CoolWallet S Review | Ce ar trebui să știți despre portofelul hardware mobil

Dacă sunteți pe piață pentru un portofel hardware, este posibil să aveți impresia că Ledger și Trezor sunt singurele dvs. două opțiuni. Deși acest lucru s-ar fi putut întâmpla cu ceva timp în urmă, acum aveți la dispoziție o grămadă de portofele hardware.

Una dintre aceste alternative este CoolBitX și produsul său emblematic, CoolWallet S. Ceea ce pare a fi un nume brânzet la prima vedere are de fapt o semnificație semnificativă. Ca portofel rece, CoolWallet S se află la intersecția portofelelor calde (online) și reci (offline). Asociază un card fizic cu un microcip Secure Element certificat EAL5 + cu o aplicație mobilă pentru a vă oferi „singurul portofel hardware din lume”.

În această recenzie CoolWallet S, acoperim tot ce trebuie să știți despre portofel, inclusiv:

Recenzie CoolWallet S

Imediat, veți observa că CoolWallet S nu este ca alte portofele hardware. În loc de varianta de stick USB pe care alte companii o folosesc pentru portofelul lor fizic, CoolWallet S folosește un card electronic de aproximativ aceeași dimensiune și durabilitate ca un card de credit..

În afară de cardul de portofel, cutia elegantă include și un card de recuperare, încărcător de plastic și cablu de încărcare.

Conținutul cutiei CoolWallet S

Conținutul cutiei CoolWallet S

Card CoolWallet S

Cardul CoolWallet S este suficient de durabil pentru a-l transporta cu ușurință în portofel. Este rezistent la apă (până la o oră), ușor aplecabil și poate rezista la temperaturi cuprinse între 14 și 122 grade Fahrenheit.

Mobile-First

Echipa CoolBitX a adoptat prima abordare mobilă cu CoolWallet S. Înainte de a utiliza portofelul, trebuie mai întâi să descărcați aplicația complementară pe telefon. Aplicația CoolWallet S este disponibilă pe ambele Android și iOS.

Vă conectați cardul la aplicația portofel prin Bluetooth. Pentru a face acest lucru, trebuie să acordați permisiuni locației aplicației.

Aplicația CoolWallet S se asociază cu cardul fizic prin Bluetooth.

Aplicația CoolWallet S se asociază cu cardul fizic prin Bluetooth.

Conectarea celor două componente ale portofelului este relativ simplă. Aplicația oferă instrucțiuni ușor de înțeles și site-ul oferă ajutor suplimentar dacă vă blocați.

Crearea unui portofel

Odată ce portofelul fizic este asociat, puteți începe să configurați portofelul pentru monedele dvs. În mod convenabil, puteți trimite, primi și stoca mai multe monede într-un singur portofel. La fel ca în majoritatea portofelelor, puteți fie să recuperați o sămânță, fie să creați un portofel nou de la zero.

Aveți destul de multe opțiuni atunci când vă creați portofelul de la zero. Puteți ajusta lungimea expresiei dvs. de bază, precum și alege dacă doriți să o generați prin aplicație sau card. Fiecare selecție aduce un nivel diferit de securitate. Cu cât sămânța este mai lungă, cu atât este mai sigură. Și, generarea de carduri are un nivel mai ridicat de protecție decât generația de aplicații.

CoolWallet S are diferite niveluri de protecție a semințelor.

CoolWallet S are diferite niveluri de protecție a semințelor.

Verificarea sămânței nu este o plimbare în parc. În loc să vă solicite să introduceți câteva semințe aleatorii pentru a verifica acuratețea, aplicația CoolWallet S vă obligă să introduceți suma tuturor semințelor. Cu fiecare sămânță la cinci cifre, acest lucru este ușor dureros.

Utilizarea semințelor numerice în locul cuvintelor oferă un strat suplimentar de securitate. Cu toate acestea, s-ar putea să descoperi că este exagerat.

Aplicația CoolWallet S.

CoolWallet S utilizează un design simplu și include tot ceea ce v-ați aștepta într-un portofel tipic (plus multe altele). Aveți un tablou de bord portofel pentru a vedea soldurile și valoarea generală a contului. Puteți trimite și primi mai multe criptomonede diferite prin adrese publice și coduri QR. Și, conține o filă cu istoricul tuturor tranzacțiilor dvs..

Interfața aplicației CoolWallet S

Interfața aplicației CoolWallet S

Dincolo de funcționalitatea simplă a portofelului, aplicația include o integrare Changelly. Cu această integrare, puteți schimba o criptă acceptată cu alta direct în aplicație. Portofelul dvs. constă, de asemenea, într-o modalitate de a cumpăra cripto, deși este într-adevăr doar un link către Coinmama.

Aplicația a avut câteva erori minore și uneori a fost lentă, dar niciunul dintre aceste lucruri nu a fost în detrimentul experienței generale.

Criptomonedă disponibilă

CoolWallet S nu acceptă la fel de multe monede ca alte portofele hardware mai populare. Cu toate acestea, deține unele monede mai puțin cunoscute, cum ar fi JAYZ și BDG, pe care băieții mari nu le au. Lista criptomonedelor include:

  • Bitcoin Cash (BCH)
  • Binance Coin (BNB)
  • Bitcoin (BTC)
  • Ethereum (ETH)
  • Litecoin (LTC)
  • Tether (USDT)
  • Ripple (XRP)
  • Zencash (ZEN)
  • Jetoane ERC20

Despre CoolBitX

CoolBitX, compania din spatele CoolWallet S, a început în 2014. În 2015, echipa CoolBitX a derulat o campanie Indiegogo pentru CoolWallet original, strângând peste 20.000 de dolari în acest proces. Doi ani mai târziu, au obținut o rundă de semințe de jumătate de milion de dolari de la investitori în primul rând din Asia, inclusiv Kyber Capital și Midana Capital.

În 2018, SBI Holdings a achiziționat 40% din companie cu scopul de a integra portofelul cu numeroasele alte proiecte de criptomonede pe care le deține și holdingul.

De la prima lansare a produsului în 2015, CoolBitX a făcut-o a vândut peste 100.000 de portofele și a obținut susțineri de la grei cripto, precum Charlie Lee, de la Litecoin.

Pachetul de investitori, recomandări notabile și un volum semnificativ de vânzări sunt semne că puteți avea încredere în această companie.

A sustine

Configurarea și utilizarea CoolWallet S ar putea să nu fie intuitive pentru utilizatorii începători de criptomonede. Cu toate acestea, există o mulțime de asistență pentru a vă ajuta pe parcurs.

Site-ul web oferă un manual aprofundat, plimbându-vă prin orice, de la asocierea portofelului până la eliminarea contului. În plus, există un lista de întrebări frecvente care acoperă orice întrebări de bază pe care le aveți.

Dacă aveți în continuare probleme, puteți merge la centru de ajutor sau trimiteți un cerere de contact. De asemenea, echipa răspunde activ la întrebări Stare de nervozitate și Telegramă.

Sentiment comunitar

În general, proprietarii CoolWallet S par a fi mulțumiți de achizițiile lor. Aplicația portofel are un Evaluare 4,6 din 5,0 atât pe magazinele Google Play, cât și pe cele de aplicații Apple. Acestea fiind spuse, aceste scoruri reflectă opiniile a mai puțin de 100 de utilizatori.

Reddit și alți membri ai comunității forumului vorbesc în general foarte bine și despre portofel. Cu toate acestea, în mai multe discuții au apărut două probleme de securitate. În primul rând, conexiunea Bluetooth dintre card și aplicație deschide portofelul până la câțiva vectori de atac pe care nu îi aveți într-o conexiune USB portofel hardware obișnuită. În al doilea rând, aplicația necesită verificări biometrice suplimentare numai atunci când trimiteți fonduri. Nu există nimic care să împiedice pe cineva cu telefonul dvs. să vă vadă soldurile sau alte informații.

Totuși, nu ar trebui să vă faceți griji. Portofelul folosește criptarea AES256 pentru a securiza semnalul BLE. Deci, chiar dacă cineva ar putea să adulmece semnalul, ar avea acces doar la detaliile tranzacției publice care oricum pot fi găsite pe blockchain. Portofelul a suferit, de asemenea, trei audituri de securitate independente și nu a cunoscut o vulnerabilitate unică în ultimii trei ani.

Gânduri finale

CoolWallet S este un concept inovator care îmbină securitatea unui portofel hardware cu cel de mobilitate software.

Cu Etichetă de preț de 99 USD, este mai puțin costisitor decât omologul său Ledger Nano X. Dar, dacă numele de marcă este important pentru dvs., vă recomandăm să vă uitați la Ledger.

Pe de altă parte, CoolWallet S are probleme de securitate puțin sau deloc în comparație cu alte portofele hardware. În plus, are avantajele unice ale portabilitate și permițându-vă să vă cheltuiți cripto-ul direct din portofel în lumea reală.

Pentru o strategie bazată pe securitate, vă recomandăm să aveți un portofel hardware tradițional USB (Ledger sau Trezor) pentru a stoca majoritatea fondurilor dvs. ascunse undeva în siguranță, în timp ce utilizați ceva de genul CoolWallet S pentru soldul zilnic al cheltuielilor. Deși această metodă implică două achiziții de portofele, costul este mic în comparație cu a avea liniște sufletească.

Una peste alta, CoolWallet S face un obiect gadget portabil, cu o valoare enormă de a vă menține criptomoneda în siguranță în deplasare..

Nota editorului: autorul a primit un CoolWallet S complementar pentru a testa pentru recenzie.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map