Hvorfor store amerikanske finansselskaper unngår kryptomarkedet

Store amerikanske selskaper har unngått kryptomarkedet i lang tid. Og ifølge Mike Novogratz, en fremtredende investor og tidligere hedgefondforvalter i Fortress Investment Group, er det en viktig årsak til dette..

Grunnleggeren av Galaxy Digital, en kryptovaluta-handelsbank, han nylig snakket om saken på Yahoo Finance All Markets Summit og hevdet at bitcoin snart vil oppleve ‘en renessanse’ og til slutt vil bli støttet opp av institusjonelle investorer. Ifølge analytikeren har mange av de store amerikanske selskapene for tiden betydelige mengder penger klare til investering, og noen har allerede vist betydelig interesse for kryptovalutamarkedet, noe som er en god indikator på det som kommer. Han har imidlertid snakket om hvor uklare transaksjonene gjennom Bitcoin er, og lagt vekt på behovet for å ansette et selskap som moorcroft gjeldsinndrivelse hvis bankene skal gi lån.

Den tidligere Goldman Sachs-partneren spådde at markedet vil begynne å ha store institusjonelle aktører i løpet av de neste to til tre månedene, og interessen for sektoren vil hovedsakelig være drevet av frykten for å gå glipp av det. Han snakket også om hvorfor store amerikanske finansielle selskaper hittil har holdt seg unna den digitale valutasektoren, og sa at mangelen på pålitelige depotløsninger er en viktig årsak til dette..

Mike forklarte også at store amerikanske selskaper vanligvis er ukomfortable med å jobbe med små begynnende firmaer som tilbyr disse tjenestene, noe som er karakteristisk for den spirende industrien, og sa: “Hvis du er i staten Wisconsin og du er en lønnsmann som jobber med investeringsporteføljen, du risikerer kanskje ikke jobben din for et selskap som heter Xapo. ”

Han spådde at det mest sannsynlige utfallet av den nåværende situasjonen vil være store Wall Street-aktører som begynner å skaffe seg mindre spesialfirmaer i kryptovalutaområdet som tilbyr forvaringstjenester. Finansanalytikeren mener at store institusjonelle aktører er nøkkelen til bransjens suksess.

Mt. Gox Nightmare

Mt Gox-heisen er fremdeles en stor casestudie av hva som kan skje når ting går galt mens du håndterer krypto, og ingen større amerikanske finansielle selskaper er forberedt på å håndtere et slikt scenario. Over 700.000 bitcoins til en verdi av mer enn 4 milliarder dollar til dagens markedskurs ble stjålet fra børsen som var basert i Shibuya, Tokyo, Japan i 2014.

Hackere tilsynelatende hacket seg inn i en revisors datamaskin og kunstig manipulert bitcoin-verdien på børsen til ett øre. De ‘kjøpte’ da på ulovlig vis myntene fra kunder og gjorde unna med byttet. De få gjenværende bitcoin ble flyttet til fryselager av selskapet.

Den største utvekslingen på planeten på den tiden, utviklingen skapte panikk over bitcoin-verdenen, og en bølge av søksmål ga snart Mt. Gox konkurs. På tidspunktet for avviklingen hadde selskapet bare 91 millioner dollar i eiendeler som ble avviklet og distribuert til fordringshavere.

Raskt frem til nåværende tider og kryptovalutautvekslinger over hele verden står fortsatt overfor store hackingproblemer. Realiteten i situasjonen er at 731 millioner dollar i kryptokurver er stjålet fra selskaper og børser i 2018.

Imidlertid har kryptoindustrien fortsatt stor appell, og store investeringsselskaper som Goldman Sachs har vist interesse for kryptovaluta-sektoren. Men de har også fremhevet kompleksiteten ved å tilby kryptovaluta-forvaringstjenester som en viktig snublestein.

Goldman Sachs har vist interesse for kryptovaluta-sektoren.

Store investeringsselskaper som Goldman Sachs har vist interesse for kryptovaluta-sektoren. (Bildekreditt: Goldman Sachs)

Tidligere denne måneden tilbakeviste selskapets økonomidirektør, Martin Chavez, påstander om at den multinasjonale investeringsbanken planla å lansere en kryptohandel, og avviste rapportene som falske nyheter.


Han snakket om virkningen av forvaringstjenester på selskapets kryptovirksomheter og sa: “Fysisk bitcoin er noe enormt interessant og enormt utfordrende. Fra varetektperspektivet ser vi ennå ikke en institusjonell forvaringsløsning for bitcoin, vi er interessert i å ha det og det er en lang vei. “

Noen få modige selskaper som tilbyr Crypto Custodial Services

I juli lanserte Coinbase offisielt sitt varetektprodukt for kryptovaluta, Coinbase Custody. Tjenesten er rettet mot finansinstitusjoner og tilbyr tilsynelatende en kombinasjon av fryselager og meglerforhandlerfunksjoner. Den har også flere lag med sikkerhet, inkludert frakoblede private nøkler.

Andre selskaper som itBit, Gemini og BitGo har også nylig begynt å tilby kryptotjenester.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map