Denne uken i kryptovaluta – 2. februar 2018

Denne uken i kryptovaluta – 2. februar 2018

Er det en lege i rommet for å stoppe blødningen?

Den arkaiske kunsten å la blod var en vanlig medisinsk praksis som ble brukt av leger fra de gamle grekerne og opp til europeiske kirurger på 1800-tallet. Det ble antatt at humoren (blod og andre kroppsvæsker) bar sykdom og sykdom, slik at legene ville blø deres syke pasienter i håp om å lindre sykdommene..

Vel, kryptovalutamarkedet blør kraftig akkurat nå, og i likhet med den antikke praksisen gjør det lite for å gjøre ting bedre – det er også langt fra humoristisk.

Bitcoin: Denne store fyren har sett bedre dager. Bunnen har ikke falt ut, men vi begynner å lure på hvor bunnen er ettersom Bitcoin fortsetter å falle til lavere nivåer av støtte. Cryptos tunge hitter er nede 18% fra prispoenget hans gikk inn i forrige fredag, sittende omtrent $ 9000. Da mange av oss var plassert i sengene våre i går kveld, falt Bitcoin til $ 7 800, lavere enn januarens mega-korreksjon og den laveste siden andre halvdel av november.

Ethereum: Coin Market Cap’s sølvmedalje utkonkurrerer faktisk Bitcoin denne uken, selv om den fortsatt er i rødt. Ethereum har tapt omtrent 8% av verdien fra forrige uke, for øyeblikket priset til $ 950. I likhet med Bitcoin hadde det en flash-dukkert ned til noen ekstreme nedturer i går kveld, og rørte ved $ 779 for første gang siden første nyttår.

Krusning: Som i forrige uke ble Ripple truffet verst ut av topp tre. Det er nede 28% fra inngangen til forrige fredag ​​med en pris på $ 0,88, og det gikk så lavt som $ 0,64 over natten.

feb mark

Ærlige omtaler: Til tross for det generelle blodbadet, DigixDAO ($ 319) er oppe 28% det siste døgnet og 23% den siste uken. I tillegg til dette svømmer ingenting annet i markedet godt mot strømfallet.

Over 1 million mennesker blir med i Robinhood for gratis kryptohandel: Et av de største problemene med å handle kryptovaluta er de store avgiftene. Coinbase koster for eksempel 1,49% på alle kjøps- / salgsordrer, et uanstendig beløp sammenlignet med Binances 0,1% handelsavgift. Imidlertid slår ingenting gratis.

Storbytte Huobi til åpne kontorer i USA: Kinesisk grunnlagt børs Huobi ser på San Francisco for et nytt kontorsted. I en uttalelse til Coin Central-ansatte uttalte Huobis strategidirektør Cai Kailong, “grunnen til at vi velger USA er fordi det har et stort marked og institusjonelt gode investorer.”

Ruby Tirdays, a Fake Uber, and a Terribly Planned Kidnapping: Ifølge Fortune.com lokket Louis Meza sitt offer / medarbeider til en Uber han “bestilte” etter å ha spist på Ruby Tirsdager på Times Square. En gang inne, krevde en våpenmann i bilen leilighetsnøkler til offerets bolig, og til slutt stjal Ledger Nano S han fant inne. Meza gjorde imidlertid den skjebnesvangre feilen å overføre midlene på en lett sporbar måte og ikke ha på seg en maske da han kom inn i offerbygningen (som hadde overvåkingskameraer).

Samsung begynner å produsere sjetonger for Cryptocurrency Mining: Som rapportert av TechCrunch, produserer Samsung ASIC-chips for å utvide kryptovalutaer som Ethereum og Bitcoin. En talsmann for selskapet sa til nyhetsgiganten: “Samsungs støperivirksomhet er for tiden engasjert i produksjon av kryptovaluta-gruvedrift. Vi kan imidlertid ikke avsløre ytterligere detaljer angående våre kunder. ”

Mastercard nyter økning i fortjeneste fra kryptokjøp: Selv om du ikke kan bruke et Mastercard til å kjøpe en Big Mac med Bitcoin, kan du bruke den til å kjøpe kryptovalutaer fra nettsteder som Coinbase. Selv om disse kjøpene hjelper kredittkortselskapet, er de upålitelige på lang sikt, ifølge finansdirektør Martina Hund-Mejean. “Bare i forrige uke – da noen av prisene falt – så du allerede trenden avta,” sa Hund-Mejean om kryptokjøp med kredittkort..

Papa Zuck trekker pluggen i kryptoannonser: Denne tirsdag fornyet Facebook sin annonseringspolicy for å forby kryptovaluta-relaterte annonser. Siterer deres “villedende eller villedende salgsfremmende praksis” i et blogginnlegg om emnet. Facebook ønsker å kutte ut potensialet for svindlere for å nå brukerne av sosiale medier.

Du kjøpte det, kontrollerer de: Gamle nyheter er fremdeles nyheter, og denne uken gravde mainstream og kryptomedia ut nyheter om to stevner levert til både Bitfinex exchange og Tether. Stevnene dateres tilbake til 6. desember 2017, og de ser på lovligheten til Tether, en populær altmynt som er “festet” til fiat-valutaer.

Sherrif’s Back in Town: Texas beordrer AriseBank til å slutte å operere: Lone Star State-regulatorer har fortsatt sin innsats for å temme de skruppelløse aktørene i kryptos ville vest. De hjalp til med å ta ned BitConnect, nå har de satt nettstedene sine på AriseBank, en selvbeskrevet kryptobank basert i Texas. Tjenestemenn i staten hevder at “[the] Cease & Desist Order var basert på kommisjonærens funn om at AriseBank brøt Texas Finance Code kapittel 31 ved å bruke begrepet “bank” i sitt navn og markedsføringsmateriell for å antyde at det driver bankvirksomhet i denne staten. “

Hva er nytt hos CoinCentral?

 • Kryptovalutaavgifter for folk i rush: Du må betale skatt på kryptovalutagevinsten din (ingen unntak)! Ta en titt på denne hurtigveiledningen for å hjelpe deg med å unngå problemer med IRS.
 • Tezos in Turmoil: Hva skjer kan du spørre? En søksmål her eller der, administrative vanskeligheter og et helt rot av kamp.
 • Hva er Lightning Network ?: Hvis du noen gang har handlet med Bitcoin, kan du ha lidd gjennom timelange (eller i verste fall daglange) transaksjonstider, lynnettverket er her for å hjelpe deg med det.
 • Lightning Network er her: “Fremtiden kom akkurat til døren!” Les denne artikkelen for å få innsikt i det første fysiske kjøpet ved hjelp av Lightning Network.
 • Hva er MediBloc?: Finn ut hvordan dette relativt nye blockchain-prosjektet kan revolusjonere helsevesenet.
 • Hva er Request Network?: Mens Request Network prøver å konkurrere med PayPal som det største globale betalingssystemet, er det mye mer enn det. Lær hvorfor.
 • Hva er en Cryptocurrency Airdrop?: Har du noen gang lagt merke til en uventet økning i kryptovaluta-lommeboken din og ikke visste hvor gratis myntene kom fra? Finn ut hvorfor i denne artikkelen.
 • Hva er Siacoin?: Finn ut hvordan Sia har til hensikt å konkurrere med sentraliserte eldre konkurrenter som DropBox, Amazon, Apple og Microsoft.
 • CoinCentral + NEO DevCon: Vår kjernefilosofi er å tilby høyeste kvalitet forskning og innhold til våre lesere, så for å få leserne våre informasjon rett fra kilden, hadde vi muligheten til å møte med og intervjue grunnleggerne av de mange av de innovative prosjektene i NEO økosystem.
 • Hva er Rentberry?: Finn ut hvordan denne blockchain-teknologien vil effektivisere utleieprosessen for både leietakere og utleiere.
 • Hva er Cindicator?: Ta en titt på denne nybegynnerveiledningen for hybrid intelligensprognoser, et prosjekt “for effektiv styring av investorers kapital i tradisjonelle finansielle og kryptomarkeder.”
 • Off to the Races: Lær mer om de 5 prosjektene som konkurrerer om å være den beste Dapps-plattformen. Hvem kommer ut på toppen?
 • Bitfinex og Tether påkalt av amerikanske regulatorer: Har Tether vært en svindel hele tiden? Finn ut hvorfor Bitfinex og Tether er under brann.
 • Hva er Ethos?: En grundig titt på mynten, og hvordan dette prosjektet ønsker å gjøre det enkelt for alle å eie kryptovalutaer.
 • Hva er Burstcoin?: Med Bitcoin som mottar kritikk over bortkastet energi, tilbyr Burst en mer miljøvennlig måte å utvinne og drive en desentralisert blockchain. Lær mer om den interessante teknologien bak denne miljøvennlige mynten.
 • Hva er bevis på kapasitet?: Denne artikkelen vil hjelpe deg med å bli mer kunnskapsrik om bevis på kapasitetsutvinning, aka muligheten til å bruke tom plass på harddisken din til å danne gratis mynter.
 • Hva er DigiByte?: Grunnlagt i 2014, er det en del av den eldre klassen av kryptovaluta-prosjekter. Til tross for alderen og den pågående utviklingen de siste fire årene, er DigiByte imidlertid fortsatt relativt ukjent.
 • Hva er Atomic Swaps?: En introduksjon til hvordan atombytter forsøker å gjøre handel tryggere, mer effektiv og pålitelig.
 • Av til løpene: Det er et stramt løp mellom disse myntene. Lær mer om de 4 myntene som konkurrerer om å være kryptos beste personvernalternativ.
 • NEO og Blockchains over hele Kina: På overflaten virker det som om kryptokurver og Kina ikke alltid kommer overens … Uansett har NEO ingen intensjon om å stoppe sin ambisiøse plan om å spre blockchain-teknologi over hele Kina.
 • Hva er QASH?: Finn ut mer om hvordan dette globale kryptokurrencyfirmaet takler likviditetsproblemer som kommer fra kryptoinvesteringer.
 • Hva er Dentacoin?: Dette blockchain-prosjektets oppdrag er å gjøre tannhelsetjenester av høy kvalitet tilgjengelig for nesten 80% av verdens befolkning uten den. Ta en titt på hvordan den planlegger å gjøre det.
 • Hva er Nebulas ?: Fremtidens internett? En titt på Nebulas, den nye “Google for Blockchain” som tilbyr mye mer enn en søkemotor.

Kryptovaluta nyheter fra hele verden

Taiwans hovedstad vil bygge “Smart City” takket være IOTA-partnerskap: Byen Taipei ser frem til å være til fordel for innbyggerne sine med blockchain-teknologi, og valgte til slutt IOTA Foundation for å hjelpe byen med å realisere sine teknologiske mål. Kommisjonær for Institutt for informasjonsteknologi i Taipei City-regjeringen Wei-bin Lee uttalte “med Taipei City som alltid tenker fremover og med IOTAs teknologi, er dette partnerskapet et strategisk grep for å innvarsle en tid med smarte byer til innbyggerne i Taipei. Vi ønsker IOTA-stiftelsen velkommen til Taipei City og er glade for å ta fatt på fremtiden sammen. ” Prosjekter fra partnerskapet er allerede i gang.

Falt Bitcoin midt i samtaler om India-forskriften?: I en transkripsjon av dagsavisen The Hindu, finansminister i India Arun Jaitley fortalte lovgivere at den indiske regjeringen “ikke anerkjenner kryptovaluta som lovlig betalingsmiddel eller mynt og vil ta alle tiltak for å eliminere bruken av disse krypto-eiendelene”. En grunn til dette antikrypto-følelsen fra regjeringen deres er bruken av kryptovalutaer i kriminelle aktiviteter, som hvitvasking av penger.

Stort europeisk verktøyfirma nekter å selge fornybar energi til krypto-gruveselskaper: Det italienske selskapet Enel fortalte Reuters torsdag at de ikke har “noen interesse i å selge kraft” til gruveselskapet Envion. I rapporten uttalte Enel at den “har gått en tydelig vei mot avkarbonisering og bærekraftig utvikling, og ser intensiv bruk av energi dedikert til kryptovalutautvinning som en uholdbar praksis som ikke passer med forretningsmodellen den forfølger.”

Deutsche Bank advarer Crypto-investorer om å oppleve “totalt tap”: I følge Global Head of Chief Investment Office Markus Mueller er vi fortsatt fem til ti år unna den “nødvendige styringen” som er nødvendig for at kryptovalutaer skal betraktes som en aktivaklasse, noe som bare vil skje når tillit og sikkerhet skapes. Mueller forstår ikke harmen fra kryptoentusiaster som frykter myndighetsregulering, som kan beskytte investorer mot svindel og svindel i bransjen.

‘Soft’ Crypto Regulation in Works for Saudi Arabia: I et intervju med Business Insider fortalte en topp finansregulator nyhetsteamet at de ikke har til hensikt å lamme kryptovalutamarkedet; de ser imidlertid nøye på det. “Vi vurderer fremdeles hva vårt passende regulatoriske svar skal være,” sa styrelederen i Saudi-Arabias kapitalmarkedsmyndighet Mohammed El-Kuwaiz. “Jeg tror vi sannsynligvis vil finne på noe veldig snart.”

Storbritannias offisielle pengeprodusent Royal Mint lanserer gullstøttet krypto: Stiftet i 886 e.Kr. (1132 år siden), sier det britiske statlige selskapet Royal Mint at RMG-mynten vil tilby direkte eierskap av gull uten å håndtere administrasjons- eller lagringskostnader. Det som skiller denne kryptovalutaen fra andre er at den er støttet av en materiell eiendel, med 1 RMG på blockchain som representerer ett gram i Royal Mint’s hvelv.

Tolltjenesterapport fra Sør-Korea: $ 600 mln i kryptohandlet ulovlig: I en pressemelding 31. januar kommenterte den koreanske tollvesenet strømmen av borgerpenger gjennom utenlandsk valutautveksling, som er ulovlig i landet. Tilsynelatende har noen 637,5 milliarder vunnet (~ $ 600 milliarder kroner) blitt behandlet av koreanske borgere gjennom disse utenlandske børsene for hva myndighetene mener er skatteunndragelse, hvitvasking av penger og svindel..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map