Denne uken i kryptovaluta – 23. februar 2018

Denne uken i kryptovaluta – 23. februar 2018

Markedet går opp, markedet går ned: I vanlig kryptom tilfeldighet tok markedet en liten dukkert etter forrige ukes utvinning, men det er ingen grunn til bekymring. Vi ser positive prisbevegelser i morges, og det 7-dagers diagrammet viser grønnere beiter i horisonten.

På publiseringstid svever markedet rundt 460 milliarder dollar, en omtrent $ 12 milliarder fall fra forrige uke. Ikke ideelt, men det kan være mye verre.

Bitcoin: Bitcoin er den eneste valutaen i topp ti som økte i verdi siden forrige uke, og fikk mer enn 400 dollar. Til sin nåværende pris på $ 10.457 økte Bitcoin omtrent 4% fra $ 10 478. SegWit-aktivering har transaksjonsgebyrer så lave som noensinne, noe som mest sannsynlig gjorde det mulig for Bitcoin å svømme mot det røde havet.

Ethereum: Ethereum falt 18% hele uken til $ 800 før du snur på tingene med en fin ukesbump. For tiden ligger den på rundt $ 875.

Krusning: Fortsatt har problemer med å komme tilbake etter januar-krasjet, falt Ripple ytterligere 10% denne uka. Mynten er nå priset til litt over $ 1, betydelig mindre enn $ 3,65 hele tiden.

kryptoprisdiagram

Innenlandske nyheter

New York City tar på Silicon Valley med den aller første “Blockchain Week”: New York City kunngjorde sin første “Blockchain Week” noensinne, som vil løpe fra 11. mai til 17. mai. Arrangementene inkluderer blockchain-teknologitoppmøtet Konsensus, jobbmesser og en hackathon. Ifølge arbeidsmarkedsanalysefirmaet Burning Glas har NY flere stillingsåpninger angående blockchain enn San Francisco. New York City Economic Development Corporation Senior visepresident Anthony Hogrebe sier “målet er virkelig å plante det flagget og sende en veldig klar melding … vi vil til slutt at NYC skal være den globale hovedstaden for blockchain”.

Wyoming anser Pro Crypto Bills for å bli Crypto Haven: Wyoming stats lovgivere la ut en serie regninger som ville bidra til å bringe blockchain-teknologi til staten. Hvis de ble vedtatt, ville regningene redusere skattebyrden på kryptokurver og unntatt ICO- og kryptokursutveksling fra vanlige lovgivninger. Kanadisk blockchain-oppstart BlockCrushr har allerede utvidet seg til staten, angir “Wyoming er et av de beste stedene i USA å gjøre forretninger.”

wyoming-krypto

Forskriftene om offisielle stater i Det hvite hus kommer ikke når som helst: I en uttalelse til CNBC sa Hvite Husets cybersikkerhetskoordinator Rob Royce: “Vi studerer fortsatt og forstår hva de gode ideene og dårlige ideene i det rommet er. Så jeg tror ikke det er nært ”. Mens Royce mener det er klare fordeler og ulemper med kryptovaluta, antyder han at den største trusselen mot kryptovaluta er dens kriminelle bruk, og finner irreversibiliteten til Bitcoin-transaksjoner “urovekkende”. Med kredittkort og banker kan “kjøp angres og kontanter hentes ut”.

Kryptodonorer leder an i kampen mot Al-overtakelsen: Hva skjer når roboter er smartere enn oss? Vil det være slutten på menneskeheten? Ikke på kryptosamfunnets ur, som ga 66% av donasjonene som ble samlet inn av Machine Intelligence Research Institute i sin årlige innsamling. Årets største donasjon kom fra Ethereum-grunnlegger Vitalik Buterin, som ga $ 763 970 i verdi av ETH for å hjelpe den ideelle organisasjonen til å beskytte menneskehetens overlevelse og frihet..

MIRI

Grunnlegger av BitFunder vil tilbringe år i fengsel for svindlende brukere: Onsdag anklaget Justisdepartementet (DOJ) og US Securities and Exchange Commission (SEC) BitFunder-grunnlegger Jon E. Montrol for å svindle sine utvekslingsbrukere. SEC hevder at Montrol drev kryptovalutautvekslingen uten lisens og viste falske balanseuttalelser til etterforskere. Montrol klarte ikke å fortelle brukerne om et cyberangrep som stjal over 6000 bitcoins fra brukere, verdt mer enn $ 60 millioner i dag. For et siste slag anklaget grunnleggeren, DOJ, Montrol for mened og hindring, som har straffer på henholdsvis 5 og 20 år.

Tesla hacket av ivrige Crypto Miners: I det som er kjent som cryptojacking, får hackere ekstra databehandlingskraft til å mynte mynter ved å installere programvare på andres datamaskiner. Denne gangen målrettet cryptojackers Teslas cloud computing-plattform. Ifølge en talskvinne fra Tesla ble saken løst i løpet av “timer”, og at den “første etterforskningen ikke fant noe som tyder på at kundenes personvern eller bilsikkerhet eller sikkerhet ble kompromittert på noen måte”.

tesla kryptohack

US Lawmakers Call for Gov. to Lead the Way in Blockchain Innovation: I et brev levert til lederne av SEC av tre medlemmer av Congressional Blockchain Caucus (CBC), “USA bør være hjemmet til denne innovasjonen … for å lykkes, er det viktig at vi tar en bevisst, fleksibel og enhetlig tilnærming til regulering. ” De tre lovgiverne la også til at regjeringen burde slutte å fokusere så mye på unødvendige bekymringer og oppmuntre SEC “til å tillate fortsatt innovasjon i markedet, og vie mer kreativ analyse på måtene kryptokurver kan brukes.”

Hemmelig handelsplattform skaffer $ 34 millioner … Av en 21-åring: I den modne 21-årsalderen leder Taiyang Zhang blockchain-firmaet Republic Protocol i etableringen av “et kryptovaluta mørkt basseng”. Etterspørselen etter denne typen plattformer har økt i kryptovalutaverdenen slik at hvaler (handelsmenn med mye penger) er i stand til å “løse store, private ordrer” og av sikkerhetsmessige årsaker sørge for at “folk ikke blir hacket, løsepenger , eller verre. ”Zhang håper at dette produktet også vil bidra til å lindre noe av volatiliteten som ofte følger med hvalhandel i markedet..

Hva er nytt hos CoinCentral?

Hva er Aragon?: Lær mer om denne desentraliserte appen og dens oppgave tillater alle å opprette og administrere en desentralisert organisasjon.

Hva er DigixDAO ?: I denne nybegynnerveiledningen vil vi se på hvordan dette prosjektet planlegger å skape en ny kryptovaluta støttet av faktiske gullstenger.

Bitflyer Exchange gjennomgang: Vi gjennomgår BitFlyer, the verdens største Bitcoin-børs opererer i Japan, Europa og USA.

IDEX Exchange gjennomgang: IDEX er en stigende stjerne i det desentraliserte utvekslingsrommet, og hvis du liker EtherDelta, men er oppgitt over å bruke den, er det absolutt verdt å prøve.

Hva er Filecoin?: Filecoin er en ivrig etterlengtet desentralisert lagringsløsning. I 2017 ble Filecoins første mynttilbud det største token-salget i historien, og samlet inn $ 257 millioner i bidrag.

Da Hongfei på Crypto og NEO’s Future: Bak hans vennlige personlighet og oppriktige vitser fra hans lubne og ydmyke tidlige kryptovaluta-dager, er en av nøkkelstrategene bak en kryptovaluta med en markedsverdi på hele 10,5 milliarder dollar..

Off to the Races: The Top Decentralized Storage World Ideen bak desentralisert lagring er at vanlige mennesker kan leie en ubrukt del av harddiskplassen sin i et peer-to-peer-nettverk. Så hvem vil vinne løpet om å være den beste desentraliserte lagringsløsningen?

Et intervju med Kilian Rausch, produktdirektør i Exchange Union: Vi snakket med Rausch på Blockchain Connect-konferansen i San Francisco.

Hva er CRYPTO20 ?: CRYPTO20 (C20) er verdens første indeksfond for kryptovaluta-tokenized, slik at investorer kan få fordelene ved diversifisering ved å ha markedets topp tjue kryptovalutaer, med den enkle og enkle å holde et enkelt token..

Hva er Bread Token ?: Bread Token (BRD) gir rabatter og tilleggstjenester når du bruker den populære Bread-lommebok-appen, og Bread er den første lommeboka for kryptovaluta som gir et lojalitets- og kundebelønningsprogram.

Kryptovaluta nyheter fra hele verden

Beklager Bitcoin, Iran liker ikke deg: Ifølge kilden sier “Sentralbanken i Iran at de samarbeider med andre institusjoner for å utvikle en ny mekanisme for å kontrollere og forhindre digitale valutaer i Iran”. Nyhetene er ikke overraskende, ettersom mange andre islamske land i nyere tid har erklært kryptovaluta som “ikke-islamsk”, i strid med religionens moral..

Polsk sentralbank innrømmer å skape propaganda i anti-krypto Youtube-kampanjer: Polens sentralbank tar “hatere kommer til å hate” til et helt nytt nivå, og skal ha brukt rundt $ 27 000 dollar på å skremme folk vekk fra kryptovaluta med falske nyheter. En video, som har over 500 000 visninger, viser en ung fyr som mister alle pengene sine ved å investere i krypto og “pinlig” ikke kan betale for datoen på restauranten. Slutt å kaste bort pengebankene dine, krypto går ingen steder.

polsk sentralbank

Globale GPU-mangler som oppstår fra gruvedrift: Gruvearbeidere fra hele verden henvender seg til asiatiske markeder i Hong Kong og Singapore for billigere GPU-er, som nå selger for dobbelt så mye som sin pris på grunn av økende etterspørsel. Avanserte grafikkort er en av de mest effektive måtene å utvinne kryptovaluta på, men produktene med begrenset tilgang gjør at kjøpere som vil være, søker gjennom gatene for å få rettferdige tilbud.

Denne sveitsiske byen, kalt “Crypto Valley”, er forberedt på en finansiell revolusjon: Den lille byen Zug skaper seg et navn som et kryptoparadis, muligens fra hjelpen fra Ethereum-oppfinneren Vitalik Buterin som bosatte seg der i 2014. Zugs byråd ligger omtrent 30 minutter fra Zürich, og lar innbyggerne betale for avgifter med bitcoin kl. sitt registreringskontor.

crypto valley zug

Frankrike forbyr Crypto-annonser, vil merke dem som derivater: Frankrikes finansielle regulator uttalte torsdag at “plattformer som tilbyr disse produktene må overholde autorisasjons- og forretningsførselsreglene … [og de] må ikke annonseres elektronisk.” Flyttingen kan bety et mulig forbud mot utveksling i landet som ikke tilpasser seg de nylige reglene.

Vil Petro Coin fungere for Venezuela ?: Venezuela begynte salget av sin offisielle kryptovaluta kalt “petro” denne uken. Ifølge kilden “når ekstrem inflasjon drar den venezuelanske bolivaren ned, er mat og medisiner knappe, kriminaliteten er utbredt, og viktige offentlige tjenester har spent under belastningen. Mange innbyggere har allerede flyktet fra landet. ” I så måte blir mynten sett på som et siste forsøk for Maduro-administrasjonen å bidra til å stabilisere landets økonomi.

petro-mynt

$ 20 billioner i mynter nesten tapt i japansk Exchange Glitch: I korte 20 minutter kunne brukere av Zaif-børsen kjøpe gratis. En bruker har angivelig prøvd å gjøre opp med $ 20 billioner i verdi, men selskapet klarte raskt å gjenopprette myntene. Firmaet oppgir at det bare er en kunde som løp av med tokens og med hell sendte dem til en annen sentral, og er for tiden i ferd med å forhandle med den næringsdrivende om å returnere dem.

Sørkoreanske tjenestemenn tror kollega døde av kryptostress: Leder for økonomisk politikk ved Office for Government Policy Coordination Jung Ki-joon døde denne uken, og hans kolleger mener at “stresset med å håndtere kryptosektoren kan ha bidratt til å utløse hjerteinfarkt.” Mens det er utelukket foul-play, er det noe rart ved Sør-Koreas leder for kryptokurveringsregulering døde før det kommende rammeverket for kryptokurrency for landet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map