Denne uken i krypto: 27. april 2018

Denne uken i krypto: 27. april 2018

Bull Run? Bull Trap? Bull Crap?

Åpningen denne fredagen med en markedsverdi på $ 415 milliarder kroner, har markedet tre uker med gevinst i vesken. April har vært en god måned for investorer. Helt siden den $ 1000 sprangen Bitcoin tok 12. april, har vi hatt en jevn oppadgående trend siden den gang, og alle de positive prishandlingene har noen analytikere postulerer et okseløp.

Ikke for å være en downer når alt er oppe, men ikke bli for forhastet. Vi så noe lignende tilbake i februar, hvor markedet vokste til over $ 500 milliarder kroner på mindre enn to uker etter å ha krasjet under $ 280 milliarder kroner. Denne veksten har vært lengre og (tilsynelatende) mer organisk, men vi må følge med på prismotstand. Hvis Bitcoin og de andre store guttene ikke kan bryte motstandsnivået de avviste denne uken (for Bitcoin, $ 9 700), kunne vi se en dobbel topp som vi gjorde i februar og bli ledet ned igjen. Hvis disse motstandsnivåene er brutt, kan vi likevel ha høyere priser.

Ikke prøver å skremme noen – bare prøver å presentere begge sider av mynten. Hold deg kunnskapsrik der ute, folkens.

Bitcoin: På $ 9.220 har Bitcoin registrert en komfortabel 7% øke på uken.

Ethereum: Ethereum så noen spesielt imponerende vekst denne uken, opp 12% med en pris på $ 672.

Krusning: Utvilsomt som svar på de betydelige gevinstene i forrige uke, er Ripple faktisk nede 1% til $ 0,84.

Innenlandske nyheter

Nasdaq villig til å åpne kryptovaluta når “folk er klare for et mer regulert marked”: I et Squawk Box-intervju onsdag sa Nasdaqs administrerende direktør Aden Friedman til CNBC at “Nasdaq vil vurdere å bli en kryptobørs over tid.” Friedman fortsetter å antyde at Nasdaq bare vil komme inn på markedet når riktige forskrifter er på plass: “Hvis vi ser på det og sier ‘det er på tide, er folk klare for et mer regulert marked’ for noe som gir en rettferdig opplevelse for investorer . ”

Winklevoss ‘Gemini Exchange-partnere med Nasdaq for å overvåke markedene: Kanskje Nasdaq tester markedene før de hopper inn. Samme dag som Friedmans intervju kunngjorde Gemini exchange, eid og drevet av Winklevoss-tvillingene, at de ville implementere Nasdaqs SMARTS Markets Surveillance til politimarkedsmanipulering på sin plattform. “Vår distribusjon av Nasdaqs SMARTS Market Surveillance vil bidra til at Gemini er en regelbasert markedsplass for alle markedsaktører,” sa Tyler Winklevoss, administrerende direktør i Gemini, i en kommentar.


Vi presenterer Marketplace Surveillance Technology med @Nasdaq https://t.co/giHwJtseRu

– Tvillingene (@GeminiDotCom) 25. april 2018

Goldman Sachs griper Crypto Trader for å fungere som VP for digitale eiendeler: Goldman Sachs har snekket trenden fra Wall Street-ledere som løper for å bli med i blockchain-prosjekter, og har skutt talent fra kryptovalutaområdet. Den nye VP of Digital Assets, Justin Schmidt, har en mastergrad i datalogi fra MIT og har tidligere hatt VP-stillinger i WorldQuant LLC og Seven Eight Capital. Goldman Sachs opprettet posisjonen “som svar på kundens interesse for ulike digitale produkter”, selv om firmaet “ikke har kommet til en konklusjon om omfanget av vårt tilbud om digitale eiendeler,” sa Goldman Sachs-talskvinne Tiffany Galvin-Cohen med hensyn til leien..

MIT Technology Review publiserer “Let’s Destroy Bitcoin”, et essay om hvordan Bitcoin kan falle: Forfatter Morgan Peck går på ingen måte inn for at Bitcoin skal ødelegges; hun skisserer bare hvordan den kan bli ødelagt. Ifølge hennes argument kan en regjering og dens sentralbank utstede sin egen kryptovaluta i stedet for Bitcoin, Facebook kunne lansere en ICO og tilegne seg Bitcoins popularitet – et bekymringsfullt scenario om ikke veldig usannsynlig – eller Bitcoin kan bare bli gjort irrelevant av et mangfold av kryptovalutaer som brukes til å betale for forskjellige varer og tjenester.

Blockchain Business Bill gjør sine runder i California State Senate: California senator Bob Hertzberg (D) har innført lovgivning som ville være “et første skritt i å innføre teknologien i California i begrenset kapasitet,” ifølge en offisiell pressemelding. Hvis loven ble vedtatt, ville SB 838 “gjøre det mulig å bruke blockchain-teknologi for visse forretningsmetoder i California. Blockchain er en fremvoksende teknologi som gjør at poster kan lagres og oppdateres på flere datamaskiner ved hjelp av en distribuert hovedboksteknologi. ”

Don’t Rush Regulation, sier den amerikanske kongressmedlem Patrick McHenry: Hvordan bekjemper du svindel i et uregulert marked? Noen vil kanskje si at regelverk er et godt sted å begynne, men North Carolina Kongressmedlem Patrick McHenry sier ikke så fort. Mens han mener blockchain-teknologi har et enormt potensiale, vil han ikke at lovgivere og tjenestemenn skal føle seg presset til å vedta utslettspolitikk: “Det er min frykt at Kongressen og andre politiske beslutningstakere blir innpakket i hypen med bitcoin og har lyst til å gjøre noe – hva som helst – er bedre enn ingenting, ”sa han til CoinDesk.

IBM arkiverer patent for IoT-protokoll som bruker bevis på arbeid: IBM ble medlem av en voksende liste over eldre teknologibedrifter som har arkivert patenter for distribuert hovedboksteknologi patentere med US Patent and Trademark Office for et bevis på arbeidsprotokoll bygget for tingenes internett. I følge det offisielle dokumentet er patentet en “metode, omfattende: å bestemme et bevis på arbeid via en enhet; bruk av et forhåndsdefinert sett med nonce-verdier når du bestemmer beviset på arbeidet; lagring av beviset på arbeidet på en blockchain; og kringkaste arbeidsbeviset som en kringkastingsmelding. ”

Amerikansk patentsøknad for blockchain

Hva er nytt hos CoinCentral?

Hvorfor 2FA er viktig & de beste typene av 2FA: Tofaktorautentisering er et viktig sikkerhetstiltak for å holde pengene dine trygge, så du vil være sikker på at 2FA-metodene dine er lufttette.

Hva er Po.et (POE)? | Nybegynnerveiledning: Po.et er en Ethereum-basert universell hovedbok designet for å spore eierskap og tilskrivning av verdens digitale kreative eiendeler utviklet av BTC Media.

Hvordan utviklere gjør gammel elektronikk til Bitcoin Mining Rigs: Bitcoin-gruvedrift får ofte en dårlig rap for å være miljøvennlig; hva om vi snudde dette rykte på hodet ved å bygge rigger med resirkulert maskinvare?

Vanlige feil å unngå når du handler med kryptovaluta: Enten det er fett å fingre på en ordre eller selge panikk, prøv å unngå uforsiktig feil når du spiller med magiske mattepenger.

Topp kryptovalutautvekslinger i 2018: Markedene og handelsscenen har endret seg drastisk det siste året, så hold deg oppdatert på alternativene dine med vår guide til de beste børsene.

Motstand mot Bitcoin sensur forklart: Med full uforanderlighet kommer stort ansvar, og for Bitcoin betyr det at du ikke kan gjemme deg for det blockchain publiserer.

Hva er Radar Relay Decentral Exchange: Radar Relay desentralisert utveksling muliggjør peer-to-peer-handel med kryptokurver per annen første generasjons desentraliserte børser som OasisDEX, EtherDelta og IDEX.

Virkningen av kommende kryptovalutaer på finansbransjen: Blockchain og kryptovaluta er ofte spioneringen for deres forstyrrende potensial, og den eldre finansnæringen er ikke utelukket fra denne forstyrrelsen.

Mining the Future of Money: Building a GPU Mining Rig: Har du noen gang ønsket å starte GPU-gruvedrift, men visste ikke hvor du skulle begynne? Vi kan hjelpe deg.

Min Ether-lommebok lider av phishing-angrep etter at hackere kaprer Google offentlig DNS: Omtrent 515 ETH som stjålet som et resultat av phishing-angrepet.

John McAfee synes det er på tide for Jamie Dimon å overgi seg: John McAfee er i gang igjen, og han ringer JP Morgan-sjefen og ber om “vilkår for overgivelse.”

Hvordan evaluere en kryptovaluta: Før du kjøper opp r / cryptocurrency’s shill of the week, vil du kanskje vurdere den objektive verdien av investeringen din.

Neil Patel om KindAds, Crypto Advertising, Entrepreneurship, and Regulations: Vi hadde gleden av å sette oss ned for en prat med den anerkjente markedsføreren og gründeren Neil Patel, og berøre emner som big techs kryptoannonseforbud og utviklingen av blockchain-entreprenørskap.

Hvordan maskinvarelommebøker kan sikre kryptovalutaen din: Seriøst gutter, hardware lommebøker er viktige – hvis du trenger å overbevise, se bare på MyEtherWallet phishing-angrepet vi nettopp dekket.

Hvordan bli en Cryptocurrency Trader: Før du begynner å handle og investere i kryptovaluta, vil du sette noen investeringsretningslinjer og bli utstyrt med de riktige verktøyene.

Codex Protocols Jess Houlgrave på Blockchain Art World og Crypto Entrepeneurship: Jess Houlgrave er medstifter & COO på Codex Protocol og låner fra hennes erfaringer i alt fra å tilbringe noen år i finansbransjen og være blockchain og kunstkonsulent.

ICO gjennomgang: Løs omsorg: Solve.Care tilbyr en global blockchain-løsning for koordinerings-, administrasjons- og betalingssystemer i helsevesenet.

Kryptovaluta nyheter fra hele verden

ERC-20 Bug Forces OKEx to Halt Token Deposits: I følge en OKEx-støtteside post, hackere fant en måte å utnytte en ERC-20 smart kontraktsfeil, “BatchOverFlow”, slik at de kunne mynttegne ut av det fjerne og sette dem direkte på sentralen. “Vi suspenderer innskuddene til alle ERC-20-tokens på grunn av oppdagelsen av en ny smart kontraktfeil -” BatchOverFlow “. Ved å utnytte feilen kan angripere generere en ekstremt stor mengde tokens, og sette dem inn på en normal adresse. Dette gjør mange av ERC-20-tokens sårbare for prismanipulering av angriperne, ”heter det i innlegget. Børsen suspenderte alle ERC-20 token innskudd som svar.

Forslag om å låse opp frossen paritet lommebok raser samfunnskontrovers: I november i fjor utnyttet en ukjent person et sårbarhet av den populære Etherum-lommeboken Parity, ved et uhell å drepe Paritys multisignatur-lommebokbibliotek og etterlate 513 777,16 ETH utilgjengelig for 587 lommebøker. Nå, et forslag om Github (EIP-999) har innført en kodeendring som kan gjøre det mulig for de berørte å få tilgang til midlene sine igjen, men et etherchain.org stemme involverer de berørte individene skutt ned forslaget 330-300. Fortsatt noen medlemmer i samfunnet sier at avstemningen ikke gjenspeiler samfunnets følelser, og diskusjonen har dukket opp debatter om blockchainens uforanderlighet og konsekvensene av å endre kode for å gjenopprette midler.

Parity Wallet-stemmeresultater

Mer om sikkerhetsproblemer: MyEtherWallet-brukere har midler phished fra falske DNS: Tidlig om morgenen 24. april kapret hackere MyEtherWallets Google Public DNS, og omdirigerte trafikk fra den populære Ethereum-lommeboktjenesten til et falskt nettsted. Til tross for advarsler som dukket opp advarsler om at destinasjonen hadde et ugyldig SSL-sertifikat, fikk noen brukere tilgang til det defekte nettstedet og forsøkte å logge på lommeboken med private nøkler. Som et resultat av phishing-angrepet ble noen 515 ETH (~ $ 350.000) stjålet.

Påstand om stjålet elektrisitet, kinesisk politi beslaglegger 600 stykker gruvedrift: En gruvevirksomhet i den nordøstlige havnebyen Tianjin ble slått av denne uken for angivelig å ha frarådet en lokal kraftleverandør av strømmen. Politiet beslagla utstyret etter at nettoperatørene la merke til skarpe pigger i forbruket, noen ganger så høyt som 28% over gjennomsnittet. En etterforskning avslører at gruvearbeiderne kan ha tappet energi gjennom en kortsluttet koblingsboks i et pågående heist som politiet kalte “det største tilfellet med maktstyveri de siste årene.”

Thomas Reuters avstemning avslører at en av fem finansinstitusjoner har vurdert kryptohandel: Denne tirsdag publiserte Thomas Reuters en undersøkelse som antydet at en av fem finansinstitusjoner som inngikk utvalg, har planer om å starte kryptovalutahandel innen et års tid, mens 70% av de som ønsker å begynne å handle har planer om å starte i løpet av de neste tre til seks månedene. I følge en artikkel om Reuters, dekket [undersøkelsen] mer enn 400 kunder over Thomson Reuters Corp TRI.O (TRI.N) plattformer, inkludert store kapitalforvaltere, hedgefond og handelsbord i de største bankene. ”

Den spanske banken leverer det første utstedte lånet med blokkjede: Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) har skrevet historie ved å bli den første banken som utsteder et lån ved hjelp av blockchain-teknologi. Ifølge den spanske multinasjonale banken ble hele låneprosessen overvåket ved hjelp av en distribuert hovedbok hvis informasjon var tilgjengelig både for banken og låntakeren. “Blockchain kan tilby klare fordeler for alle sider i bedriftslånemarkedet når det gjelder effektivitet, gjennomsiktighet, [og] sikkerhet, administrerende direktør Carlos Torres Villa kommenterte utviklingen og kalte det” et annet sterkt eksempel på hvordan forstyrrende teknologi kan brukes til å legge til verdi for finansielle tjenester, noe som er sentralt i vår strategi. ”

Treasure Trove of Mt. Gox Funds on the Move, Batten Down the Hatches, Bucko: Crypto Ground data avslører at 16 000 BTC og 16 000 BCH har migrert ut av kalde lommebøker under kontroll av Nobuaki Kobayashi, Mt. Goxs konkursforvalter. Dette betyr ikke nødvendigvis at midlene har blitt flyttet til å selge på en børs, men det er nok penger (en samlet $ 165 mln) for handlingen for å fange blikket for kryptovaluta-samfunnet.

Det ser ut til at 16k BTC fra Mt Gox ble konsolidert til denne adressen

Vi vet åpenbart ikke om de ble solgt eller bare flyttet av en annen grunnhttps://t.co/rr05Vn7Fnv pic.twitter.com/eMS1vMCG3l

– Alistair Milne (@alistairmilne) 26. april 2018

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map