Forbes lanserer kryptorik liste: Ripple Royalty, Winklevoss Twins og Tim Draper

Forbes lanserer kryptorik liste: Ripple Royalty, Winklevoss Twins, & Tim Draper

I et tilsynelatende utilgivende marked er det helt klart vinnere og tapere. La oss se på de ultra-velstående blockchain-vinnerne som gliser med tilfredshet når de ruller i deigen … eller skal vi si mynter.

forbes rik liste

1. Chris Larsen – Alder 57 – Netto verdi 7,5 til 8 milliarder dollar – Ripple Cofounder

På topplasseringen har vi Chris Larsen, en innfødt i San Francisco, kjent for å være med å grunnlegge velkjente silisiumdalsoppstart som E-Loan og Prosper Marketplace. Akkurat nå eier forretningsmogulen 5,2 milliarder XRP og prøver å vokse Ripple gjennom ulike partnerskap i blockchain-verdenen som sin administrerende direktør.

2. Joseph Lubin – Alder 53 – Nettoverdi $ 1 til 5 milliarder – Ethereum-medstifter

Det er ryktet at Lubin eier rundt 10 milliarder dollar i Ether og var en av de største investorene i massesalget. Han sier imidlertid at han sakte har solgt myntene for å betale for prosjektfinansieringen. Videre er Lubin grunnleggeren av ConsenSys, et rundt 600 ansatte blockchain programvareteknologiselskap med for tiden 6 kontorer i 5 land..

3. Changpeng Zhao – Alder 41 – Netto verdi 1,1 til 2 milliarder dollar – Binance CEO & Grunnlegger

Sommeren 2017 lanserte Zhao Binance, en en gang uklar utveksling som nå betjener over 6 millioner brukere. Ifølge Forbes er det for tiden verdens største kryptobørs. Mens han tjente penger fra nettstedet, sies det også at Zhao er hovedinnehaveren i børsene innfødte digitale eiendeler Binance Coin (BNB), som har en total forsyning på nesten 200 milliarder BNB og handler for rundt $ 8 per mynt.

4. Cameron & Tyler Winklevoss – Alder 36 – Netto verdt $ 900 til $ 1,1 milliarder – Tidlige Bitcoin-investorer & Gemini-grunnleggere

Folk husker ofte Winklevoss-tvillingene fra deres berømte søksmål med Mark Zuckerberg som inspirerte filmen “The Social Network”. Med de millioner de mottok fra forliket, tok de noen av disse midlene og investerte dem i Bitcoin i barndommen rundt 2012. Nå eier de den populære handelsplattformen Gemini.

5. Matthew Mellon – Alder 54 – Individuell investor – $ 900 til $ 1 milliard – Individuell investor

Mellon er for tiden styreleder for New York Republican Party’s Finance Committee. For noen år siden begynte han å investere i kryptovaluta, og det ryktes at han hadde tjent formuen sin ved å investere pengene sine i de tidlige stadiene av Ripples XRP.


6. Brian Armstrong – Alder 35 – Netto verdt $ 900 til $ 1 milliard – Coinbase CEO

Coinbase ble grunnlagt av Armstrong i 2012 med hovedkvarter i San Francisco, og er en dominerende kraft i den globale kryptovalutabørsindustrien og en av få børser som tillater brukere å kjøpe krypto med fiat-penger..

7. Matthew Roszak – Alder 45 – Netto verdt $ 900 til $ 1 milliard – Bloq Cofounder

8. Anthony Di Iorio – Alder 43 – Nettoverdi $ 750 til $ 1 milliard – Ethereum Cofounder

9. Brock Pierce – Alder 37 – Nettoverdi $ 700 til $ 1 milliard – Bitcoin Foundation-styreleder

10. Michael Novogratz – Alder 53 – Nettoverdi $ 700 til $ 1 milliard – Galaxy Digital CEO

11. Brendan Blumer – Alder 31 – Nettoverdi $ 600 til $ 700 millioner – Block.one CEO

12. Dan Larimer – Alder 35 – Verdi $ 600 til $ 700 millioner – Block.one CTO

13. Valery Vavilov – Alder 38 – Verdi $ 500 til $ 700 millioner – Bitfury CEO

14. Charles Hoskinson – Alder 30 – Nettoverdi $ 500 til $ 6600 millioner – Ethereum Cofounder

15. Brad Garlinghouse – Alder 47 – Nettoverdi $ 400 til $ 500 millioner – Ripple CEO

Garlinghouse ble født i Topeka, Kansas med en MBA fra Harvard, og var tidligere president for forbrukerapplikasjoner i AOL og tidligere konsernsjef og styreleder i skytjenesteselskapet Hightail. Nå er Garlinghouse administrerende direktør i Ripple og sies å ha en betydelig mengde XRP-mynter.

16. Barry Silbert – Alder 41 – Verdi $ 400 til $ 500 millioner – Digital Currency Group CEO

17. Vitalik Buterin – Alder 24 – Nettoverdi $ 400 til $ 500 millioner – Creator of Ethereum

Det yngste medlemmet på denne listen i en moden alder av 24, Buterin foreslo Ethereum i 2013, den hadde massesalget i 2014, og teknologien gikk live i 2015. Mens prosjektet solgte 60 millioner tokens i løpet av massesalget, holdt de 12 millioner i laget. Til en verdi av rundt 800 dollar per token er den åpenbare Buterin i god økonomisk situasjon.

18. Tim Draper – Alder 59 – Nettoverdi $ 350 til $ 500 millioner – Draper Associates Founder

Draper, kjent som en fremtredende risikokapitalist i Silicon Valley og en hard-kryptovaluta-entusiast, begynte å investere i Bitcoin “før det var kult”. Draper ønsker nå å utvide sin kjærlighet til blockchain for publikum gjennom lanseringen av Draper Blockchain Intensiv ved Draper University i San Mateo, California.

19. Song Chi-Hyung – Netto verdi av $ 350 til $ 500 millioner – Upbit Founder

Hvordan laget disse mennene listen?

For å gjøre Forbes til den aller første kryptokurrencyrike listen, måtte disse velstående digitale valutasupporterne være verdt minst 350 millioner dollar og hentet fra kryptovalutaindustrien. Det skal bemerkes at nettoverdien er estimater. Hvis du vil vite mer om hver investor som er oppført, kan du gå til original artikkel om Forbes.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map