Denne uken i Crypto – 6. april 2018 | CoinCentral

Denne uken i Crypto – 6. april 2018

Dude, Where’s the Floor?

Nei seriøst, hvor er det? Etter midten av mars videre dypp, spratt kryptovalutamarkedet kort tilbake over $ 350mrd, bare for å fortsette en langsom og jevn tilbakegang ned til midten av mars nivåer.

Nå er imidlertid den totale markedsverdien på plassen lavere enn lavene den berørte for en halv måned siden. Til $ 249 milliarder dollar er vi på det laveste siden 22. november 2017. Herfra og ut vil det å se noen måneder eller lange sidelengs handlinger være et gunstig tegn, noe som indikerer at markedet beroliger seg og konsoliderer seg. Hvis ikke, og Bitcoin bryter tilbake under $ 6 000, hold deg fast for en fortsatt nedadgående trend.

Bitcoin: Ned 4% på uken hviler Bitcoin på litt over $ 6600. Ikke det verste fallet, men et tydelig tegn på at vi ikke har fått en tydelig trend reversering til fordel for stigende priser.

Ethereum: Cryptos sølvgutt er i samme båt som storbro Bitcoin. For $ 368 er Ethereum også nede 4%, som nesten er en velkomne avvik fra de større tapene det har fått sammenlignet med årskullene de siste ukene.

Ripple: Kommer på tredje plass (både når det gjelder pris og markedsverdi), har Ripple opprettholdt dobbelt tapet av de to andre eiendelene våre, ned 8% fra prisen sist fredag.

kryptovalutamarked 6. april

Innenlandske nyheter

Alt som kontanter og krusninger fortsatt ikke kan bli oppført på Gemini eller Coinbase: Rapporter dukket opp denne uken at, til tross for flere anstrengelser, klarte ikke Ripple å få XRP oppført på Coinbase eller Gemini. Bankmyntens team prøvde seg på å betale $ 1 mln på forhånd til Gemini og til og med låne XRP til $ 100 mln til Coinbase, begge til ingen nytte. Som USAs hotspots for å kjøpe krypto direkte med fiat, vil en notering på begge børser ytterligere sementere Ripples status som en av kryptokurrencyens toppverdier.

Amerikanske investorer skylder kumulative $ 25 milliarder i kryptoskatt, estimat fra strateg: Tenk deg en ubetydelig andel – mindre enn 7% – av et lands befolkning som skylder mer i skatt enn hele BNP til en liten nasjon. Vel, ifølge Thomas Lee, Fundstrats medstifter og ledende forsker, passer denne støvelen til USAs kryptovaluta-investeringsbefolkning. Analytikeren anslår at amerikanske investorer skylder noen $ 25 milliarder kroner i kryptokurrencyavgift, en konsekvens som kan bidra til kryptomarkedets syke helse for sent, mener Lee.

Kongressen (til slutt) gir kryptovaluta en S / O i den årlige felles økonomiske rapporten: Frem til forrige måned har kongresskomiteer og underkomiteer ledet kryptovaluta-diskusjon for den føderale regjeringen. Den 13. mars adresserte imidlertid hele kongressen krypto i sin felles økonomiske rapport, og viet en hel del til virkningen av kryptovalutaer og blockchain-teknologi. Spesielt betegnet rapporten som «året for kryptovalutaer», og fortsetter å si: «[hvis] digitale valutaer blir mindre ustabile i fremtiden, kan verdsettelse av varer i disse valørene bli lettere og enkeltpersoner kan begynne å bruke dem oftere som medium av bytte. ”

Kongressrapport Bitcoin

Robinhood lanserer avgiftsfri Crypto-investeringsalternativ: Den 2. april lanserte Robinhood sine etterlengtede kryptovalutahandelstjenester, og la til i sin serie med aksjeopsjoner. Robinhood, populært blant tusenårene, kunngjorde i januar at det ville tilby avgiftsfri kryptovalutahandel for Ethereum og Bitcoin. Nå er tjenesten live, slik at innbyggere i California, Massachusetts, Missouri og Montana kan kjøpe Bitcoin og Ethereum for USD. Robinhood forventer å utvide tjenesten til flere stater nedover veien.

SEC leverer KO til ICO promotert av Floyd Mayweather: Kanskje kjendiser vil tenke seg om to ganger før de promoterer en ICO herfra og ut. Centra Tech Inc., som ble promotert av den pensjonerte bokseren Floyd Mayweather, samlet inn 32 millioner dollar etter at de lovet investorer at de automatisk ville overføre kryptovalutaer til fiat takket være partnerskapet med Visa og Mastercard. Selvfølgelig eksisterte ingen slike partnerskap, og SEC siktet grunnleggerne, Sohrab Sharma og Robert Farkas, for svindel, og arresterte Farkas på en flyplass mens han forberedte seg på å flykte fra landet..

Amerikanske studenter utvider Bitcoin med gratis sovesalstrøm: De gangene de endrer seg og studentene endrer seg med dem. I stedet for å nøye seg med en typisk arbeidsstudie eller deltidsjobb, utnytter høyskolebarn i disse dager sovesalenes gratis strøm til å utvinne Bitcoin og andre kryptovalutaer. Trenden begynte å ta fart i fjor, men i nedtrappingen i markedet har den blitt mindre populær ettersom fortjenesten i gruvedrift reduseres.

Arizona legaliserer Blockchain-bruk for bedrifter, selskaper: Overskrift sier alt. Ved å legge til listen over kryptovennlige rettssaker har Arizona nå gitt statlige virksomheter grønt lys for å lagre og overføre data ved hjelp av blockchain-teknologi. Arizona-guvernør Doug Ducey signerte lovforslaget 3. april.

Coinbase fortsetter til hjørnemarkedet når det begynner å danne VC Fund: Markedet kan være nede, men Coinbase bryr seg ikke. Verdens største kryptokursutveksler / -leverandør kunngjorde i mars at den vil lansere sin egen indeks, og nå etablerer den sitt eget risikokapitalfond. Coinbase Ventures, som det heter, vil se på å kurere “selskaper i tidlig fase som har teamene og ideene som kan bevege rommet fremover på en positiv, meningsfull måte,” ifølge Coinbase.

Vi presenterer Coinbase Ventureshttps://t.co/flW2jsF60M

– Coinbase (@coinbase) 5. april 2018

George Soros OKs Cryptocurrency Trading for His Investment Fund: I en overraskende begivenhet har George Soros godkjent handel med kryptovaluta for det New York-baserte Soros Fund. I januar i fjor snakket Soros ikke så høyt om kryptokurver på World Economic Forum i Davos, Sveits, men dette trekket ser ut til å indikere en avvikelse fra hans holdning for bare noen få måneder siden.

Hva er nytt hos CoinCentral?

Ledger Nano S installasjonsveiledning (konfigurasjon + appinstallasjon): Trenger du hjelp med å konfigurere Ledger Nano S? Vi har dekket deg.

Bitcoin Full Nodes: Hva de er og hvordan du setter opp en: Å forstå hvordan noder fungerer er en egen oppgave, enn si å etablere en for deg selv. Heldigvis har vi all informasjonen du trenger.

Blockchain og kunst: markedet er her og hva du trenger å vite: Noen mennesker sier at teknologi er en form for kunst. Med den nylige boom i blockchain kunstmarkedet, ser dette ut til å være mer faktum enn fiksjon i disse dager.

Hva er Civic (CVC)? En nybegynnerguide: Ta en titt på vår nybegynnerveiledning om Civic for å lære mer om bekreftelse og styring av blockchain-identitet.

Slik sender du ERC20-tokens fra en Ledger Nano S (ved hjelp av MyEtherWallet): Ledger Nano S hardware-lommebøker integreres med MyEtherWallets tjenester, noe som gjør lagring og sending av ERC20-tokens til en film.

Apex Token Funds Chris Keshian bringer Crypto Hedge Funds til den gjennomsnittlige investoren: Få kryptovalutasikringsfond er åpne for ikke-akkrediterte investorer – Chris Keshian ønsker å endre det.

Blockchain Shipping: En ny forsendelsesprotokoll: Blockchain-teknologi har potensial til å revolusjonere en eldgammel bransje: skipsfart.

Bitcoin Mining varmes opp på universitetscampusene: Hei, hvis du hadde tilgang til gratis strøm, ville du ikke prøve gruvedrift?

Bitcoin Private, en første av sitt slag “fork-merge” av Bitcoin og Zclassic: Noen utviklere kom sammen for å hente ut noe uten sidestykke i kryptosfæren: de opprettet en ny valuta ved å forge to eksisterende..

Hvordan overføre ERC20-tokens fra en Ledger Nano S (ved hjelp av MyEtherWallet): Å sende ERC20-tokens til Ledger er litt mer komplisert enn å sende Bitcoin og Ethereum. I stedet for å bruke en Ledger-app, må du bruke MyEtherWallet. Ikke bekymre deg, skjønt. I denne guiden lærer vi deg hvordan du overfører ERC20-tokens til en Ledger Nano S.

Når markedet glir, går Crypto Hedge Fund ned med det: Med 9 hedgefond tvunget til å lukke tjenester allerede i år, kan verdens gjenværende 250+ kryptokurver se problemer i horisonten.

Blockchain møter digital annonsering: 3 prosjekter som ønsker å trone kongene: Blockchain har gitt hundrevis av prosjekter sølvkulen for å ta ned de regjerende mellomleddene – spørsmålet er om de har det som trengs for å bygge pistolen og faktisk skyte den.

Introduksjon til mønstre for reverseringskart: Vil du øke TA-ferdighetene dine? Vi kan hjelpe deg med vår guide til mønster reverseringer.

Hva er Enjin Coin? En nybegynnerguide: Lær mer om Enjin-mynter og eiendeler i spillet med blockchain-støtte med vår nybegynnerveiledning.

Slik overfører du Bitcoin til en Ledger Nano S: Enkelt som det høres ut, noen ganger trenger alle litt hjelp, så ikke svett de små tingene – vi har allerede noe for deg.

Møt Plantoid: Et Blockchain-basert, Bitcoin-spiser arbeid av robotkunst: En Plantoid er en robotkunstinstallasjon bygget på blockchain. Helt autonomt overlever robotanlegget av Bitcoin-donasjoner med det eneste målet å reprodusere andre Plantoids.

Selv med penger på bordet vil ikke de beste amerikanske børsene krølle: Ripple kan bare ikke ta en pause, selv om den prøver å betale seg til Gemini og Coinbase.

Verge lider 51% angrep, harde gafler som svar: Randen ble bytte for det første 51% -angrepet i kryptohistorie noensinne, og teamet er hardt forking for å minimere den økonomiske skaden.

Coinnest administrerende direktør arrestert for svindel, underslag: For både banker og utvekslinger har sørkoreanske tjenestemenn vært forsiktige med å sette svindel og hvitvasking i praksis, og som de mest arrestasjoner antyder, med god grunn.

Aragons Luis Cuende om Blockchain Governance & Digital jurisdiksjon: Vi hadde privilegiet å ta en prat med Luis Cuende, Aragons grunnlegger og prosjektleder, om rollen som blockchain i styring.

Stigningen av Blockchain-kurs ved de beste amerikanske universitetene: Blockchain tar vei inn i informatikkplaner over hele landet, så vi tok en titt på disse læreplanene og universitetene som tilbyr dem.

Slik sender du Bitcoin fra en Ledger Nano S: Igjen, kan virke enkelt, men her er en rask oversikt i tilfelle du trenger det.

Crypto News fra hele verden

Koreansk Exchange Execs Bli merket med underslag: Administrerende direktør for Coinnest og hans mannskap blir holdt i varetekt av det sørkoreanske politiet for “underslag av milliarder vant fra sine kunders kontoer og overført det til sine egne.” Totalt rapporteres det at de underslått omtrent 940.000 dollar i penger.

Monex kjøper Coincheck, følger i fotsporene til sirkelen: Monex, et japansk internettmeglerfirma, redder Coincheck med en multi-million dollar buyout. I slutten av januar i år led børsen det dyreste hacket i kryptosfæren hittil, og mistet $ 530 mln verdt på NEM. Oppkjøpet gjør Monex til det andre selskapet som kjøper en børs i år, etter Circles kjøp av Poloniex-børser.

Indias sentralbank slipper alle kryptorelaterte kontoer: Nei, India forbyr ikke kryptovalutaer, slik noen rapporter feilaktig antydet. Når det er sagt, sentralbanken i India kutter alle bånd med bedrifter, personer eller organisasjoner som er involvert i kryptovalutaer. Bankmyndigheten ga ut nyheten i sin “Uttalelse om utviklings- og reguleringspolitikk” 5. april, sammen med planene om å frigjøre sin egen nasjonale kryptovaluta nedover veien.

Verge får hit med 51% angrep, teamet bestemmer seg for Hard Fork: En første på kryptovalutaområdet, den populære personvernmynten Verge, ble offer for et 51% nettverksangrep denne onsdagen. Ved å utnytte Verges unike multi-algoritme PoW-konsensus, lurte hackeren nettverket for å tillate ham / henne å utvinne en blokk per sekund ved hjelp av Scrypt. Etter at hackeren hadde gjort noe med XVG på $ 1 mln, planlegger Verge-teamet en hard gaffel for å endre tapene.

Vi vil gi ut en ny Qt-lommebok for Windows og Mac OS i morgen, sammen med en detaljert forklaring på gruveutnyttelsen vi taklet. takk alle for å være tålmodige! Vi har IKKE å gi bort som vist nedenfor, det er spam. #vergefam $ XVG

– vergecurrency (@vergecurrency) 6. april 2018

Japan utvikler rammeverk for ICO, ser ut til legalisering: Den japanske regjeringens ICO-oppgavegruppe har skissert en regelbok for å muliggjøre lovlige første mynttilbud i landet sitt. 5. april utstedte ICO Research Group en rapportere som ønsker å fremme vekst mens man holder svindel i sjakk, og sier at “ICO [modellen] fremdeles er i sin barndom og ikke har noen bransjepraksis ennå,” så “[passende] regler må settes for å gjøre det mulig for [ICOs] å oppnå offentlig tillit og å utvide som en sunn og pålitelig finansieringsmetode. ”

Sør-Koreas bankgiganter holder seg vennlige til kryptovalutaer, OmiseGo: Selv når Kookmin, Sør-Koreas største bank, lukker kryptovaluta-tjenester, har Shinhan og Woori holdt åpne armer for bevegelsen og dens børser. Shinhan, for eksempel, har begynt å teste betalinger på Ripples nettverk, utvikler lommebok- og hvelvetjenester for fryselager, og har inngått et strategisk partnerskap med OmiseGo.

First Lightning Network App slår Google Play Store: Det har gått litt over tre uker siden Lightning Labs ga ut betaversjonen for Lightning Network, og utviklere har vært opptatt. ACINQ lanserte Eclair-lommeboken, en implementering av LN, 4. april, “en neste generasjon, lynklar Bitcoin-lommebok” som “kan brukes som en vanlig Bitcoin-lommebok, og kan også koble seg til Lightning Network for billig og øyeblikkelig betalinger, ”ifølge oppstarten av teknologien.

Bitmain introduserer Ethash, en Ethereum-kompatibel ASIC-gruvearbeider: 3. april tvitret den kinesiske gruveprodusenten Bitmain at de har begynt produksjonen for sin Ethash ASIC-gruvearbeider. ASIC ville tillate brukere å bryte Ethereum og en håndfull Proof-of-Work-altcoins, og selskapet annonserer maskinvaren som “verdens kraftigste og mest effektive EtHash ASIC-gruvearbeider.” Hver koster $ 800, de er ikke tilgjengelige for kinesiske innbyggere, og kjøpere er begrenset til en per bestilling. Ironisk nok aksepterer selskapet bare BCH eller USD for ordrene.

Vi er glade for å kunngjøre Antminer E3, verdens mektigste og mest effektive EtHash ASIC gruvearbeider.

Bestillingsgrense på en gruvearbeider per bruker og ikke tilgjengelig i Kina.

Begrenset lager, bestill her nå: https://t.co/Zfw3afjJHs# antminerE3 pic.twitter.com/SjHu2eUThp

– BITMAIN (@BITMAINtech) 3. april 2018

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map