BRD samarbeider med Wyre for å bringe bransjelave bankoverføringsgebyrer for Crypto

BRD, en sikker kryptovaluta mobil lommebok som brukes av omtrent to millioner brukere i 170 land, kunngjorde sitt nye partnerskap med Wyre, en ledende betalingsleverandør for blockchain-industrien. Dette partnerskapet vil gjøre det mulig for BRDs amerikanske kunder å koble bankkontiene sine direkte og bytte fiat mot krypto på en sikker måte. Med en bankoverføring vil brukerne også nyte de laveste avgiftene når de kjøper krypto. Denne nye muligheten støttes av over 1700 amerikanske banker.

BRDs partnerskap med Wyre er bemerkelsesverdig fordi det vil hjelpe BRD å gå mot å oppfylle sitt langsiktige mål om å bli det ledende mobile finansielle tjenesteknutepunkt for kryptoaktiva.

“Med mer enn $ 6B USD i kryptoaktiver under beskyttelse med BRD-merket, har vi vist oss å være den mest pålitelige tjenesten i bransjen,” sa Adam Traidman, administrerende direktør og medstifter av BRD. “Vi er fortsatt fokusert på å integrere de beste betalingspartnerne med de laveste gebyrene, for eksempel Wyre.”

“BRD er et av topplagene i rommet. De prioriterer brukersikkerhet og personvern samtidig som de tilfører meningsfull verdi, ”sa Michael Dunworth, administrerende direktør og medstifter av Wyre. “Både BRD og Wyre har enorm erfaring, og jeg kunne ikke vært mer spent på hva vi vil levere til samfunnet over tid.”

Nyheten om lavere fiat-crypto innkjøpsgebyrer er musikk i ørene til mange i kryptovaluta-samfunnet overfor å måtte betale tradisjonelt høye kredittkortavgifter.

“Vi har konsekvent hørt fra amerikanske kunder om frustrasjonene angående mangelen på innovasjon og forenkling fra nåværende markedsledere, nemlig Coinbase,” sa Aaron Lasher, Chief Strategy Officer og medstifter av BRD. “Mens flere velfinansierte spillere har blitt mer varetekt og sentraliserte, har BRD holdt seg urokkelige i sitt oppdrag å bringe kjerneverdien til blockchain til massene: Desentralisert og inkluderende.”

BRDs økte vekst følger en vellykket $ 15 serie B-økning i 2018. Ifølge pressemeldingen har BRD oppnådd en av de raskeste startene i selskapshistorien i 2019:

  • DOBBELT antall transaksjoner de første 4 månedene av 2019
  • FORDOBLET antall kunder som bytter kryptoaktiva de første 4 månedene av 2019
  • TRIPPET antall eksisterende, gratis brukere som konverterer til premium-vekslingskunder

BRD gir forbrukerne og detaljistinvestorene enkleste måten å komme i gang med bitcoin og kryptovalutaer. Kunder har fleksibilitet i å kjøpe med kredittkort, sjekke kontoer, kontanter eller andre kryptovalutaer. BRD benytter også bransjeledende sikkerhets- og personvernmodell som både er virkelig desentralisert og utnytter de nyeste sikkerhetsteknologiene som er tilgjengelige på mobile plattformer.

Med anslagsvis mer enn $ 6B USD i verdi av krypto eiendeler under beskyttelse, er BRD rangert som en av de mest pålitelige lommebøkene bitcoin og cryptocurrency tilgjengelig. Pressemeldingen hyller sitt bransjeledende globale supportteam for den gjennomsnittlige responstiden på under 90 minutter, slik at eventuelle kundespørsmål kan besvares raskt.

BRD-appen er tilgjengelig for nedlasting fra App Store eller Google Play. For mer informasjon, besøk BRD på www.BRD.com.

Om BRD


BRD er et globalt selskap som bringer blockchain-aktiverte finansielle tjenester til mobilgenerasjonen. BRD gir forbrukerne en enkel og sikker måte å kjøpe og beskytte sine digitale eiendeler på. BRD ble lansert i 2015 og har hovedkontor i Zürich, Sveits. BRD er et venturestøttet selskap som har samlet inn $ 55 millioner USD fra investorer med fokus på bank, FinTech og blockchain.

BRDs krypto-apper er tilgjengelige for både iOS og Android i over 171 land. Med over 2 millioner kunder over hele verden har BRD samlet en anslått $ 6 milliard dollar av kryptoaktiver under beskyttelse, og er en av de raskest voksende blockchain-aktiverte finansieringsappene for hverdagsforbrukere (en topp 10 finans-app i 71 land).

Om Wyre

Wyre er en ledende infrastrukturleverandør innen krypto. Etter å ha handlet over 3,5 milliarder dollar i kryptovalutaaktiver og fullført over 1 milliard dollar i kommersielle FX-betalinger ved hjelp av krypto som jernbane, har Wyre et etablert nettverk av relasjoner med ledende banker, børser og desentraliserte partnere. Kunder kan omgående konvertere fiat til krypto globalt i over 50 land, i 8 forskjellige fiat-valutaer og 3 kryptovalutaer ved hjelp av Wyres API.

Wyre fokuserer på overholdelse, reguleringslisensiering, likviditet og betalingsbehandling, for å hjelpe partnerne sine med å lage verktøy på blockchain.

Ovennevnte pressemelding er et sponset innlegg som følger våre redaksjonelle retningslinjer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map