Denne uken i kryptovaluta – 16. februar 2018

Denne uken i kryptovaluta – 16. februar 2018

Kjøp meg en trapp til himmelen

Ting ser opp, folkens – billedlig og bokstavelig. Prisaksjon har hatt en jevn oppadgående trend siden prisene sank til de laveste siden november 2017. Den 6. februar falt kryptos samlede markedsverdi til $ 276 milliarder, ned fra $ 834 milliarder på sin høyeste tid i januar.

Ved pressetiden har markedet tjent $ 200 milliarder kroner fra det lave bullmarkedslaget til $ 482 milliarder kroner, og det betyr at eiendeler over hele linjen gjør det bedre enn de har gjort hele måneden.

Bitcoin: Ledende gjenopprettingspakken er cryptos gullgutt. Bitcoin går for øyeblikket for $ 10,120, en sunn 17% klatre fra de 8 400 $ den satt på fredag.

Ethereum: Alt i betraktning har Ethereum sett noen positive prishandlinger også, om enn en mer konservativ oppkjøring enn Bitcoins egen. Med en prislapp på $ 937 er Ethereum oppe 9% fra $ 847 som den presenterte forrige uke.

Krusning: Ripple tar kaken denne uken for best ytelse ut av de tre beste. Bankmynten har en pris på $ 1,14 i skrivende stund, som setter er på en 21% økte fra $ 0,90 i forrige uke.

kryptovaluta topp 10 priser 2/16/18

Innenlandske nyheter

CFTC er i gang mens den er vert for sin egen høring om valutaer, foreslår underkomiteer: En uke ut fra SEC / CFTCs senatvitnesbyrd, holdt CFTCs teknologirådgivende komité et offentlig møte om kryptovalutaer og blockchain-teknologi. Møtet inkluderte diskusjoner om blockchains potensiale og behovet for sterkere regler for kryptovalutamarkedet, og komiteen stemte enstemmig for å opprette to nye underkomiteer for å takle disse områdene.

BitConnect i søksmål: En tredje søksmål ble reist i Florida mot BitConnect denne uken, og bringer det totale antallet søksmål opp til fem nasjonalt. Siden BitConnect stengte dørene i januar, har brukere hoppet på muligheten til å saksøke utlånsplattformen for å selge uregistrerte verdipapirer. Åh, og denne siste rettssakens åpningsuttalelse sammenligner BitConnect’s quixotic investeringsløfter til fantasmene i Alice’s Wonderland – vi har absolutt falt ned i kaninhullet med denne da til og med rettssalen har tatt en sving for det surrealistiske.

bitconnect-søksmål

Microsoft ser på blockchain etter ID-muligheter: I en blogg innlegg, Microsoft uttalte at det begynner å veie potensialet for å bruke blockchain for desentraliserte identiteter med sin Microsoft Authenticator-app. “Noen offentlige blokkjeder (bitcoin, ethereum, litecoin, for å nevne noen få utvalgte) gir et solid grunnlag for å forankre DID, registrere DPKI-operasjoner og forankre attester,” skrev Microsoft ID-divisjonsmedarbeider Ankur Patel i den offisielle kunngjøringen..

Nesten ingen rapporterer om kryptogevinst til skattemyndighetene: 0,04% av amerikanske borgere som bruker Credit Karma til skatten, har rapportert kryptovaluta-transaksjoner i skatteoppgavene. Selv om 57% av 2000 personer som ble undersøkt i en Credit Karma-rapport, indikerte at de realiserte gevinster fra sine kryptoinvesteringer, rapporterte bare 100 av 250 000 amerikanere som har brukt tjenesten til å innlegge skatt noe kryptorelatert. Nå er ikke alle som bruker Credit Karma investert i krypto, men vi vil være villige til å satse på at det er mer enn 0,04%.


Pass the Buck, Uncle Sam: Arizona Legaliserer skattebetaling i krypto: Kanskje folk ville betale skatt på kryptovinster hvis de kunne betale i kryptovalutaer. Vel, hvis du bor i Arizona, er dette nå en mulighet, da Arizona-statens senat har vedtatt en regning som gjør det mulig for innbyggerne å betale skatt i kryptovalutaer. Innbyggere vil være i stand til å gjøre det gjennom “en betalingsportal, for eksempel Bitcoin, Litecoin eller annen kryptovaluta som er anerkjent av avdelingen, ved hjelp av elektroniske peer-to-peer-systemer.”

Arizona bitcoin skatt

Fess opp til eierskap: En kongressmedlem ber om lovgivningens gjennomsiktighet over Crypto Holdings: Jared Polis (D), en amerikansk husrepresentant fra Colorado, sendte ut en begjæring denne uken til husets etiske komité og ba om at medlemmer av kongressen skulle avsløre sine kryptovaluta-investeringer (noe de allerede gjør for tradisjonelle eiendeler som overstiger $ 1000). Polis er en vokal forkjemper for blockchain i US House og grunnleggeren av Blockchain Caucus.

SEC slipper ikke informasjon om Tezos ’ICO: SEC har nektet David Silvers anmodning om informasjon om Tezos i henhold til Freedom of Information Act. Silver representerer saksøkere i en gruppesøksmål mot Tezos, som står overfor juridiske problemer fra flere dresser, ettersom ICO-tokens ennå ikke har blitt distribuert midt i en uro av prosjektkamp. SEC ba om unntak 7 (A) fra FOIA, som “beskytter mot avsløringsjournaler som er utarbeidet for lovhåndhevelsesformål, hvis utgivelse med rimelighet kan forventes å forstyrre håndhevelsesaktiviteter.”

Weiss er skeptisk til tether, problemer med advarsel: Etter å ha fulgt opp de mye kontroversielle kryptovaluta-karakterene, sendte Weiss Ratings Agency ut en formell varsling om Tether og argumenterte for at investorer burde være forsiktige med at Tether aldri har blitt revidert for å verifisere at hver Tether støttes av like mye i fiat. “Det store problemet: Det har aldri vært noen revisjon, og folkene bak Tether har vært ganske lyssky når de blir spurt. De har kontinuerlig hevdet at deres tokens støttes 100% av faktiske dollar, men de har ikke klart å presentere bevis som støtter dette kravet. ”

Hva er nytt hos CoinCentral?

Hva er AdEx (ADX)? En nybegynnerguide: AdEx (ADX) står for “reklamebytte”. De bygger en desentralisert plattform der annonsører og nettutgivere kan møtes for å forhandle om annonseringskontrakter.

Her kommer LitePay, en Litecoin-betalingsbehandler: Litecoin presenterte nylig LitePay, en plattform for betalingsløsninger som ønsker å være “verdens første grenseløse betalingsnettverk.”

Hva er Quantumstamp (QSP)? En nybegynnerguide: Quantstamp er en sikkerhetsrevisjonsprotokoll for smarte kontrakter. Lær mer i vår nybegynnerveiledning.

Hva er Storj? En nybegynnerguide: Storj er en åpen kildekode, desentralisert fillagringsløsning. Den bruker kryptering, fildeling og en blokkjedebasert hash-tabell for å lagre filer på et peer-to-peer-nettverk. Målet er å gjøre lagring av skyfiler raskere, billigere og privat.

Hva er Bluzelle? En nybegynnerguide: Lær mer om Bluzelle og dens oppgave å lage en desentralisert database på blockchain med vår nybegynnerveiledning.

Hva er SingularityNET (AGI)? En nybegynnerguide: SingularityNET er en desentralisert markedsplass for Kunstig intelligens (AI).

Hva er Verge (XVG)? En nybegynnerguide: Verge er en privatlivsfokusert kryptovaluta som har som mål å holde transaksjoner anonyme og usporbare, samtidig som det gir høy gjennomstrømning og raske bekreftelsestider.

Hva er Maker Dai? En nybegynnerguide: Tilbyr en levedyktig stablecoin-erstatning til Tether, er Maker en smart kontraktplattform som kontrollerer og selger Dai. Desentralisert og pålitelig stabiliserer Maker-plattformen verdien av Dai til en amerikansk dollar ved hjelp av eksterne markedsmekanismer og økonomiske insentiver..

IOTAs David Sønstebø om inntektsgenerering av data, brukeres personvern og 2018-prioriteringer: Coin Central’s Bennett Garner fikk nylig sjansen til å intervjue David Sønstebø, en av medstifterne av IOTA, for å snakke om hvordan IOTA implementerer Tangle i den virkelige verden. Som en del av samtalen diskuterte de også inntektsgenerering av data, beskyttelse av personvern og IOTAs prioriteringer for 2018.

Millioner av manglende XRB har igjen BitGrail Exchange Insolvent: Her er hva vi vet: Bitgrail kunngjorde nylig sin insolvens etter at omtrent 15-17 mln XRB forsvant. Her er hva vi vet om tilstanden til ting så langt.

Hush, en personvernmynt på protokollnivå og sikker messenger basert på Zcash: Hush ble lansert 21. november 2016 og er en token, sikker meldingsplattform og gaffel av Zcash 1.0.9-kodebasen.

Hva er Eximchain? | Bedre finansiering av forsyningskjeder for små og mellomstore bedrifter: Eximchain er en MIT-basert programvareutviklingsselskap bruk av blockchain for å forbedre supply chain-finansiering (SCF).

Ethereum Classic | Nybegynnerveiledning: Ethereum Classic er den opprinnelige Ethereum blockchain og tillater implementering av desentraliserte applikasjoner og smarte kontrakter.

Hva er Aeternity? | Nybegynnerveiledning: Aeternity er en ny plattform for desentraliserte apper (dapps) som ble lansert i testnet i 2017. Det hadde også et vellykket token-tilbud i 2017 for Aeon (AE) -tokenet.

Medstifter av MyEtherWallet bryter fra Project, Forks Software for å lage min krypto: Taylor Monahan, medstifter av MyEtherWallet (MEW), har forlatt babyen sin for å begynne å jobbe med en ny satsing. Det nye prosjektet, kalt MyCrypto, ligner originalen, så mye at det faktisk er en programvaregaffel av MyEtherWallet-koden.

Forbes lanserer kryptorik liste: Ripple Royalty, Winklevoss Twins, & Tim Draper: Forbes ga ut sin første liste over kryptovalutaer i forrige uke – sjekk ut hvem som gjorde kuttet.

Kryptovaluta nyheter fra hele verden

Atari vil lansere sin egen mynt med Atari Token: Atari handler i Pong og Pacman for en nyere modell: blockchain. Selskapet kunngjorde nylig at det ville lansere sitt eget token, Atari Token, med planer om å bygge en blockchain-basert underholdningsplattform. “Blockchain-teknologien er klar til å ta en veldig viktig plass i miljøet vårt og å transformere, om ikke revolusjonere, det nåværende økonomiske økosystemet, spesielt innen områdene innen videospillindustrien og online transaksjoner,” uttalte selskapets administrerende direktør Frederic Chesnais.

Ved OL, Going for Gold and Get Paid in Digital Gold: Ted-Jan Bloeman satte to rekorder i dette OL: en for sin 12: 39.77 gullmedalje i mennene på 10.000 meter langløpsbane, og en for å være den første olympiske atleten som godtok betaling i krypto. Kanadieren mottok kryptovaluta for ett års sponsoravtale med ONG Social, et krypto / sosialt mediesamfunn og CEEK VR, et selskap for utvikling av virtual reality.

Jeg er veldig spent på å være den første noensinne #Crypto Sponset idrettsutøver. Takk @CEEK #Virtuell virkelighet og @Ong_Sosial for å være i forkant av teknologien og denne store prestasjonen. Ser frem til et flott forhold og de spennende tidene fremover. pic.twitter.com/mCHbNzkKW8

– Ted-Jan Bloemen (@TedJan) 31. januar 2018

Den sørkoreanske regjeringen utsteder erklæring om offentlig kryptopetisjon: En sørkoreansk petisjon som kaller regjeringen for å lempe på sitt regulatoriske grep om kryptovaluta, har nådd 280 000 underskrifter. Minister for koordinering av regjeringspolitikk, Hong Nam-ki, svarte på begjæringen og utstedte følgende uttalelse: “Regjeringens grunnleggende regel er å forhindre ulovlige handlinger eller usikkerhet angående handel med kryptovaluta, mens vi ivrig pleier blockchain-teknologi.”

Coinbase innrømmer at en feil leder plattformen for å overbelaste noen brukere: Etter flere klager på Reddit, innrømmet Coinbase at en systemfeil overbelastet noen kunder da de brukte nettstedet til å kjøpe kryptovalutaer. Noen brukere klaget over å bli belastet hele 17 ganger beløpet som er beregnet. En Coinbase-talsperson på Reddit skrev at selskapet “etterforsker aktivt noen rapporter fra våre kunder om uventede kreditt- eller debetkortgebyrer som vises på deres uttalelser fra tidligere Coinbase-kjøp.”

myntbase overbelastning

Ikke forvent at Den europeiske sentralbanken vil hoppe på Crypto-regelverket når som helst: ECB-president Mario Draghi tror ikke det er opp til EUs banksenter å innføre regler for kryptovalutaer. Som svar på Twitter-spørsmål av den typen i hans #AskDraghi-video seriøst, svarte han kortfattet: “Det er ikke ECBs ansvar å gjøre det.”

Gibraltar skal introdusere verdens første omfattende ICO-forskrifter: Gibraltar Financial Services Commission kunngjorde denne uken at de planlegger å lage lovgivning for å regulere ICO i løpet av de neste ukene. Lovutkastet vil overvåke markedsføring, salg og distribusjon av ICO-token på britisk territorium, og det vil være den første lovgivningen som noensinne direkte retter seg mot ICO-er i verden.

Italian Exchange Bitgrail er insolvent, og vi vet fortsatt ikke hvorfor: Denne helgen kunngjorde Bitgrail sin insolvens for verden etter at 15-17 mln XRB forsvant i lommebokreservene. Ting er at Bitgrails grunnlegger, Francisco Firano hevdet at tapene var resultatet av et hack. Samfunnsmedlemmer (og Nano-teamet) er ikke så overbevist, og det er sannsynlig at ondsinnede opportunister har utnyttet en uttaksfeil på Bitgrails plattform i flere måneder for å ta mer valuta ut av børsen enn de faktisk satte inn.

Cryptocurrency Mining on Tempo for å overvinne husholdningenes energiforbruk i 2018: Gruvedrift når kritisk masse på Island. Johan Snorri Sigurbergsson, ansatt i energileverandøren Hitaveita Sudurnesja, beregner at kryptokurvedrift kan overstige 100 megawatt, mer enn landets 340 000 innbyggere forbruker årlig. Det frosne landet har blitt et brennpunkt for gruvedrift det siste året takket være det kalde klimaet og fornybare energikilder.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map