Mainframe la AirDrop 1 milion de dolari MFT pentru a strânge bani pentru caritate

Mainframe la AirDrop 1 milion de dolari MFT pentru a strânge bani pentru caritate

Ne-am obișnuit destul de mult să auzim despre airdrops în lumea criptomonedelor până acum. La fel ca supraviețuitorii uscați de pe o insulă pustie, fluturăm brațele spre cer, în așteptare, deoarece proviziile atât de necesare plouă … Ei bine, nu exact. Dar majoritatea dintre noi au primit un cadou de bun venit de câteva jetoane aici și colo la un moment dat.

Pe măsură ce reputația ICO-urilor stă în balanță, datorită multitudinii de escroci care o trag prin noroi, iar platformelor populare precum Facebook, Google și Twitter interzic publicitatea ICO, este creată furtuna perfectă pentru aerodinamele criptomonede. Și nu este surprinzător faptul că câștigă popularitate.

Când vă gândiți la aerodirecțiile din criptomonedă din punct de vedere al marketingului, acestea sunt un mod perfect de a crește gradul de conștientizare pentru o monedă și chiar de a-i pompa valoarea înainte de o vânzare. Toată lumea iubește banii gratis. Și echipele de marketing ICO pot face cunoscute proiectul lor la un preț foarte mic (cu excepția cazului în care le aruncă valoarea simbolului, dar chiar și atunci, toată lumea câștigă).

Airdrops devin mai puțin o idee nouă și mai mult o practică obișnuită. Și pe măsură ce monedele par să câștige și mai multă expunere, picăturile de aer nu mai sunt deseori surprize neașteptate, ci iau forma unui eveniment anunțat anterior..

De fapt, multe zboruri aeriene necesită ca receptorul să dețină mai întâi o parte din criptomonedă. Deținătorul este recompensat cu un procent proporțional cu suma pe care o deține. Un alt mod genial de a face oamenii să cumpere mai mult și un alt câștig-câștig pentru ambele părți.

Dar, pe măsură ce picăturile de aer devin obișnuite și piața ICO continuă să crească, companiile devin și mai creative cu tactica lor de marketing.

Mainframe este rețeaua de comunicații descentralizată care duce airdrop-urile la un nou nivel.

Banii care cad literalmente din cer


„Ne place să facem lucrurile puțin diferit”, spune Mick Hagen CEO și Fondator Mainframe. Și cu jetoanele fizice care cădeau din cerul real, cu siguranță au făcut asta. Când și-au lansat turul de zbor aerian în Asia, au devenit prima companie care a introdus o nouă criptocurrency printr-o distribuție fizică (deși, desigur, jetoanele trebuie schimbate ulterior pentru cod).

Mainframe a început să facă zboruri fizice în Orientul Îndepărtat, vizitând marile orașe, inclusiv Hong Kong, Tokyo, Seoul și Beijing. În interiorul unui salon aglomerat, cu baloane multicolore ridicate în plasă, oamenii așteptau anticipați. Plasele au fost deschise, baloanele eliberate și oamenii asiatici politicoși au râs și au țipat încântați, în timp ce adunau câteva baloane.

Poate de aceea, compania a ales Asia ca primul lor loc de zbor, știind că politețea infamă a oamenilor nu le-ar permite să se calce reciproc în perspectiva unor jetoane gratuite. Aceeași scenă nu poate fi reprodusă găzduită într-un bar de vest.

Însă ținerea airdrop-urilor, în special în China, a oferit mesajului Mainframe de confidențialitate și libertate un strat extrem de puternic, într-o țară în care cenzura este abundentă.

Picăturile de aer fizice mainframe au început să capteze tracțiune pe măsură ce le desfășurau în etape. Faza întâi, „Dovada existenței” și faza a doua, „Dovada libertății” sunt deja finalizate cu succes, arătând recursul infailabil al banilor gratuiți.

Însă criptomoneda nu trebuie să se refere la câștiguri personale, nu?

Dovada inimii – o premieră în Airdrops filantropice?

Dovada inimii

„În această industrie blockchain și cripto, există o mulțime de oameni care încearcă să se îmbogățească rapid”, spune Hagen, „o mulțime de speculații, o mulțime de lăcomie … credem pe termen lung în această tehnologie, perturbă multe industrii din afară acolo și va schimba lumea pentru totdeauna. Și ne-am gândit că vom lua o parte din acel comportament mai puțin savuros care există acolo și vom încerca să-l canalizăm către o cauză care merită ”.

În faza finală a trei campanii aeriene, Mainframe va oferi 1 milion de dolari din jetonul MFT utilizatorilor care donează cel mai mult unui scop non-profit aliniat cu valorile lor de confidențialitate și libertate. Deci, în esență, este orice organizație caritabilă înregistrată sau organizație non-profit care reprezintă libertatea de exprimare și drepturile omului, inclusiv ACLU, Libertatea presei și Amnesty International.

Cine sunt mainframe oricum?

Bine, așa că aceste picături de aer răcoroase majoritare ne-au atras cu siguranță atenția. Grozav. Dar cine sunt Mainframe oricum?

Etichetându-se ca „strat de mesagerie pentru noul web”, Mainframe permite trimiterea în mod privat a mesajelor și datelor, deoarece tehnologia direcționează în siguranță pachetele de date prin rețeaua lor peer-to-peer.

Rezistentă la cenzură și supraveghere, cu excepția notabilă a unui „eveniment asteroid catastrofal sau a unei invazii extraterestre agresive”, echipa din spatele acestei noi platforme consideră că este de neoprit. Și ceea ce apreciază cel mai mult este libertatea de exprimare și proprietatea asupra datelor.

Prin Mainframe, mesajele dvs. nu pot fi deschise sau urmărite. Și fiind o platformă descentralizată cu servicii de date descentralizate, este practic imposibil să închideți sau să cenzurați. Ceea ce poate să nu le facă populare în rândul guvernelor și al forțelor de ordine din întreaga lume.

Următorul lor zbor fizic se desfășoară în timpul consensului din New York. Așadar, dacă căutați bani gratis, aveți grijă la baloanele colorate.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map