Denne uken i kryptovaluta – 17. august 2018

Tøff uke for Ethereum

I forrige uke stupte den totale markedsverdi for kryptovaluta 14,33%, hovedsakelig som et resultat av at SEC utsetter beslutningen om en Bitcoin-ETF foreslått av CBOE, VanEck og SolidX.

Denne uken gled kryptovalutamarkedet en annen 5,7%, som ikke er så ille når du tar med den bratte nedgangen onsdag og slår rundt $ 189,666,000,000, sin laveste markedsverdi siden begynnelsen av november 2017.

Bitcoin er faktisk oppe 1,35% og den samlede markedsdominansen er opp til 52,31%, den er høyest før den glir 18. desember 2017.

Vitalik Buterins hjernebarn Ethereum er nede 16,90%, den laveste siden begynnelsen av november 2017.

Ripple er nede 5,12%, og totalt 91,46% ned fra heltidens høyeste 4. januar 2018.

Bitcoin Cash og EOS er nede 8,42% og 11,46% henholdsvis.

Innenlandske kryptovaluta nyheter

Bitangels medstifter slår AT&T med $ 224 millioner søksmål:

Michael Terpin, kryptovalutainvestor og medstifter av den første engelinvestorgruppen med fokus på Crypto BitAngels, og utstedte telekomgiganten AT&T på grunn av hack som ble aktivert av AT&T’s SIM-byttesvindel. Terpin hevder å ha tapt 24 millioner dollar i kryptokurver til hackere og mener at telefonene hans ble eksponert av en AT&T-ansatt (e) samarbeider med hackere. Terpin søker også $ 200 millioner i straffeskade. Klagen bemerker, “Hva AT&T gjorde var som et hotell som ga en tyv med en falsk ID en romnøkkel og en nøkkel til romsafe for å stjele smykker i safen fra den rettmessige eieren. ”

SEC bøter og forbud 76 år gammel bedragersk olje ICO grunnlegger:

US Securities and Exchange Commission (SEC) kunngjorde at de har tatt grep mot en David Thompson Laurence og hans olje- og gassutforskningsselskap Tomahawk Exploration LLC. David Thompson Laurence, en 76 år gammel innbygger i California, er det eneste administrerende medlemmet av selskapet.

Selv om ICO ikke klarte å skaffe penger, fant SEC utstedelse av tokens som ble utstedt som en del av tokensalgets bounty-program og anser dem som verdipapirer. Laurence samtykket til opphør og opphør, en offiser og direktør, en krone aksjebar og en $ 30.000 straff.

Thompson angivelig oppblåst oljeproduksjonsframskrivinger som ble motsagt av hans eget selskaps interne analyse i hans markedsføringsmateriell, og misvisende antydet at hans selskap har leiekontrakter for boreplasser når det ikke gjorde det. Tomahawk hevdet også at token-eiere ville være i stand til å konvertere tomahawkcoins til egenkapital og potensielt tjene på den forventede oljeproduksjonen og sekundærhandel med tokens, ”hevdet SEC.


Det amerikanske senatet skal se på Blockchains energieffektivitet:

Det amerikanske senatets komité for energi og naturressurser skal møte 21. august for å diskutere effekten som økt blockchain-etterspørsel vil ha på strømprisene. Det vil ikke være alt negativt rumling, skjønt. De vil også undersøke hvordan blockchain kan være til fordel for energibransjen. Denne høringen vil være den første i sitt slag med et spesifikt fokus på blockchain og energisektoren.

Cleveland blir første bypartner av Blockchain Research Institute:

Cleveland kan være sist i NFL, men byen er en av de beste stedene for adopsjon av blockchain. Torsdag morgen kunngjorde Blockchain Research Institute et partnerskap med Rock and Roll-hovedstaden på et Greater Cleveland Partnership-møte. De to kom sammen i stor grad på grunn av bilmogulen Bernie Moreno. Moreno håper å gjøre Cleveland til et senter for blockchain-innovasjon gjennom en innsats kalt “Blockland.”

SEC starter etterforskning av Riot Blockchain:

Det første NASDAQ-noterte selskapet som fokuserer utelukkende på blockchain og Bitcoin-baserte selskaper, Riot Blockchain Inc. ($ RIOT), avslørte at Securities and Exchange Commission har startet en undersøkelse som kan forhindre eiere og aksjeeiere i å selge aksjer under særlig registrering uttalelser.

Riot Blockchain begynte å tiltrekke øyeepler i oktober 2017, da det ble ommerket fra Bioptix og kunngjorde sin pivot i blockchain- og kryptovalutaverdenen. Etter kunngjøringen doblet Riot Blockchains aksjekurs nesten. Riot Blockchain lanserte også en rekke oppkjøp og kjøp, inkludert en eierandel på 11% i kanadisk kryptovalutautveksling Coinsquare og en gruvedrift i det amerikanske Midtvesten med 3000 Antminer S9 og 12 MWs kraftkapasitet

Playboy saksøker globale Blockchain Technologies:

Ser ut som kaniner ikke er så myke og kosete som de ville ha trodd. Playboy Enterprises saksøker investeringsselskapet Global Blockchain Technologies for kontraktsbrudd. Tilsynelatende falt Global Blockchain ikke på løftet om å produsere en digital lommebok som ville integreres med Playboys medieside, Playboy.tv. Heffs foretak hevder også at verdipapirforetaket ikke klarte å overlate 4 millioner dollar, en betydelig del av avtalen.

Ohio anerkjenner lovlig Blockchain-data:

Etter å ha blitt foreldreløs i årevis, blir blockchain-data nå vedtatt i Ohio rettslige rammer. Regningen, signert i loven sist fredag, anerkjenner data som er lagret på blockchain og gjennom smarte kontrakter som elektroniske poster. Ohio slutter seg nå til Arizona i den kule barneklubben i stater som lovlig anerkjenner blockchain-lagrede data mens California fremdeles er i arbeid.

hva er nytt på coincentral

Hva er Quadrant Protocol (QUAD)? | Nybegynnerguide – Lær om dette markedet for datakilder for å selge informasjon mer effektivt til dataforbrukere. Teamet bak det mener at vi står på spissen for en datadrevet fremtid og ønsker å løse de mange problemene de allerede ser i bransjen.

Noen gang lurt på hvorfor regjeringer har en tendens til å mobbe kryptovalutaer? – Helt siden kryptovaluta-stilen fanget inn, har regjeringer over hele verden slitt med å regulere dem, spesielt etter Bitcoins priseksplosjon i fjor..

Satoshi-valuta: Komme til grep med Bitcoin-brøker – Følg med når vi utforsker Bitcoin-brøker og forklarer hvor enkelt Satoshi-valutaen fungerer i forhold til hverdags kontanter.

CoinCentral-funksjoner: Putting Ripple (XRP) på prøve | En disseksjon av Cryptos mest kontroversielle mynt – Med rykter om bestikkelser for børsnoteringer og en heftig søksmål med R3, er det lett å se hvorfor så mange misliker prosjektet. Men fortjener Ripple den flak den har fått?

5 tegn på blomstrende innovasjon i blockchain i Australia: Hjemmet til kenguruer, koalaer, AC / DC og vegemite er godt på vei til å bli verdensledende innen blockchain-rommet. Her er minst fem tegn på blockchain-innovasjon i Australia akkurat nå.

Crypto-skjermer regulerer Blockchain for å trekke eiendelene dine fra brannen: Crypto-skjermer fungerer som regulatoriske tsarer for å etablere kryptovalutareguleringer, og dette oppstår på grunn av behovet for å beskytte investorer.

Kryptovaluta er i live og vel: Ikke hør på hatere og naysayers. Kryptovaluta lever og har det bra. Det går ingen steder. Hvert marked har perioder med okser og bjørn. Det er bare naturlig og ekstremt sunt for markedet å korrigere seg selv etter et massivt okseløp. Velkommen til den nåværende tilstanden til krypto ca august 2018.

Hvem er Ross Ulbricht? | En reise inn i det mørke nettet og kryptovaluta: Silkeveien var et banebrytende prosjekt som utnyttet de grunnleggende desentraliserte egenskapene til Bitcoin.

CoinCentral Cryptocurrency Tool Kit: Vi spurte våre lesere og nybegynnere av kryptovaluta om deres største, brennende spørsmål. Vi konsulterte kryptovalutaeksperter om de beste informasjonskildene og de mest relevante tingene noen i rommet burde vite. Vi gjorde vår egen undersøkelse basert på personlige erfaringer og pakket alt i en leservennlig guide for bare $ 7.

Kryptovaluta nyheter fra hele verden

Saudi-Arabia forbyder Bitcoin:

Kongeriket Saudi-Arabia, gjennom Saudi Arabian Monetary Authority, erklærte at kryptovaluta som Bitcoin er ulovlig i Saudi-Arabia med sikte på å “beskytte emner fra seg selv” mot “negative konsekvenser” og “høy risiko” forbundet med digitale valutaer. Den saudiarabiske pengemyndigheten er rikets sentralbank og er ansvarlig for å regulere og utstede Riyal, føre tilsyn med banker og utenlandske børser, og overvåke og beskytte det innenlandske finansielle systemet.

SAMA kommenterte: “Komiteen forsikret om at virtuell valuta, inkludert for eksempel, men ikke begrenset til, Bitcoins er ulovlig i kongeriket, og ingen parter eller enkeltpersoner er lisensiert for slik praksis. Komiteen advarer alle borgere og innbyggere om å drive etter en slik illusjon og bli rik-ordning på grunn av de høye regulerings-, sikkerhets- og markedsrisikoen som er involvert, for ikke å nevne signering av fiktive kontrakter og overføring av midler til ukjente mottakere / enheter / parter. ”

UEFA distribuerer Super Cup-billetter via Blockchain:

Gled dere, sportsfans. Blockchain-baserte billetter kan snart bli den nye normen. UEFA har testet et blockchain-system for mobilbilletter siden begynnelsen av året. Og så langt har alt gått svømmende. Så mye at organisasjonen følte seg komfortabel med å utvide blockchain-systemdistribusjonen til Super Cup denne uken. Billetter på blockchain reduserer risikoen for falske billetter og bidrar til å redusere markeringen av sekundært markedssalg. UEFA uttalte at de vil fortsette å bruke blockchain fremover.

Sør-Korea satser stort på Blockchain:

Sør-Korea dobler ned teknologien sin. Økonomi- og finansdepartementet avslørte denne uken at regjeringen har budsjettert 1 billion vant (~ 880 millioner dollar) mot teknologisk innovasjon i 2019. De teknologiske utgiftene vil være i områder rundt Big Data, AI, og selvfølgelig blockchain. Bevillingen på 1 billion vunnet er en økning på 80 prosent fra 2018-utgiftene.

Iran gir USA Runaround og utvikler egen krypto:

I et trekk for å omgå amerikanske sanksjoner kunngjorde Iran planer om å utvikle sin egen nasjonale kryptovaluta. Kunngjøringen er tilsynelatende som svar på president Trumps erklæring om at USA vil trekke seg fra den iranske atomavtalen. Den iranske økonomien har i beste fall vært rystende de siste årene, noe som har fått mange iranere til å se på eiendeler som Bitcoin for å beholde verdien. Det virker som om den iranske regjeringen håper å beholde kapital i landet gjennom kryptovaluta-lanseringen.

Den britiske regjeringen varmer opp til smarte kontrakter i loven:

Den britiske regjeringen gjør sitt for å holde seg i tiden og holde britisk lov i lukkestokk med moderne teknologi. Den britiske lovkommisjonen avslørte i sin årlige rapport at det er en juridisk ramme for smarte kontrakter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map