil. Există două straturi de securitate suplimentare: Versiunea web are 2FA (autentificare cu doi factori), ceea ce înseamnă că Blockchain anunță utilizatorii cu un text când cineva încearcă să se conecteze. Utilizatorii de telefonie mobilă pot seta, de asemenea, o cerință de parolă din patru cifre pentru aplicație.

Evaluare Blockchain.info: Deocamdată, Blockchain.info este un plan bun B, dar nu ar trebui să fie prima ta alegere. Securitatea este de top, dar lipsa sa de fiabilitate și comoditate ridică steaguri roșii.

Portofele de hârtie Bitcoin

Când vine vorba de securizarea bitcoinului tău, portofelele din hârtie nu sunt tocmai Fort Knox. Portofelele de hârtie, manuscrise sau copii fizice, sunt o pradă ușoară pentru malware dacă nu sunteți extrem de atent să le generați pe un computer online.

Portofelele de hârtie sunt una dintre căile mai riscante pentru a vă stoca bitcoin-urile, dar acestea sunt totuși o opțiune. Dacă nu sunt criptate, practic sunteți un turist care transportă o mulțime de bani și bijuterii scumpe în vacanță.

Clienți Bitcoin

Probabil că ați auzit termenul „client Bitcoin” aruncat de câteva ori. Un client Bitcoin este un software care facilitează generarea și securitatea cheilor private, precum și plata, în numele unei chei private.

S-ar putea să te întrebi, Care este diferența dintre un client Bitcoin și un portofel Bitcoin?

Ei bine, un portofel reprezintă din punct de vedere tehnic datele necesare pentru cheltuirea și primirea de bitcoin. Aceasta include o cheie privată, o cheie publică și adresa de la cheia publică.

Cu toate acestea, un client este interfața cu rețeaua. Un client este hardware-ul și software-ul de pe un dispozitiv care face posibilă conectarea la rețele. Se ocupă de toate comunicările și vă actualizează portofelul cu fonduri primite. De asemenea, folosește informații din portofel pentru a semna tranzacții de ieșire. Un client este doar un dispozitiv, nu o entitate corporativă.

Dacă tot ești confuz, nu-ți face griji. Termenii se suprapun. Cu siguranță nu ajută faptul că majoritatea companiilor sunt clienți și portofele și se comercializează ca „portofele”. De exemplu, portofelul popular Bitcoin este că Airbitz își sincronizează funcțiile de „portofel” și „client”, astfel încât să puteți stoca datele corecte și să interacționați cu rețeaua într-un mod intuitiv și sigur. Pentru utilizatorii potențiali, „portofelul” pare a fi mai ușor de înțeles în raport cu banii lor decât este „clientul”.

Exodus Wallet Review

Portofelul Exodus este cel mai bine descris ca „portofel de active Blockchain”, deoarece puteți stoca o varietate de criptomonede precum Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Ethereum și Dash. Dacă investiți activ în altcoins, portofelul Exodus este foarte atrăgător. Sunt un fan al designului său circular și al interfeței intuitive, dar Exodus a fost lansat în iulie 2016 și este încă un portofel relativ nou.

Funcția de schimb încorporată a Exodus vă permite să schimbați altcoins-urile dvs. pentru bitcoins și bitcoins pentru altcoins. Datorită Shapeshift, este ușor să tranzacționați criptos din portofel, o caracteristică pe care o au foarte puține portofele.

Rețineți că Exodus este conectat la Internet și, prin urmare, este în mod inerent mai riscant decât un portofel dur.

Aflați mai multe în Exodus Wallet Review.

Jaxx Wallet Review

Jaxx este un alt portofel software care reprezintă o opțiune excelentă pentru entuziaștii altcoin.

Jaxx este disponibil pe desktop-urile Windows, Mac și Linux. De asemenea, este accesibil pe dispozitivele mobile și tabletele Android și iOS, precum și prin extensiile Chrome și Firefox. Portofelul funcționează la fel ca oricare alt portofel bitcoin, iar interfața sa simplă face căutarea prin portofoliu o briză. Mi-a plăcut posibilitatea de a utiliza cursuri de schimb diferite, de a seta un cod PIN și de a seta diferite dimensiuni ale taxelor de tranzacție (cât de repede este procesată tranzacția dvs.).

Jaxx este, de asemenea, integrat cu Shapeshift – cum ar fi Exodus – astfel încât să puteți schimba altcoins în aplicație. Acest lucru este destul de dulce, având în vedere că Jaxx acceptă în prezent Bitcoin, Litecoin, Zcash, RSK, Augur (REP), Dash și Ethereum (ETC și ETH).

Rețineți că Jaxx funcționează și online și este inerent mai riscant decât un portofel hardware sau un depozit frigorific.

Airbitz Mobile Bitcoin Wallet Review

Airbitz se referă la securitate. Este descentralizat, securizat și copiat. Nici Airbitz și nici o altă terță parte nu vă pot accesa monedele. Airbitz vă oferă independență. Este ca o mamă mișto.

Airbitz este, de asemenea, activ în comunitatea Bitcoin și are un director de companii care acceptă bitcoin. Interfața cu utilizatorul Airbitz este, de asemenea, destul de ușor de utilizat, făcându-l o alegere de top pentru începătorii care caută un element de securitate.

Portofelul Airbitz Mobile Bitcoin

MyCelium Bitcoin Wallet Review

MyCelium este popular printre utilizatorii Bitcoin intermediari, datorită caracteristicilor sale avansate de confidențialitate și securitate. Tinde să fie un pic dificil pentru începători, dar utilizatorii apreciază programul său open source și transparența.

Poate că cel mai mare punct culminant al portofelului MyCelium este că funcțiile avansate de confidențialitate vă permit să rămâneți anonim, în timp ce funcțiile avansate de securitate vă păstrează bitcoinul în siguranță. Din păcate, MyCelium este accesibil doar prin smartphone, deoarece nu există o interfață web sau desktop.

Aflați mai multe în MyCelium Wallet Review.

Portofelul Bitcoin MyCelium Mobile

Gânduri finale

Nimic nu este 100% sigur. Există anumite portofele hardware și software extrem de apropiate, dar nu perfecte. Singurul lucru de care dispozitivele hardware și software nu vă pot proteja este eroarea umană. Eroarea umană include uitarea informațiilor dvs. sau căderea pradă atacurilor de phishing care vă înșelă în trimiterea de bitcoin la o adresă greșită.

Portofelele găzduiesc banii. Îți păstrează în siguranță banii câștigați din greu. Dar ei pot face atât de mult. Rețineți acest lucru!

Ei spun că lucrurilor rele li se întâmplă oamenilor buni. Dar îndrăznesc să spun că se întâmplă numai cu asta neglijent oameni buni?

(Căutați un portofel Ethereum? Consultați lista noastră cu cele mai bune opțiuni pentru portofelul Ethereum.)

Cum să cumpărați Bitcoin și alte criptomonede populare

De CoinCentral

|

7 august 2017

Cum să cumpărați Bitcoin și alte criptomonede populare Odată cu creșterea prețurilor Bitcoin (BTC) și a altor monede alternative (criptomonede alternative), pe măsură ce cripturile devin mai obișnuite, un nou val de …

Citeste mai mult

Vizitați site-ul Airbitz

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map