Denne uken i kryptovaluta – 10. november 2017

Denne uken i Cryptocurrency – Weekly News Recap

Festen er over før den startet: Den etterlengtede kommende Bitcoin2x gaffelen som planla å øke Bitcoins blokkstørrelse fra 1 MB til 2 MB, ble suspendert på ubestemt tid på grunn av manglende konsensus i samfunnet. Avgjørelsen ble drevet av et ønske om å bevare enhet i Bitcoin-samfunnet, om enn at mange kryptotradere hadde skutt opp i en plutselig reaksjonær og grensepanikk..

Umiddelbart etter denne nyheten økte Bitcoin-, Ethereum- og Altcoin-markedene (med Bitcoins pris som nådde mer enn $ 7500). Det ser ut til at mange kryptovalutainvestorer i dag har “utbetalt” fortjenesten, ettersom prisene er nede i dag for nesten alle større kryptovalutaer. De som ikke tar ut penger ser ut til å ha seg i Bitcoin Cash (den forrige gaffelen til Bitcoin) som for øyeblikket har økt 46% det siste døgnet.

Kom en, kom alle: Coinbase, verdens mest populære og uten tvil mest brukervennlige Bitcoin-børs, lagt til 100 000 nye brukere i løpet av en 24-timers periode. Dette er sannsynligvis introduksjonen mange av disse brukerne kommer til å ha med cryptoworld. Siden Coinbase er en plattform som er best posisjonert for nye brukere ombord og for øyeblikket bare tilbyr tre mynter (BTC, ETH og LTC), kan vi til og med se noen førstegangsbrukere som migrerer til andre børser som tilbyr flere altmynter i nær fremtid også. Coinbase har for tiden rundt 12,3 millioner brukere og er i 32 land.

Vitalik presenterer sin 3-4-årsplan for Ethereum: På Devcon3-konferansen i Cancun snakket Vitalik Buterin, Ethereums 23 år gamle grunnlegger, om en tre til fire års plan som hovedsakelig dekket tekniske forbedringer, samt fokus på å legge til rette for skalerbarhet. Etter hvert som flere og flere desentraliserte apper (dapps) fortsetter å bruke Ethereums nettverk, blir det mye klumpete. Med en daglig transaksjonsrate på opptil 20.000 noder, er dette et kritisk grep Ethereum må ta for å opprettholde sin dominans i det nåværende dapplandskapet..

Parity Bug mister millioner: Rundt $ 152 – $ 300 millioner av Ethereum gikk tapt av den digitale lommeboktjenesten Parity da en utvikler kalt “devops199” (et skjermnavn som skal leve i beryktelse) forsøkte å fikse noen feil og ved et uhell låste alle midlene i multisignatur-lommebøkene. permanent. Mange av de låste midlene tilhørte også ICO-er som interoperabilitetsplattformen Polkadot, som hadde 98 millioner dollar i verdi av sine midler låst i Parity. Noen brukere presser til og med på en Ethereum-hardgaffel, noe som vil kreve 51% av Ethereum-brukere å blande øynene for hacket og hoppe på den nye kjeden til Ethereum (akkurat som da Ethereum kom ut av Ethereum Classic etter $ 150 millioner DAO hack).

Electroneum fikk DDoS’d: Electroneum “nylig” ICO’d og samlet inn $ 40 millioner dollar, og var like etter DDoS’d. Distribuert denial of service (DDoS) tvang selskapet til å utsette den fullstendige lanseringen av sin mobile gruvedrift-app, og låste kontoene til omtrent 140 000 mennesker (ifølge estimater fra Electroneum) og holdt sine tokens mens det bringer nettverket trygt tilbake på nettet. Ryktet sier at DDoS-angrepet ble utført ved et uhell av devops199 (bare tuller!).

Hva er nytt hos CoinCentral?

  • Cryptocompanies som tilbyr arbeidsplattformer og tjenester – Med hundrevis av blockchain-baserte selskaper dukker opp hver måned, dekker Colin Harper de fire av dem med fungerende produkter som allerede brukes i dag.
  • Denne uken har vi seriøst forbedret våre lommebokguider for kryptovalutaer, og laget anmeldelser for hver Bitcoin-lommebok og Ethereum-lommebok vi har anbefalt.
  • I tillegg har vi fortsatt å legge til anmeldelser og sammenligninger for alle større børser, med nye anmeldelser for Binance og Bitfinex.

Bitcoins store okser og bjørner: B-b-b-b-løp dere i tilfelle mer alliterasjon. Bloomberg ga ut en kort liste over Bitcoins største støttespillere og motstandere.

Listen over støttespillere inkluderte:

  • Roger Ver: Ver, kjent som “Bitcoin Jesus”, blir sett på som en av de beste og mest høyrøstede Bitcoin-evangelistene.
  • Ronnie Moas: enmannsbåndet på Standpoint Research som har tilbudt over 900 aksjeanbefalinger de siste 13 årene. Han satte et $ 50 000 mål for 2027.
  • Land som Argentina og Tyrkia har vist tegn til støtte for digitale valutaer som Bitcoin.

Listen over kritikere inkludert:

  • Jamie Dimon: Kanskje den mest høylydte forstyrreren til Bitcoin er administrerende direktør i JPMorgan Chase & Co, som hevdet at han ville si opp enhver som handler Bitcoin for å være “dum”.
  • Severin Cabannes: Den viseadministrerende direktør i Societe generale SA kalte Bitcoin en boble.

Tim Draper ler mot Fiat: Den fremtredende risikokapitalisten og Bitcoin-evangelisten Tim Draper bemerket: “Om fem år, hvis du prøver å bruke fiat-valuta, de vil le av deg. Bitcoin og andre kryptovalutaer vil være så relevante … det vil ikke være noen grunn til å ha fiat-valutaene. ” Milliardærteknologinvestoren skaffet sin formue til å finansiere selskaper som Tesla, Skype og Twitter, og ble involvert med Bitcoin etter å ha kjøpt 30 000 bitcoins fra den offentlige auksjonen av eiendeler som ble beslaglagt fra Silkeveien i 2014..

Goldman kanskje liker Bitcoin ?: Goldman Sachs ’administrerende direktør LLoyd Blankfein ser ut til å være det varmer opp til ideen om Bitcoin. I et intervju med Bloomberg sa han: “Jeg har lest mye historie, og jeg vet at en gang var en mynt verdt $ 5 hvis den hadde $ 5 gull i seg. Nå har vi papir som nettopp støttes av fiat … Kanskje i den nye verden blir noe støttet av konsensus. ” Dette banker ikke bare fiat litt, men antyder også at Bitcoin kan tjene som noe nyttig i en “ny verden”, uansett hva det betyr ….

De forbaskede Millennials og deres forbaskede Bitcoin: Et risikokapitalfirma kalt Blockchain Capital gjennomførte en studie av mer enn 2000 mennesker og fant at 30% av befolkningen i området 18-34 foretrekker å eie $ 1000 i verdi av Bitcoin enn $ 1000 i aksjer eller statsobligasjoner. Undersøkelsen fant også at 42% av årtusenene i det minste er kjent med Bitcoin, sammenlignet med rundt 15% av personer i alderen 65 år og oppover. Med Bitcoin-prisene som vokser slik de er, kan Millennials snart ha råd til et hus OG avokado-skål snart. [Bloomberg]


Hedgefond graver Bitcoin: New York kan bli kaldt, men Wall Street begynner å varme opp (til Bitcoin). Bitcoins vekst de siste to ukene kan ha vært på grunn av at hedgefond hellet pengene sine i den digitale valutaen, og bidro til å skyve dem til nye all-time highs. Siden starten av 2017 har Bitcoins verdi hoppet over 600%. Dette setter Bitcoins markedsverdi på godt over 120 milliarder dollar, mer enn mange av verdens største banker.

Rett ut av Uruguay: Uruguay er satt til utstede sin egen digitale valuta. Uruguays sentralbank kunngjorde formelt sin lansering av digitaliseringen av den uruguayanske pesoen 3. november 2017. Dette er imidlertid ikke din typiske ICO. Bankens leder bemerket at det ikke vil være “en kryptovaluta som bitcoins”, snarere “en valuta som fortsatt er BCUs ansvar.” Så det er et ganske dristig, om enn beregnet, trekk. Dette vil være det første landet i verden som offisielt lanserer sin egen digitale valuta.

En utfordrer vises: Den amerikanske dollaren er den nåværende etablereren for å være verdens reservevaluta, men Bitcoin begynner å utgjøre en global trussel. Det desentraliserte digitale tokenet har allerede sett flere bevis på begreper som hvordan Venezeulans gruver og bruker Bitcoin og andre kryptoer for å bekjempe deres voldsomme inflasjon, hvordan Urugary lanserer sin egen digitale valuta, hvordan Russland ønsker å omfavne en blockchain-basert krypto -Ruble, og til og med hvordan Nord-Korea bruker Bitcoin til omgå vestlige sanksjoner. Bevegelsen for å diversifisere forbi den amerikanske dollaren svekker den som den ledende globale reservevalutaen. Vel, sølvfôret er at alle andre fiat-valutaer blir eksponentielt svekket. [Forbes]

Russland kommer varmt inn: Russland kan for tiden betraktes som en hengende i kryptospillet fordi det for øyeblikket er ulovlig å betale for noe i krypto eller konvertere til rubler, men det gjør fremskritt for å ta igjen. For det første, Putins “Internett-fyr”, bygger Dmitry Marinichev for tiden noe som heter “Russian Mining Center”, som egentlig vil være i stor skala myntdrift i et lager på 9.000 kvadratmeter som tidligere ble brukt til å produsere sovjetiske biler. Gruvedriften har for øyeblikket samlet opp 53 millioner dollar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map