Recapitulare conferință: ChainXChange în Las Vegas

ChainXChange din Las Vegas a încheiat data de 15 august și a lăsat participanții câteva informații valoroase în industria criptomonedelor și a tehnologiei globale..

Centrul de convenții Mandalay Bay a găzduit evenimentul de trei zile care a inclus vorbitori precum co-fondatorul Apple, Steve Wozniak, redactor-șef al revistei Wired, Nicholas Thompson, redactor adjunct al Wall Street Journal, Sam Walker, celebru economist și laureat al premiului Nobel, Paul Krugman, și Mai mult.

Conferința a avut ca temă „Cum vei schimba lumea” și s-a axat în mare parte pe modul în care consumatorii și companiile pot valorifica puterea noilor tehnologii, cum ar fi inteligența artificială și blockchain-ul.

Ziua 1

Ziua 1 a ChainXChange a dat startul oficial Săptămânii Blockchain din Las Vegas.

Punctul culminant al evenimentului a fost un panel cu toți cei trei vorbitori principali ai zilei care acoperă subiecte precum deplasarea la locul de muncă și chiar schimbarea societății prin automatizare, implicațiile calculului cuantic și, desigur, modul în care blockchain va fi un driver.

Redactor-șef al revistei cu fir Nicholas Thompson a explorat peisajul tehnologic în schimbare dinamică și impactul său acum și în viitorul tuturor aspectelor vieții noastre.

Wall Street Journal, redactor adjunct, Sam Walker a împărtășit ideile cheie despre leadership din cartea sa cea mai vândută „The Captain Class” și a ajutat publicul să înțeleagă cum să le aplice în lumea actuală care se schimbă rapid..

Houman Haddad a îmbinat cunoștințele experților cu umanitarismul pentru a lansa un pilot de succes care a dovedit utilitatea Blockchain în satisfacerea nevoilor refugiaților sirieni.

Ziua 2


Ziua 2 a fost evidențiată de un grup format din cripto-sceptic, renumitul economist și laureat al premiului Nobel Paul Krugman, fostul strateg de piață JP Morgan și fondatorul Fundstrat Tom Lee, Jessica VerSteeg, CEO al Cannabis Blockchain Company Paragon, Lilia Infante, agent special Departamentul de Justiție Cryptocurrency Criminal Task Force și Cory Johnson, strateg principal de piață al companiei de plăți blockchain, Ripple

În plus, Jason Derulo a fost prezentat la un invitat special și a vorbit cu gazda și moderatorul ChainXChange Denise Roberson într-o discuție pe foc despre lansarea lui Celebrity Token cu Global Crypto Offering Exchange (GCOX), precum și eforturile sale filantropice actuale.

Uzual a remarcat, de asemenea, că este un mare credincios în AI și parteneriatul său cu Microsoft a fost un propulsor în încurajarea introducerii AI în orașele din interior

Gary Vaynerchuk a încurajat pe toți cei de la conferință să-și desfășoare răbdarea, făcând referire la primele zile ale internetului și modul în care a fost considerat un mod.

Al doilea panou al nopții era cu Common, Gary Vaynerchuk, Neil Sahota și Phu Styles. Panoul a abordat modul în care inteligența artificială va avea impact asupra forței de muncă, modul în care femeile vin pe primul plan tehnologic și alte previziuni pentru viitor.

ZIUA 3

Wozniak a împărtășit o poveste pasionantă despre felul în care fascinația sa de a crea computere la vârsta de 8 ani l-a catapultat în calitate de creator al primului computer Apple.

Printre vorbitorii zilei s-au numărat Molly Bloom, care a împărtășit povestea trecutului ei, de la începuturile jucând poker underground și modul în care experiențele ei au făcut-o să devină un antreprenor mai bun.

Alte componente interesante ale zilei au inclus discuții ale CEO-ului Lottery.com, Tony DiMatteo, expert în știință și tehnologie alimentară, Dr. Matthew Lange, comerciant de renume Bitcoin și educator Tone Vays, Michael Terpin (care a depus un Proces de 223 milioane dolari SUA împotriva AT&În dimineața aceea), avocatul și filantropul Robert Shapiro, investitorul înger în sănătate Mary Jo Potter și CEO-ul Wala, Trisha Martinez

Wozniak și Bloom s-au alăturat pentru a discuta totul, de la modul în care inovațiile viitoare ne vor schimba lumea până la filozofiile personale despre antreprenoriat. Toți cei cinci văd un impact remarcabil al Bitcoin, blockchain-ului și inteligenței artificiale în viitor, deși, la fel ca unii dintre paneliștii din ziua a doua, Wall Street și expertul în criptomonede Tone Vays au rămas sceptici cu privire la integrarea blockchain dincolo de utilizarea Bitcoin

Au împărtășit cuvinte de înțelepciune. Molly Bloom a evidențiat importanța meditării și a muncii de sine pentru a te regăsi înainte de a lua inițiative mai mari. Vays a insistat să păstreze confidențialitatea. Cuvintele lui Wozniak au încheiat discuția. El și-a explicat filosofia conform căreia fericirea este punctul vieții, pe care l-a redus până la ecuația H = F ^ 3, unde H reprezintă fericirea, iar F în cuburi reprezintă mâncare, prieteni și distracție. El și-a urmat ecuația cu sfaturi simple pentru antreprenori: „Faceți lucrurile care vă fac fericiți”.

La începutul zilei, antreprenorul criptomonedelor a abordat implicațiile pentru blockchain în diferite industrii. Terpin a vorbit în ceea ce privește sustenabilitatea, legea Shapiro, asistența medicală Potter și Martinez, globalul nebancar. Cu excepția lui Shapiro, care este încă sceptic cu privire la aspectele de imuabilitate ale blockchain-ului în drept, toți au exprimat rezultate foarte optimiste pentru tehnologia din domeniile respective..

Citate notabile

Uzual:

Fundația Common Ground are sediul în Chicago.

„Am lucrat cu adolescenți din Chicago din interiorul orașului și le-am expus doar la toate tipurile de lucruri, indiferent dacă merge de la nutriție la yoga până la doar sprijinul academic și mentorat și când am făcut parteneriat cu Microsoft, am încheiat un pact că ei ar contribui nu numai la tehnologie, ci au contribuit cu bani și cu totul la fundația noastră pentru a ne ajuta, în esență, să ne avansăm tinerețea. Simt că copiii de pretutindeni merită această ocazie copiii negri și maro albi și asiatici, dar comunitatea negru și maro este atât de slab deservită atunci când vine vorba de tehnologia în care se află și cu adevărat conectată la ea, încât trebuie să fim avocații ei fii un avocat mai ales eu, ca și cum aș fi un tip care „într-adevăr” nu se apropia de tehnologie, știi că sunt despre inimă, dar, odată ce am văzut, ne putem pune inima în această tehnologie și punem la îndemână aceste dispozitive , Am fost pentru asta. ”

Gary Vee:

„Cred că cuvântul cel mai populat în mintea mea la această conferință este răbdare. Când mă gândesc la blockchain sau cripto, când mă gândesc la AI și, mai important, când mă gândesc la cariera mea, cred că cuvântul răbdare este ceva despre care trebuie să vorbim aici. Această după-amiază a fost foarte distractivă pentru mine, pentru că îmi dă lovituri din conferințele de social media la care am participat în 2005, 2006, 2007 … dă aceleași vibrații sentimentelor pe care le-am simțit când am urmărit afacerea de comerț electronic în 1995 -1996, o mulțime de conversații au avut loc astăzi când va deveni mainstream. ”

„A fost o vreme când m-am dus la căutarea de conferințe în care oamenii sunt ca atunci când vor fi acceptate căutările și până la început, până la internetul însuși, către toți tinerii de aici care petrec un timp disproporționat pentru a justifica blockchain-ul și cripto, vreau să vă reamintesc că a existat o perioadă în care internetul în sine a dispărut ”.

„Prima oară când am fost într-o conferință care arăta așa, am stat într-un eveniment al camerei de comerț pe un panou, unde literalmente bătrânii mi-au luat joc de mine 45 de minute pentru că au râs de ideea că oamenii ar cumpăra vin pe Internet și mai mulți oameni din panoul pe care mă aflam au spus că până în 2006, internetul nu va mai exista! ”

„Vreau cu adevărat să dau un sfat de la vechiul timer care a trecut prin câteva cicluri de inovație, dacă ați cheltui toată energia pe care o cheltuiți pentru a dezbate dacă cripto și blockchain vor avea succes dacă ați luat aceeași energie și, de fapt, a devenit practicant în execuția din ambarcațiunea dvs., ați fi mult mai departe! ”

„Dacă aș putea să vă las ceva din perspectiva mea și există o mulțime de oameni interesanți care vorbesc în timpul acestei conferințe, aș recomanda cu tărie să desfășurați mult mai multă răbdare. Fie că aveți dreptate, fie că aveți dreptul lor, este complet irelevant, totul se va juca și vom avea cu toții luni dimineața quarterback. “

„Cred că este foarte important ca oamenii din acest spațiu să înțeleagă, probabil că 90-98% din monede nu vor ajunge! Ceea ce este atât de incredibil cu acest spațiu este că există lichidare pe parcurs. Spre deosebire de momentul în care investeam în start-up-uri în stadiu incipient, unde era fie sărbătoare, fie foamete, nu a existat nicio lichidare pe parcurs. ”

Dar, vă rog, am nevoie ca oamenii să înțeleagă, pentru mine, tehnologiile blockchain care nu au reușit să concluzioneze, dar monedele construite pe deasupra au o volatilitate enormă.

„Așa că vă rog să înțelegeți când suntem în aceste spații, volatilitatea lor enormă și devreme devreme, cum ar fi„ reală ”devreme, ca într-adevăr dracului devreme și cred că lipsa de răbdare, de a dovedi că ați avut dreptate și a trebuit să faceți Vulnerabilitatea este de 10 mil. Dolari SUA sau orice ți-ar trece dracul prin minte. Lipsa de răbdare în acest colectiv, vulnerabilitatea noastră colectivă este lipsa de răbdare. ”

Jessica VerSteeg

„Conduc o companie internațională și la sfârșitul lunii este mult mai ușor pentru mine să plătesc toți [angajații] mei în bitcoin.”

Tom Lee

„Este o greșeală să fii ursos când ești deja jos. Piața ursului și-a urmat în mare parte cursul în domeniul criptografic. Singurul moment în care poți câștiga bani într-un mod mare este să cumperi atunci când alții vând. ”

Cory Johnson

„Regulile drumului nu sunt clare. Până când acest lucru nu se va întâmpla, industria nu se va dezvolta la scara pe care o poate. “

Teme notabile

Următoarele teme au rezonat pe tot parcursul evenimentului:

  • Bitcoin este rege și este aici să rămână.
  • Reglementarea este iminentă și este un lucru foarte bun pentru comunitate.
  • Multe monede alternative nu vor supraviețui dacă nu rezolvă adevăratele nevoi de pe piață, dar tehnologia blockchain va aduce fără îndoială cea de-a patra revoluție tehnologică.
  • Există multe implicații pentru blockchain pentru a ajuta persoanele slab deservite și pentru a reduce inegalitatea globală.
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map