Denne uken i kryptovaluta: 14. juni 2019

Denne ukens kryptovalutamarked var en blandet pose. Big boy Bitcoin er oppe 5,2%, Ethereum opp 2,91%, XRP ned 6,17%, og Litecoin er oppe 11,94%.

Som et resultat av den banebrytende kunngjøringen om at Binance ikke lenger vil tillate amerikanske kunder, er BNB nede 11,64% på dagen.

Kryptovalutamarked

John McAfee Vs. Den amerikanske regjeringen: “Jeg skal f ** konge begrave deg!”: John McAfee, en ikonoklastisk programmerer kjent for sin frekke holdning til regjeringen (og vel, livet), rettet sin vrede mot den amerikanske regjeringen. McAfee hevder at regjeringen har plaget ham på grunn av ubetalte skatter ved å planlegge å anklage ham for drap, forkastning og hvitvasking av penger med det mål å utlevere ham fra Bahamas og kaste ham i slammer for skatteunndragelse. McAfee innrømmet i januar at han ikke har innlevert inntektsskatt på åtte år av ideologiske grunner. “Den amerikanske regjeringen har aldri møtt en fiende som meg før,”Bestemte McAfee. I juni 2018 kunngjorde McAfee at han kommer til å stille som president i 2020.

Alt jeg ønsket var å være alene. Jeg betalte titalls millioner dollar i skatt og mottok bare nedlatenhet fra føderale ansatte, da jeg trengte tjenester, til gjengjeld. Jeg valgte ikke å betale mer. Dette er min forbrytelse. Du burde ha latt meg være alene.

– John McAfee (@officialmcafee) 10. juni 2019

Binance vil blokkere amerikanske kunder fra å bruke sine tjenester: Verdens største krypto-til-kryptobørs kunngjorde at den vil slutte å tilby sine tjenester til amerikanske kunder i september. Binance mottar for tiden omtrent 15% av trafikken fra amerikanske brukere. Etter 12. september vil ikke brukere i USA kunne handle eller sette inn penger på Binance.com, men vil fremdeles ha tilgang til lommeboken og pengene sine. Den tynne av den: hvis du er en amerikansk basert kunde, kan du få pengene dine fra Binance.

Kryptovaluta blir katolikk: Rick Santorum godkjenner et token: Tidligere amerikansk senator Rick Santorum tvitret sin støtte til Cathio, en organisasjon for profitt som har som mål å “gi effektiv, sikker og gjennomsiktig bevegelse av midler innenfor den katolske verden.” Cathio-brukere vil betale 2% for å kjøre transaksjonene sine gjennom systemet, og omgå mer tradisjonelle leverandører av betalingstjenester. I tillegg vil brukere kunne se gjennomsiktig hvor donasjonene deres går. Cathio kommer også med et kart som lar prester og brukere legge ut bilder og karttider på et kart. «Millennials har ikke penger, de daterer på apper og ser på underholdning på forespørsel. Vi må være der, vi må lære av vellykkede teknologibedrifter, og vi må tilby en universell løsning som gjør det enkelt for yngre generasjoner å engasjere seg i kirken, ”bemerket Santorum.

Hva er nytt hos CoinCentral?

Hva er BitTorrent (BTT)? | Verdens største desentraliserte fildelingsprotokoll: BitTorrent er en peer-to-peer-fildelingsprotokoll som nylig lanserte en ny kryptovaluta, BTT. Nettverket lar deg laste ned flere forskjellige typer filer raskt og gratis fra Internett. For tiden bruker over 170 millioner mennesker protokollen hver måned.

Intervju med Richard Dennis, grunnlegger & Administrerende direktør i temtum, et neste generasjons betalingsnettverk: Vi innhentet grunnlegger og administrerende direktør Richard Dennis for å finne ut hva de iboende problemene med nåværende kryptovaluta er, og hvordan temtum planlegger å ta på seg de etablerte aktørene og frigjøre en betalingsplattform for å oppnå kritisk masseadopsjon.

India ser ut til å innføre hard kryptolovgivning, forventet markedsskift: Indias lovgivere mot bitcoin har foreslått en lov som forbyr borgere å eie, handle eller tjene på bitcoin-relaterte satsninger som inkluderer gruvedrift. “Forbud mot kryptovalutaer og regulering av offisiell digital valuta-regning 2019” foreslår at personer som blir funnet å handle i kryptokurver, står overfor uutholdelige 10 år bak lås og lås.

Live Planet Chases 5G, utnevner 20th Century Fox Exec Hanno Basse: Live Planet utnevnte 20. århundre Fox Film Corporation CTO Hanno Basse til å bli med på laget sitt som president for desentraliserte medieløsninger. Live Planet eksisterende løsninger inkluderer en end-to-end virtual reality (VR) videostreaming og publiseringsløsning, og et fullstendig stereoskopisk VR-kamera og Cloud som er i stand til live streaming 4K-video til millioner av enheter.


Slutt å kalle Facebooks GlobalCoin en ‘Bitcoin Killer’: Med mindre du har vært på pause på Internett den siste måneden, har du sannsynligvis hørt om Facebooks hemmelighetsfulle Project Libra og den kommende lanseringen av selskapets GlobalCoin. Selv om det fortsatt er lite vi vet om den nye stablecoin, synkroniserer allerede flere figurer og nyhetssalonger den til neste Bitcoin-drapsmann. Legg merke til vår forsettlige bruk av ordet “neste”.

BRD samarbeider med Wyre for å bringe bransjelave bankoverføringsgebyrer for Crypto: BRD, en sikker kryptovaluta mobil lommebok som brukes av omtrent to millioner brukere i 170 land, kunngjorde sitt nye partnerskap med Wyre, en ledende betalingsleverandør for blockchain-industrien. Dette partnerskapet vil gjøre det mulig for BRDs amerikanske kunder å koble bankkontiene sine direkte og bytte fiat mot krypto på en sikker måte. Med en bankoverføring vil brukerne også nyte de laveste avgiftene når de kjøper krypto. Denne nye muligheten støttes av over 1700 amerikanske banker.

John McAfee lanserer Crypto-handelsplattform og debetkort kalt McAfee Magic: Dobbelt trøbbel! To uavhengige nyheter fra John McAfee på en uke, heldig oss. McAfee Magic vil kombinere manuell og bot-handel på åtte børser, slik at brukerne raskt kan handle samtidig som de bruker forhåndsinnstilte automatiserte bots. Plattformen tillater også brukere å “skyggehandel”, eller kopiere handelsteknikker til profesjonelle. McAfee Magic er drevet av Arbitrage (ARB), et ERC20-token. “Beklager å være for sent med magnum opus-handelsplattformen min,” bemerket McAfee mandag. “Men jeg forventet ikke å måtte leire bryte den bahamiske politimesteren sammen med å unnvike mordere denne uken – men bedre sent enn aldri – her er det.”

Magisk krypto

Telegram Token Sale blir til slutt offentlig i en liten dose: I følge en rapport fra TechCrunch vil det være et begrenset salg av Telegrams token på Liquid exchange fra 10. juli i stedet for det fullstendige offentlige salget som er planlagt til oktober. Salget skal gjennomføres av Gram Asia, en koreansk enhet som hevder å være den største enkeltinnehaveren av gram-token. Telegrams token er bemerkelsesverdig fordi det er den største ICO ennå, med $ 1,7 milliarder innhentet i en tofaset ICO i februar og mars 2018. I følge nettstedet: “Tokene som selges vil ikke bli utgitt før etter at TON er i live (hovednettutgivelse ), i samsvar med leveringsplanen. Kjøpere vil ikke være i stand til å overføre, trekke ut eller handle Grams før de blir løslatt. ”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map