Denne uken i kryptovaluta – 27. oktober 2017

Denne uken i Cryptocurrency – Weekly News Recap

Bitcoin bryter $ 6000: Kort tid etter at vi sendte nyhetsbrevet “This Week in Cryptocurrency” i forrige uke, overgikk Bitcoin $ 6000 for første gang fredag. Prisen fortsatte å stige og nådde så høyt som $ 6194 (Kilde) på lørdag.

Ingen ser ut til å bry seg om Bitcoin Gold: Etter Bitcoin Gold-gaffelen denne uken har BTGs pris falt ned til en nåværende pris på $ 128,15. Dette setter BTGs pris bare litt over 1/3 Bitcoin Cashs pris. I tillegg til at investorer tilsynelatende ikke er interessert i den nye gaffelmynten, har det vært lite nyheter om BTG. Den eneste BTG-nyhetshistorien med et betydelig antall aksjer beskriver hvordan BTGs nettsted fikk et enormt DDOS-angrep rett etter gaffelen.

Vil Real Slim Shady, Please Stand Up: Som om kryptovalutaverdenen ikke var begivenhetsrik nok, har den kommende Bitcoin SegWit2x-gaffelen rundt 16. november folk som lurer på hvilken Bitcoin som vil bli ansett som den sanne Bitcoin. Hver side er fylt med respektable figurer i Bitcoin-samfunnet, så vel som din rettferdige andel av faste ideologer som kaller hverandre navn på Twitter.

Forberedelse til gaffelen: Gaffelen er spådd å skje rundt 16. november. For å forberede deg, må du følge med når børser kunngjør hva de vil gjøre for gaffelen. For eksempel kunngjorde Coinbase at de “kommer til å ringe kjeden med den mest akkumulerte vanskeligheten Bitcoin”. Tvillingene ekko denne holdningen om at “… vi måler den totale kumulative beregningsvanskeligheten til blockchain for å bestemme hva vi vil kalle Bitcoin og BTC og på Gemini-plattformen”.

Når vi kommer nærmere SegWit2x gaffeldatoen, vil vi utarbeide en grundig rapport om hver større børs SegWit2x-prosedyrer. Følg med for denne rapporten.

“Ok gutter, blockchain kan være en trussel”: Moody’s, tallet pluss det gamle obligasjonskredittvurderingsselskapet, ga ut en rapport med tittelen “Consumer Digital Payments – US” som uttalte at “trusselen” om kryptovalutaer og blockchain er “fjern”, men bedrifter vil til slutt ende opp med å ta i bruk teknologien. [Kilde: Bitcoin Magazine]

Hjemme med ICO: Den gamle skolen e-handelsgiganten Overstock.com ønsker å skaffe de største ICO-rundene som noensinne er satt til $ 500 millioner for sitt majoritetseide datterselskap t0 (alternativt tZERO). Overstock har eksistert siden 1999, og var i august 2017 et av de første store e-handelsselskapene som begynte å akseptere Bitcoin som betalinger. Deres administrerende direktør Patrick Byrne har også vært en ivrig tilhenger av blockchain-teknologi. I tillegg ble Overstock.com det første børsnoterte selskapet som utstedte aksjen via blockchain i desember 2016, ved å bruke datterselskapet t0 til å selge 126,565 aksjer. Overstock har jobbet med å utvikle t0 for å være første handelsplattform noensinne for aksjer og verdipapirer basert på blockchain. I en pressemelding uttalte Byrne at “Mens mange tvilte, jobbet tZERO-teamet hardt for å være på spissen av spydet for å skape og lansere troverdige, dyktige og institusjonelt skalerbare blockchain-teknologier for kryptoaktiva.” ICO forventes å starte 15. november og vil vare til 31. desember.

Hva er nytt hos CoinCentral?

  • Hva er neste Bitcoin? – CoinCentral-forfatter Aaron Mangal tar et skudd på dette vanlige spørsmålet.
  • [Oppdatert] Slik kjøper du Ethereum Guide – Våre Ether-kjøpeguide er oppdatert med ekstra børser og mer informasjon som beskriver forskjellene mellom ledende børser.
  • Flere utvekslingsanmeldelser og sammenligning – Vi har fortsatt å legge til flere utvekslingsanmeldelser og utveksling sammenligninger for å hjelpe brukerne våre med å finne de beste kryptovalutautvekslingene for deres behov.

Hvis du er ny i kryptovaluta eller bare ny i CoinCentral, må du sjekke ut noen av de mest populære nybegynnerens kryptovalutaveiledninger:

  • Hva er Bitcoin?
  • Hva er Ethereum?
  • Hva er Ripple??
  • Hva er Monero?
  • Ethereum vs Ethereum Classic

Flere kryptovaluta nyheter fra hele nettet


Tommelen opp fra Woz: Steve Wozniak, den elskelige medstifteren av Apple Computers, snakket på Money2020-konferansen og beskrev Bitcoin som “ekte og ekte” i den forstand at den ikke kan fortynnes, mens han refererte til fiat-valutaer som den utskrivbare amerikanske dollar som ” slags falsk. ” [Kilde: Bitcoin Magazine]

Ikke noe nytt fra Bitcoin naysayers verden: Head honchos i finansverdenen hadde lite å si denne uken etter at Bitcoin øyeblikkelig slo $ 6000. Dette får oss til å tenke på hvordan kapteiner i finansbransjen som JP Morgan’s CEO Jamie Dimon som kalte alle som handlet det “dum” og Larry Fink, administrerende direktør i Blackrock, som kalte Bitcoin “en indeks for hvitvasking av penger” vil bli sett på tiår. Man burde ikke være så rask til å komme med spådommer, men noe forteller meg at hvis Bitcoin fortsetter å vokse, kan vi begynne å se noen PR puff up historier og unnskyldninger.

MIT gjør MIT ting: Massachusetts Institute of Technology (MIT) kommer med nyheter på nytt og minner verden om hvorfor det regnes som et kraftverk og inkubator for teknologisk talent ved å kunngjøre et pilotprogram til utstede diplomer via Bitcoin blockchain. Ved hjelp av en app som heter Blockcerts Wallet, vil 111 nyutdannede bli utstedt vitnemål og vil være i stand til å “dele sine vitnemål nesten umiddelbart med hvem de vil, gratis, uten å involvere en mellommann.” Så, i stedet for at en MIT-kandidat uunngåelig forteller deg at de har et vitnemål fra MIT, kan de vise deg det via blockchain.

Bestemmelser fra Down Under: Den australske regjeringen er innstilt på å stemme på lover som vil gi finansinformasjonsregulatoren AUSTRAC nye fullmakter til å overvåke digital valutautveksling. Australia har som mål å begynne å regulere hvitvasking av penger via Bitcoin og andre kryptovalutaer, og hvis de vedtas, vil disse lovene kreve utveksling for å registrere seg hos regjeringen.

Amazon Kan Begynn å godta Bitcoin: Ryktene sier at e-handelsgiganten Amazon kan begynne å akseptere Bitcoin allerede i slutten av oktober. Disse ryktene er basert på påstander fra finansielle teknologikilder i Silicon Valley, ifølge Tysk avis Welt. James Altucher, kjent for sine bøker, podcast, gründererfaring, og hans sporadiske krypeverdige “Crypto-Millionaire Hosts Free Cryptocurrency Masterclass” -målrettede Facebook-annonser, hevdet også at Amazon kan gjøre Bitcoin-kunngjøringen under en inntjeningskonferanse 26. oktober. I skrivende stund er Bitcoin ikke priset til 7000 dollar +, så det ser ut til at det ikke kom noen nyheter fra konferansesamtalen.

Det er viktig å gjenta at denne historien er en rykte, og bør behandles som sådan.

Venezuelaners gruvedrift for å overleve inflasjon: Det som en gang var et av de rikeste landene i Sør-Amerika, har hatt å gjøre med ekstrem hyperinflasjon, noe IMF forutsier at det kan treffe 720% i år. Mange venezuelanere har brukt gruvedrift av Bitcoin og andre kryptovalutaer som et alternativ til dagens forhold. Gruvedrift som innbringer $ 800 i måneden gir innbyggerne en bedre livsstil i et land der minimumslønningen er $ 40, som suppleres av offentlige kuponger på rundt $ 56. Venezuelanere gjør imidlertid dette med fare for å bli arrestert for energityveri. [Yahoo News]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map