Bitit Exchange Review | Este potrivit pentru tine?

Bitit este un Platforma de schimb francez care a fost fondată în 2015 de trei prieteni și pasionați de criptomonede. În timp ce schimburile criptografice, cum ar fi Binance, sunt adesea direcționate către comercianți, Bitit se orientează foarte clar către novicii cripto. Serviciul își propune să faciliteze cumpărarea criptomonedelor de către oricine folosind un card de credit sau diverse alte metode de plată.

În această recenzie Bitit, analizăm caracteristicile și vă oferim verdictul general al platformei Bitit.

Informatie cheie

Prezentare generală

În timp ce „schimb” este singurul cuvânt pe care trebuie să-l descriem Bitit, nu este un schimb tipic precum Coinbase sau Bitstamp. Bitit este doar un serviciu fiat-to-crypto care vă permite să cumpărați crypto și să depuneți fondurile în propriul dvs. portofel. Nu oferă un serviciu crypto-to-crypto și nu îl puteți utiliza pentru a vinde criptomoneda dvs..

În această etapă, cei mai experimentați entuziaști cripto se zgârie probabil în cap și se întreabă „Dar ce rost are atunci?” Ceea ce este important de înțeles este că Bitit nu se comercializează în sine către entuziastul experimentat de criptare. Încearcă ferm să se impună ca o platformă care deschide lumea cripto către noii intrați, chiar și celor care altfel nu ar putea să o acceseze.

În acest scop, Bitit își propune să se facă cât mai ușor de utilizat. Potrivit blogului companiei, vizează cât mai multe monede și limbi locale posibile pentru a lărgi rețeaua pentru potențialii noi adoptatori de cripto.

Compania lucrează, de asemenea, la integrări cu diferiți furnizori de plăți pentru a permite plăți mai ușoare în numerar pentru țările care nu au o bază mare de utilizatori de carduri de credit. Bitit oferă chiar și carduri cadou, așa că i-ai putea oferi bunicii tale posibilitatea de a-și cumpăra propriile bitcoins pe Bitit ca cadou de Crăciun, dacă îți place.

Punctul de lipire

Odată ce vă puneți capul în jurul acestei idei de direcționare a mainstream-ului pentru un punct de intrare în criptare, atunci este mai logic că Bitit nu oferă servicii de schimb complete. Dar am întâlnit un punct important în logica modelului de afaceri Bitit.

Bitit nu stochează niciun fond criptografic pe platforma sa. Utilizatorii trebuie să aibă propriile adrese de portofel pentru a cumpăra cripto pe Bitit. Site-ul lor recomandă Ledger Nano S pentru securitate, care este, desigur, un portofel excelent folosit de mulți. În plus, știm cu toții că stocarea criptelor pe un schimb este, în general, o idee proastă.

Cu toate acestea, odată ce i-ai dat lui Granny cardul ei cadou Bitit, o poți vedea cu adevărat petrecând restul zilei de Crăciun răsfoind Amazon pentru un Ledger Nano S și apoi configurându-l singur? Nu, nici noi. Să recunoaștem, majoritatea oamenilor care sunt noi în criptomonede ajung să-și lase monedele pe un schimb de ceva timp până când citesc suficient pentru a-și da seama că este o idee proastă.

Deși exemplul nostru de bunicuță poate fi descurcat, Bitit afirmă că lucrează pentru a deschide criptomoneda utilizatorilor din țările în curs de dezvoltare. Acest obiectiv este lăudabil, cu toate acestea, utilizatorii au nevoie de configurarea portofelului extern indiferent de locul în care se află. Oferirea Ledger Nano S ca singura recomandare de portofel, care nu este o piesă hardware ieftină și nici un picnic de instalat pentru un nou venit, pare să fie mai mult o barieră decât un facilitator.


Folosind platforma Bitit

Oricum, să lăsăm toate acestea deoparte pentru o clipă și să ne imaginăm că ești ipoteticul nostru cripto noob. Desigur, ești mult mai priceput decât tehnica decât bunicuța. Ați intrat pe site-ul Bitit pentru o primă privire și ați realizat că aveți nevoie de un portofel. Ați fixat un set pentru dvs. și acum sunteți acolo, strângând noua adresă a portofelului, gata să efectuați prima dvs. incursiune în criptomonedă folosind platforma Bitit.

Crearea unui cont

Este ușor, în special pentru un set-portofel cu experiență acum, ca tine. Accesați site-ul web Bitit, introduceți detalii de bază, inclusiv numele, adresa, numărul de telefon, data nașterii, adresa de e-mail și parola. Apoi confirmați-vă contul utilizând e-mailul pe care vi-l trimite Bitit.

În starea actuală, nu există nicio aplicație Bitit disponibilă, deci totul se face prin intermediul site-ului web.

Verificare

Pentru a cumpăra de fapt orice criptă, va trebui să treceți la procesul de verificare. Acest proces implică trimiterea unei scanări a pașaportului dvs., împreună cu un selfie al dvs. care vă ține parola și o bucată de hârtie cu cuvântul „Bitit” scris pe ea.

Poate dura câteva zile până se finalizează procesul de verificare.

Optiuni de plata

Cel puțin cu contul nostru înregistrat în Marea Britanie, am putea alege doar să plătim fie cu cardul de credit, cu bonuri de plată Neosurf sau Cashlib, fie cu un card cadou Bitit.

Monede disponibile

Gama de monede disponibile pentru cumpărarea de pe Bitit este prezentată mai jos:

Disponibilitatea monedei Bitit

Gama de monede pe care o puteți cumpăra de pe Bitit

Taxe

Ca noob, probabil că nu știți multe despre taxe. Ceea ce este la fel de bine, deoarece sunteți pe punctul de a plăti prețul pentru călătoria confortabilă de care v-ați bucurat până acum (cu toate acestea, competența de configurare a portofelului).

Bitit percepe o taxă importantă de 6,9% pentru toate achizițiile cu carduri de credit. Dacă utilizați serviciul de voucher de plată, acesta poate crește cu o atracție de 11,9%. Această taxă pare să se aplice indiferent de valoarea tranzacției. Acest tip de taxă unică este diferit de alte burse noi, cum ar fi Coinbase, care percepe taxe mari ca procent din tranzacțiile cu valoare redusă, dar taxele devin progresiv mai mici pentru achizițiile cu valoare mai mare.

Taxe Bitit

Nu plâng, tu plângi. De fapt, plâng.

Limite

Cu un card de credit, Bitit limitează schimburile la o valoare maximă de 1500 EUR (aproximativ 1700 USD) pe săptămână. Folosind voucherul de plată sau opțiunile pentru cardul cadou, acesta ajunge la 2500 USD pe săptămână.

Probabil că ați aflat până acum că cea mai bună opțiune este să utilizați cardul de credit pentru a cumpăra un simbol cadou Bitit. Puteți utiliza apoi acest lucru pentru a efectua achiziții de criptomonede, profitând de taxele mai mici și de limitele de achiziție mai mari.

Securitate

Bitit respectă Standardul de securitate a datelor din industria cardurilor de plată, ceea ce înseamnă că detaliile cardului dvs. de credit sunt sigure pe site-ul web Bitit.

Pe măsură ce vă stocați achizițiile criptografice în portofelul dvs., securitatea monedelor dvs. depinde de securitatea portofelului dvs., nu de schimbul Bitit.

Încredere

În general, recenziile de la utilizatorii Bitit tind să fie destul de pozitive. Majoritatea reclamațiilor tind să se refere la tranzacții înghețate, dar nu pare să fi fost raportate probleme majore.

Relații Clienți

Site-ul Bitit are o versiune completă Ajutor secțiune, care acoperă o mare varietate de întrebări care ar trebui să răspundă la majoritatea preocupărilor utilizatorilor. În cazul oricărei probleme pe care nu o puteți rezolva folosind secțiunea de ajutor, există un formular de contact pe site.

rezumat

Bitit și-a atins cu siguranță obiectivul de a fi ușor de utilizat. Interfața este curată și intuitivă. Pentru un începător, ar putea fi una dintre cele mai bune opțiuni, dar numai dacă începătorul menționat este fericit să plece și să navigheze în procesul de configurare a propriului portofel..

Având în vedere taxele ridicate, este foarte puțin probabil ca Bitit să apeleze la orice comercianți sau investitori de cripto experimentați. La urma urmei, taxele mici sunt una dintre atracțiile pentru a face față criptomonedelor.

În opinia noastră, dacă Bitit dorește cu adevărat să încolțească o piață pentru începători în cripto fără să ofere propriul său portofel, atunci ar putea face un lucru. Deși susținem pe deplin securitatea unui portofel hardware pentru a vă păstra monedele în siguranță, recomandarea începătorilor să cumpere un portofel hardware direct de pe liliecă nu este chiar încurajator, mai ales dacă ajunge să coste mai mult decât valoarea primei lor investiții.

Prin urmare, simpla furnizare de recomandări pentru unele portofele de stocare la cald mai potrivite pentru începători, cum ar fi Jaxx sau MyEtherWallet, ar fi o modalitate ușoară pentru Bitit de a se face mai primitor pentru începători.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map