Revizuirea Coinbase: Coinbase este un schimb sigur pentru a cumpăra criptomonedă?

Fondată în 2012, Coinbase s-a consolidat ca avocat timpuriu al criptomonedelor și este adesea primul punct de intrare pentru mulți începători ai criptomonedelor. Există peste 35 de milioane de oameni în peste 100 de țări care folosesc Coinbase.

Coinbase din San Francisco este privit în mod atrăgător ca un unicorn criptomonedă (o companie cu o evaluare de peste 1 miliard de dolari), cu o evaluare de 8 miliarde de dolari.

Acesta a strâns 547,3 milioane de dolari dintr-o listă de investitori cu vedete, cum ar fi Andreessen-Horowitz, Y-Combinator, fondatorul Reddit Alexis Ohanian, Union Square Ventures și multe altele. Ca atare, Coinbase este considerat un pionier în spațiul criptomonedelor, colaborând îndeaproape cu autoritățile de reglementare pentru a asigura conformitatea. Coinbase este înregistrat ca o companie de servicii monetare la FinCEN, și respectă Legea privind secretul bancar, SUA Patriot Act, și cu legile și reglementările de stat privind transmiterea banilor.

Experiența Coinbase este concepută pentru a fi cât mai simplă și simplă posibil, o comoditate reflectată în tarifele sale.

Să explorăm Coinbase și diversele sale caracteristici.

Este sigur Coinbase?

Dacă citești asta Coinbase revizuire, este posibil ca aceasta să fie întrebarea principală pe care o puneți. Răspunsul scurt este da, dar vom analiza mai atent acest aspect în trei părți de mai jos.

Legitimitatea companiei

În calitate de companie care operează în Statele Unite, Coinbase trebuie să respecte legile și reglementările SUA, atât la nivel federal, cât și la nivel de stat. Iată câteva dintre legile, reglementările și organismele de reglementare pe care Coinbase le respectă:

Aceste reglementări și legi impun responsabilitatea către Coinbase, lucru care poate lipsi din partea unora dintre concurenții lor offshore din alte țări cu reglementări mai puțin stricte.

De asemenea, merită remarcat, Coinbase are mulți investitori de încredere care susțin compania. Printre acești investitori se numără Alexis Ohanian (co-fondator Reddit), Bank Of Tokyo, Blockchain Capital și Digital Currency Group.

Păstrarea în siguranță a fondurilor

Coinbase separă fondurile clienților de fondurile operaționale ale companiei. Aceste fonduri ale clienților sunt deținute în conturi bancare de custodie. Aceasta înseamnă că nu vor folosi fondurile dvs. pentru a-și desfășura activitatea. Ei susțin, de asemenea, „Chiar dacă Coinbase ar eșua ca o afacere, fondurile deținute în conturile bancare de custodie nu ar putea fi solicitate de Coinbase sau de creditorii săi. Fondurile deținute în aceste conturi vor fi restituite clienților Coinbase “.

98 la sută din fondurile de criptomonede ale clienților sunt stocate într-un spațiu de stocare securizat offline. Aceste criptomonede sunt deținute pe mai multe portofele hardware și portofele de hârtie. Portofelele criptomonede fizice sunt apoi stocate în seifuri și cutii de siguranță din întreaga lume. Aceste măsuri protejează fondurile clienților de a fi pierdute sau furate de hackeri.

Porțiunea rămasă de criptomonedă stocată online este asigurată integral de un sindicat de Lloyd’s din Londra.

Rezidenții Statelor Unite care utilizează portofelul Coinbase în USD sunt acoperiți de asigurarea FDIC, până la maximum 250.000 USD.

Este important să rețineți că, în ciuda tuturor acestor aspecte, clienții sunt în continuare răspunzători dacă conturile lor personale sunt compromise. Acesta este motivul pentru care este de obicei recomandat să stocați criptomonedele într-un portofel de stocare frigorifică offline pe care îl controlați. Puteți vizualiza portofelele noastre recomandate aici.

Securitatea contului personal

Coinbase vă oferă o varietate de caracteristici pentru a vă securiza conturile personale. De asemenea, ar trebui să utilizați o parolă puternică și unică.

Multiplu Autentificare cu 2 factori (2FA) sunt disponibile metode care vă ajută să vă securizați contul. Cea mai simplă opțiune 2FA este prin SMS, dar vă recomandăm să configurați o aplicație 2FA terță parte. Opțiunile pentru acest lucru includ Google Authenticator și Authy.

De asemenea, puteți urmări activitatea contului dvs. și puteți primi notificări dacă un dispozitiv nou sau o adresă IP încearcă să vă acceseze contul.

Relații Clienți

Coinbase oferă asistență pentru clienți prin e-mail sau telefon. Răspunsurile prin e-mail de la asistență ajung de obicei în 24-72 de ore. Pentru întrebări generale, acestea au, de asemenea, o secțiune extinsă de întrebări frecvente pe site-ul lor.

Țări acceptate

Coinbase deservește clienții din următoarele țări:

Andorra, Australia, Austria, Belgia, Bulgaria, Canada, Croația, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Gibraltar, Grecia, Guernsey, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Jersey, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg , Malta, Monaco, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, San Marino, Slovacia, Singapore, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Regatul Unit, Statele Unite

Limite de cumpărare și vânzare

Limitele de cumpărare și vânzare pot varia în funcție de locația utilizatorului, metoda de plată și starea de verificare. Davă puteți vizualiza limitele în orice moment, accesând pagina cu limite a contului dvs.. În calitate de client verificat din S.U.A., probabil că veți putea obține aceste limite săptămânale destul de ușor:

 • 5.000 $ Cumpărați prin cont bancar.
 • 50 USD Cumpărați prin card de credit / debit
 • Vinde 50.000 $

Puteți solicita limite mai mari dacă aceste limite nu corespund nevoilor dvs. Este posibil ca limitele dvs. pentru achiziții instant să nu poată fi mărite. Vizita gstopslots să aruncați o privire la cele mai bune site-uri de cazinou, nu pe gamstop, unde puteți juca în întreaga lume și vă puteți distra la jocuri de noroc.

Informații Coinbase

Trimiterea criptomonedei din portofelul Coinbase

trimiteți bitcoin din portofelul coinbasePortofelul pe Coinbase vă permite să stocați cu ușurință, să trimiteți și să primiți criptomonede. Trimiterea BAT, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Zcash și ZRX din portofel poate fi finalizată în doar câțiva pași:

Notă: Coinbase adaugă în mod constant suport pentru noua criptomonedă, astfel încât această listă de monede va crește cel mai probabil.

 1. Navigați la Trimite fila contului dvs..
 2. Alegeți portofelul din care doriți să trimiteți, alegând efectiv ce criptomonedă trimiteți.
 3. Introduceți suma pe care doriți să o trimiteți.
 4. Introduceți adresa la care doriți să trimiteți fonduri.
 5. Trimite fonduri.

conturi de portofel coinbasePrimirea criptomonedei în portofelul Coinbase

Primirea criptomonedelor este, de asemenea, ușoară folosind Coinbase.

Navigați la Conturi filă. Apoi, găsiți portofelul în care doriți să mergeți fondurile și faceți clic pe A primi buton.

Apoi vi se va furniza cu contul contului dvs. adresa portofelului. Utilizați această adresă în câmpul de trimitere al unei tranzacții pentru a primi criptomonede.

adresa portofelului coinbase

Aveți grijă unde trimiteți fonduri de la Coinbase

Se știe că Coinbase urmărește locul în care utilizatorii își trimit criptomoneda și îi interzic utilizatorilor anumite transferuri. Coinbase a închis conturile pentru următoarele activități:

 • Trimiterea criptomonedei către site-urile de jocuri de noroc.
 • Trimiterea criptomonedei către LocalBitcoins.
 • Trimiterea criptomonedei pentru achiziții darknet.

În situațiile în care Coinbase are conturi închise, utilizatorii sunt aproape întotdeauna rambursați în conturile lor bancare.

Deși nu acceptăm utilizarea criptomonedelor pentru activități ilegale, nu credem că o companie ar trebui să decidă cum puteți cheltui criptomoneda dvs. Acesta este un alt motiv pentru care comunitatea recomandă stocarea criptomonedei într-un portofel pe care îl controlați.

Rezumatul recenziei Coinbase

Pentru a rezuma acest lucru Coinbase recenzie, credem că Coinbase este un loc minunat pentru noii veniți să cumpere criptomonede. Noii veniți vor găsi Coinbase mai ușor de utilizat decât un schimb, în ​​timp ce vor putea folosi mai multe metode de plată. Cu toate acestea, vă recomandăm să păstrați criptomoneda pe un portofel pe care îl controlați dacă dețineți cantități mari.

Pro

 • Mai ușor de utilizat decât un schimb
 • Cumpărați criptomonede mai repede decât majoritatea schimburilor
 • Cumpărați criptomonedă cu carduri de debit (în plus față de transferuri bancare)
 • Taxe mai mici decât concurenții de „cumpărare ușoară”
 • Companie de încredere și reglementată
 • Stochează în siguranță fondurile clienților

Contra

 • Monitorizează modul în care vă cheltuiți criptomoneda
 • Portofelele sunt mai puțin sigure decât un portofel pe care îl controlați singur
 • Taxe puțin mai mari decât majoritatea schimburilor

reflectoarele industriei echipei coinbase

Obțineți 10 USD când deschideți un nou cont Coinbase

Când faceți clic pe linkul de mai jos și deschideți un nou cont Coinbase, veți primi imediat 10 USD finanțate în contul dvs..

Nu ratați numerarul gratuit – chiar și 10 USD … faceți clic pe linkul de mai jos astăzi pentru a începe.

Faceți clic aici pentru a obține 10 USD când deschideți un cont nou

Cum se folosește Coinbase pentru a cumpăra criptomonedă în 5 pași simpli (trebuie doar să urmezi mingea care sări)

În acest ghid pas cu pas, voi arăta exact cum să cumpărați criptomonede prin Coinbase.

1) Înscrieți-vă și verificați adresa de e-mail

Primul pas este crearea unui cont. Inițial vi se va cere doar numele, adresa de e-mail, parola și starea dvs..

coinbase înscrie-te

2) Alegeți tipul de cont

După ce vă confirmați adresa de e-mail, veți fi achiziționat printr-un proces în 4 părți.

Alegeți dacă doriți să creați un cont individual sau de afaceri.

coinbase individual și de afaceri înscrieți-vă

3) Verificați numărul dvs. de telefon

Va trebui apoi să vă verificați numărul de telefon. Aceasta este utilizată ca o formă de autentificare cu 2 factori, care vă ajută să vă securizați contul.

verificarea bazei de monede

4) Configurați metoda de plată

Următorul pas este să configurați o metodă de plată.

depozit de monede

Coinbase acceptă plata prin transfer bancar și card de credit. Ambele metode de plată pot necesita verificare.

Când vă configurați contul bancar cu Coinbase, acestea pot iniția mai întâi două tranzacții mici, apoi vă vor solicita să verificați sumele.

Când configurați un card de credit, va trebui probabil să încărcați imagini cu cardul dvs. de credit.

Ambele metode vă pot cere să vă verificați identitatea. Acest lucru este cerut de aproape toate schimburile de criptomonede care gestionează monedele fiat (USD, EUR, etc.), pentru a se conforma diferitelor reglementări guvernamentale.

5) Cumpărați Bitcoin, Ethereum și / sau Litecoin

În cele din urmă, este timpul să vă cumpărați criptocurrency. Prețul și toate taxele Coinbase sunt indicate clar în momentul plasării comenzii.

cumpărați bitcoin pe coinbase

Dacă ați făcut achiziția prin transfer bancar, criptomoneda dvs. va ajunge după procesarea transferului bancar.

coinbase achiziție finalizată

Notă: Este posibil ca acest proces să se fi schimbat ușor până când vă înscrieți la Coinbase. Au făcut în mod continuu mici ajustări la design și la procesul de înscriere, dar vom fi siguri că vom actualiza orice modificări majore.

reflectoarele industriei echipei coinbase

Obțineți 10 USD când deschideți un nou cont Coinbase

Când faceți clic pe linkul de mai jos și deschideți un nou cont Coinbase, veți primi 10 USD când cumpărați sau vindeți criptomonedă în valoare de 100 USD.

Faceți clic aici pentru a obține 10 USD când deschideți un cont nou

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map