Crypto Virtual Wallet Hacks skyver selskaper mot forsikring, avanserte sikkerhetsteknologier

Det økende antall kryptoplattformhacks er forferdelig, og selskaper med virtuelle lommebøker investerer i avanserte sikkerhetsløsninger og forsikringsprodukter for å lukke investorer.

SFOX, en digital eiendomsforhandler, er blant de siste byråene som har sluttet seg til trenden. I følge kunngjøringen, det har inngått samarbeid med M.Y. Safra Bank tilbyr handelsmenn unike innskuddskontoer som er forsikret av Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC). Innskytere nyter $ 250.000 forsikringsdekning.

FDIC ble opprettet for å fremme offentlig tillit til Amerikas banksystem. Det er et føderalt byrå som driver bruk av samlede midler som er bidratt av landets finansinstitusjoner. FDIC fører tilsyn med over 4000 banker.

Utover forsikringsfordelen vil alliansen tillate handelsmenn å ha større likviditet når de handler fiatvalutapar. SFOX sier følgende om ordningen.

“Utover å gjøre midler sikrere, har dette nye anlegget med M.Y. Safra Bank reduserer tiden som er nødvendig for å gjøre midler tilgjengelig for handel, noe som gjør handel mer effektiv.

Disse produktegenskapene er spesielt transformerende for fond og institusjonelle investorer, som vil være bedre rustet til å oppfylle sine forvaringsforpliktelser, samtidig som de fremdeles har lett tilgang til midlene når de trenger å handle raskt. ”

Flere kryptoselskaper kunngjør forsikringspartnerskap

Curv, et kryptovalutapungeselskap, har også hoppet på forsikringsvognen. Byrået som tilbyr forvaringstjenester til institusjoner, offentliggjorde nylig sin union med Munich Re, et tyskbasert forsikringsselskap.

Ifølge pressemelding, en kontrakt på $ 50 millioner vil gi kompensasjon til klienter i tilfelle et sikkerhetsbrudd som fører til tap av midler.

Curv er for tiden avhengig av MPC-teknologi (multi-party computation) for å verifisere transaksjoner, og eliminerer dermed behovet for private nøkler som vanligvis krever ekstra sikkerhetsgarantier.

Løsningen gjør det mulig å kryptografisk verifisere transaksjoner i et parallelt, uavhengig oppsett som forhindrer et datakompromiss i en node fra å påvirke andre..

Selskapet fremhever at i tilfelle brudd på en av kundene, kan ingen andre lommebøker påvirkes. Det understreker at forsikringsdekningen bare starter hvis en transaksjon skjer utenfor selskapets policyer.

Det er ingen tyveri dekning av private nøkler fordi ingen er involvert i utgangspunktet. Klienter kan angi hvem som kan gjøre transaksjoner på systemet, sette begrensninger på hvor mye penger som kan overføres i en forekomst og når de kan utføres.

Når det er sagt, dekker imidlertid ikke München Re-forsikring tap forårsaket av en klient eller hans ansatte på grunn av uaktsomhet eller tyveri fra ansatte. Som sådan forventes det at kundene foretar sin egen interne risikoprofilvurdering før de setter opp kriteriet for bruk av fond og lommebok.

Store kryptoselskaper som allerede forsikrer eiendeler

Coinbase har i lang tid nå hatt en aktivforsikring, og planen dekker hovedsakelig tap forårsaket av et kompromiss med sine hot wallet-systemer. Dens kompensasjonsordning har tilsynelatende vært på siden november 2013 og har en grense på 255 millioner dollar. Politikken dekkes av et kollektivt forsikringsselskap under Aons meglerordning.

I februar kunngjorde et annet kryptovalutaselskap, BitGo, en forsikringsplan for sine klienter som gir kompensasjon i tilfelle tyveri av eiendeler og tap av privat nøkkel. BitGos plan er levert av Lloyd og dekker opptil $ 100 millioner i digitale eiendeler.

Et fremvoksende marked

Kryptosfæren er det ville vesten i finanssektoren. Industrien er fremdeles stort sett uregulert og har en rutet historie med hack som har ført til gigantiske tap. Når det er sagt, vil imidlertid forsikringssikkerhetsnettutviklingen sannsynligvis øke investorens tillit på sikt, spesielt nå som ting ser opp igjen.

For tiden er det flere forsikringsbyråer som loweredrates.com ønsker å utvide tilbudene til å dekke digitale eiendeler. Marsh og Aon dominerer angivelig kryptovalutaforsikringssegmentet, med sistnevnte krav om dekning på over 50 prosent av sektoren.

Akkurat nå sies det at forsikringsbransjen er villig til å dekke bare rundt 6 milliarder dollar i kryptoaktiva. Dette er et enormt beløp med tanke på at dagens markedsverdi er på rundt 230 milliarder dollar. Begge sektorene må søke større samarbeid for å sikre varig investortillit i den nye revolusjonerende aktivaklassen.

(Fremhevet bildekreditt: Pixabay)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map