DESPRE NOI

DESPRE NOI

Sursa cea mai de încredere pentru criptomonedă

și informații Blockchain Din 2017

bloc-lanț-imagine

Lumea criptomonedelor și blockchain-ului se mișcă cu viteza luminii – și așa ar trebui să faci și tu dacă vrei să fii în fruntea revoluției criptomonede.

Noile tehnologii, jetoane inovatoare, schimburi, intersecții cu lumea reală și escrocherii apar în fiecare zi în întreaga lume pe măsură ce lumea criptomonedelor se extinde. Sunteți responsabil pentru navigarea diferitelor lacune de cunoștințe care vor apărea în mod inevitabil și ne-am angajat să vă ajutăm.

angajează-cel mai bun

Angajăm doar cei mai buni (în medie 1/150 candidați la scriere)

verificat

Proiectele trebuie verificate de echipa noastră de cercetare

cititori lunari

Peste 650.000

cititori lunari

Lumea suferă o transformare. Este mai mare decât gadgeturile. Este mai mare decât tehnologia. Există o revoluție filosofică inspirată de marile progrese și progrese tehnologice din ultimele decenii.


Numai ultimul deceniu a modelat totul, de la ceea ce este o „slujbă” și cum găsim una, cum ajungem fizic de la punctul A la punctul B, unde dormim în această seară, cum interacționăm și comunicăm cu rețeaua noastră și întâlnim noi prieteni , cum ne asumăm proprietatea asupra averii noastre și chiar cu cine ne întâlnim.

imagine-editorială

Cu toate acestea, fiecare monedă are două fețe. Omenirea se confruntă cu o amenințare fără precedent datorită progreselor în tehnologii care ar putea da naștere la regimuri distopice distopice din 1984. Zilele sunt numărate pentru confidențialitatea noastră personală, „scorurile cetățenilor” sunt deja lansate în China, iar datele noastre sunt folosite împotriva celor mai bune dorințe ale noastre.

O componentă majoră a revoluției criptomonede este o mișcare spre protejarea suveranității noastre personale și financiare.

Suntem optimiști și credem ferm că cei mai buni ani ai omenirii sunt înaintea noastră. Cu toate acestea, pentru a ajunge la acești ani, trebuie să ne înarmăm cu cunoștințe.

Suntem motivați să construim și să ridicăm o comunitate de entuziaști și investitori foarte informați care cresc și prosperă împreună. Poate că ați văzut articolele noastre undeva – au fost partajate și legate de companii și proiecte precum Intuit, NEO, Ethereum, Monero, Zcash, IOTA, Tron și multe altele.

Am avut plăcerea să intervievăm antreprenori influenți și figuri precum Tim Draper (capitalist de risc), Halsey Minor (Salesforce, Video Coin, Minor Ventures), Adam Draper (Boost.VC), Slava Rubin (IndieGoGo), Da Hongfei (NEO), Joseph Lubin (Ethereum, ConsenSys), Justin Sun (TRON), Brock Pierce, si multe altele.

De asemenea, am creat un public de peste 1 milion de cititori în mai puțin de un an. Articolele noastre nu sunt doar ghiduri și știri, ci sunt conversații cu cititorii noștri care ilustrează modul în care blockchain-ul și criptomoneda schimbă lumea așa cum o cunoaștem noi – de la afaceri și cultură la artă și știință.

Echipa noastră de jurnaliști este condusă de propria motivație de a explora descoperirile, inovațiile și poveștile care se desfășoară. Ne concentrăm pe furnizarea de informații valoroase, oferindu-i context în dezvoltarea generală a comunității tehnologice.

Această abordare ne ajută să creăm unele dintre cele mai bune articole din ecosistemul criptomonedelor. Obiectivul nostru este de a descoperi noi moduri de gândire despre tehnologiile noi și vechi, tendințele sociale și schimbările de reglementare. Suntem onorați să vă asistăm la plimbare.

–Alex Moskov, redactor-șef

VEZI KITUL MEDIA

VEZI KITUL MEDIA

Un vis de o zi – Impactul CoinCentral și viitorul Crypto

Un vis de o zi – Impactul CoinCentral și viitorul Crypto

De la înființarea noastră în octombrie 2017, am cunoscut o creștere uimitoare și un sprijin pasionat din partea cititorilor noștri.

Viziunea noastră este să devenim cea mai de încredere publicație în cripto. Nu ne pasă să fim cei mai mari sau cei mai populari – dedicația noastră este să oferim informații valoroase care să ofere cititori noștri beneficii pe termen lung..

În cele din urmă, dorim ceea ce doriți – o schimbare în paradigma lumii care va crea noi oportunități și libertăți și va distribui puterea și bogăția departe de puterile tradiționale care au abuzat de ea în atât de multe moduri. La fel cum blockchain-ul folosește tehnologia pentru a sparge barierele financiare, obiectivul nostru este să folosim tehnologia fundamentală a conținutului pentru a informa, proteja și împuternici comunitatea noastră.

Ne-am angajat să respectăm definiția lui Joseph Pulitzer pentru ceea ce ar trebui să fie presa gratuită:

„Vom lupta mereu pentru progres și reformă, nu vom tolera niciodată nedreptatea sau corupția, vom lupta întotdeauna împotriva demagogilor tuturor partidelor, vom opune întotdeauna clase privilegiate și jefuitori publici, nu vom lipsi niciodată de simpatie cu cei săraci, vom rămâne mereu devotați bunăstării publice, nu vom fi niciodată mulțumiți de pur și simplu tipărind știri, fiți întotdeauna drastic independenți, nu vă fie frică să atacați greșit, fie prin plutocrație pradă, fie prin sărăcie prădătoare."

-Joseph Pulitzer

Ce moment interesant pentru a respecta acest standard acoperind

creșterea criptomonedelor și blockchain-ului!

Ce face diferit CoinCentral: abordarea noastră

Ce face diferit CoinCentral: abordarea noastră

Dacă ați fost în jurul site-ului, este posibil să fi observat că articolele noastre variază foarte mult în teme și sunt scrise pentru o înțelegere fără efort.

Suntem proprietăți independente, finanțate privat și nominalizate la premii, iar singura noastră misiune este prezentată mai sus. Creăm ghiduri și știri fundamentale care vă ajută să vă înțelegeți industria criptomonedelor. Oferind valoare și încredere, încercăm să continuăm să ne dezvoltăm comunitatea puternică bazată pe încredere.

Nu vă vom arăta niciodată conținut care nu este fidel misiunii noastre sau conform standardelor noastre jurnalistice.

Modelul nostru de afaceri este simplu:

educație bună

Creăm conținut educațional și distractiv foarte bun pentru binele comunității criptomonede și a publicului nostru.

direct-comună

De asemenea, stabilim direct

comunicări cu proiecte verificate pentru a facilita fluxul de informații și comunicate de presă.

Pentru a ne susține costurile pentru producția de conținut, ocazional taxăm pentru scrierea, editarea și plasarea articolelor în cadrul proiectelor care au fost verificate de echipa noastră editorială. Acest tip de conținut este marcat ca SPONSORIZAT și trebuie să respecte în continuare standardele noastre jurnalistice. Asta înseamnă nicio promovare. Nu vă vom vinde cu nimic „cel mai bun” decât dacă simțim cu adevărat că este cel mai bun pe baza unor criterii obiective. Nu vom prezenta informații false în schimbul plății. Și pentru dragostea lui Satoshi, nu am acceptat niciodată și nu vom accepta niciodată plata pentru nicio promoție ICO.

Ne îndepărtăm de conținutul pufos senzaționalist cu titluri clickbaity. Dacă sunteți în căutarea acestor lucruri, încercați în altă parte (există multe de găsit!).

Vă aducem știrile fără nimic. Vă aducem elementele de bază fără nicio diluție. Publicăm interviuri aprofundate de la antreprenori, ingineri și experți la vârf în industria criptomonedelor și blockchain-ului, precum și ghiduri aprofundate, recenzii și evaluări ale noilor monede, platforme, tehnologii, tehnici și orice este relevant. unui entuziast cripto sau blockchain.

Suntem diferiți, deoarece ne concentrăm pe oferirea de valoare și împuternicirea comunității noastre, fără a face câțiva bani sau sati ușori. Acest lucru ne oferă un avantaj și capacitatea de a partaja informații extrem de bune, greu de găsit în altă parte, toate într-un format și voce pe care aștepți să le citești.

Sperăm să vă bucurați și să creșteți alături de noi!

METRICE DE CRESCERE

ahrefs

Rangul actual Ahrefs

Ahrefs servește ca valoare pentru puterea generală a site-ului nostru. Cu un rating de domeniu de 71, suntem un top 5 site de criptomonede.

trafic lunar

$

Valoarea lunară a traficului

Acest număr estimează cât de valoros este traficul nostru lunar, strict bazat pe mărimea audienței și pe clasamentul cuvintelor cheie

email-sub

Abonați prin e-mail

Am petrecut ani întregi cultivând și dezvoltând o relație delicată cu cititorii noștri pentru a le oferi unul dintre cele mai bune buletine informative cripto.

Iată ce putem face pentru dvs. chiar acum

buletin informativ

Buletin informativ

>> Înscrieți-vă la buletinul informativ Coin Central

actualizări săptămânale, concise, aprofundate din

universul cripto și blockchain.

ghiduri pentru începători

Ghiduri pentru începători

»Bitcoin 101

»Ultimul Ghid Ethereum

»Cum să cumperi Bitcoin & Alte criptomonede populare

ghiduri de tranzacționare

Ghiduri de tranzacționare

»Cum să construiți un portofoliu adecvat de tranzacționare a criptomonedelor

»Trei strategii pentru alegerea a ceea ce

Criptomonedă pentru a investi în Next

»Cele mai bune schimburi de criptomonede în 2018

Alăturați-ne

Alăturați-vă online

»Alătură-te grupului nostru de Facebook –

conectați-vă cu cei mai buni, puneți întrebări, împărtășiți

cunoaștere, creșteți împreună

Nou în cripto?

Începeți de

înscriindu-vă la Newsletter

apoi obțineți setul de pornire pentru criptomonedă pentru a se ridica la viteza luminii.

Întrebări, comentarii sau idei?

Postați în grupul nostru de Facebook.

[e-mail protejat]

FA CUNOSTINTA CU ECHIPA

alex-m

Alex Moskov

Redactor șef

steve-b

Steven Buchko

Editor sef

rachel-l

Rachel Lantz

Editor

steve-k

Steve Kaaru

Scriitor

kelsey-r

Kelsey Ray

Scriitor

sarah-r

Sarah Rothrie

Scriitor

delton

Delton Rhodes

Scriitor

munair

Munair Simpson

Scriitor

Ryan

Ryan Smith

Scriitor

Marshall

Marshall Taylor

Scriitor

ben-w

Ben Whittle

Scriitor

james-r

James Risberg

Scriitor colaborator

KIT MEDIA & GHID STILISTIC

Descărcați activele CoinCentral

kit media

VEZI KITUL MEDIA

ghid stilistic

GHID STILISTIC

pachet de active

PACHET DE ACTIVE

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map