Comparație Bittrex vs Bitfinex Exchange

Bittrex vs Bitfinex

Bittrex vs Bitfinex: În mod obișnuit, comparativ cu Binance, Bittrex și Bitfinex sunt ambele schimburi solide pentru investitori care au acum o experiență de tranzacționare sub centura lor..

Acestea oferă numeroase perechi de tranzacționare cu taxe mici, ceea ce le face să fie candidați ideali dacă doriți să investiți în monede alternative (altcoins). Deși schimburile au o natură similară, ele au totuși unele diferențe care vă pot determina să alegeți una peste alta.

În această comparație Bittrex vs Bitfinex, ne scufundăm în tot ce trebuie să știți despre fiecare schimb, astfel încât să puteți decide cu încredere care dintre ele este cel mai potrivit pentru dvs..

NOTĂ: Bitfinex a eliminat recent accesul pentru conturile din Statele Unite. Deci, dacă sunteți cetățean american, nu veți putea tranzacționa pe platformă.

Vom explora:

Informații cheie Bittrex vs Bitfinex

Metode de finanțare

Bittrex și Binance împărtășesc aceleași metode pentru finanțarea contului dvs. – transferuri bancare și criptomonedă.

Transferurile bancare pe Bittrex trebuie să depășească 100.000 USD și îl puteți folosi doar pentru a cumpăra Bitcoin, Ethereum sau Tether. Puteți depune orice criptomonedă totuși, pe care Bittrex îl susține.

Spre deosebire de Bittrex, Bitfinex nu are un minim pentru transferuri bancare. La fel ca Bittrex, puteți depune orice criptomonedă acceptată de schimb.

Interfață

Interfața de schimb Bittrex este mult mai simplă decât cea de pe Bitfinex. Bittrex plasează curat graficul sfeșnicelor, adâncimile volumului și cărțile de comandă chiar în jurul casetei de introducere pentru a plasa comanda.

Diagramele interfeței Bittrex


Și, pe Bittrex, puteți efectua comenzi de piață, limită și / sau condiționate.

Secțiunea de comandă a interfeței Bittrex

Bitfinex plasează, de asemenea, diagramele de tranzacționare și informațiile menționate anterior pe aceeași pagină în care plasați comenzi; cu toate acestea, aspectul este mai confuz.

interfața bitfinex

Pe lângă tranzacționarea regulată cu ordinele de piață, limită și alte ordine condiționate, Bitfinex oferă, de asemenea tranzacționare în marjă. Deși această strategie de tranzacționare poate fi profitabilă, vine și cu un risc mai mare. Ar trebui să tranzacționați în marjă numai dacă sunteți un comerciant cu experiență.

Taxe de tranzacționare

Bittrex percepe un apartament 0,25% comision la toate meseriile.

Bitfinex folosește un programul taxelor de tranzacționare pentru a vă calcula comisioanele pentru fiecare tranzacție. Pentru a obține această cifră, programul folosește istoricul volumului de tranzacționare în combinație cu statutul dvs. de producător / preluator. În calitate de producător (punând o tranzacție pe cărți), veți plăti între 0,00% – 0,10%. În timp ce în calitate de beneficiar (completarea unei comenzi din cărți), taxa dvs. este între 0,10% până la 0,20%.

După cum puteți vedea, taxele Bitfinex sunt întotdeauna mai mici decât taxele Bittrex. Deși s-ar putea să nu pară prea mult, această diferență se poate adăuga cu adevărat dacă intenționați să tranzacționați în volume mari.

Criptomonede disponibile

Ambele schimburi au sute de perechi de tranzacționare care includ cel mai probabil criptomonedele pe care sunteți interesat să le schimbați. Aceasta include, dar nu se limitează la:

 • Bitcoin
 • EOS
 • Ethereum
 • Golem
 • NEO
 • Tron
 • 0x

Puteți vizualiza o listă completă a perechilor de tranzacționare acceptate aici pentru Bittrex și aici pentru Bitfinex.

Bitfinex primește un vârf ușor aici deoarece oferă mai multe perechi de tranzacționare fiat (USD, EUR, JPY, GBP) decât Bittrex.

Limite de transfer

Limitele de transfer Bittrex sunt mai stricte decât cele pe care le veți găsi pe Bitfinex.

Bittrex nu limitează suma pe care o puteți depune la bursă, dar trebuie să furnizați verificarea pentru a vă retrage oricare dintre fondurile dvs. Limitele zilnice de retragere asociate fiecărui nivel de verificare sunt:

 • Fără verificare: 0 BTC
 • Verificare de bază: ~ 0,4 BTC
 • Verificare ID (fără 2FA): 1 BTC
 • Verificarea ID-ului (cu 2FA): 100 BTC

Bitfinex nu listează nicio limită de depunere sau retragere atât pentru criptare, cât și pentru fiat, dar are unele cerințe de verificare în jurul transferurilor fiat. Pentru a transfera orice fiat trebuie să furnizați:

 • Adresa de email
 • Număr de telefon
 • Abordare
 • Dovada adresei
 • Vârstă
 • Extras de cont
 • Două forme de identitate guvernamentală

Aceasta este semnificativ mai multe informații decât solicită majoritatea schimburilor în timpul procesului de verificare a identificării.

Compania Trust

Bittrex are o reputație puțin mai bună decât Bitfinex în comunitatea blockchain.

Deoarece Bittrex este operat din Seattle, platforma trebuie să respecte regulile și reglementările (uneori prea stricte) din Statele Unite. Deși Bittrex a trebuit să oprească pe scurt noile înscrieri ale utilizatorilor după ce a experimentat o creștere copleșitoare la sfârșitul anului 2017, platforma este acum din nou în forță, cu un upgrade elegant al UI.

Întrebați câțiva comercianți și probabil veți auzi un amestec de opinii despre Bitfinex. Numeroși utilizatori nu au avut nicio problemă cu platforma, dar câteva reclamații obișnuite tind să apară din nou și din nou. Unii membri ai comunității cred că Bitfinex tipărește ilegal Tether pentru a-și rezolva propriile probleme de insolvență. Cu toate acestea, acest lucru nu a fost încă dovedit. Alți comercianți au raportat, de asemenea, că suma minimă necesară pentru retragerea de pe platformă captează în mod nedrept fondurile investitorilor mai mici.

Dacă încrederea este un factor important pentru dvs., Bittrex poate fi o alegere mai bună.

Securitatea fondului

Fondurile dvs. sunt la fel de sigure (dacă nu chiar mai sigure) pe aceste schimburi, precum ar fi pe orice altă platformă.

Echipa din spatele Bittrex are ani de experiență în securitatea cibernetică. Folosesc un portofel elastic cu mai multe etape pentru a asigura majoritatea fondurilor utilizatorilor offline. În plus, au realizat autentificarea cu doi factori în fiecare etapă importantă a procesului de tranzacționare.

Bitfinex prezintă o mare parte a lor practici de securitate pe site-ul lor web. Aceștia dețin 99,5% din fondurile platformei offline într-un portofel cu mai multe semnături. De asemenea, fac backup în fiecare zi a bazei de date a schimbului și urmăresc cu atenție orice activitate de tranzacționare suspectă.

Relații Clienți

Ambele schimburi au fost afectate de timpi de răspuns lent din cauza echipelor de asistență pentru clienți insuficiente, dar se pare că au schimbat acest lucru.

Bittrex a făcut o angajament scris pentru a rezolva problema exactă. Platforma găzduiește acum un site robust de asistență pentru clienți, cu un sistem simplu de ticket ticket și numeroase întrebări frecvente.

Bitfinex are, de asemenea, o secțiune dedicată de asistență pentru clienți cu întrebări / răspunsuri obișnuite și o zonă pentru a trimite orice probleme.

Bittrex vs Bitfinex Concluzie

Bittrex și Bitfinex sunt atât de asemănătoare încât este posibil să aveți probleme la luarea unei decizii.

Dacă prețuiți încrederea și / sau simplitatea comunității, Bittrex ar putea fi opțiunea mai bună (deși aceasta are un preț mai mare). Dacă intenționați să tranzacționați volume mari sau sunteți interesat de opțiuni de tranzacționare mai avansate, probabil ar trebui să dați Bitfinex o incercare.

(Consultați lista completă a schimburilor de criptare CoinCentral)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map