“Blockchain er den virkelige avtalen”: JP Morgan avdekker rapport om Cryptos økonomiske fordeler

JP Morgan ser på Cryptos fremtid med optimisme

I en fersk rapport med tittelen “Unlocking Economic Advantage with Blockchain: A guide for asset managers,” JP Morgan gjør saken for blockchain bruk i eldre virksomheter og kapitalforvaltning, som inkluderer bankens innføring i blockchain adopsjonstidslinje.

“Det er en økende erkjennelse at distribuert hovedboksteknologi – populært kjent som blockchain – vil gi et radikalt skifte i måten vi tenker på finansielle eiendeler og måten finansnæringen vil fungere i fremtiden,” begynner rapporten. Medforfatter av ledelseskonsulent Oliver Wyman skriver oppskriften “[argumenterer] for at kapitalforvaltere trenger å komme seg ut av sidelinjen og ta initiativ til å forstå og omfavne blockchain.”

Som sådan presenterer JP Morgan “en guide til hvordan teknologien kan utvikle seg, effekten den kan ha på kapitalforvaltere og handlingen de kan ta.” Den første delen av denne guiden beskriver “Fire forventede bølger av blockchain-distribusjoner”, som er:

Informasjonsdeling (2016-2019): I dette stadiet brukes blockchain-teknologi til å lagre og dele data, enten innen en enkelt organisasjon eller mellom flere organisasjoner. Blockchain vil bli testet i gjeldende arbeidsmiljøer for bevis på konsept og gjennomførbarhet i brukssaker.

Dataløsninger (2017-2025): I denne andre fasen ser JP Morgan blockchain integreres i forretningsløsninger for å fremme et miljø for lagring og administrering av data. Denne integrasjonen vil tillate enheter å redusere operativ friksjon og forbedre eksisterende infrastruktur. Når brukernes interesse og tillit er høy nok, vil blockchain-plattformer gå fra å jobbe sammen med eksisterende infrastruktur til å erstatte den helt.

Kritisk infrastruktur (2020-2030): Nå er blockchain adopsjon på full gass. På dette tidspunktet vil det bli “adoptert av markedsaktørene som [den viktigste infrastrukturen for kritiske funksjoner.” Dette kan omfatte å erstatte den utdaterte eiendelen, betaling og / eller transaksjonsinfrastruktur og sette en ny forretningsstandard for effektiv datahåndtering. Visse iterasjoner av teknologien vil fremdeles være sentralisert på dette punktet, men for å gjøre det lettere å få tilgangsrettigheter, distribusjon, standarder osv..

Full desentralisert (ingen forventet dato): Eraen med en virkelig desentralisert økonomi. Blockchain erstatter visse sentraliserte modeller, infrastruktur og systemer med en desentralisert løsning. Dette betyr fullstendig peer-to-peer digital aktivautveksling og et juridisk rammeverk for tilsyn med eiendoms eierskap og overføring ved hjelp av blockchain-teknologi. I hovedsak blir blockchain og kryptokurver så inngrodd i hverdagen at de blir like normale som internett eller smarttelefoner i dag.

Rapporten fortsetter å diskutere fordelene blockchain tilbyr til kapitalforvaltere, inkludert friksjonsfri datahåndtering og løsninger. JP Morgan ser også kostnadsfordeler, der å kutte ut unødvendige prosesser og mer effektive dataaggregeringer betyr lavere kostnader for ledere. I den nærmeste fremtiden ser firmaet drift, IT, porteføljestyring og finanssektorer høste belønningen av blockchain mest.

I tillegg vil inntektspotensialet øke for ledere og bedrifter med tilgang til forbedrede datakilder og likviditetsmekanismer.

Mot slutten av rapporten ber JP Morgan ledere “på sidelinjen” om å komme seg ut av benken og komme inn i spillet, og hevder at de som vil ha mest nytte av denne forstyrrende teknologien, er de som kommer tidlig og jobber mot løsninger.

JP Morgan Blockchain

Forfatterne utarbeider også en “lekebok” for administrerende direktører i selskaper som ønsker å jobbe med blockchain, og understreker overveielsen om følgende:

  • Vurdering av og utdanning om potensialet til blockchain i organisasjonen din
  • Retningslinjer for organisasjonens visjon og ambisjon fremover
  • Blockchains posisjon på ledergruppens liste over prioriteringer
  • Et miljø som fremmer transformerende tilnærminger og nytenking i dine tekniske team
  • En ekstern adopsjon / engasjementstilnærming

Noen takeaways


Tilbake i februar, Sa JP Morgan at kryptokurver en dag kan være integrert i en mangfoldig og velbalansert finansportefølje. I forrige uke kunngjorde banken det offentlig kryptokurver utgjør en trussel til sin økonomiske modell.

Nå er institusjonen fullt ut klar over potensialet i blockchain til både kapitalforvaltere og forretningsenheter, en sjøendring av følelser fra en organisasjon hvis administrerende direktør kalte krypto et “svindel” i fjor. Nylig Jamie Diamon trakk denne uttalelsen tilbake, og som en komplement til sin anger, støttet han blockchain-teknologi for sitt store potensial.

Denne rapporten vitner fysisk om den økte interessen for blockchain og kryptovalutaer vi har sett det siste året. Kommer fra en av de største og mest respekterte finansinstitusjonene i verden, bør påtegningen ytterligere legitimere krypto til sine skeptikere. Når adopsjonens bue fortsetter fremover og oppover, vil offisielle rapporter som disse, enten fra privat eller offentlig sektor, være avgjørende for å utdanne publikum og avvise feilinformasjon og myter om blockchain og dets rike potensial..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map