Denne uken i kryptovaluta: 10. mai 2019

Bitcoin fortsatte sin vekst til tross for en uke med generelt negative nyheter for kryptorommet, og la til en annen 8,71% vekst denne uken til 10,35% vekst i forrige uke. Andre vinnere på uken inkluderer Ethereum (opp 2%), Chainlink (39%), ABBC Coin (46,75%) og Arcblock (116%).

Denne ukens markeder var imidlertid ikke alle klare grønn himmel. Flertallet av myntene i de 100 beste var nede rundt 8% til 15%. Binance Coin er nede 17,61% i stedet for ~ 7000 BTC hack på børsen denne uken, og Cosmos nede 24,88%.

myntepriser

Binance hacket for $ 40 millioner, men brukerfondet er SAFU: På tirsdag tok hackere over 7000 bitcoin (omtrent $ 40 millioner) fra Binance, ved å bruke en rekke angrepsstrategier for å gjennomføre et stort sikkerhetsbrudd. Binance ga ut en uttalelse om at de vil dekke tapet på $ 40 millioner ved bruk av bedriftsmidler i sitt Secure Asset Fund For Users (SAFU), et internt forsikringsfond firmaet gjorde i 2018. Å, og Justin Sun “tilbød” seg å dekke tapet personlig CZ godkjenner.

Å støtte @binance , Jeg vil personlig sette inn 7000 BTC verdt USDT (40 millioner USDT) til @binance å kjøpe $ BNB, $ BTC , $ TRX & $ BTT hvis @cz_binance er enig. Ingen grunn til #FUD! Midlene er #SAFU!

– Justin Sun (@justinsuntron) 8. mai 2019

Facebook ruller tilbake Crypto Ad Ban: Denne uken kunngjorde Facebook at de vil oppheve sine begrensninger på annonser relatert til blockchain-teknologi, bransjenyheter, utdanning eller hendelser relatert til krypto rettet mot en oppdatering fra 5. juni. Facebooks januar 2018-forbud mot annonser som promoterer nesten alt som har med kryptovaluta eller blockchain å gjøre, har vært en torn i siden for mange kryptoselskaper det siste året. Noen spekulerer også i at Facebooks grunn til å oppheve annonseforbudet er mer strategisk og har å gjøre med at selskapet bygger en stabil mynt som skal brukes til WhatsApp og Facebook. ICO-annonser vil fortsatt være utestengt.

Hva er nytt hos CoinCentral?

Amazon Go-butikker er modne for adopsjon av Bitcoin: Amazon bør være en av de største fortalerne for adopsjon av bitcoin. Bitcoin gjør det mulig for Amazon Go-butikker å levere varer til folk som ikke har debet- eller kredittkort uten å måtte kaste bort penger på butikkansatte som for tiden trenger å håndtere kontanttransaksjonene. Med antall butikker som potensielt når 3000 innen 2021, bør Amazon ønske å kutte kostnader der det er mulig.

Facebook løsner forbudet mot kryptoannonsører, inkludert seg selv: Den oppdaterte policyen “krever ikke lenger [s] forhåndsgodkjenning for annonser relatert til blockchain-teknologi, bransjenyheter, utdanning eller arrangementer relatert til kryptovaluta.” Hvis du ønsker å annonsere for din nye, nye krypto, har du ikke lykke til. Boken krever fortsatt en søknads- og godkjenningsprosess for annonsører som markedsfører kryptovaluta. Og det fortsetter å legge et fullstendig forbud mot første mynttilbud (ICO).

Dark Web Enterprise I likhet med Silk Road Stengt av FBI, Europol: Myndigheter i Tyskland har arrestert de viktigste operatørene av en av de største mørke nettmarkedene i verden kalt Wall Street Market.

Hvorfor kinesiske gruvearbeidere er i vanvitt over brukte Bitcoin Mining Rigs: Prisene på brukte gruverigger har mer enn doblet seg siden april. Å by kriger om utstyret er i stor grad skyld i trenden. AntMiner S9-enheter, for eksempel, selges til $ 140 før kryptomarkedet, men koster nå oppover $ 250. Noen kjøpere lager for øyeblikket $ 320 bestillinger, og dette presser opp referanseprisene.

Kongressmedlem krever Crypto Ban: Torsdag oppfordret kongressleder Bradley Sherman til å forby amerikanere å kjøpe kryptovaluta, og hevdet at kryptovalutaer vil redusere makten til den amerikanske dollaren og undergrave Amerikas sanksjoner over andre land, og nevner Iran som et eksempel. Det er verdt å merke seg at logikken for dette forbudet ikke er forankret i anonymitet eller korrupsjon, men heller internasjonal politikk. Bradley Sherman er en demokrat som representerer Californias 30. kongressdistrikt i San Fernando Valley. Sherman sa:

I dag i Kongressrepresentant Sherman etterlyste et lovforslag om å forby alle kryptovalutaer.

Dette er grunnen til at Coin Center er nødvendig i DC nå mer enn noen gang. pic.twitter.com/jgikm7z8bI

– Coin Center (@coincenter) 9. mai 2019

“Jeg ser etter kolleger til å være med på å introdusere et lovforslag om forbud mot kjøp av kryptovaluta av amerikanere, slik at vi nipper til dette, delvis fordi veldig mye av vår internasjonale makt kommer fra det faktum at dollaren er standardenheten. av internasjonal finans og transaksjoner.

“Det er det kunngjørte formålet for tilhengere av kryptovaluta å ta den makten fra oss, for å sette oss i en posisjon der de viktigste sanksjonene vi har mot Iran, for eksempel ville bli irrelevant.

“Uansett om det er å fratrække vår utenrikspolitikk, vår skatteinnkrevingshåndhevelse eller vår tradisjonelle rettshåndhevelse, er formålet med kryptokurrency – fordelen den har over suverene valuta – utelukkende å hjelpe til med å maktløse USA av rettsstaten. ”

Indian Crypto Exchange Coinome kan slå av: 9. mai twitret den populære indiske kryptovaluta-utvekslingen Coinome at den vil suspendere all kryptohandel på plattformen 15. mai 2019 og oppfordret kundene til å trekke eiendelene sine så snart som mulig. Kryptovaluta-virksomheter har vært i kryssordet til Reserve Bank of India (RBI), som utførte et forbud mot kryptovaluta-relaterte virksomheter i 2018.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map