Denne uken i kryptovaluta – 5. januar 2018

Denne uken i kryptovaluta – 5. januar 2018

Bitcoin: Kryptovaluta-flaggskipet gikk inn i 2018 i et relativt stille tempo, men begynte å ta seg opp rundt slutten av denne uken. I skrivende stund er Bitcoin oppe 14,55% for uken.

Ethereum: Selv om Ethereum mistet sin største markedsplass til Ripples eksplosive løp, brøt Ethereum gjennom $ 1000-prisbarrieren til nær $ 1.075 med en gevinst på 31,82% for uken.

Ripple nå den nest mest verdifulle valutaen: Dette har vært en vill og spennende tur for Ripple-investorer denne uken. Valutaen nådde en ATH på $ 3,81, en 1424% økning fra 30 dager før. Den dramatiske økningen kommer etter hvert som en global interesse for kryptokurrency fortsetter å vokse og gitt ringvirkninger praktisk bruk (med store navnefinansielle partnerskap) for grenseoverskridende betalinger.

Altcoins hjelper Crypto Market Cap med å nå ATH på $ 700 milliarder: Desember har kanskje ikke vært den beste måneden for Bitcoin og andre store kryptovalutaer, men “utsalget før jul ser ut til å ligge godt bak oss nå”, fastslår eToro-analytiker Mati Greenspan. I følge CoinMarketCap 4. januar i skrivende stund var den totale markedsverdien nesten $ 762 milliarder.

Tron går inn i topp ti arenaen: Bare de siste 7 dagene vokste den offisielle valutaen til Tron (TRX) nesten 444% for å nå rundt $ .28. Tron er for tiden på sjette posisjon i markedsverdi. Tron har laget nylige overskrifter for sin forbløffende vekst, så vel som store navnepartnerskap og stjernekledde forretningsteam.

Stellar Soars to New Heights: Teknologien bak Stellar (tidligere kjent som Stellar Lumens) er nesten identisk med Ripple, noe som gir en sterk argumentasjon for mange investorer om å se Stellar-prosjektet som en troverdig mynt med en lys fremtid. Da John McCaleb forlot Ripple for å starte Stellar, kan man anta at ikke engang McCaleb kunne forutsi at Stellar ville nå ATH på $ 0,91 så raskt. Verdivurderingen markerer en nærmere ti ganger økning fra verdiene på 0,09 cent sett på begynnelsen av desember. Stellar vokste 127% for uken.

CMC januar

Peter Thiels Silicon Valley Venture Capital Firm satser stort på Bitcoin: I midten av 2017 brukte grunnleggerfondet mellom $ 15 millioner til $ 20 millioner på Bitcoin. På den tiden var prisen på Bitcoin rundt 2500 dollar. Thiel anser Bitcoin som gullet i kryptovaluta, og spekulerer i at det er høyt undervurdert til sin nåværende verdi.

Cryptos nye milliardærmil: Se opp Bill Gates, Warren Buffet og Jeff Bezos, det er et nytt sett med milliardærer i byen. Mandag 1. januar 2018, med en markedsverdi på $ 88,900,000,000, var administrerende direktør / grunnlegger av Ripple verdt som følger: Chris Larsen ($ 37,3 milliarder), Brad Garlinghouse (9,5 milliarder dollar), og Jed McCaleb (5,3 milliarder XRP). Imidlertid, med tanke på kryptos ustabile natur, er det ingen garanti for at de vil forbli i denne kategorien på lang sikt.

Kriminelle & Krypto: Mens Bitcoin ble beryktet for sin tilrettelegging av transaksjoner i det svarte markedet, har en nylig trend mot bruk av flere private mynter, som Monero, skremt tjenestemenn. I følge Europol, blir EUs byrå for rettshåndhevelse, Monero sammen med “Ethereum og Zcash, stadig mer populære innen den digitale undergrunnen.” Selv om disse myntene tilsynelatende ikke kan spores, forbedrer selskaper som Chainalysis tiltak for å bekjempe disse kriminelle som inkluderer forbrytelser som hvitvasking og utpressing..

BitConnect slappet med Cease and Desist: Den beryktede bitcoin-utlånsplattformen BitConnect er i varmt vann etter at Texas Securities Commissioner utstedte en nødopphør og avbestilling. Den kontroversielle plattformen har en markedsverdi på 4,1 milliarder dollar og er innhyllet i mystikk.

Bitconnect opphører og opphører

Hva er nytt hos CoinCentral?


Godt nytt år alle sammen! Det er så mange lovende prosjekter og ideer å utforske i 2018, vi kunne ikke vært mer begeistret. Artiklene denne uken inkluderer:

  • Hva er underlag: Denne desentraliserte plattformen er på oppdrag for å frigjøre de sentraliserte båndene som binder webhotell og innholdstilgang.
  • Hva er Bodhi: Lær mer om underdogen til prediksjon markedsplattform verden.
  • Hva er ICON (ICX): ICON har som mål å koble verden ved å bygge et gigantisk sammenkoblet desentralisert nettverk.
  • Hva er Bytecoin? : Dette token ble opprettet i 2012 og er en av de tidligste utviklede kryptovalutaene.
  • Biter & Bytes 101: En introduksjon til kryptografi: Forstå hvordan byte er en viktig del av kunnskapen som trengs for å forstå drivkreftene bak kryptovalutaer.

    Er 2018 året for altene ?: Med Bitcoin som mister markedsdominansen, kan 2018 utvikle seg til å bli et år for massiv altcoin-vekst.

  • Regjeringer som ønsker å omgå statlige sanksjoner med kryptovalutaer: Noen land ser mot kryptokurver for å bevege seg rundt regjeringspålagte sanksjoner.
  • Er Bitcoin Mining verdt det ?: Finn ut om det er verdt tid, krefter og penger å investere i en Bitcoin-gruvedrift.

For å se kryptovaluta-verdensinfluencer som Tim Draper, Brad Garlinhhouse (administrerende direktør for Ripple) og Charlie Lee (grunnlegger av Litecoin) snakke, sjekk ut Blockchain Connect i San Francisco 26. januar 2018. Leserne våre får 30% avslag med koden “coincentral” &# 128578;

Kryptovaluta nyheter fra hele verden

Japansk finansmammut hevder Bitcoin øker BNP med 0,3%: I følge to analytikere hos Nomura kan “omfanget av denne økningen i eiendeler knapt ignoreres.” Med “velstandseffekten” tar kryptovalutainvestorer som føler seg rikere, sine nye formuer og gjør dem til “virkelige verdens” utgifter. For tiden eies omtrent 3,7 millioner bitcoins av 1 million japanske statsborgere.

Egyptens stormufti hevder at Bitcoin er “ikke-islamsk”: Etter å ha rådført seg med ulike økonomiske eksperter uttalte Grand Mufti Shawki Allam at kryptovaluta i seg selv strider mot den islamske troen. Sammenlignet kryptovaluta med pengespill (som er forbudt i islam), sa stormuftien at virtuell valuta går hånd i hånd med “Direkte ansvar i økonomisk ødeleggelse for enkeltpersoner.” På samme måte bemerket den religiøse lederen i Tyrkia i november 2017 kongruente uttalelser, med henvisning til at digitale valutaer er kriminelle og derfor mot Islam..

Egypt Mufti

President Reagans tidligere kontor for administrasjonsdirektør mener vi alle er “dumme spekulanter”: David Stockman er tydeligvis ingen fan av kryptovaluta. I et intervju med CNBC-showet “Futures Now” uttalte Stockman faktisk “Det er i utgangspunktet en klasse virkelig dumme spekulanter som har overbevist seg om at trær vokser til himmelen. Det vil brenne ut i en spektakulær krasj. ” Det bør bemerkes at Stockman ofte har en bearish utsikt i finansverdenen.

Mens Bitcoin øker, avtar USD: Med et tap på 10% opplevde den amerikanske dollaren sin største årlige nedgang sammenlignet med andre store valutaer siden 2003. Mens fiat-valutaer som euro og pund styrket seg mot dollaren, var ingen like kraftige som digitale valutaer, inkludert Bitcoins 1341 prosent økning i verdi fra begynnelsen til slutten av 2017.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map