Gemeni Review: Gemenii sunt siguri?

Gemeni a fost fondată în 2015, de către Tyler și Cameron Winklevoss (co-creatori ai Facebook). În ciuda lansării mai recente decât majoritatea concurenților lor, Gemenii au câștigat rapid un procent imens din piața de tranzacționare a criptomonedelor. In acest Gemini Review, Vă voi arăta avantajele și dezavantajele acestui schimb.

Recenzie Gemeni: informații cheie

Într-o industrie în creștere rapidă, multe schimburi s-au străduit să țină pasul cu nevoile tot mai mari de asistență pentru clienți. Cunoscuți acum pentru asistența pentru clienți mult peste medie, Gemeni s-au separat de pachet.

Un alt beneficiu al Gemenilor îl reprezintă serviciile lor rapide și prietenoase pentru începători. Spre deosebire de majoritatea schimburilor, Gemeni vă permite să începeți tranzacționarea imediat ce depuneți prin transfer bancar. Deși nu vă puteți retrage din schimb până când depozitul nu este procesat complet, acest lucru vă permite să achiziționați primul dvs. Bitcoin sau Ethereum imediat după depunere.

Cum se utilizează Gemenii pentru a cumpăra Bitcoin și Ethereum

Mai jos vă vom arăta procesul pentru crearea unui cont Gemeni și cumpărarea criptomonedei prin transfer bancar.

1) Înscrieți-vă

Înscrierea la Gemeni este un proces în mai mulți pași în sine.

Înscrieți-vă pe Gemeni

După ce v-ați verificat adresa de e-mail, veți trece prin procesul de înscriere al Gemenilor. Vi se va cere să:

  • Introduceți locația și numărul de telefon, apoi activați autentificarea cu 2 factori (2FA). 2FA vă va ajuta să vă păstrați contul în siguranță, solicitând un cod suplimentar la conectare.
  • Adăugați contul bancar pe care doriți să îl utilizați pentru a depune. Transferurile bancare și firele sunt singurele metode de depunere acceptate în prezent la Gemini.
  • Verificați-vă identitatea încărcând actul de identitate emis de guvern. Acest lucru este cerut de aproape toate schimburile de criptomonede care permit utilizatorilor să depună, să retragă și să tranzacționeze în monede fiduciare (USD, EUR, GBP etc.). Este necesar ca bursele să respecte diferite reglementări guvernamentale. Această verificare poate dura până la câteva zile în perioadele cu volum mare de aplicații.

Procesul de înscriere în mai mulți pași al Gemenilor

2) Depuneți fonduri către Gemeni

Odată ce contul dvs. este creat și verificat, este timpul să faceți o depunere. Prin meniu, navigați la Transfer de fonduri > Depuneți în schimb > Transfer bancar. Introduceți suma pe care doriți să o depuneți (limitată la 500 USD dacă utilizați transferul bancar).

depuneți pe gemeni

Când utilizați transferul bancar, depozitul dvs. va fi imediat disponibil pentru tranzacționare.

Depozit Post Gemeni

3) Cumpărați Bitcoin și / sau Ethereum

Prin meniu, navigați la perechea pe care doriți să o tranzacționați. Dacă doriți să cumpărați Bitcoin, ați merge la Cumpărare > BTC / USD.

Introduceți prețul și cantitatea pentru comanda dvs. de cumpărare. De asemenea, puteți alege un ordin de piață, care este „completat imediat împotriva ordinii de repaus”.

Cumpărați pe Gemeni

După finalizarea achiziției, acum veți avea Bitcoin în contul dvs. Rețineți că nu puteți retrage până când transferul dvs. bancar nu a terminat procesarea, deși puteți vinde Bitcoin pe care l-ați cumpărat la bursă.

Retragerea gemenilor

Gemenii sunt în siguranță?

Dacă citiți această recenzie despre Gemeni, siguranța Gemenilor este probabil una dintre preocupările dvs. principale. Pe scurt, Gemeni pare a fi unul dintre cele mai sigure schimburi de criptomonede. Mai jos, voi examina modul în care Gemenii se mențin în 3 aspecte cruciale ale securității oricărui schimb de criptomonede.

Legitimitatea companiei

Ca un schimb de criptocurrency bazat pe New York, Gemenii sunt pe deplin reglementate și conforme cu toate reglementările necesare.

Gemini Trust Company, LLC este reglementată de Departamentul Serviciilor Financiare de Stat din New York (NYSDFS). Acest lucru le cere să îndeplinească cerințele de valorificare, conformare, anti-spălare a banilor, protecția consumatorilor și cerințele de securitate cibernetică stabilite de NYSDFS.

Utilizatorii își pot consola, de asemenea, faptul că compania a fost fondată de gemenii Winklevoss. După ce au co-creat Facebook și am vâslit la Jocurile Olimpice, Tyler și Cameron Winklevoss au investit într-o serie de startup-uri de succes.

Siguranța fondurilor

Gemenii iau o varietate de pași pentru a se asigura că fondurile clienților sunt păstrate în siguranță.

Majoritatea fondurilor de criptomonede sunt stocate în depozite frigorifice offline, mai degrabă decât în ​​portofele fierbinți. Tehnologia multi-semnătură este utilizată pentru a elimina punctele unice de eșec. Aceste portofele offline sunt stocate în mai multe facilități securizate. Puteți afla mai multe despre Securitatea Gemenilor aici.

Fondurile Fiat sunt asigurate FDIC, până la 250.000 USD. Aceste fonduri sunt separate de fondurile operaționale ale companiei.

Securitatea contului personal

Gemenii solicită tuturor utilizatorilor să activeze autentificarea cu 2 factori, care va fi folosit ca al doilea cod la conectare și retragere. Puteți utiliza texte SMS sau aplicația Authy ca metode 2FA.

Țări acceptate

Gemenii oferă servicii clienților din Statele Unite, Canada, Regatul Unit, Puerto Rico, Hong Kong, Coreea de Sud și Singapore.gemenii au sprijinit țările

Limite de depunere

  • Transfer bancar 500 USD pe zi, 15.000 USD pe 30 de zile.
  • Transfer bancar nelimitat.
  • Criptomonedă nelimitată.

Limite de retragere

  • Transfer bancar 100.000 USD pe zi.
  • Transfer bancar nelimitat.
  • Criptomonedă nelimitată.

Taxe

Depozite și retrageri nu aveți taxe pentru Gemeni.

Tranzacționarea la bursă vine cu taxe, dar acestea sunt de obicei 0,25% sau mai mic.

Rezumatul recenziei Gemenilor

Gemenii sunt o metodă redusă, prietenoasă pentru începători, de a cumpăra Bitcoin și Ethereum. Compania și-a construit rapid o reputație excelentă în comunitatea criptomonedelor, parțial datorită serviciului lor pentru clienți peste medie.

Principalele dezavantaje ale Gemenilor sunt metodele lor limitate de depunere și criptomonedele disponibile.

Puteți explora alte opțiuni de schimb de top aici.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map