Denne uken i kryptovaluta: 24. mai 2019

Denne uken markerer nok et solid hakk i den fortsatte økningen i kryptovalutamarkeder, og gutt, er det morsommere å skrive om kryptokurrencymarkedsgevinster i stedet for ukentlige tap i et år.

Bitcoin vokste en annen 1. 3% på uken, og bringer prisen til en ATH for året 8 100 $. Ethereum er oppe 8,67%, Bitcoin kontanter 17%, Litecoin 16,3%, Bindestrek 19%, og bølger 19%.

Selv de relative nykommerne fikk noen betydelig handling denne uken, med Binance Coin oppe 36%, Chainlink opp 47%, BitTorrent 51%, Holo 47%, og Aurora 156% (som ser ut til å gå gjennom en pumpe og dumping i skrivende stund.)

Bitcoin priser

Kryptovaluta nyheter for uken

Galaxy Digital selger utenfor innsats i Block.one: Galaxy Digital, en kryptohandelsbank som ønsker å være en “bro mellom krypto og institusjonelle verdener” grunnlagt av tidligere hedgefondforvalter Michael Novogratz, solgte aksjene i Block.one for 71,2 millioner dollar og hevdet at den ga en avkastning på 123 prosent realisere investering. Novogratz uttalte at årsakene til å selge sin andel var å “opprettholde et passende nivå av diversifisering etter at posisjonen økte på grunn av den betydelige ytelsen i forhold til resten av porteføljen.” I følge en Bloomberg-rapport, Block.one verdsetter seg rundt 2,3 milliarder dollar (opp 66 ganger fra frøfinansieringsrunden i 2017), basert på Block.ones tilbakekjøpsprogram for 10 prosent av aksjene.

Facebook lanserer “Globalcoin” innen utgangen av 2019: I følge BBC planlegger Facebook å lansere et digitalt betalingssystem i “rundt et dusin” land innen første kvartal 2020, med intensjoner om å offentlig skissere planer videre i løpet av sommeren. Hvorfor krypto? Facebook ønsker å bryte ned økonomiske barrierer for sine milliarder brukere på tvers av Facebook, WhatsApp og Instagram, og en global kryptovaluta vil hjelpe dem med å redusere forbrukerkostnadene ved å sende penger. Mynten ryktes som en “Bitcoin-morder.”

Binance for å rulle ut marginhandel: Litt sent til festen ved å bli med på børser som Kraken, GDAX, OKCoin, Poloniex og Huobi, bekreftet Binance at brukerne vil kunne marginhandel “snart”. Marginhandel, eller lån av midler fra en megler for å handle finansielle eiendeler, krever at brukerne har en minimumsmargin som vil fungere som sikkerhet. Binance lanserer marginhandel vil trolig øke handelsvolumene fra både institusjonelle og private investorer.

Mørk modus &# 127770; eller lysmodus &# 127773;? #Binanse pic.twitter.com/pGSb1np4yp

– Binance (@binance) 24. mai 2019

Hva er nytt hos CoinCentral?

Blockchain Utilities vil transformere energi- og vannmarkedene: Flere land enn noen gang ser på fornybar energi, og måter å redusere avhengigheten av begrensede ressurser som olje. Samtidig gjennomgår planeten en global vannkrise, med risikoen for at etterspørselen overstiger tilbudet de neste tiårene. Er blockchain-verktøyene svaret?

Blockchain i det offentlige: Hvor er virkningen ?: Regjeringer begynner ikke bare å teste ut funksjonene til blockchain-teknologi, men bruker også denne teknologien for å forbedre styring i den virkelige verden. Her er noen få eksempler på aktuelle applikasjoner for blockchain i offentlig sektor.

Binance CZ kunngjør BNB Giveaway etter at Bitcoin Heist, hvitvasking av mareritt fortsetter: Den nylige enestående Binance-hacken som førte til at over 7000 bitcoins ble stjålet, sendte sjokkbølger over kryptosfæren og besirrerte kryptobørsens nesten upåklagelige sikkerhetsrekord. Og nå har administrerende direktør Changpeng Zhao, også kjent som CZ, kunngjort en gave på $ 1,2 millioner i Binance Coin (BNB) som en “takk” -gave til selskapets kunder for å være støttende i disse vanskelige tider.

Crypto Virtual Wallet Hacks presser selskaper mot forsikring, avanserte sikkerhetsteknologier: Det økende antall kryptoplattformhacks er forferdelig, og virtuelle lommebokbedrifter investerer i avanserte sikkerhetsløsninger og forsikringsprodukter for å lindre investorer..

Filmfinansiering … på Blockchain: Ryan Kavanaugh, en filmprodusent og Warner Brothers-leder, kunngjorde en investering på 100 millioner dollar fra Central Wealth Group i Hong Kong og Step Ventures i Proxima Medias kryptokurrencyprosjekt. Proxima Media planlegger å rulle ut et krypto-aktivert finansieringsverktøy for film, musikk, TV og annen IP-stasjonseiendom via kryptovaluta-token Proxicoin.

NEO Pump Fakes and Freaks People Out: “Hvalbeskyttere” oppdaget plutselig 29.461.168 NEO, verdt rundt 326 millioner dollar, la igjen en NEO-lommebok og ringte forvirringsalarmer. Beløpet som overføres er omtrent halvparten av NEOs totale markedsverdi, så naturligvis ble folk litt freaked out. All forvirringen var kortvarig, da beløpet raskt gikk tilbake til sin opprinnelige lommebok og NEO rettet opp situasjonen og sa at overføringen var rutinemessig og planlagt. NEO låste opp 5,5M NEO, og sendte de resterende 29,4M NEO til en endringsadresse før den ble overført tilbake til den låste adressen.

&# 128226; Merk: #NEO Foundation låser opp 5.530.000 $ NEO som planlagt. Disse midlene brukes til å bygge NEO-økosystemet og støtte veksten i samfunnet. #EcoBoost #DEVcommunity

Du finner varselet i detalj via lenken nedenfor,https://t.co/wx8lyr48Z2

– NEO Smart Economy (@NEO_Blockchain) 23. mai 2019

Tatt på fersken! Europol slår av $ 200 millioner Crypto Tumblr Bestmixer: Den nederlandske Fiscal Information and Investigation Service (FIOD) beslagla seks servere av Bestmixer.io, en av de tre største kryptomiksingstjenestene, og hevdet at et stort antall blandede mynter på tjenesten kom fra kriminelle aktiviteter som ulovlig finansiering eller hvitvasking av penger. En kryptovaluta-mikser, eller tumblr, er et verktøy som hevder å transformere ikke-private mynttransaksjoner som bitcoin til private ved å blande kryptofond sammen, noe som gjør det vanskelig å spore den opprinnelige kilden til hver transaksjon. Siden lanseringen i mai 2018 hadde Bestmixer.io en rapportert omsetning på minst 200 millioner dollar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map