ShapeShift Exchange Review

ShapeShift este o platformă stabilită de schimb de criptomonede care funcționează din 2015. Are ca scop trecerea între activele digitale rapidă și simplă.

Schimbul se potrivește utilizatorilor obișnuiți de criptomonede care trebuie să transfere bani între Bitcoin, Ethereum și alte monede. Deși serviciul este ușor de utilizat, cumpărătorii pentru prima dată nu pot folosi ShapeShift cu monedă fiat. Este pur și simplu o modalitate de a muta fonduri între diferite criptomonede. De exemplu, poate doriți să utilizați Bitcoin pentru a cumpăra niște Litecoin, astfel încât să puteți vizita ShapeShift și să schimbați perfect cele două.

(Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a cumpăra criptomonede folosind moneda Fiat, consultați această listă de schimburi)

Revizuirea ShapeShift: informații cheie

ShapeShift oferă un serviciu extrem de convenabil, fără a fi nevoie să creați un cont sau chiar să furnizați un e-mail. Acest lucru este foarte util dacă doriți să schimbați rapid și anonim cripta dvs. Există încă unele probleme cu care se confruntă compania, cu rapoarte despre clienți nefericiți care fie au pierdut bani, fie au fost taxați în mod neașteptat cu taxe mari.

Prezentare generală a ShapeShift

ShapeShift dorește să existe ca parte integrantă a ecosistemului blockchain, permițând oamenilor și aplicațiilor să se deplaseze fără probleme între diferite criptomonede. Dacă sunteți un investitor care dorește să vă extindă portofoliul de altcoins, atunci este o modalitate rapidă de a cumpăra practic orice altcoin de la Litecoin la Zcash..

Moneda Shapehift

Dacă doriți să participați la un ICO viitoare, dar aveți nevoie de Ether mai degrabă decât de Bitcoin, puteți utiliza ShapeShift pentru a vă schimba fondurile. Sau poate doriți să împărțiți Bitcoin-ul dvs. într-o altă monedă, cum ar fi Litecoin?

ShapeShift este o companie din Elveția, care oferă servicii de schimb pentru utilizatorii de pe tot globul. Nu folosesc nicio monedă fiat, ceea ce înseamnă că nu au nevoie de bănci sau depozite în anumite țări, acest lucru permite utilizatorilor să își desfășoare schimburile indiferent de granițe sau locație.

Dacă tranzacționați în criptomonede, atunci sunteți bine să mergeți. Serviciul este una dintre opțiunile mai anonime, fără a fi nevoie să creați conturi, să fiți verificat sau chiar să lăsați o adresă de e-mail.

Shapeshift Transact

ShapeShift oferă, de asemenea, API-ul său pentru a permite utilizatorilor să creeze software personalizat pentru a accesa și utiliza schimbul lor.


Opinie publica

Se pare că există gânduri diferite de la utilizatorii reali ai ShapeShift. La fel ca orice companie care deține fondurile dvs., încrederea este importantă mai ales în cazul unor sume mari. Nu aveți nevoie de un cont sau de o autentificare care să o facă rapidă și ușoară. De asemenea, se poate simți că ai o interacțiune redusă pentru a-ți construi încrederea cu ShapeShift înainte de a depune bani. Acest lucru face foarte important să te bazezi pe o altă opinie publică pozitivă.

Pozitivul: După cum s-a menționat mai sus, puteți agita aproape instantaneu o baghetă magică și puteți întoarce Bitcoin-ul la Litecoin, la îndemână pentru orice motiv ar trebui să faceți acest lucru. Dacă schimbați modul corect, taxele pot fi destul de mici. Există multe recenzii de 5 stele care indică modul în care serviciul este simplu și eficient.

Negativul: Web-ul este presărat cu condamnarea schimbului ShapeShift. O simplă căutare pe Google vă va lăsa puțin îngrozit la unele experiențe ale utilizatorilor. Mulți susțin că au pierdut complet fondurile sau că au fost înțepenite de cursuri de schimb ascunse. Din păcate, utilizatorii raportează că monedele dispar după tranzacții nereușite, cu un răspuns redus sau deloc de la ShapeShift.

Pentru toate ofertele simple ale ShapeShift, este destul de deranjant să citești atâtea experiențe proaste.

Este sigur ShapeShift?

Deși mulți oameni au folosit ShapeShift, lipsa de securitate ar putea ridica câteva îngrijorări. Din partea utilizatorului, nu există securitate de care să te deranjeze, nu există parole sau verificare.

Deși există bonusul de securitate de a nu deține conturi și portofele fierbinți la schimbul de hackeri pentru a face raiduri, se pare că există o mulțime de confuzii cu privire la destinația fondurilor odată depuse la ShapeShift, mai ales în timpul unei tranzacții eșuate.

Odată depus, ShapeShift vă controlează fondurile prin schimb și trebuie să aveți încredere în protocolul lor de securitate. Ca schimb „rapid”, acest lucru nu va însemna stocarea offline, ci doar portofele fierbinți.

A existat, de asemenea, un hack notoriu al ShapeShift în 2016, în care fondurile în valoare totală de aproximativ 200.000 USD au fost bătute pe o perioadă de două săptămâni. Așa cum v-ați aștepta ca site-ul web să fie deconectat și securitatea reconstruită, deși sper că acest lucru înseamnă că au învățat din greșelile lor și au făcut din securitate prioritatea lor principală, este încă greu să ignorați faptele.

CEO-ul Erik Voorhees pare să încerce să ofere un onest explicație la ceea ce s-a întâmplat. Atacul a fost pus pe un angajat anonim care a trădat compania și a început să golească un portofel Bitcoin. Pierderile au fost destul de substanțiale, deși ShapeShift susține că nu au fost atinse niciodată fonduri ale clienților.

Taxe de tranzacționare ShapeShift

Compania este complet avansată cu privire la taxele de taxare, care variază în funcție de moneda pe care o cumpărați. Asigurați-vă că verificați rata pe care o veți plăti pentru monedele alese, deoarece acestea pot diferi în funcție de taxele minerilor pentru fiecare blockchain.

Iată o pauză de cum arată unele dintre taxe:

BCH Taxă minieră Bitcoin Cash: 0,0002 BCH
BTC Taxă Bitcoin Miner: 0,0025 BTC
DOGE Taxă Dogeroin Miner: 2.0 DOGE
ETH Taxă pentru mineri de eter: 0,001 ETH
ETC Taxă minieră clasică pentru eter: 0,01 ETC
LTC Taxă minieră Litecoin: 0,001 LTC
XMR Taxă Monero Miner: 0,02 XMR
XRP Taxă pentru mineri Ripple: 0,5 XRP
ZEC Taxă Zcash Miner: 0,0001 ZEC

Pentru a vedea defalcarea completă a comisioanelor lor de tranzacționare, verificați acest lucru.

La fel ca moneda fiduciară, este important să luați notă de cursul de schimb oferit, deoarece schimbul va avea probabil o marjă aici. Desigur, nu există nicio taxă de depunere și retragere, dacă serviciul funcționează fără probleme, ar trebui să simțiți că pur și simplu trimiteți criptomonede dintr-un portofel în altul..

Relații Clienți

Asistența pentru clienți poate fi un sac mixt pe ShapeShift, la fel ca multe schimburi. Când lucrurile merg bine, există recenzii strălucitoare și negle sunt rezolvate foarte repede. Pe de altă parte, atunci când lucrurile nu merg bine, poate părea foarte greu să obții un răspuns din partea companiei. Acest lucru poate fi destul de enervant, mai ales atunci când încercați să vă găsiți banii!

Pagina de contact de pe site lasă mult de dorit, lipsind o adresă sau un număr de telefon pentru a fixa ShapeShift în jos.

Trimite o cerere

Dacă navigați în jurul zonei de asistență a site-ului web, veți rămâne și fără răspunsuri la câteva întrebări simple.

Ultimele gânduri – Rezumatul revizuirii schimbului ShapeShift

ShapeShift pare să vă ofere o modalitate perfectă de transfer între practic orice criptomonedă. Și, în realitate, poate fi rapid și eficient atunci când vă aflați într-o monedă greșită, dar există încă o mulțime de frustrări pentru utilizator.

Suportul a peste 50 de altcoins este foarte atractiv pentru cei care doresc să își extindă cu ușurință portofoliul digital. Nu este nevoie să integrați servicii bancare localizate, deoarece totul este bazat pe criptare, păstrându-vă complet în blockchain-uri descentralizate.

Anonimatul este păstrat atunci când utilizați serviciul, ceea ce este bine atunci când nu există probleme.

(Vizualizați lista noastră completă de schimburi de criptomonede)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map