Denne uken i kryptovaluta – 26. januar 2018

Denne uken i kryptovaluta – 26. januar 2018

Er det trygt å komme ut ?: Vel, det så absolutt ut som dipen ble til en sprett. Men om det var en månesprett eller en død kattesprang, kan vi ikke egentlig si. Uansett er markedet mye sunnere enn det var etter at det mistet mer enn 40% av markedsverdien den andre uken, men det tråkker fortsatt litt vann akkurat nå etter at så mange hender hoppet skipet.

Bitcoin: Ole grandaddy Bitcoin har sett bedre dager, men det er sunnere i skrivende stund enn det var på det laveste punktet i markedets siste korreksjon ($ 9.500). Som det står, flyter pappa BTC til rett over $ 11.000, som dessverre er lavere enn $ 13.000-prisen den hadde kort tid etter korreksjonen, den høyeste siden. Likevel er BTC bare nede 5% inn fra åpningsprisen sist fredag, og det er ganske bra alt tatt i betraktning.

Ethereum: Ethereum ser ut til å være et skinn av stabilitet i et marked som fremdeles prøver å finne sin fot. Denne siste lørdagen spratt den til $ 1 160 i en stigning etter dip, omtrent som Bitcoin. Siden har den falt, men med den nåværende prisen på $ 1 050 endres den bare 1,8% fra den siste fredagsprisen.

Krusning: Beklager XRP-fans, men Ripple kommer sist, og prisen er den største taperen av gjengen. På $ 1,23 er det en hel del 24% fra inngangsprisen til fredag ​​i forrige uke. Uken var ingenting annet enn en nedadgående trend, og traff et lavpunkt på $ 1,16

Ærlige omtaler: Vi har et par nye tillegg til Market Cap topp 100 som fortjener et rop. Et slikt tillegg, IOStoken, er oppe 140% fra forrige fredag ​​og satt til $ 0,096. Ganske fortapt for et token som først ble oppført på CMC 16. januar.

Neste gang gir vi rekvisitter til Cindicator. Etter å ha nådd en høyeste tid på $ 0,34, hviler den på komfortable $ 0,27, opp 22% fra sin stilling i forrige uke.

denne uka

Populær betalingsfirma Stripe slutter Bitcoin-støtte: Stripe, en av de største online betalingsplattformene for bedrifter, kunngjorde onsdag sin slutt på Bitcoin-støtte. Med lange transaksjonstider og økende avgifter sier selskapet at det er “færre bruksområder som det er fornuftig å godta eller betale med Bitcoin.”

Ethereum får en “B” i Weiss Ratings First Grades på kryptovalutaer: Onsdag ga Weiss Ratings ut en liste med rundt 80 kryptokurver fra “A” (utmerket) til “E” (veldig svak). Ethereum mottok en “B” og Bitcoin en “C”, med ingen av listen som fikk A eller høyere. Ifølge grunnlegger Martin D. Weiss, “er mange kryptovalutaer mørke, overhypede og sårbare for krasj. Markedet trenger sårt den klarheten som bare robuste, upartiske rangeringer kan gi ”.

karakterer

Coinbase henter inn The $$$, og utenforstående investorer vil ha et stykke kaken: Mammoth exchange Coinbase tjente $ 1 milliard i inntekter i 2017, en dramatisk 66% mer enn den opprinnelige inntektsprognosen på $ 600 millioner. Mens eksterne investorer oppfordrer selskapet til å notere Coinbase på aksjemarkedet, vil selskapet fortsette å forbli privat. Med over 13 millioner brukere har den populære børsen flere brukere enn bank- og meglerfirmaet Charles Schwab.

Apropos Pie, Lightning Network hadde sitt ‘Pizza Moment’: Det etterlengtede Lightning Network er live, og det er allerede brukt i et ekte kjøp. Reddit-bruker btc_throwaway1337 postet til r / btc tidligere denne uken at han hadde brukt Bitcoin Lightning Network for å bestille en VPN-ruter fra TorGuard. Risikofull virksomhet, som nettverket, mens det er i hovednettet, fremdeles har noen kinks det må strykes ut. I en kommentarseksjon full av fanfare og jubileum kunne brukerne ikke la være å sammenligne kjøpet med det berømte pizzakjøpet i 2010, hvor Bitcoin skiftet hender for et kjøp fra den virkelige verden for første gang på rekord.

I Vermont, kjøpe et hus på Blockchain: Takket være et selskap fra Palo Alto, CA, kan innbyggere i Vermont registrere eiendomsdokumentasjonen sin på blockchain. Propy, Inc. avslørte pilotprogrammet tidligere denne uken, som ser ut til å strømlinjeforme kjøpsavtaler, regjeringens titteloppføringer, og kjøper / selger matching. Dette er bare det siste i en serie med blockchain-vennlig eiendomsinnsats over hele USA, da Miami og New York har sett eiendom kjøpt med kryptovalutaer


Det er ikke en fase, mor – lav volatilitet på aksjemarkedet driver investorer til kryptomarkeder: Det viser seg at folk ikke blir satt ut av kryptos høye volatilitet og ville svingninger – snarere tvert imot. Cryptos vekstsmerter har tiltrukket investorer som ikke er imponert over aksjemarkedets mindre svingninger. Deutsche banks globale finansielle strateg Masao Muraki hevder at, da volatiliteten i aksjemarkedet krymper, forventer investorer å henvende seg til Bitcoin og venner for potensielt mer lovende avkastning.

Trenger noen en pause? CNBC Pundit forteller kollega å “pisse av” på Live TV: Avid crypto-entusiaster og investorer har sannsynligvis kommet til rue mainstream dekning av kryptovalutaer. Men ved å sile gjennom den institusjonelle FUD og til tider uinformerte meninger, kan du finne et par komedier. I et CNBC Fast Money-segment ble sitcom, ba Dan Nathan Rich Ross om å ‘pisse av’ etter at Ross utfordret Natans langsiktige samtaler. Ting ble testy da Nathan kalte Ross ‘glib’ for å kalle BTC et dårlig investeringsvalg i 2017, hvorpå Ross gransket Nathans investeringsvalg, noe som førte til kommentaren.

Robinhood Stock Trading App for å åpne opsjoner for Bitcoin, Ethereum: Det vil ikke stjele fra de rike, men Robinhood ønsker å gi kryptovalutaalternativer til trengende. Den mobile investeringsappen, med vekt på å åpne investeringsmuligheter for den gjennomsnittlige joe, kunngjorde torsdag at den vil åpne Ethereum og Bitcoin-par for kunder i California, Massachusetts, Missouri, Montana og New Hampshire. Med en brukerbase som er 78% årtusen, har Robinhood potensialet til å tiltrekke seg flere unger til sin plattform med 3 mln aktive tradere.

Hva er nytt hos CoinCentral?

Avgifter for kryptovaluta og myk gaffel fra Litecoin: Det er ikke nødvendig å kaste bort penger. Lær hvordan du kan stoppe for mye betaling i kryptovaluta-transaksjonsgebyrer.

Hva er EthLend ?: Finn ut hvordan dette prosjektet fjerner makt og kontroll som tradisjonelle banker har gjennom desentralisert utlån.

Mobile Stock Trading App Robinhood ønsker Crypto velkommen: Denne enorme aksjehandelsappen åpnet nettopp dørene for kryptovalutahandel. Tør å gå inn?

Hva er Binance Coin ?: Verdens største kryptobørs gikk raskt fra null til helt, og det stopper ikke der. Finn ut mer om hvordan denne mynten sparer handelsmenn fra tunge transaksjonsgebyrer.

Weiss Cryptocurrency Ratings Avduket: Vil du stole på et av det mest anerkjente, uavhengige vurderingsbyrået i verden? Enten du vil eller ikke, ta en titt på hvordan kryptoer klarte seg i denne karakterlisten, hvor ingen får A.

Hvem er Da Hongfei? Finn ut mer om grunnleggeren av NEO og hans revolusjonerende kryptovaluta gjør bølger i kryptoscenen

Off to the Races: Ta en titt på de 4 myntene som konkurrerer om kryptos topplasser

Hva er CoinDash?: Finn ut hvordan denne mynten kan maksimere handelspotensialet ditt ved å tillate deg å kopiere dyktige handelsmenn eksakte trekk.

3 enkle skatteplanleggingsverktøy for investorer i kryptovaluta: Unngå hodepine ved en revisjon, og bruk verktøyene i denne veiledningen for å hjelpe deg med ikke å rote med skattemyndighetene.

Hva er GAS?: I likhet med risen til bønnene dine, kompletterer GAS NEO og driver smarte kontrakter og tokens bygget på NEO-blockchain.

Fra spill til musikk: Fra digitaliserte furballs til et band av luchadora-maskerte japanske kjære, har kryptokurver begynt å gjennomsyre underholdningsindustrien.

Den amerikanske kongressen prøver å bekjempe kryptovaluta-finansiert terrorisme: Lær mer om hvorfor denne nye antiterrorregningen har kryptovalutaer i sikte.

Hvordan få mynter fra Bitcoin Gafler: Valget er ditt – selg eller HODL. Utforsk gode muligheter for å tjene litt ekstra penger mens du støtter den opprinnelige kryptokongen.

Hva er Kyber Network?: Lær hvorfor Kyber gir hastighet, sikkerhet og likviditet i utvekslingsprosessen for kryptovaluta.

Hva er LUXCoin (LUX)?: En introduksjon til denne hybrid-kryptovalutaen som i betydelig grad kan rokke ved verden av tradisjonelle banktjenester.

Kryptovaluta nyheter fra hele verden

Uttak frosset etter $ 723 millioner forsvinner fra japansk børs: I følge NEM Foundation president Lon Wong, en av Japans største børser, Coincheck, har opplevd “det største tyveriet i verdens historie”. Long fortsatte å si at sikkerhetstiltakene Coincheck brukte var “veldig avslappet”, noe som gjorde Coincheck til et enkelt mål for cyberhackere.

myntkontrollhack

Uenigheter i russiske myndigheter oppstår over kryptoverordninger: Den 25. januar avslørte det russiske finansdepartementet lovforslaget om regulering av digitale eiendeler, et helhetlig lovgivningsforsøk for å imøtekomme kryptovalutaer, gruvedrift, ICO, handel og lignende. Russlands sentralbank er uenig i denne lovgivningen, ettersom de mener at verktøytegnene – som fungerer, de finner, som finansielle investeringer som verdipapirer – bare skal være tillatt for handel. Regningen var tydelig at alle poletter og mynter er finansielle eiendeler, ikke lovlig betalingsmiddel som kan brukes til betaling i landet.

Sør-Korea forbyr utlendinger og anonymitet, legaliserer utvekslinger: I følge kommentarer av Financial Services Commission, “etableringen av systemet for‘ ekte navnebekreftelse av innskudds- og uttakskontoer ’for oppgjør vil være ferdig innen 30. januar 2018”. I hovedsak forbyr flyttingen utenlandske borgere å handle på børser og tvinger handelsmenn til å ha bankkontoer som samsvarer med navnene deres.

anonym bitcoin

OneCoin-kontorer raidet av bulgarsk politi: Som rapportert av Påtalemyndighet i [republikken Bulgaria], “OneCoin” fikk sine servere beslaglagt av bulgarsk politi i forrige uke i en rekke påstander som hevdet at prosjektet var et “Ponzi-opplegg”. OneCoin markedsførte seg selv som en kryptokurrency som gjør “betalinger enklere, raskere og til en lav kostnad”, men takket være myndighetene er det ikke lenger i stand til å lure ivrige investorer med falske løfter.

Nordkoreanske hackere Fortsetter å hack sørkoreanske børser: Nord-Korea virker upassende av internasjonal irettesettelse ved å føre frem angrep på sør-koreanske kryptokursutvekslinger. Det amerikanske cybersikkerhetsfirmaet Recorded Future stikker av med verdifulle digitale eiendeler, og hevder at Lazarus Group står bak mange av sikkerhetsbruddene. I fjor tapte den populære børsen Bithumb nesten 7 millioner dollar til nordkoreanske hackere.

nordkoreanske hackere

Indiske banker Sifon kundetilgang til kryptovalutaer: Store banker i India vil ikke ha noe med Bitcoin og dets fettervalutaer å gjøre, og det betyr å begrense kundetilgang. Så langt har Axis Bank, ICICI Bank, HDFC Bank, State Bank of India (SBI) og Yes Bank enten lukket kontoer knyttet til kryptovalutautvekslinger eller regjerte dem. Tar strategien fra den internasjonale playbooken, har de sitert. falske / mistenkelige transaksjoner som deres unnskyldning for å ta slike handlinger.

Internasjonalt en oppfordring til en global strategi mot krypto: Mens noen nasjoner heller vil ignorere og begrense kryptos vekst helt, vil Det internasjonale pengefondet heller ta tak i emnet. FNs økonomiske talerør har oppfordret det internasjonale samfunnet til å komme sammen for å imøtekomme fenomenet. IMF-talsmann Gerry Rice at det er et presserende behov for “internasjonal diskusjon og samarbeid”, for ikke at regjeringer ignorerer det IMF mener er serieaktiva på bekostning av befolkningen..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map