Comparație Coinbase vs Binance Exchange

Coinbase vs Binance

Dacă sunteți nou în spațiul criptomonedelor, este posibil ca singurele schimburi de care ați auzit să fie Coinbase și Binance. Coinbase este platforma ideală pentru investitorii începători, în timp ce Binance a devenit rapid cel mai mare schimb de criptomonede chiar recent depășind Deutsche Bank în profitabilitate.

Ambele schimburi sunt potrivite pentru scopuri diferite și ar trebui să le priviți mai degrabă decât complementare decât competitori. În această recenzie Coinbase vs Binance, vă vom oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a afla ce schimb este cel mai bun pentru dvs. (dacă nu ambele).

Vom acoperi:

Coinbase vs Binance: informații cheie

Metode de finanțare

Coinbase are mult mai multe opțiuni pentru a vă finanța contul decât are Binance.

Pe Coinbase, puteți depune bani și / sau cumpăra criptomonede prin Transfer ACH, card de debit, sau transfer prin cablu. De asemenea, puteți depune criptomonede acceptate – în prezent Bitcoin, Ethereum, Litecoin și Bitcoin Cash.

Binance este pur și simplu un schimb de criptomonede, astfel încât să vă puteți finanța contul numai cu criptomonede. Din acest motiv, mulți comercianți vor cumpăra mai întâi Bitcoin sau Ethereum pe o platformă precum Coinbase sau un alt schimb fiat și îl vor transfera către Binance pentru a obține alte monede.

Interfață

Echipa Coinbase și-a proiectat interfața având în vedere investitorul novice. Spre deosebire de platformele de tranzacționare mai complicate, nu aveți opțiuni pentru tranzacționarea în marjă sau chiar pentru piață / comenzi limită. Aveți doar opțiuni simple de cumpărare și vânzare.

Acest lucru este minunat dacă tocmai începeți sau utilizați Coinbase ca o piatră de temelie către o altă platformă. Cu toate acestea, dacă sunteți interesat să includeți analiza tehnică (TA) în tranzacțiile dvs., vă recomandăm să căutați în altă parte.

coinbase

Pe de altă parte, Binance este mai potrivit pentru comercianții mai experimentați. Totuși, schimbul include atât o platformă „de bază”, cât și o platformă „avansată”, deci nu ar trebui să fii intimidat să încerci dacă ești nou.

De bază vizualizare vă oferă toate opțiunile standard ale unei platforme de tranzacționare (cărți de comenzi, diagrame, istoricul tranzacțiilor) în timp ce Avansat view vă oferă câteva instrumente de analiză.

interfață binance

După cum sa menționat mai devreme, o strategie solidă este de a cumpăra rapid o monedă pe Coinbase pentru a o transfera către Binance pentru a face tranzacții mai extinse..

Taxe de tranzacționare

Binance aruncă Coinbase din apă atunci când vine vorba de comisioane de tranzacționare. Taxele Coinbase variază în funcție de metoda de cumpărare, dar de obicei variază între 1,49% și 3,99%. Investițiile sub 200 USD ar putea aduce și comisioane și mai mari.

Binance are unele dintre cele mai mici taxe din toate bursele de la 0,1% pe tranzacție. În plus, această taxă este redusă la jumătate atunci când plătiți folosind moneda Binance, BNB.

Criptomonede disponibile

Binance are o selecție de monede mult mai mare decât Coinbase.

În prezent, Coinbase acceptă doar Bitcoin, Ethereum, Litecoin și Bitcoin Cash. Echipa a anunțat, totuși, că intenționează să adauge în scurt timp jetoane ERC20 pe platformă.

Binance include aceleași monede ca și Coinbase, în plus față de alte 100. Lista altor monede include, dar nu se limitează la:

 • Arca
 • Cardano
 • EOS
 • Monero
 • NEO
 • Clipoci
 • VeChain
 • + multe altele

Monedele de pe Binance sunt în perechi de tranzacționare cu Bitcoin, Ethereum, Binance și / sau Tether.

Limite de transfer

Pe Coinbase, istoricul dvs. de cumpărare, vârsta contului și nivelul de verificare determină suma maximă pe care o puteți transfera în și din contul dvs. într-o săptămână. Cu un cont verificat din S.U.A., nu ar trebui să aveți probleme cu obținerea unei limite săptămânale de 5.000 USD pentru achizițiile de conturi bancare și 50 USD pentru achizițiile cu carduri. În cea mai mare parte, limita de retragere este mult mai mare decât limitele de depunere.

Depozitele Coinbase folosind un cont bancar durează în general 4-5 zile lucrătoare și depunerile pe card sunt instantanee. Retragerile pot dura de la 2 la 4 zile lucrătoare.

Binance este mai îngăduitor cu limitele lor. Suma pe care o puteți depune nu are limită, iar limita de retragere se bazează pe nivelul dvs. de verificare:

 • Non-verificat: limită zilnică de 2 BTC
 • Verificat: Limita zilnică de 50 BTC

Procesul de verificare include trimiterea unor informații personale și dovedirea identificării cu fotografie.

Compania Trust

Atât Coinbase, cât și Binance primesc o cantitate imensă de încredere și respect din partea comunității criptomonede.

Coinbase este o companie din SUA care a aderat la toate reglementările corespunzătoare de la înființare. Platforma are peste 10 milioane de utilizatori și a schimbat peste 50 de miliarde de dolari în monedă digitală. De asemenea, au sprijinul investitorilor precum Andreessen Horowitz și Bursa de Valori din New York.

Zhao Changpeng, CEO al Binance, este cunoscut pentru transparența sa, indiferent de situația în care se află Binance. Fie că este vorba de încercări de piratare, întreruperi ale platformei sau de acuzații de zvonuri, Changpeng ține utilizatorii informați prin e-mail Stare de nervozitate. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care bursa se mândrește în prezent cu cel mai mare volum de tranzacționare al oricărui alt schimb de criptomonede.

#Binance a verificat că toate jetoanele ERC20 listate nu sunt afectate de erorile de depășire a loturilor sau de proxy. Mulțumesc @Quantstamp pentru asistența dvs. în păstrarea Binance cel mai sigur schimb prin auditarea eficientă a tuturor jetoanelor ERC20 enumerate.

Citiți mai multe pe Medium: https://t.co/ikfuwYWtI8

– Binance (@binance) 30 aprilie 2018

Securitatea fondului

Fondurile dvs. sunt sigure atât pe Coinbase, cât și pe Binance.

Fondurile în dolari americani pe care le stocați pe Coinbase sunt acoperite de asigurări FDIC de până la 250.000 USD. În plus, bursa stochează 98% din activele digitale ale utilizatorilor în spațiul de stocare offline, restul de 2% fiind asigurat. Chiar și în cazul unei încălcări a datelor, această asigurare este suficientă pentru a recupera toate fondurile pierdute.

Chiar dacă informațiile de securitate nu sunt disponibile pe site-ul lor, Binance a dovedit de nenumărate ori că este o prioritate. Recent, unii utilizatori Binance au fost victima unui atac de phishing / API. Echipa Binance a suspendat retragerile imediat după ce a observat o activitate suspectă care i-a oprit pe hackeri. După ce au zădărnicit petrecerile rele, au inversat tranzacțiile corespunzătoare și au returnat fondurile utilizatorilor.

Acestea fiind spuse, este încă recomandat să vă păstrați fondurile de la un schimb și într-un portofel pentru a câștiga un strat suplimentar de securitate.

Relații Clienți

Asistența pentru clienți de pe ambele platforme a fost istoric lentă în comparație cu companiile tradiționale datorită creșterii rapide a industriei criptomonedelor. Totuși, acest lucru pare să se schimbe.

Coinbase a adăugat recent un număr de telefon pentru serviciul clienți. Deși răspunsurile prin e-mail pot dura încă o săptămână, accesarea liniei telefonice este rapidă și ușoară.

Binance are, de asemenea, un restant de bilete de asistență, dar echipa este comunicativă atât pe Reddit, cât și pe Twitter, ajutând utilizatorii să rezolve problemele pe care le au..

Coinbase vs Binance Concluzie

Ambii Coinbase și Binance sunt schimburi de renume care excelează în diferite domenii. Și, se completează ușor unul pe celălalt.

Coinbase este perfect dacă sunteți începător sau doriți o modalitate rapidă de a cumpăra monede pentru a le transfera la alte burse. Totuși, aceasta vine cu un preț mai mare.

Binance este ideal pentru a achiziționa o gamă largă de monede pentru taxe minime. Interfața sa mai complexă vă oferă, de asemenea, mai multe informații pentru a face tranzacții bazate pe TA.

(Consultați lista completă a recenziilor de schimb de criptare CoinCentral)

Mai multe comparații Coinbase

 • Coinbase vs GDAX
 • Coinbase vs Kraken
 • Coinbase vs Gemeni
 • Coinbase vs XAPO
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map