Robinhood Crypto Review | Cum se compară acest schimb?

Informații cheie despre schimbul Robinhood

Robinhood (tradițional) a câștigat o popularitate imensă datorită interfeței sale netede și opțiunilor de tranzacționare fără taxe. Acum că platforma a lansat o ramură de tranzacționare criptografică, s-ar putea să vă întrebați dacă oferă în continuare aceeași experiență. Să aflăm.

Interfață utilizator și aplicație mobilă

În comparație cu majoritatea schimburilor, interfața de tranzacționare pe Robinhood Crypto este destul de simplă. Pentru cei care sunt noi în criptomonedă, acest lucru ar putea fi considerat pozitiv. Pentru comercianții care doresc să utilizeze interfețe mai avansate (de exemplu, sfeșnice, cărți de comenzi în timp real etc.), este probabil ca Robinhood să nu fie cea mai bună opțiune pentru dvs. Cu toate acestea, faptul că acest schimb oferă acces la tranzacționarea fiat îl face o opțiune atrăgătoare.

Robinhood Crypto nu are propria aplicație dedicată. În schimb, va trebui să descărcați aplicația obișnuită Robinhood pentru iOS sau Android. Interesantul acestei aplicații este că îl puteți folosi și pentru a investi pe alte piețe (adică acțiuni și ETF-uri). Pentru mulți oameni, Robinhood oferă o opțiune mai convenabilă decât nevoia de a utiliza mai multe platforme pentru a gestiona diverse investiții, active etc..

Recenziile aplicațiilor mobile sunt în general destul de pozitive. Pe Google Play, Robinhood are 4,6 stele cu 80.595 de recenzii. Pe iTunes, are 4,8 stele cu peste 628 200 de recenzii. De asemenea, este clasată pe locul 14 ca cea mai populară aplicație din categoria Finanțe pe iTunes.

Interfață de preț BTC pe Robinhood Crypto (web)

Robinhood Crypto are o interfață de utilizator simplă.

Opțiuni de tranzacționare și disponibilitate

Criptomonedele disponibile pe Robinhood includ:

  • Bitcoin (BTC)
  • Bitcoin Cash (BCH)
  • Bitcoin SV (BSV)
  • Dogecoin (DOGE)
  • Ethereum (ETH)
  • Ethereum Classic (ETC)
  • Litecoin (LTC).

În comparație cu majoritatea schimburilor criptografice, numărul de monede disponibile este destul de limitat. Deși nu este disponibil în prezent pentru tranzacționare pe bursă, Robinhood acceptă, de asemenea, date de piață în timp real pentru zece criptos suplimentare. Acestea includ Bitcoin Gold (BTG), Dash (DASH), Lisk (LSK), Monero (XMR), NEO (NEO), OmiseGO (OMG), Qtum (QTUM), Ripple (XRP), Stellar (XLM) și Zcash ( ZEC). Este posibil ca acestea să fie adăugate la lista criptelor tranzacționabile pe Robinhood Crypto la un moment dat în viitor.

Una dintre cele mai mari limitări ale opțiunilor de tranzacționare curente este lipsa de monede stabile. Atunci când tranzacționați un altcoin pe o altă bursă și apoi transferați fonduri către Robinhood pentru a încasa la fiat, acest lucru ar putea reprezenta un obstacol pentru unii traderi. În esență, dacă doriți să convertiți cripto în fiat, ar trebui să fiți conștienți de cât durează fondurile pentru a ajunge la contul dvs. Robinhood Crypto și de fluctuațiile potențiale de preț în perioada respectivă.

Robinhood Crypto este disponibil numai în Statele Unite, începând din martie 2019. Aceasta include 37 de state, iar Washington D.C. Robinhood exclude cetățenii celor 13 state rămase de la înscriere. Deși acest lucru poate fi descurajant pentru mulți utilizatori, este important să rețineți că Robinhood lucrează activ pentru a-și extinde disponibilitatea geografică. Este clar că s-au făcut multe progrese în acest sens. De exemplu, când schimbul a fost lansat pentru prima dată în 2018, acesta era disponibil doar în cinci state. Puteți găsi o listă actualizată a stărilor disponibile Aici.

Harta disponibilității Robinhood

Începând din martie 2019, Robinhood Crypto este disponibil în 37 de state și Washington D.C..

Securitate: Robinhood Crypto este sigur?

În comparație cu alte servicii oferite de această companie, fondurile criptomonede nu sunt la fel de sigure. De exemplu, Robinhood asigură stocuri în valoare de până la 500.000 USD. Între timp, compania nu asigură fonduri criptografice. Dacă cineva vă poate accesa contul și vă poate fura fonduri, nu aveți posibilitatea de a raporta cu ușurință această situație companiei și de a primi rambursarea.

Similar cu alte schimburi centralizate, cum ar fi Coinbase, cu Robinhood, nu dețineți de fapt monedele sau cheile dvs. private. Mulți consideră acest lucru ca fiind cea mai mare problemă cu Robinhood. În plus, nu puteți transfera cripto din contul dvs. într-un portofel în afara Robinhood fără pași de verificare ulteriori.

În general, Robinhood nu a suferit niciodată de un hack pe scară largă în niciunul dintre serviciile sale. Totuși, utilizatorii au raportat hack-uri de conturi unice pe diferite platforme de socializare. Dacă alegeți să utilizați Robinhood Crypto, există câteva moduri diferite prin care puteți îmbunătăți securitatea contului dvs. De exemplu, în aplicația mobilă, puteți activa Touch ID sau Face ID. De asemenea, puteți adăuga un cod PIN personalizat sau puteți activa autentificarea cu doi factori.

Taxe Robinhood, limite de tranzacționare, timpi de așteptare pentru aprobare

Începând din martie 2019, Robinhood Crypto (la fel ca alte opțiuni de tranzacționare cu Robinhood) susține că nu are taxe, comisioane sau taxe ascunse. Cu toate acestea, „Acordul utilizatorului Robinhood Crypto” de 19 pagini contrazice aparent această afirmație. Există o secțiune intitulată „Reduceri și transferuri de taxe” despre care unii spun că ar putea fi interpretată ca o modalitate prin care schimbul să integreze taxele în prețul tranzacțiilor. De exemplu, schimbul ar putea oferi prețuri mai mari decât media pieței pentru anumite monede. Chiar dacă acest lucru s-ar putea să nu fie cazul, este probabil o idee bună să comparați prețurile în timp real cu alte burse înainte de tranzacționare.

Robinhood limitează depozitele și retragerile la 50.000 USD zilnic. De asemenea, are cerințe de așteptare pentru retragerea de fonduri din contul dvs. Acest lucru se aplică fondurilor pe care le transferați în contul dvs., precum și fondurilor pe care le tranzacționați pe bursa Robinhood Crypto.

Aprobarea poate dura câteva zile (sau mai mult) dacă este nevoie de documentație suplimentară pentru a finaliza verificarea contului. Odată ce Robinhood Crypto vă aprobă verificarea, vă puteți conecta contul bancar pentru a depune instantaneu până la 1.000 USD. De obicei, durează patru până la cinci zile pentru ca depunerea să fie eliminată cu un cont bancar din SUA.

Experiență în Serviciul Clienți

Există mai multe opțiuni pentru a contacta echipa de asistență pentru clienți a Robinhood. De exemplu, au un dedicat Cont Twitter pentru întrebări ale clienților. De asemenea, îi puteți contacta prin e-mail: [e-mail protejat] Plângerea majoră pe care majoritatea recenziilor negative o au în comun este aceea că utilizatorii primesc răspunsuri „copiați, lipiți” care nu răspund neapărat preocupărilor clientului.

Chiar și în acest caz, recenziile de asistență pentru clienți par a fi în mare parte pozitive. Cu toate acestea, cele mai multe recenzii ale clienților până în prezent se aplică altor servicii oferite de companie și nu sunt specifice tranzacționării criptografice. Acest lucru este de înțeles, mai ales având în vedere criptomoneda este o parte mai nouă și mai limitată din punct de vedere geografic al modelului de afaceri al Robinhood.

Concluzie

În ceea ce privește opțiunile de tranzacționare, Robinhood mai are încă o cale lungă de parcurs înainte de a putea fi considerat un concurent de top printre bursele criptografice. Faptul că susține o modalitate ușoară pentru mulți din SUA de a tranzacționa folosind Fiat înseamnă că va continua să câștige tracțiune acolo unde este disponibil. Taxele zero, baza de utilizatori stabilită pentru alte servicii Robinhood și impulsul pre-lansării din 2018 contribuie la creșterea numărului de utilizatori potențiali pentru acest schimb. Cu toate acestea, unele probleme precum proprietatea fondului și disponibilitatea geografică limitată vor trebui probabil să fie abordate pe termen lung.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map