Detalii cheie ale lanțului DeepBrain (DBC) ICO

Revizuirea ICO a lanțului DeepBrain

In conformitate cu site, DeepBrain Chain va fi listat după Crăciun (25 decembrie 2017) pe Huobi, Kucoin și Lbank.

 • Data de începere – ICO pe 14 decembrie (epuizat în decurs de 1 oră)
 • Data de începere a schimbului – După 25 decembrie 2017
 • Simbol Token – DBC
 • Hard Cap – 1.500.000.000 de jetoane (1,5 miliarde)
 • Jetoane totale – 10.000.000.000 (10 miliarde)
 • Rata de schimb – 1 NEO = 2200 DBC
 • Criptomonede acceptate – NEO
 • Pre-vânzare – 600.000.000 DBC emise în Pre-vânzare

Jetoane DBC

Comunitatea lanțului DeepBrain

Deși nu există multe de găsit pe paginile comunității axate pe „DeepBrain Chain”, există mai multe postări despre ICO pe Reddit și Steem.

Ce este DeepBrain Chain?

DeepBrain Chain oferă o rețea și o platformă de calcul inteligentă artificială descentralizată pentru o varietate de produse de inteligență artificială.

Este în esență o platformă creată pentru calculul datelor și tranzacționarea datelor pentru a distribui resurse de calcul de rezervă. Acest lucru ar face în cele din urmă cererile de calcul ale AI mult mai ieftine (proiectul estimează o reducere a costurilor cu 70% în AI), protejând împotriva scurgerii de date, asigurând în același timp proprietatea intelectuală pentru produse și date.

Dincolo de asta, un alt element critic este biblioteca de semantică a lui DeepBrain: o bibliotecă care acceptă aplicații de interacțiune vocală (similară Alexa Alexa). Biblioteca semantică DeepBrain poate fi utilizată și pentru a crea aplicații terțe care necesită intrări de voce, imagine, text și alte intrări

Oportunitate

Echipa fondatoare este convinsă că DeepBrain Chain a demonstrat deja un caz de utilizare pe piața existentă, are potențialul de a se extinde pe o piață gigantică și va putea să se dezvolte treptat în jurul activității sale principale de partajare a stocării și a mecanismului său de capacitate de calcul. minerit.

Fiecare jeton DBC corespunde valorii de calcul a serviciului. Acest lucru înseamnă că simbolul este legat de valoarea reală și, dacă lanțul DeepBrain poate realiza acest proiect ambițios, investitorii ar putea vedea niște dividende destul de substanțiale.

Dacă DeepBrain Chain este capabil să se stabilească ca un pionier în spațiul AI bazat pe blockchain, va avea o bază substanțială într-o industrie cu potențial de miliarde de dolari. Experții prezic că rolul inteligenței artificiale va continua să crească odată cu apariția noilor aplicații AI.

Industria AI are în prezent o valoare de aproximativ 20 de miliarde de dolari pe an, majoritatea costurilor fiind cheltuite pentru procesarea calculelor. Acesta este exact locul în care DeepBrain Chain pare să se încadreze, deoarece utilizează blockchain-ul pentru a reduce costurile și a crește viteza tranzacțiilor.


Echipa

Cu sediul în Shanghai, DeepBrain Chain se mândrește cu o echipă destul de stivuită.

CEO Feng He este considerat un expert în spațiul inteligenței artificiale și a fost cunoscut și, în cele din urmă, a devenit o figură bine respectată în lumea chineză Bitcoin și a tehnologiei blockchain din 2014. Odată a supravegheat dezvoltarea primei cutii de sunet de inteligență artificială din lume (Small Zhi), dezvoltarea primului nor din China al sistemului cerebral (DeepBrain) și a condus cercetarea și dezvoltarea primului asistent vocal chinezesc (smart 360) cu o bază de utilizatori de peste 17 milioane.

CTO Shu Chang este considerat un expert în spațiul AI, blockchain și criptografie datorită implicării sale în calitate de Director al Laboratorului de Inteligență Artificială din Shanghai.

CMO Chuanfeng Lee este unul dintre primii dintr-un lot de antreprenori din spațiul AI din China, Bitcoin și cercetarea blockchain. De asemenea, a condus marketingul pentru smart 360 și a ajutat proiectul să ajungă la o bază de utilizatori de peste 17 milioane.

Unele dintre premiile notabile ale echipei, inclusiv câștigarea primului loc în sectorul de întreprinderi al SMP2017, o evaluare a dialogului om-mașină din China. Competiția a avut peste 30 de echipe naționale de top AI.

Echipa intenționează să distribuie capitalul în consecință:

Distribuție de jetoane DBC

Pro-ul lanțului DeepBrain:

 • Fiind parteneriat cu Consiliul NEO și fiind unul dintre primele ICO notabile care au ieșit din platforma NEO. Comunitatea NEO s-a dovedit a fi foarte vocală și de susținere și susținerea acestei comunități va fi un atu imens. De asemenea, se estimează că NEO a investit anterior 6 milioane de dolari în proiect.
 • Industria valorează 20 de miliarde de dolari și se așteaptă să continue să crească pe măsură ce se dezvoltă tot mai multe tehnologii bazate pe AI. Dacă DBC este capabil să joace un rol semnificativ în reducerea costurilor, acesta va ajuta la scară industrială (câștigând în același timp un profit frumos pe parcurs).
 • Cartea albă DeepBrain Chain susține că au existat doar 5.000 de startup-uri bazate pe AI din 2012, câștigând peste 22 de miliarde de dolari. Aceasta plasează câștigurile medii ale fiecărui startup la aproximativ 4,4 milioane de dolari. Cu toate acestea, acest număr nu reflectă investițiile întreprinderilor în AI, ceea ce crește cu ușurință numărul total al industriei la peste 100 de miliarde de dolari din 2012.

Contra lanțului DeepBrain:

 • Una dintre cele mai mari dezavantaje ale proiectului este că NEO este un proiect chinez cu sediul în Singapore, nu doar că îl face puțin mai la îndemâna investitorilor din Statele Unite. ICO avea reguli stricte kyc / aml și nu a permis niciunui chinez sau american să investească.
 • Cu doar 9% din totalul jetoanelor care intră în ICO, este departe de a fi un ICO descentralizat cu care sunt obișnuiți mulți investitori. Cu toate acestea, 50% din jetoane sunt generate prin minerit, în același fel ca aprovizionarea Bitcoin se umflă în timp din dovada muncii. Deoarece oricine va avea acces la acest pool, proiectul păstrează în continuare câteva componente descentralizate. Partea centralizată este că multe dintre jetoane sunt deținute de echipă și fundație, care vor fi lansate peste 10 ani. După 1 an, fondatorii vor avea doar 3,5% din oferta totală.
 • Site-urile și materialele de marketing sunt neobișnuit de greu de trecut. Sunt sigur că acest lucru poate fi redus la o întârziere în traducere, ceea ce este corect, nu pare un efort ușor de a traduce tehnologia îndrăzneață a blockchain-ului AI în termeni simpli și engleză fără câteva poticniri.

Gânduri finale:

DeepBrain Chain respectă unele reglementări KYC destul de stricte și oferă o fereastră subțire pentru ICO-ul său. ICO în sine este de așteptat să câștige o mulțime de investiții de la suporterii NEO și de la puținii oameni din industria criptomonedelor care sunt familiarizați cu acest proiect chinezesc și relativ sub radar..

Fiind construit pe NEO, competitorul chinez al Ethereum, DeepBrain Child va atrage atenția în lunile următoare. Va fi un proiect de urmat dacă / când va avea loc schimburi majore după ICO.

Distribuție DBC

Pentru a afla mai multe, vizitați-le pagina principala (dar pregătiți-vă pe dvs. și pe difuzoarele dvs. pentru un videoclip enervant de redare automată).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map